79689
sof2.jpg
  • allock #79089
    mondod te mint hozzá nem értő :)
    460W mindenre elég.
  • fdi-brutal
    Hozzádobsz egy "kiló" és vidd az enyém, úgyis csak a port vogja már:)
  • fdi-brutal
    Alaplap:fos
    AMD....hát nemtom
    Samsung vinyó :fos
    Powercolor mint márka: fos
    Samsung dvd-író: fos
    460W táp: kevés

Összeg: egy rakás fos:)))
  • Akuma-D
    Van nekije, meg már nekem is... :D
    Izé, sör? :D
  • JetiRulez
    Ha a szél Pest felé sodor, ajánlom nézz körül a PCX-ben, mert nagyon jó áraik vannak és megbízhatóak, illetve van virtuális gépösszerakó. Gyakran jártam oda hardver ügyben még a nagy dőzsölés idején.
  • Pigo
    alaplap: MSI 770-G45 16.625 Ft
    proci: AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition 36.660 Ft
    ram: KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 KIT 30.438 Ft
    vinyó: SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ 12.925 Ft
    vga: POWERCOLOR AX5770 1GBD5-DH 1G DDR5 PCIE 39.829 Ft
    ház+táp: GIGABYTE GZ-X3 Fekete 460W 14.375 Ft
    dvd író: SAMSUNG SH-S223L/BEBE Fekete 5.535 Ft

156.386 Ft

Thx Alloc
  • GAthersw
    Intel vagy AMD (ebben az árban még AMD-t ajánlanék), monitor, egyéb perifériák, ház kell? Tápod milyen van?

Egyébként Hoolinak van igaza, én is vettem egy Xboxot, meg egy Integrált VGA-s filmező/letöltő gépet.
  • LES FORZA INTER
    hiszed h csak játékra lessz... majd meglátod
  • fdi-brutal
    Bármilyet veszel, bármennyiért.....fél év és kuka:)
    XBOX360 vagy PS3 ha játszol csak.
    Vagy horgonyozz le egy game-nél és ahhoz válassz konfigot.
    Ha PC-n akarsz játszani és mindig friss játékkal....feneketlen kút.
  • mosoporr
    Ez nem az a topik...
    de ha kérdezel akkor c64et vegyél azon csak játék megy :)
  • Pigo
    Hali!

Szeretném a segítségetek kérni.Új gépet akarok összerakni(160ekb).És a konfigban kéne help.Mit érdemes,mennyi ramot érdemes venni.Leginkább játékra lesz használva.

Thanksbye!!
  • JetiRulez
    A kurvát nem ismertem.
    Viszont egy 4v4 összejöhetne így is simán, hisz ránézésre van legalább 8 rendszeres látogatója ennek a témának velünk együtt.
  • LES FORZA INTER
    régebben rendszeresen voltak ilyenek, manapság már lanyhult az érdeklődés, mióta megszűnt a Kurva, azóta meg server se volt ahol lehetne.

mindenesetre jó 5let, csak kevesen járnak fel ide naponta, így nehéz összehozni már egy 5v5öt :(
  • JetiRulez
    Gondoltam rá ma reggel, hogy kéne valamelyik este játszani, ahányan csak tudunk. Csinálnánk hagyományos szervert, hogy bárki föl tudjon még jönni rajtunk kívül. Ki lenne benne a dologban?

Jelenleg 6 olyan szervert sikerült berakni a kedvencek közé, amire gond nélkül fel lehet jutni, de ebből is négy szerveren vannak botok, amiket utálok. Szóval örülnék egy ilyen összejövetelnek.
  • ev1l FlOwEr
    köldökszösz van még?
  • JetiRulez
    Azért ennyi nyűg ellenére is többre tartom a Counter-Strikenál.
    Találtam ma megy jó szervert, amihez gyorsan lejött a 4 Mb-nyi anyag (HereticMod).
  • ATS: Peelova
    nekem is ez a bajom, jó ha kéthavonta odaülhetnék kicsit a sof elé és elkezd tölteni minden szart. mire letöltögetek mindent már lőhetem is ki a gépet, majd ugyanez két hónap múlva. nem tőlem lesz kevesebb az SOF szcéna, de azért mégis a fasz kivan... :/
  • Mr.Grent
    Minek jársz ilyen szerverre? Az a szerver aminek nincs elérhetősége és ne m lehet hozzájutni a rajta futtatott cucchoz az kuka. Ki fog halni, hisz te és mások sem jutnak fel rá, mert anélkül nem tud játszani.

Másik hogy sok gügye mód sem tudja visszahozni az eredeti feelinget.
  • LES FORZA INTER
    XSmod: honlapja: http://elitexs.net/nuke/index.php

ami feltétlen kell: http://elitexs.net/nuke/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file=index&req=viewlink&cid=2
  • JetiRulez
    Pb web update-et kellett bemásolni, így már megy. Azon kívül a legtöbb szerverhez ilyen modok letöltését érzi szükségesnek a játék, mint pl. XS 8.0 vagy Noble, amiket szintén elég hosszú ideig töltene és a Google-ban is hiába keresem. Jobb híján hagynám letölteni a játékot, csak közben mindig bontja a kapcsolatot a szerverrel és nem jutok a végére.
  • Mr.Grent
    A pb elindul ha a megfelelő könyvtárba telepítetted, és a játékban élesítetted. Azon mást nem kell hekkelni.
  • JetiRulez
    Ezt jó tudni. Kösz.
    Most viszont olyanja van a játéknak, ha a fene fenét eszik is, képtelen vagyok működésre bírni a PunkBustert, konzolparanccsal sem indul.
  • Mr.Grent
    Elméletileg nem kell mindent letöltened, ha csak nem fontos része a játéknak. Azt hiszem valami olyan parancs hogy cl_allowdownload 0, de már nem emlékszem pontosan!
  • LES FORZA INTER
    az a gond, h sok szerveren olyan file is van fent mint a sof2files.com-on, csak más verzióval, de nincs honlapja a szervernek, így nincs honnan leszedni, csak a belső letöltéssel :S
  • Sáska
    elertem a max szintet, lattam mindent a jatekbol, a mass pvp lagos, szinte jatszhatatlan, ugyhogy most szuneteltetem kicsit.
  • GAthersw
    Hát igen, full grafhoz ekkora felbontásban már komoly VGA kell. Amúgy már egy éve kb. eladtam mindent offon, egész jó pénz lett belőle, azóta rá se néztem L2-re, de már nem is hiányzik :) Már le is kattantál az AION-ról?
  • JetiRulez
    Hali!
    Hosszú idő után szerettem volna ismét játszani, de több gondom is van a játékkal. Szinte egyik szerverre sem tudok felmenni, mert elkezdi tölteni a kellő mapokat, hangokat, modokat, stb, és az esetek 99%-ban órákig tartana a letöltés. Na most én próbálkoztam letölteni ezeket a FileFrontról (pl. XS, ROC, OSP), de ezen kívül még mindig töltene a játék olyan fájlokat hosszú órákon keresztül, amik ezekben a pakkokban nem voltak benne. Miért lehetetlenítették el ennyire ennek a játéknak a játszhatóságát?
    Kösz a segítséget.
  • ev1l FlOwEr
    Elküldtem a rikvesteket, de nem sok hatása van... Ti is próbálkozzatok!
  • Sáska
    azota mar meglett, 1920x1200-ben megy amugy mediumon, de igy is szep.
    te meg l2-zol btw?
  • GAthersw
    Attól függ milyen felbontásban.
  • Sáska
    vegyel mar fel engem is majd (Th3sis), meg Birkat is (Reonel).
  • Sáska
    en is gondoltam, hogy ranezek, de meg nem volt idom mas jatek miatt... amugy azt hallottam, hogy nagy a gepigenye, en pedig max grafikan szeretek jatszani, de nem hiszem, hogy a mostani konfigomon ez lehetseges lenne (core2duo E8500, 4G ram, xfx gef 8800 GTX 768MB)?

Amugy maga a jatekmenete milyen?
  • Kaszi46
    Igen, rush modban, hardcore szervereken. Majd vegyél fel játékon belül friends-be.

ja és olyan m60 powa van benne hogy azt fogod hinni a menyországba kerültél:D

xfire-n is felvehetnél: kaszi46
  • ev1l FlOwEr
    Holnap jön az enyém is. Multizol vhol?
  • Kaszi46
    megvettem, rákattantam, kizárólag hardcore modban játszom.:)
  • Mr.Grent
    letöltve, csak időm nem volt még kipróbálni
  • ev1l FlOwEr
    Bad Company2-t nyomja valamelyik régi harcos?
  • mosoporr
    már rég
  • LES FORZA INTER
    általában meg szoktam nézni van-e rajta valaki, és ha van, akkor felmegyek sofozni, de az elmúlt napokban már a szerver nem működik, szal az uccsó magyar sof szerónak is annya lett.
  • ev1l FlOwEr
    Mikor voltál rajta utoljára?

Na ugye.