Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok leszedtem a Finalt.
FElinstalltam és nem találja meg a hangkártyám.
Intró alatt még van menüben már nincs hang és játék betölés alatt kidob a winbe.
Kell valami patch vagy mi a fene ?
WinXp Pro Hun Egyetemi verzió
FElinstalltam és nem találja meg a hangkártyám.
Intró alatt még van menüben már nincs hang és játék betölés alatt kidob a winbe.
Kell valami patch vagy mi a fene ?
WinXp Pro Hun Egyetemi verzió
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
cheat-et nem tud vki?
vakhangya... szerintem ne is menj tovább... halál gáz a gamma... GTA3-azzzzzzzzz
Letöltöttem a finalt egy ftp - rõl, de van egy kis problémám, segítsetek. Sajna már felírtam CD - re mindkét ISO fájlt, szóval, még nem látom a megoldást. A gondom az, hogy a második CD - n valószínûleg valamilyen védelem van, mert amikor elkezdem installálni, akkor egy idõ után kéri a második CD -t. Azt is beteszem, de nem találja meg és így persze az installációt sem lehet folytatni. Volt valakinek ilyen problémája? Ha igen adjon valamilyen tanácsot, hogy mivel lehetne megoldani a dolgot. Kösz.
Hát ez a game nagy csalódás volt számomra. Az elsõ rész nagyon tetszett de ez... Játékélmény 0 hangulat 0 a grafika is suxx pedig azt hittem milyen jó ksi játék lesz ebbõl 😞(
apollonak mi a címe?
apollo-n kívül máshonnan nem lehet letölteni?? FTP- is jó lenne csak az apollo szaraxik mostanában
koszontem.
Nyah,én lemaradtam a játék letöltésérõl😞((
Valaki tud címet ahonnan le tudnám kapni,esetleg kitenné vaalmi ftp-re?
Naggyon örülnék neki
Valaki tud címet ahonnan le tudnám kapni,esetleg kitenné vaalmi ftp-re?
Naggyon örülnék neki

hol lehet a rippet letölteni?
Tényleg elég gáz. A motort csak lassítják mindig, a grafika meg egyre szarabb lesz.
A végleges azonban a bétához képest egy kellemes csalódás, igaz hogy gagyi de annyira nem gáz! Azóta valahogy meghalnak az ellenfelek ha lövöm õket, meg ilyenek. Fejlövés az fejlövés, szal sokkal jobb a final!
Ezentúl megfogadom nem próbálok ki bétát.
A SoF2 egy középszerû játék, de annyira nem szar mint itt leírják. Csaj lehetne sokkal jobb is.
A végleges azonban a bétához képest egy kellemes csalódás, igaz hogy gagyi de annyira nem gáz! Azóta valahogy meghalnak az ellenfelek ha lövöm õket, meg ilyenek. Fejlövés az fejlövés, szal sokkal jobb a final!
Ezentúl megfogadom nem próbálok ki bétát.
A SoF2 egy középszerû játék, de annyira nem szar mint itt leírják. Csaj lehetne sokkal jobb is.
500mega ramnal kiirja hogy nem tudja lefoglalni a memoriat, elotte meg 2percet tolt...kepzelem mi lesz majd a doom3-al akinek nincs 3ghze meg gf3873 a 26.-on meg 1G ram, az elemhet nyaralni mig betoltodik a gem.
Elso tapasztalatok: ez fortelemsen szar! 😞
nyugodtan irhattak vona Q2es enginnel is, akkor legalabb gyorsabb lenne...a grafika egy jk2 es plane egy mohaa utan nem labdahoz se er...egyenesen ronda az osszhatas.
nyugodtan irhattak vona Q2es enginnel is, akkor legalabb gyorsabb lenne...a grafika egy jk2 es plane egy mohaa utan nem labdahoz se er...egyenesen ronda az osszhatas.
egesz jol ossze lehet kaszabolni csak ha mar ott vertocsa miert nem ragad a cimpom talpahoz (ezt mar a duke nukem 3dben is megoldottak😊) )
Ez a random genratoros resz, hogy muxik? ven egy kod hogy AAAAA irtam hozza me 2 Z-t akkor ez most igy mi lesz? 😊
Iszonyatosan csalódott vagyok... eleve szarul kezdõdött az unalmas szállodai lövöldözéssel... aztán a teherautós üldözés... kalap xxxx (négybetûs, sz-el kezdõdik és ar-al végzõdik) borzalmasan gaggyentosz...
Üdv!
Mikor lészen vala magyar szerver, persze a teljes verzióra gondolván vetõdött fel bennem a kérdés... Mert csípném ha beindulna 1 -2 magyar szerver
Mikor lészen vala magyar szerver, persze a teljes verzióra gondolván vetõdött fel bennem a kérdés... Mert csípném ha beindulna 1 -2 magyar szerver

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Nem lehet hogy a tutorialt kezdted? 😊) Ki van zárva ,hogy valaki is elsétál csak ugy meletted..
Nem tudja valaki, van már RIP valahol?
Nekem van egy cimem az apollowarez oldalan de lassan jon 😞. Tudna valaki egy linket ahonnan 50 Kb/s korul tudnek letolteni?
Légyszi egy címet ide is, kösz.
Tressy át tudnád küldeni a címet?
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Télleg lekódoltad õket Neron?
Arghhh... Neron... Arghhh... ne rondíts bele a bussiness machines-embe...
Felrakom a key generatort az sg ftp-re.sof2 köyvtarba
MTKW-FTMK-EMFE-W3P3-B7
Hi!
Tudna adni vlki 1 CD kulcsot?
Ja és a flt-s02b.007-file CRCsen jött le, tudna vlki adni 1 még élõ linket?
Tudna adni vlki 1 CD kulcsot?
Ja és a flt-s02b.007-file CRCsen jött le, tudna vlki adni 1 még élõ linket?
Van egy 12 portos 3com 100Mbps switch-em 45 ropesért ha érdekel...
Címet légyszi ide is, 10 fájlom maradt még.
Köszi.
Köszi.
Én is kérnék biza címet!
elõre is köszi!
elõre is köszi!
Reméllem odaér :c)
Na emailt nézzétek + :c)
Egy címet én is kérek
köszi
köszi
Reméllem mindenki megkapta a mailt
TP19 EMAILT IRD LE ÉS IROM A FORRÁST
Valahogy úgy van megcsinálni a proxy, hogy egy szál nem jön többel mint 15k. Ha 20 szálon töltök, akkor viszont 15x20. Érted 😊
Ezért jó nekem csak webes felület. De onnét gyün szépen. Bár behalta 100-as switch már egy hónapja, és 10-essel suxolunk, akkor mega/sec felett jött, most csak 200k, de jó ez 😊 otthon isdn, albérletben modem..
Ezért jó nekem csak webes felület. De onnét gyün szépen. Bár behalta 100-as switch már egy hónapja, és 10-essel suxolunk, akkor mega/sec felett jött, most csak 200k, de jó ez 😊 otthon isdn, albérletben modem..
pls hely ahonnan le lehet vakarni!?
THX elõre is
THX elõre is
Én yoohoo-ról szedem, ftp-n nekem pár k-val jönne csak és szakadozva :o( de a többiek nevében is köszönöm, amit értünk teszel már hónapok óta :o)