Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RIZLA
msn pls mr.Bilbo

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Athletic  Bilbo
Gyerekek megelõzött minket az FM 2005 topic 😞
kéne 1 kis flém akkor belelendülnénk mi is asszem 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Amadeus
De télleg, olyan nehezen tudja magát rávenni<#nevetes1><#nevetes1><#vigyor3>

eX
De szar! 😛 <#finom><#ravasz1><#finom>

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

RIZLA
http://vegelgyengules.hu 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Hali mindenki! Ha tudtok SoFII-höz végigjátszást, illetve, hogy merre találom, légyszi segítsetek. Köszönöm szépen. jps
BorsoFozelek
Csend és hullaszag <#nemtudom><#mf3>

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Pupcika
<#hehe>

NaNoKuTyA
szerintem csak így akar a figyelem középpontjában maradni!<#eplus2>

\':..:\'

RIZLA
f1 😊

Erasmus
nineman hol minimum tiktaktokitekat nineman!

Pano
SMS kampány új kérdése: Ön szerint Kaszi46 írja be a parancssorba, hogy "format C:\" vagy inkább szenvedjen tovább?

Válaszát SMS formájában várjuk a 06-KASZIFORMAT-1 telefonszámra.*

*Amennyiben ön szerint a megfelelõ válasz az IGEN, akkor az SMS üzenetében küldje el az 1-es, ha úgy véli NEm, akkor a 2-es számot.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

PSFüge
Jó, jó tudom ,hogy semmi köze a Winfosnak....de ekkora szemétdombon...
Ki tudja?

PSFüge
Szerintem 46-nak kellene már csinálnia egy FORMAT-ot!
Mindíg csak halogatja.
Hékás 46!Csináld

Mr.Grent
Vírusirtó, tûzfal, xp tûzfal, dsl megosztás, router? Zsírúj xp. Sima, Sp1-es, Sp2-es xp? Ezek még talán bejátszanak.

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Nemlehet hogy nem a sof2-vel van gond és nem is a pb-vel. Hanem a szolgáltató, adsl vagy hálókártya probléma?

Erasmus
owned 😞

Grave Digger
sajnálom :-(

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Kaszi46
nemgyó😞(((( azeret köszi még1szer

*Posse*T.W.D*

Grave Digger
Kész. Hajrá, én bízom benned Kaszi:-)

Grave Digger
Még egy perc és fent van, sztm egy próbát megér. :-)

Kaszi46
köszi de megvan eras zbf és saját pb-m ezenkívül van alap és frissített pb-m is! sajna más a gond( azert kiprobálom ha már feltörpötted).

köszke

*Posse*T.W.D*

Grave Digger
lol, 3 kb/s a feltöltési sebességem jelenleg. Bár most felment 10-re. Még egy fél óra kb és szedheted innen: Punkbuster

Grave Digger
Kaszi, feltöltöm az én pb-met, szedd le. Én fél évig nem játszottam, de minden uninstall elõtt csináltam róla backupot. Most tettem fel nem is olyan rég a játékot és tökéletesen mûködött. Ahogy felrakom, linkelem.

Kaszi46
nekem más gondom vana a pb -vel. megint ugy nézett ki hogy megoldodott a problémám de sajna ujra elkezdte. már mindent megprobáltam de nem múlik, ugyhogy bucsuzom a softol. nincs már idegrendszerem ezzel szarakodni. több mint 1 honapja ezt probálom megoldani sikertelenül!
tegnap kiprobáltama bf2 teljest( kb akkora szar mint a demo), a semminél jobb lesz. az igazsághoz hozzátartozik hogy ha jol vettem észre akkor bf ben is csinálja az akadást, de ott is csak pb-s szerveren. a multkorjában grent által beirt pb lagos linkekek között olvastam hogy sokaknak csinálja ezt olyan játékoknál ahol van pb. irtak is rá egy állítólagos megoldást ami persze nálam nem mûxik.

na mind1 nem siránkozom tovább, ezt már párszor megtettem.

*Posse*T.W.D*

Sáska
úgy tudom, hogy ehhez nem kell belépni serverre, hanem elég, ha csak simán elinditod a sof2mp.exe-t, s konzolból beírod. Onnan is tud csatlakozni a pb serverhez.

Mr. Fulop
Nos megoldodott!!!

De ha valakinek kellene szívesen kirakom a netre a pb könyvtárat.

Jó8!

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

RaSTaBaNDiTa
ja frissítés volt, de nálunk midenkinek elég volt egy: pb_sv_enable meg egy pb_sv_update a konzolba, ha kivag mielott beirhatnad probald meg bebindelni

Sáska
ezzel a megoldással én is próbáékoztam, de nem sikerült..
Lehet reinstall kéne, csak lusta vagyok/nincs idõm

Mr. Fulop
muhahaha

Akkor valaki rakja már fel vhova a pb-jét mert hiába frissitek...

Elõre is thx!

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

Mr.Grent
Beállhatsz Sis3, és Kaszi mögé, õk sem bírnak játszani a pb- miatt azthiszem.

Mr. Fulop
Beszart a Pb-m!!!

Frissités volt vagy mi?

Valaki tud rola valamit hiába frissitem mindig kidob...

Mr.Grent
Ez már régi, sõt talán már fel is oszlottak.

Erasmus
NINCS RAJTAM BUGYI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RIZLA
tekno tekno tekno coool...... xDDD ehhh

csabawarchief
Tévedés. 😊 Én is szoktam ilyen szórakozóhelyekre járni, attól függetlenül a szemem nem marad zárva.

Clint EastWooD

a Winows lefagyott fagyás közben...

Clint EastWooD
+l

Clint EastWooD
Itt mindenki zülött, már csak te vagy normális

NaNoKuTyA
ezt a taknyot...

\':..:\'

GAthersw
Elvonási tünetek -e? 😛

01110000 01110010 00110000

Erasmus
most mér zavarod meg a témát? mennye innen el !

Lest4t
sry h mezzavarom a témát de nem tud vki vmi oldalt ahol megtalálható az összes konzolparancs? (részletesebb kéne mint a soffiles.com)

Kösz de inkább egy pofa sör a törzshelyen 😊 E-Klubb az se az igazi már.

Taptarap
elmehetne aerobic oktatonak ezzel a mozgáskulturával fõleg azt a seggriszával futna be<#idiota><#guluszem1>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

csabawarchief
E-Klub! Most ezt hívják táncnak. No comment! Ez a világunk.

Sáska
amúgy szerintem nem viccel.. Menj el e-club-ba, ott csak ilyen emberek vannak😄

Sáska
nem, szoroz<#idiota>

Clint EastWooD
oszt?

Hát ez valami förtelmes... gagyi a zene a gyerek meg próbál olyan mozgást végezni ami vicces, nagyon nem sikerül. Ráadásul hosszú az egész ... Szánalmas sztem.