79689
-
#79049 -
#79048 R.I.P. KurvaBazmeg, R.I.P. SoF2 -
#79047 Csátok!
A wh-t a legkönnyebb lebuktatni...
Vegyél fel demót a player-ről, majd nézd meg egy falonátlátszó fegyverskinnel. Azzal látod hogyha falon át az ellent nézi, vagy sem ... -
#79046 Hölye kérdés volt, megvan. -
#79045 Köszönöm a sgítségrt, működik. Még valami: csak én nem találtam, vagy nem lehet benne ajtókat kinyitni? -
#79044 Én is jártam fent, és senki nem anyázott. Azért sem ha pró voltam. Igaz már nem tudnak anyázni, bannoltak. Mert pró voltam :D -
S4NYI #79043 Üdv! Monsterre visszatérve én játszottam vele elég soxor kurván, és tuti nem csalt. Ügyes srác, és mint tudjuk 1-2 en Ő már régen is játszott. Ennyi. Egyébként szerintem ugandáról inkább a többi csítert kéne figyelgetni, mert elég sok van. Ja, és nem kickelni hanem az ip-tartományát kéne banolni. Én egyébként személy szerint azt nem bírom, hogy felmegyek ugira és egyből elkezdenek anyázni meg köcsögözni meg stb. csupán azért mert magyar vagyok. Ilyenkor szavazuk 1 kicket, és ha van rá magyar partner, akkor folyamatosan kickeljük. xD Ez sem megoldás. Viszont felbasz a sok buzi... xD -
#79042 LoL -
#79041 Heh látszik hogy azzal nem játszottunk sokat XD -
#79040 Asd ez Hawk,meg Sam a SOF 1ből -
#79039 Ingém kép jobb lett volna, de nem volt időm tökölni, meg kedvem sem. -
#79038 uj banner!
bar a ket szelso arc nem tudom ki?! -
#79037 Bahamák, nem? Egyébként jó nagy buli volt miatta. A skillje lehet jó volt, de az arca és ahogy viselkedett. Hát kijárt volna neki egy hét zubbony a víz alatt. -
#79036 Az utolsó emlékem róla(RAJlanderről),hogy kifordula sarkon,én meg heccsát.
A bökkenő az volt, hogy csapat társ volt.Mire beírtam, hogy 'uffbaszkiboccs' addigra elküldött a banamákra nyaralni. -
#79035 Kaszi nem vártam tovább! -
#79034 Hol? A homokozóban? Mi a különbség a krokodil?
Tedd már fel értelmesen a kérdésed és ne légy napjaink gyökér beszélni nem tudó gyermekei közül a sokadik.
Fairplay vagy is tisztességesen játszani, na azt sosem bizonyítod be semmilyen programmal, csak a közösség erejével, elhiszik hogy pro vagy, vagy nem hiszik el. Ott ahol sok a profi, ott értékelik a profi játékot, viszont ha tényleg csalsz azt is kiszűrik iszonyat gyorsan. A többi csak szóbeszéd, meg kiskirályok játszák az eszük mert banjoguk van a szerveren. Lásd Rylander! -
jana11 #79033 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Honnan lehet letőlteni @fp(fairplay)?
Mert már sokan gyanusítanak csalással,és be szeretném bizonyítani,hogy nem!
-
Hybrid v2 #79032 Igen, nem is olyan rég volt ugyanez a téma, az a helyzet, hogy egyre több kártyánál nem viszik már az új driverek. Ez se tesz jót egy ideje a játéknak, abban biztos vagyok. -
#79031 öcsém atijával is ilyenbe ütköztem
a legújabb driverrel :)
ha az ati cdről rakom fel a régit akkor megy -
Hybrid v2 #79030 A 8-as és 9-es NV kártyáknál gyakran van ez a gond.
A 186.18-as
http://us.download.nvidia.com/Windows/186.18/186.18_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe
vagy a 196.21-es (ez a legújabb, és valami hihetetlen oknál fogva megy mellette a sOF is)
http://us.download.nvidia.com/Windows/196.21/196.21_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe
mellett menni fog szerintem. -
#79029 Az OS-em XP, a grafkártya 8600GT 2hónapos driverrel. -
Hybrid v2 #79028 Mi az oprendszer, mi a VGA és melyik driver van fenn? -
#79027 Ez a fura, hogy csak 1 winfos hibaüzenetet kapok, hogy a SoF hibát észlelt, ezért elnézését kéri. A kellemetlenségekért elnézését (/tetszőleges szitokszó) kérjük. -
#79026 esetleg ha megmondanád mi a hibaüzenet,akkor talán tudnánk is v.mit segíteni. -
#79025 Estét! Nemrég találtam rá erre a játéksorozatra (jobb később, min soha) és szeretném kipróbálni az első részét, de még a demo sem indul, nem hogy a teljes (platinum edition) Indulásnál fekete képernyőn majd hibaüzenet. A kompatibilítás állítása sem segített. Van erre megoldás? (Bocs, hogy itt kérdezem, de nem találtam működő fórumot az elsőhöz.) -
#79024 szoval aimbot:) -
#79023 értem, jelenleg nem rendelkezem annyi szabadidővel, h megérje beruházni.
ha van is szabadidő akkor
de jó hentelést -
cs3ry #79022 valami van talán hozzá de én eredetiben nyomom -
#79021 mint a nem létező lagcsit?
Csery cod 6hoz van tört multi? -
cs3ry #79020 Jah és még valami a régiek közül nem játszik senki cod6-ot? -
cs3ry #79019 uhh egy két napig nem nézek rá a sof forumra aztán ilyen viták vannak:D
Jaj azok a régi szép idök de jok voltak bár én inkább már a vége fele csatlakoztam be de azért jó volt az a 2 év.Néha azért hiányozak a jó kis funwarok meg a CBés warok ,meg a régi arcok. -
#79018 hát kb olyan mint egy AIMbot, ugyanúgy rááll az ellenségre a célkereszt egy adott gomb megnyomásakor(ez általábana bal egérgomb), aztán te döntöd el hog lelövöd e vagy sem
persze itt is vannak különböző finomhangolási módszerek, meghatározhatod hogy milyen szögben forduljon el az egér akár jobbra,balra,vagy mindkét irányba 1mp-n belül -
#79017 mi az az automata celzo script? -
#79016 az alapokat én is ismerem, ez a picmip új egyedül
érdekes mód én 115fps el játszok, fps átállítás nélkül ugrálok igaz nagyugrással
de járnak ide olyan egyének, akik automata célzó scriptet használnak, hogy csak egyet kiemeljek
ez majdnem felér egy aimbottal, csak itt az ember süti el a fegyvert
kézzel fogható bizonyíték? hát a videó beszél, igaz nagyon nehéz videóban visszaadni azt a hatást ami a játékban van, gondolok én erre, hogy full tiszta legyen a kép, a minőség nagyon magas legyen a hangal együtt -
#79015 jah, s ha kaszi meg olvassa ezt a foumot, akkor: gbs>ps -
#79014 En nem voltam ott, meg nem is tudom, hogy pontosan mi volt, de anno engem is cheaterzett sok olyan player, akik nem szamitottak kezdoknek, mert mar jo ideje jatszottak. Volt hogy speceltek, s szentul allitottak, hogy csalok. Pedig sosem csaltam. a mai napig megvan az elso es egy egyetlen cd kulcsom amit mindig hasznalok.
csak sok atlagplayer egy csomo beallitast nem hasznal, mert nem tud rola. egeszen az alapoktol, a fegyver eltuntetesetol kezdve, a picmip-en keresztul a fix fps beallitasaig be lehet loni egy klienst ugy, hogy ugyanaz a jatekos sokkal jobban jatsszon. gondolom tudod, hogy pl. ha a picmip-et leveszed, akkor pl. nincs aljnovenyzet, a a fa lombjaba is sokkal konnyebb belatni(persze ha picmip 4el spectelsz egy jatekost, akinek picmip2-je van, akkor te ugyanugy dusnal latod a lombot, mig o siman meglat rajta) ha atallitod a fov-ot, s 125 fix fps-ed van, akkor olyan helyekre tudsz fel-, vagy atugrani, ahova nem. fix 333 fps-el a jor1 hidrol atugrok a kis piacon levo bode tetejere, vagy segitseg nelkul felmegyek a tetore jor1-en. ezek mind aprosagok, de egy olyan player, aki nem merul el a temaban, csak felmegy estenkent jatszani,azt gondolja, hogy a masik csal, holott ez mind megengedett a cb es a pb altal.
nem akarok megvedeni senkit, csak annyi, hogy addig ne mondd valakire, hogy csal, amig nincs kezzel foghato bizonyitekod. -
#79013 Már megint a rinya. Ott ahol a játékosok 80% béna, tisztelet a kivételnek, ott mindenki csal aki, legalább fél éve tolja a gémet.
Sokkal, ismétlem sokkal jobb refleszek, betanult reakciók jönnek elő.
Az evidens hogy egy jó füles és érzékelés kell ahhoz jó legyél egy gémben.
Nekem pl. sb-live hangkártyával és Senheiser fejessel tökéletesen tudom érzékelni a dolgokat, ugyanezt az alaplapra integrált szutyokkal már nehezebb. Ettől függetlenül, 1 hét gém után ugyan úgy csalóznak engem is.
Igaz többségében azért mert nem fog a golyó, meg WH. Aimmal nem szoktak, ahhoz túl sokat döglök le.
Javaslat, ne járj szutyok magyar szerverre, ahol a játékos intelligencia a béka segge alatt van, és csak az előre gombot és a chat gombot ismerik. Különben is, azért jársz magyar szeróra hogy lássák a magyarok hogy pró vagy? Ha meg a haverokkal nyomod akkor küld át az ip-t nekik és toljátok máshol.
Én is mire megmaradok egy szerveren előtte legalább 3-4-en már jártam hogy a skillemnek megfelelőt találjak. Nem szokott kihívás lenni ha az ellen, meg a csapattárs is azzal tölti az ideét hogy lerohanja az ellent, vagy csak a sarokban ülnek. A mozgalmas gém az igazi.
Jah egy poén ha infen azért basznak ki, mert pirosként kempelsz. Ennyit a magyarokról. -
#79012 Kurvára? de nincs átlógás ugandára akkor én is jövök!!!
és semmi értelme ennek a vitának, attól h jobb nem kell basztatni max priviben köszi.
ha meg csak ez történik, inkább ne történjen semmi. -
#79011 jolvan látom ennek vitának nincs értelme :)...
holnap 6 kor aki akar lőni jöjjön fel kurvára eddig 3an vagyunk (mano,monster,én) -
#79010 miért? zavar valakit?
görgess át rajta, más szenzáció úgy sem fog történni itt