Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
További jo estét és jo beszélgetést
\':..:\'
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
muhahahaha
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Érdekes... 😊
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
(Priviben küldd, nehogy valaki visszaéljen vele)
😄DDDDDDDDDD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Már mexerveztem egy tüntetést Spigi kiszabadításhoz, sõt adományokat is gyûjtöttem!
A niggereket meg ráküldtem Gergényi fõkapitányra.
Szegényt potyára "analizálták".....
😄DDDDDDD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Spigi vette magának az érettségit az általános iskolai bizivel együtt, de akkor már 26 volt. 😊
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
A tûzfalam egybõl szétszedi a kapcsolatot ha felcsatlakozom, aszondja,hogy BackOrifice 2000 figyel a szerveren.
Tapasztalta más is?
A sofom jónak tûnik, mert a HRSre gond nélkül fel tudtam menni.
Kiengedtek?
Amúgy nekem is megvolt ez a cim ahonnan le lehetett szedni a tételeket sms-ért.
Én file megoszton jutottam hozzá... Ott hirdeték 2000 user elött!!!
Sajna nekem nem volt ilyen egyszerü az éretségim. Fejlödõ világban élünk én még tanultam...
De azért részvétem!!! Pont téged kaptak el pedig az egész neten tudták hol lehet megszerezni a tételeket...
01110000 01110010 00110000
Szégyeld magad, wazze!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
xDDDDD
Muhahahahahahahahahahaahaha!
kit vegyünk most hirtelen fel...?!😊)
Ezzel nem mondtál újjat!<#wink>#wink>
És kirakja ezt a fõoldalra, a pofátlanság netovábbja...
01110000 01110010 00110000