Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://grentmedia.hu
csak nd volt asszem
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Ha jól láttam akkor a server az PURE server,tehát minek oda csillivilli
skin?.
Az emberek többsége(legalábbis én),nem azért mentem fel egy serverre anno
mert "hûde kék volt a HUD-,meg a radar, meg az AK-nak de jó kattogós
hangja volt."
MÁS: van/volt olyan külföldi server (a nevére sajnos nem
emlékszem<#nemtudom>#nemtudom><#banplz>#banplz>)
ahol nem osp-volt ha nem sima sof2 és ctf dem inf változatos
mappokkal,és csapatonként 3-4 almával.Délután 4tõl kb 10 perc volt mire
bejutott az ember,igaz ott is voltak hülyék akik infél 15 mp alatt
meghaltak,de azok szép lassan megtanulták hogy nem a w-t beragasztva
kell elõre menni, és mapok közepére elég jó dolgok alakultak ki.
UI:üres a server hol vagytok?
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Jó mapok legynek, ne 5 perc alatt jussunk végig rajta, változatos gametype legyen. A többi meg a kukába.
Egyébiránt ahol jó skillesek játszanak ott kevés az m203.
Na mind1 de legyen inf is meg ctf is, ez a lényeg.
Az a gond, hogy ezeknek egy része OSP-n nem megy (spawnkemp büntetés, DEM 1 lerakó, gránát idõhöz kötés, legalábbis én nem tudok róla, hogy lehetne ezeket valahogy állítani). Azokkal a beállításokkal meg, amiket felvetettél itt amik map- vagy gametípushoz lennének kötve, egy passed vote-val meg elmásznak. Ilyenre gondolok, mint pl. beállítanék egy elimet 1 fegyverrel, de ha jön rá egy elfogadott ctf vote, ott fog állni a nép egy szál pisztollyal. Amúgy megint ott vagyunk, hogy szavazás nélkül egyszerûbb az élet. Azt nem tudom, hogy valami körmönfont módon a sof gametípust leíró fájljainak a módosításával meg lehetne-e ezeket oldani (tehát van-e mód arra, hogy ne a servercfgben vagy a mapcyclében rögzíteni a beállításokat, hanem a gametypeleíró fájlokban, vannak ilyenek, de hogy ezeket hogyan lehet szerkeszteni?lehet-e?) Én ennyire nem merültem bele soha, és már nem is fogok, öreg vagyok már ehhez😊 Saját fegyverek gyártására van lehetõség, a fegyverek nagyon részletesen állíthatók, de a kigondolás, beállítás, tesztelés, skinezés többemberes többhetes-hónapos meló. A már itt is többször említett XS mod is ilyen, nagyon sokan szeretik, szóba került hogy bepróbálkozunk vele, de privát teljesen, csak a kliensfájlok elérhetõk.
Amúgy így, hogy írod, valszeg igazad van az m4+m203 AK-val kapcsolatban, AK jobb, viszont a játék képét totál átalakítja. 10-12 m203-as m4 egy mapon nagyon durva tud lenni. A Voltz-on nagyon ment, lépni nem lehetett néha, úgy hullott az m203 mint a hó.
Picsába már, akármit írok, olyan, mintha kötekednék, pedig csak beszélgetek. Nem tudom azt írni, amit akarok. Kiafaszom találta ki az írást.
Amúgy nem az a CTF az eredeti, amin csak akkor ér a pont, ha tiéd a helyeden van? Szerintem a Sof alap ctf-je az újítás. Miben volt elõször CTF?
KuRVaBaZMeG CTF|Jor1 and ShoP2|ClassiC IP:84.2.39.248:20101 KuRVaBazMeG WarServer IP:84.2.39.202:20100
További ötletek:
Elimination mapokon csak 1 fegyverrel lehessen menni, vagy csak késkõr és vagy gránát 2 percig.
Demolition mapon csak 1 lerakó legyen, lényegében már majdnem olyan mint az inf akkor.
CTF-ben a respawntime ne tömeg henthez legyen állítva.
Esetleg ha valaki tud készíteni fegyver skin-t és hangot, akkor át lehet állítani annak a fegyónak a szórását és már is több fegyver lenne a gémben.
Jó elborult ötletek gondolom, de hátha.
Pl. maradjunk az Ugandán látottakhoz:
CTF-ben a zászlót csak akkor tudod bevinni ha a tied a helyén áll. Ez egy érdekes újítás ami nem rossz, de lássuk be alapvetõen hibás, mert ha kiegyenlített a csapatok ereje akkor soha az életben nem viszed be.
Spawnkemp: Vagyis aki a spawnra belõ és megöl valakit az nem játszik majd 1 percig. Ez egy jó húzás szerintem ez értékelhetõ cucc.
Tudom hogy most ez ellen ágálni fogtok, de a gránátok CTF-en 20-24 fõnél már szinte megölik a játékot. Stabil 200fps-bõl csinál 30-40-et.
A gyengébbek megülnek mindenütt, a skillesebje meg ráül a spawnra és elé dobálja a granyót. Ilyen felgyorsult játéknál már szinte felesleges.
M4+M203: Szerintem a korlátozása pont a fegyverek hiányossága miatt hibás döntés lenne. Egy lassú fegyverrõl van szó, amit pont az m203-al egyenlítenek ki. Az AK kenterbe veri sebességben.
Mutassatok másik olyan fegyvert ami OBI-rd jó játszható.
Az smg, lassú és keveset sebez, a Sniper használhatatlan (a felgyorsult játékmenethez) A shotgun, pedig elég érdekesen szór, akár közelre, akár távolra.
Az m203-ellen sokan azért ágálnak, és én is szidom mikor kilõnek vele, mert ez ellen nem véd semmi. Azonnali gyilok. Pedig egy nagyon jó taktikai töltetté válhat, viszont emellett egy harc során az AK-val szemben sokkal kevesebbet ér.
A sof2-t azért játszották régen sokan, mert akkor más aktuális fegyverzettel játszható gém nem volt túl sok ( quake és UT motorokkal készült gamék jötek ki amik csilivilik voltak és fantasztikus fegyverekbõl szórhattál színes virágokat mindenre 😄 )
Emellett miután a Normal Damage-bõl az OBI megcsinálta az RD-t, felismerte mindenki hogy mekkora hent van belõle.
És ekkor kellett volna a Clanbase-nek elfogadnia az RD-t, nem pedig a végén mikor már halott volt a sof2.
A 3 patch után meghalt a játék sajnos. Talán 3-4 mapról tudok ami elfogadhatóan játszható és mapcyclekben megjelent és amire nem ürült ki a szerver azonnal.
A több mind azért mert vagy túl egyszerû volt, vagy túl komplikált volt elbukott. De mindig hangsúlyozom mindig az dönti el a mapot hogy mennyire kiegyensúlyozott. Egy jor1-shop2 csak azért ilyen felkapott mert a zárt térben a legjobb kiegyensúlyozható játékot nyújtja.
Szóval nem a skintõl lesz sokkal jobb a játék, hanem a játszhatóságától. A nagy gémek mint a MOHA, CS1.6 és a Sorce, UT, QUAKE2-3 stb ha bárkit megkérdezel aki már játszott valamelyikkel mind az alap mapokra emlékszik, mert az játszható volt.
Bõlére eresztve bocsi érte de ez a véleményem.
Volt egy elég jó kezdeményezés még régen, az a Mandown mód, sok cucc meg minden, de elbukott pont ezek miatt.
A sof2-be egy pár jó fegyver kellett volna, még pár mapocska.
Ha megnézitek, nem sok szerver van INF-bõl amin játszanak. Mindenki csak CTF-ezik. Amiatt mert egy félóra alatt egy hadosztálynyi játékost lehet leölni. És ezek miatt az emberek miatt halt ki a sof2 részben. Csak az agyatlan hent érdekli õket.
Igazából mindegy mi van a szerveren, csak ember legyen rajta 😄
-szerintem caspatonként elég 2-2 almás M4et engedélyeztetni, csak inf-re meg dem-re
Grent, írtad lentebb hogy valamivel mássá kell tenni, ezen már Sanyival is "vitatkoztunk" régebben, én meg pont hogy mindent leszednék, ami nem kell, tehát csak mapok+a sebzésfájl, OSP-t nem lehet extrára konfigolni, sztem az OSP lényege pont az egyszerûség, csiliviliben nyomába se léphet a rocmodnak, telepakolhatjuk akármilyen skinekkel vagy akármivel, akkor se. Ma csomóan megpróbáltak feljönni, akinek autodownload ON-on van, fél óra mire fel tud evickélni. Nem olyan mint rocmodon, hogy lekap egy x megás roc mappát valahonnan, aztán nagyrészt benne vannak hangok meg jézuska-géppuska.Ha rajtam múlna én minimum 1-2 hétre most a standard+nagyon elterjedt mapokon (italy, shop69, jor8...+nektek a dep1😊) és a sebzésfájlon kívül mindent legyalulnék, hogy esetleg az új próbálkozók pikkpakk fel tudjanak lépni.
De lehet rosszul látom, errõl is lehetne vélemény.
KuRVaBaZMeG CTF|Jor1 and ShoP2|ClassiC IP:84.2.39.248:20101 KuRVaBazMeG WarServer IP:84.2.39.202:20100
De világosítsatok fel, a régi szakkifejezésekrõl😊
Amikor almáról beszéltek az m4 gránátról beszéltek, vagy az mm1-rõl?
Melyik kellene??
CTF-re viszont egyik se hiányzik igazából, de hiába állítanám be maponként, a gametypevote bennhagyja úgyis, ha pl infrõl ctfre vált. Nem sok 10-20 gránátos m4 egy mapra?
(asszem látszik ezek a fegyok nem az én asztalom)
Mapletöltés sebessége a szolgáltató beállítása.
Sise lehet állítani a százalékot, de az mindenre vonatkozik akkor. Mert mennyi lenne a jó sztetek? Én 60-ra állítottam.
Csak kérdezgetek, mondjátok meg a jóságokat.
olyat nem lehet allitani, hogy x% vote kell ahhoz, hogy valtoson is mapot? Mert ha igen, akkor nem kell felni, hogy allandoan elvaltjak.
M4 az alma nélkül loszar-se.
a map letöltést meg állítsátok nagyobb sebességre, nem betárcsázós nettel játszik már senki.
Ha van fent valaki estefelé akkor én benézegetek majd!
Végetek! xDDDDD
<#violent>#violent>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Este gyertek hentelni. Lecsekkoljuk! <#violent>#violent><#gun>#gun><#email>#email><#banplz>#banplz>
ctfben meg demolitionban fasza, alap pálya
#hhwnd
M4 bekerült
OBI RD felment
Nextmap és gametype vote
Teamkill véglegesre beállítva 300%-kal
A mapcycle most ilyen (sorrendben):
Jor1 ctf
Hk1 inf
Kam5 ctf
Shop2 dem
Pra2 ctf
Jor1 inf
Shop2 ctf
Col2 dem
Shop69 ctf
Shop1 inf
Jor1 CTF-et nem mertük kihagyni, a kam4-rõl meg azonnal elhúz mindenki, csak a régiek játszanak rajta, ezt meg nem mertük berakni.
Ez a tervezett 5-6 helyett 10 map, nagyon bõvíteni nem kéne, de ti infben-demben sokkal jobban képben vagytok, csere esetleg?
Mapvote most nincs fenn, nemigazán tudtuk eldönteni, mi legyen vele, két gond van ugye a szavazással; félõs, hogy nincsenek a mapok végigjátszva, mert állandóan beszavaznak vmit a map felénél (ebbõl a szempontból persze a nextmapvote is ilyen), a másik meg hogy potyog le a nép a nemstandard mapoknál. Így viszont nincs dep1 se, mapcyclébe rakni meg necces, az emberek fele ha felmegy egy szerverre, ha tölteni kezd, már lép is ki. Ha úgy tûnik, hogy hiányzik a mapvote, be lehet állítani, meglátjuk. Pasz...
Mondjátok, amit gondoltok.
Meg is kéne azért nézni, megy-e rendesen a szavazás, mapcycle forog-e magától, a sebzés jó-e.
elõfordulnak olyan profi csalók, hogy szinte összenõttek a wallhackel
hiába speceled nem nagyon lehet kiszûrni a csalást mert már kurva rég úgy játszik szinte (gondolok én erre, hogy nem olyan noobok, hogy a falat pásztázzák egész játék alatt)
aztán meg ha mégis kiszúrod a rejtett csítet jön a duma, hogy õ nem az
kap egy kicket vagy ban-t ami nem megy, aztán jön vissza és folytatja.. :s
#hhwnd
Nem kellene visszaszokni mert az a maradék skillem is elszáll ami volt😊))
-FDI-Brutal-Hooligan
Ha egalizálódik a team akkor meg jön a "csiter vagy" duma.
Fent van 1hete a sof...lol.
-FDI-Brutal-Hooligan
Elmennek ezek is a faxxxba, nincs elég gondom, még ez is..
-FDI-Brutal-Hooligan
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Kaszi küld el a képet, és felteszem én!
kisebb körsugárra így nem elég 3 lépést menni, és alacsonyabb idõre állítani a camp limitet 5mp-re
#hhwnd
Uganda féle egyhelyben campelõs 10mp után auto megdöglõs...NEM ROSSZ!!
-FDI-Brutal-Hooligan
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?
Grent ötletéhez meg <#integet2>#integet2><#taps>#taps><#worship>#worship>
A szerverek többsége csak ebbõl áll, sípol mindenki, mert egy "kecseg" ül a sarokban és csak arra vár hogy elvidd a táskát, zászlót!
Na most ha nincs hova beírkálni akkor nincs camperezés se. Az hogy kiírjuk hogy pls no camp, azt kit érdekel? Szted?
A mapcycle jónak tûnik a véleményt majd meghozza a közösség.
Alma lesz?
Obi rd, esetleg funny cuccok, bónusz dolgok, tedd valamivel különlegessé, mert ez így is csak egy lesz a sok 100 közül ami kong az ürességtõl.
Gondolkoztatok már hogy mitõl lett az Obi rd jobb, mint az ND? Na ezt kell adni ahhoz hogy ide járjon mindenki és ne máshova.
Én ezt nyomnám:
jor1 inf (csak inf, mert mindenhol ctf)
shop2 mindenképpen (mind2,
finca is jöhet inf-ként,
pra2 ctf
Dep1 inf
kam5 ctf
kam4 dem
hk2 inf
Ha ctf a map akkor legalább 10mp spawnidõ legyen, gyíkmapokat (pl. Ugandán az a 2x2m-es ctf mapot én kihagynám)
Obi RD, ez fontos! Legyen alma ez is fontos. Chat legyen kikapcsolva így a no campre senki sem kíváncsi, és mindenki játszani fog, és nem chatelni!