Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
izlések és pofonok sztem ezen ne vesszünk össze wolf rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de azert

*Posse*T.W.D*

G. Joe
Már megérett az uninstallra! Jo hogy nem irtam ki cd-re, a daemon sok cd-t megsporol! 😊

http://deathfellows.hu/

G. Joe
Hol élsz te ? Biciklibelsõben?
A mohaa multija kb 3000-szer jobb mint ennek a szutyok sof2-nek! Nem is szabad együttt emlietni a kettõt!

http://deathfellows.hu/

Kaszi46
Egyébként a környezet némely pályán tényel szegényes de az emberek kidolgozottsága és sérülése engem legalább is mindenért kárpótol!!! az igaz hogy nem ártott volna ha minden pálya annyira jora megvan csinálva mint columbia!
Amugy meg az utobbi idõkben 1etlen jo single fps volt az poedig a mohaa de annak meg a multija nem olyan rulez? Wolfi singleje meg okádék unalmas viszont multiban istenkirály

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Ez már régi poén...---------> de azert beoptad???

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Miben is lennék konzervatív?

*Posse*T.W.D*

I.C.ram
ne flemeljetek mar 😊)
Lazarus
Ez már régi poén...
Amúgy mér vagy ilyen konzervatív?
Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Lazarus lécci akkor ezt nézd meg a d3 ról majött ki ilyen lesz a hang meg a grafik valójában ugyhogy erröl ennyit: http://www.yonkis.ya.com/imagenes6/tititatitututu.htm

*Posse*T.W.D*

Lazarus
Elég nehéz lehet egy jókis q3 motort ENNYIRE elbaszni 😄

Szerintem ezt a játékot meg se kellett volna csinálni, meglátjátok 1 hónap múlva mindenki el fogja felejteni ezt a borzadájt!
verti.go
Már bocsesz, õsmagyar barátom 😊, de a sof2-nek köze nincs a sof1 motorjához.
A sof1 egy erõsen átdolgozott quake2 mocin nyomult, a sof2 pedig hasonlóképp egy quake3 motoron.

Bár ez nem sokat dob a dolgon, szvsz a game rondább, mint az elsõ része volt (pedig azt anno nagyon bírtam).

Use google!

Kaszi46
Wajk azt az instalálásnál kell kiválasztani!!!!

*Posse*T.W.D*

Lazarus
Persze ott a farkad jácc azzal

Amúgy láttátok a D3 ingame tréjlert?
Nézzétek meg aztán gyorsan nézzetek vissza a kedvenc sof2õtökre a rókázás garantált
cervin
te tudsz jobbat?
cervin
megy müködik.Aki nem komolyan játszik huzzon innen.
cervin
játsz kártyával az való NEKED
Lazarus
Jó nagy trágya játék lett ebbõl bazzeg! Errõl fogják mintázni a szarokat... szarok etalonnya. Ez egy szar ember! ÉRTED? SZAR!
cervin
éN CSAK CHEAT NÉLKÜL amugy nincs értelme.
cervin
INSTALL ok. jÁTÉK INDUL
Na szal:
A cheatet elég körülményesbeírni!
1.C:\Program Files\Soldier of Fortune II - Double Helix\SoF2.exe" +set console 1
2.Start sof2
3.Konzol behívása(shift+0)
4.map pra1(utána tölt egy kicsit)
5.sv_cheats 1
6.Most már elfogadja a parancsokat
Jó hogy neked érdemes megpróbálni😊))
Nekem kb. fél óra mulva jön le a 2.CD😞((

cervin
várj, probálom.
cervin
csináljuk végig....
jah😊))
Miért nem megy?

cervin
ez tuti?
Én is most akarom majd elkezdeni,remélem annyira nem rossz mint egyesek mondják,nem szeretnék pont ennél a játéknál koppanni😊))

MTKW-FTMK-EMFE-W3P3-B7

cervin
CD key valaki segitsen,,,,,,honnan tudnám leszedni fiuk.Amugy valaki gondolkozott már azon hogy van-e lány aki játszik a játékkal?
cervin
Van -e barát?Már megis akadtam serial num.Kérnék egyet..JÁTSZANI AKAROK::SZÁMOT SZÁMOT GYORSSSSSan
cervin
A Jedi után most ez jön.Jó és szar vélemény van itt.Kipróbálom.Minden fps-t végig játszottam,a jobbakat.Most itt állok az uj kihivás elõtt.Kérlek segitsetek ha meg akadok utána én is segitek ha kell./fanatic fps...cervin/
Dikkma
Ott van:

"Note: sv_cheats 1 is write protected in the regular single player game. You need to load a map first using the map command.So you would type map pra1 at the console and hit enter. When the map loads, use sv_cheats 1 and hit enter toenable the cheats."
miért? van valami problémád vele?
egyébként csak a sof2 rip file-ait akarom megkeresni a neten, de nem tudom hogy a flasgettel hogy kell.
Lazarus
ezt pont ide kell kérdezni?
hogyan kell flashgettel ftp-ken kerestetni file-okat???????
Nekem meg segítsen már vki a chetek aktiválásában!!!!
Nos itt vannak!Igaz kicsit lassan találja meg õket a flashget,de müxenek!CSAK FLASHGETTEL!!!!!
http://pftp:[email protected]/ftp/uploads/apollo/Soldier_of_Fortune_II_Double_Helix-FLT/CD2/flt-s02b.050

http://pftp:[email protected]/ftp/uploads/apollo/Soldier_of_Fortune_II_Double_Helix-FLT/CD2/flt-s02b.051
http://pftp:[email protected]/ftp/uploads/apollo/Soldier_of_Fortune_II_Double_Helix-FLT/CD2/flt-s02b.052
Mindjárt nézem müxik-e!
Hogy a francba kell beírni a chetteket?"C:\Program Files\Soldier of Fortune II - Double Helix\SoF2.exe" +set console 1
Ezzel a parancsal indítom a gamet,a konzol meg nem engedi a cheat-ek engedélyezését!Próbálta már más is?Help me!

Thank U
Dikkma
Soldier Of Fortune 2
"C:\Program Files\Soldier of Fortune II - Double Helix\SoF2.exe" +set console 1
Once in the game, you may bring down the console by pressing the tilde (~) key, or by pressing ESC at the main menu. some keyboard setup may differ from english version keyboards but to show the cheat console same tidle key is used

Note: sv_cheats 1 is write protected in the regular single player game. You need to load a map first using the map command.So you would type map pra1 at the console and hit enter. When the map loads, use sv_cheats 1 and hit enter toenable the cheats.

If you have the demo version the cheats are:
God = God ModeNoclip = Allows you to fly around, and clip through walls.Notarget = Makes you invisible so the enemies can't see you.Timescale .X = This cheat makes the game run in slow-motion. The X is replaced with a number ranging from 1-10.The lower the number, the slower the game. .4 is a good slow motion speed.

If you have the full version the cheats are:
Heretic = God ModeElbow = Weapons 1-5 and 7Bigelbow = Weapons 8-12 and 6Phantom = Allows you to fly around, and clip through walls.Ninja = Makes you invisible so the enemies can't see you.Matrix # = Changes the game speed. # values .1 to .9 call for slow motion. Values Greater than 1 call for fast motion.Killallmonsters = Kills all enemies in your current level.
-submitted by Ash O' Neil

map - Warp directly to a map
cg_drawFPS 1 - Show FPS
Submitted by William Kaiser

All Weapons and Health/Armor at Max
give all
submitted by Marek
Multiple Cheats
Result - Cheat Code

God mode - /god
Disable enemy AI - /notarget
No clipping mode - /noclip
All weapons and ammunition - /give all
Armor - /give armor
Full ammunition for current weapons - /give ammo
Health - /give health
Stamina - /give stamina
Spawn indicated item - /give
Never get tired - /nofatigue
Display current map name - /mapname
List maps - /dir maps
Advance to indicated map - /spdevmap or /devmap
Show all commands - /cmdlist
Reconnect to last server - /reconnect
Suicide - /kill
Exit game - /quit
All levels Selecter
Bring down the console and type this command:

raven 1

then all levels will be selectable from the menu....enjoy !
Cheatet nem tud vki?
Dikkma
Nem.
Dikkma
És az, hogy ki merték adni játszható verzióként, ugye csak viccnek mondtad? 😊)
Dikkma
Figyelj, ez béta. A béta -akármilyen hihetetlen- nem full. A béta ami május elején jött ki, lehet, hogy már fél éves, nem?
A fullt szinte meg sem ismertem a béta után. Még mindig elég gyengus a játék, mint Sof2, de annyira nem rossz mint a béta. Elég, ha a kb. felére csökkent töltési idõt nézem csak.
Meg sokkal jobban lehet benn lõni, egyebek. Várd meg a fullt, ne szarozz bétával. Én többet bétához nem nyúlok.
Dikkma
gothic.uw.hun van elvileg még.
Ch_Slater
Szasztok! Valaki tudna mélbe küldeni egy címet, hogy a 2. cd-t honnan tudom leszedni? A morpheus jo lenne 'mer gyors, de minden file-nál 1000x kell próbálkozni... Elõre is köszi

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

I.C.ram
isot hol talalom?
llacee
Választottam igen EAX és D3D között de semmi változás nemtom mi a f*sz van....

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010

llacee
Ja és SB Live 1024 Player

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010