Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dud [OBI]
Egy kis reklám nekünk:
http://forums.ravensoft.com/ib/ikonboard.pl?s=3d7348c1062cffff;act=ST;f=6;t=9613

Thx to SGP!

OBI POWER!!!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Mentés!

Pano
Látod, ez nekem eszembe se jutott . Mindíg a legbonyolultabb utat választom..

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

The Garrett
fogod: Daemon _toolzal csinálsz belõle egy virtuális meghajtót és azt ki tudod írni...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Pano
Hát az nagyon érdekes. nekem felment simán 2 80 perces cd-re. PRóbáld meg azt, hogy a directx-et és egyébb ilyen felesleges fájlt kiveszel az ISO-ból. ezt úgy tudod megtenni, h az isobuster nevû programmal kicsomagolod az iso fájlt egy könyvtárba, letörlöd amit kell és felirod cd-re.. ennyi..

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

SGP

Annyit akkor megtehetnétek az ügy érdekében, hogy javaslatokat tesztek, milyen mapokat tegyek még be.
Viszont az nem elég, hogy hangulatos meg pofás. Elsõsorban játszhatónak kell lennie. Ott van pl a cargo1(a dobozos). Jól néz ki, új skinek, új hangok, de mégis inf-be egy rakás szar. Most dem-ben van, de így is inkább egy DM pályához hasolít.
Kolin Mekré
Üdv!

Megnéztem az új INf-es mapokat csak gratulálni tudok frankók, igaz a "ládás" mappon tekerni kell 1000L a védõknek hogy egyátalán kijuthassanak 😊
Volt olyan hogy zsinórba 4* tette le a dinamitot, annyira sietetta srác, igaz mind a 4* hatástalanítottuk
Viszont a "hajós" mapon szinte csak shotgunt használtam, elég szép eredmények születtek 😊))

Még ilyen mapokat! MÉG! 😊

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

KeKKSZike
Cheat-et tudna nekem vki mondani a játékhoz?!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Hát ez nem megvalósítható. Nézd meg az obi.servegame.com-on lévõ statokat és meglátod miért.
Lazarus
szerintem meg úgy kéne hogy folyamatosan eltûnik az utolsó nap és lenne mondjuk egy hónapos puffer.
A stat reseteléshez amirõl beszéltünk csak annyit tennék hozzá, hogy 3 havonta lehetne újra frissíteni, de akkor szerintem le kellene menteni archívumba a régieket, mert lehet hogy valakit érdekene hogy 1 év alatt pl. mennyit változott a tudása. Ráadásul a mostani statban nincsenek benne az mp5-ös killek, szerintem meg kellene várni míg aeon belerakja és azután resetelni.
Pano

Pano
hát, én rohattúl unatkozok kedves sof2-zõ társaim... már azt sem tudom mi a kigyómat írjak ide.. olyan jó ezen az új billentyûzeten gépelni, hogy alig birom abba hagyni.

Annyira kijöttem a sof2 gyakorlatból, h szinte már szágyellem magam ha bent vagyok

Nah mindegy, a mai napom jó volt, levizsgáztam minden fasza volt, úgyhogy most Pano nagyon happy .

Na, nehogy azt hidjétek, hogy kiöntöm itt a lelkemet és elmesélem az egész napom, bár már szerintem késõ

Pano
Nah, ugyebár a tört szerverekrekre azért tudsz bemenni -a crcker idõszakom alatt tanultakból merítve 😊- mert a szerver csatlakozáskor nem ellenõrzi a kulcsod, vagy egyszerûen át lett írva az ellenõrzõ ciklus -egy jmp, je vagy akármilyen ugrást megváltoztattak, persze ez több eshetõség is lehet- és a meglevõ kulcsodat is eredetinek, jónak fogja fel és átenged a "falon".

Micsoda eszmefuttatás volt

SGP
A válasz az, hogy menj a ........ boltba és vegyél eredetit 😊
Csak azzal a kulccsal enged be a nem tört szerverekre. Úgy mint pl a CS-ben.
[-Balu-]
koszi sgp, de azert meg varom a valaszokat elozo kerdesemre!
Dud [OBI]
Ámen!

SGP

A OP Frozen Twilight -- ICE Warehouse Assault (mp_cargo1) mappet inf-rõl átállítottam dem-re, mert nagyon be lehetett kempelni a táskát.
Most, mivel van 2 lerakó is, megoszlik a védelem figyelme és remélem javul a helyzet.
Ha nem, megy a levesbe.

SGP

Az egyetlen magyar szerver tört és általában tele van.
Az ASE látja,
Nincs szükségeg másra 😊
Megtaláltam a gyógyirt a játékra 😊) Ha bárkinek hasonlo próblémája van az menjen a hwsw.hu ra ott a letöltéseknél nvidia/drivers/winxp/ wxp-3dfx.zip -et töltse le majd kicsomagolva a dll filéket másolja a windows/system32 könyvtárba. Sok sikert és jó játékot! Bár belvalom egy kicsit csalodtam a játékban 😞 de még nem is igazán tudtam vele nyomulni, de nem adom fel!!

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

[-Balu-]
Csá!
Tudna valaki nekem mondani a krekkelt jatekhoz multiplayer kodot? mert nem fogadja el a jatek serial numberjét multikodkent. Elore is kosz, Balu
Dud [OBI]
Bazz... 3 beírással lejjebb...
Egyébként mégegyszer: www.sof2files.com

Pano
Jaj de jóóó. 😊 Már nagyon untam a mapokat. Látom, az általam ajánlottak is bent vannak alistában

SGP

www.sof2files.com -ról le tudjátok szedni amíg fel nem kerül az obi.servegame.com -ra.
SGP

Tegnap már kinéztem néhány mapot, amiket most tettem fel.
32 playeresek és játszhatónak tûnnek. Egyenlõre inf-ek, de ha így esetleg szar, lehetnek dem-ek is.

- Downtown
- Cargo Ship
- Subway
- OP Frozen Twilight -- ICE Warehouse Assault

EmThor
ki kell hozni samet aki megsérült menj be az épületbe majd keresd meg a gázcsõ elzáróját onnantól nem lesz gond majd kapd fel samet a válladra

agyhalál
Szesztek.
Az Armory Shopban elakadtam, nem tudom, hogy lehet tovább jutni. Amikor felrobbantják a kócerájt.
A fegyvert felszedtem , ki is jutottam az utcára, de onnan semerre nem jutok.
Tudna valaki segíteni?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Pano

Kaszi46
menj máááááááááááár a ...... 😊))))))))))))))
na jo holnap vihetem 7 ezerért😊

*Posse*T.W.D*

Pano
mondjuk 7 ezer forintért, és én máris vevõ vagyok rá

Kaszi46
akkor ne az nvidian keress drivert hanem az asus oldalan nekem sem volt jo a detonator az asusos kártyámhoz

*Posse*T.W.D*

igen

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

Kaszi46
asus-os?

*Posse*T.W.D*

Geforce 2 mx

Kaszi46
milyen kártyád is van?

*Posse*T.W.D*

Hát ez is megvolt sajna 😞 az nvidia.com -rol 3 fél drivert töltöttem le de egyik sem segített 😞 tudnátok pontosan mondani egy cimet hogy honnan mit töltsek le, hogy jó legyen? Köszi

Kaszi46
bocs hogy ilyen kérdést teszek fel itt de ti valszeg tudtok ebben segíteni.
szal ezt mennyiert lehetne eladni szerintetek? :ASUS V-8200 geforce 3 deluxe eladó 1 éves még van rá 2 év garancia tv ki és bemenet van rajta, tartozékok: 3d-s szemüveg eredeti játékok 3 db és felhasználoi szoftverek szintén 3 darab. doboz is megvan hozzá

amúgy meg a mapkészítéshez sok sikert már alig várom. ja és gémeskút legyen már benne😊)) meg puli is😊

*Posse*T.W.D*

Pano
Rendben. Beszélgettünk qnosival h ketten gyártunk egy mapot... (egyenlõre a tudásom ebbõl 0, de remélem meg tud tanítani engem ennyira, h be tudjak segíteni 😊 ). majd, meglátjuk 😛

Dud [OBI]
Vedd fel a kapcsolatot a Qnosival. Tesztelje ki a mapokat és ami jó, azt feltesszük. Ha van tipped, hogy melyik mehet, csak szólj, bepaszírozzuk a litába. (Már mi is gondolkoztunk rajta, hogy frissíteni kéne...)

Pano
OBI, FIGYELNI kénne a megjelenõ új mapokat a sof2fileson. az utobbi pár napban kijött 3 olyan fasza map (köztük egy raven által készített) h sxzerintem érdemes megnézni. egyre jobb ésx jobb custom mapokat fejlesztenek..

Töltsd le a hivatalos Detonator drivert ami tartalmazza az opengl drivereket is. Az alap XP-s driverbõl ez hiányzik. Semmi más nem kell hozzá.
Pano
nekem XP-m van, egy opengl patch-t kell letöltened a videókártya gyártjóának honlapjáról, pl www.nvidia.com

Dud [OBI]
Még nincs. De már alakul...

Sziasztok !!

Van itt valaki? Akinek megy a SOF II XP alatt? Mert nekem opengl-re hívatkozva nem megy. Már feltettem uj drivert de ez sem segített 😞
Köszi!!

Pilu OBI
Fúrás kész? Tudója vagy már a dolgokank?

Dud [OBI]
Lol!!!

snip-r
Ebbol mar en sem maradhatok ki ;P Altalaban ezek a konzolparancsok mukodnek UT, QT, SOF2, stb. alatt konzolban konzolban:
gamma modositasa: set r_gamma 2
FPS kijelzese: set cg_drawFPS 1
parancsok listaja: cmdlist
valtozok: cvarlist
Es egy egyszeru script, hogy ne kelljen VC gombot nyomogatni az ugrashoz:
bind x "vstr jmp"
set jmp "+moveup;wait 10;-moveup;wait 10;+movedown;wait 30;-movedown"

Pano
Hamár felvetõdtek a consol parancsok én is írnék kettõt a kezdõ játékosoknak, amik nagyon nagy segítséget nyújhatnak:

cg_fov xx => "látóteret" tudod ezzel a parancsal bõvíteni ill. csökkenteni. Az intervallum 0 és 100 között mozog, az alaphelyzet 85 (az értéket az x helyére írd)

cg_crosshairsize xx => a név mindent elárul 😊 defaul: 24-es méret

valamint egy más..

bind say =>akik jártassak az FPS világában, azoknakl nagyon nem új😊. Egy szöveget tudsz beprogramozni egy adott bill.re. key helyére azt a billentyût írd amire be akarod programozni, a másik meg érthetõ 😊. ( [] karakterek n élkül)

Ennyi lettem volna

Kár hogy azok cheatkódok és így semmi közük ahoz amire garrettnek szüksége van.
Neked Garrett ez a parancs kell: \toggle cg_drawfps vagy \cg_drawfps x. Ahol x lehet 1 vagy 0.
De nekem viszont hosszabb a pöcsöm.