Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://forums.ravensoft.com/ib/ikonboard.pl?s=3d7348c1062cffff;act=ST;f=6;t=9613
Thx to SGP!
OBI POWER!!!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
. Mindíg a legbonyolultabb utat választom..Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Annyit akkor megtehetnétek az ügy érdekében, hogy javaslatokat tesztek, milyen mapokat tegyek még be.
Viszont az nem elég, hogy hangulatos meg pofás. Elsõsorban játszhatónak kell lennie. Ott van pl a cargo1(a dobozos). Jól néz ki, új skinek, új hangok, de mégis inf-be egy rakás szar. Most dem-ben van, de így is inkább egy DM pályához hasolít.
Megnéztem az új INf-es mapokat csak gratulálni tudok frankók, igaz a "ládás" mappon tekerni kell 1000L a védõknek hogy egyátalán kijuthassanak 😊
Volt olyan hogy zsinórba 4* tette le a dinamitot, annyira sietetta srác, igaz mind a 4* hatástalanítottuk
Viszont a "hajós" mapon szinte csak shotgunt használtam, elég szép eredmények születtek 😊))
Még ilyen mapokat! MÉG! 😊
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Annyira kijöttem a sof2 gyakorlatból, h szinte már szágyellem magam ha bent vagyok
Nah mindegy, a mai napom jó volt, levizsgáztam minden fasza volt, úgyhogy most Pano nagyon happy
.
Na, nehogy azt hidjétek, hogy kiöntöm itt a lelkemet és elmesélem az egész napom, bár már szerintem késõ
Micsoda eszmefuttatás volt

Csak azzal a kulccsal enged be a nem tört szerverekre. Úgy mint pl a CS-ben.
A OP Frozen Twilight -- ICE Warehouse Assault (mp_cargo1) mappet inf-rõl átállítottam dem-re, mert nagyon be lehetett kempelni a táskát.
Most, mivel van 2 lerakó is, megoszlik a védelem figyelme és remélem javul a helyzet.
Ha nem, megy a levesbe.
3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
Tudna valaki nekem mondani a krekkelt jatekhoz multiplayer kodot? mert nem fogadja el a jatek serial numberjét multikodkent. Elore is kosz, Balu

Egyébként mégegyszer: www.sof2files.com

Tegnap már kinéztem néhány mapot, amiket most tettem fel.
32 playeresek és játszhatónak tûnnek. Egyenlõre inf-ek, de ha így esetleg szar, lehetnek dem-ek is.
- Downtown
- Cargo Ship
- Subway
- OP Frozen Twilight -- ICE Warehouse Assault
Az Armory Shopban elakadtam, nem tudom, hogy lehet tovább jutni. Amikor felrobbantják a kócerájt.
A fegyvert felszedtem , ki is jutottam az utcára, de onnan semerre nem jutok.
Tudna valaki segíteni?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

*Posse*T.W.D*
3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
szal ezt mennyiert lehetne eladni szerintetek? :ASUS V-8200 geforce 3 deluxe eladó 1 éves még van rá 2 év garancia tv ki és bemenet van rajta, tartozékok: 3d-s szemüveg eredeti játékok 3 db és felhasználoi szoftverek szintén 3 darab. doboz is megvan hozzá
amúgy meg a mapkészítéshez sok sikert már alig várom. ja és gémeskút legyen már benne😊)) meg puli is😊
*Posse*T.W.D*
Van itt valaki? Akinek megy a SOF II XP alatt? Mert nekem opengl-re hívatkozva nem megy. Már feltettem uj drivert de ez sem segített 😞
Köszi!!
gamma modositasa: set r_gamma 2
FPS kijelzese: set cg_drawFPS 1
parancsok listaja: cmdlist
valtozok: cvarlist
Es egy egyszeru script, hogy ne kelljen VC gombot nyomogatni az ugrashoz:
bind x "vstr jmp"
set jmp "+moveup;wait 10;-moveup;wait 10;+movedown;wait 30;-movedown"
cg_fov xx => "látóteret" tudod ezzel a parancsal bõvíteni ill. csökkenteni. Az intervallum 0 és 100 között mozog, az alaphelyzet 85 (az értéket az x helyére írd)
cg_crosshairsize xx => a név mindent elárul 😊 defaul: 24-es méret
valamint egy más..
bind
Ennyi lettem volna

Neked Garrett ez a parancs kell: \toggle cg_drawfps vagy \cg_drawfps x. Ahol x lehet 1 vagy 0.