Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qnosi [OBI]
Szia!

152.66.93.30:20100 es :20101 a ket szerver .. de azert az furcsa, hogy nem latod .. biztos, hogy jol frissitetted az egesz listadat? 😊

Qnosi

Buta vagyok de csak rájöttem .... nagyon ne röhögjetek !
Buta vagyok és nem értem .... végigtúrtam a mappákat és nem bírok rájönni hogy hová kell bevésni a jelszót .... vagy valahol a menüben a játék alól ?
Sziasztok és kösz az infót csak nekem nem fogadja el a jelszót sajnos ! Változott valami tegnap óta ?
Qnosi [OBI]
Hi all !

Hat igen .. meg lesznek szurve a kulfoldiek .. de ilyenek megkapjak a passt mint :: , , .:ACK:., -=sH=-, ALDI, ,
Es persze a jo oreg Fatboy, Spanish, Oliver Spain, Narcos Satanicos, Urosino vagy mindannyiunk BOBO-ja (israelbol)

Jo hentet mindenkinek !!

Qnosi

Fatboy remélem tudja majd a jelszót...
Pilu OBI
Kedves magyar SOF2 kollégák!
A sok csalás miatt jelszavaztuk le a szerverünket. Az fel sem merül bennünk hogy magyar harcostársaink is élnének ezzel a lehetõséggel, ezért a jelszót honfitársainknak automatikusan megadjuk.
2 szabály van:
1.: Ne csalj (akinek nem inge ne vegye magára pls )
2.: Ne add tovább külföldieknek a jelszót (mi megadjuk párnak, az legyen elég)

Ha valakinél mégis felmerül a csalás lehetõsége, akkor mi mindent megteszünk, hogy az illetõ egyén a jelenlegi és a jövõbeni szerverekrõl el lesz tanácsolva.

A lényeg a jelszó:
nocheat

Jó játékot mindeninek.
OBI POWER !!!!!!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Pilu OBI
Hi!

Jó hogy jelszavas lett a szerver, de még én sem tudom a jelszót.

SGP
Arról kéne infó, hogy hány respawn pont van rajta.
Leszarom, hogy mennyit ajánl.

Dali
Bazz ott van a szövegbe "This map supports all game types Its a nicely sized map for around 4-8 players". Amúgy csak közepesre értékelték a gamerek.

Teccikérteni?

SGP
Plz érdeklõdd már meg, hogy hány player a max rajta!
Ha több mint 24, berakom, mert szerettem én is cs-ben a mappot.
Pano
MÉLYEN AJÁNLOM A KÖVETKEZÕ MAP BETÉTELÉT:

CS Italy
Filename: mp_italy.zip

Rate this File! 10 - This rocks! 9 - It's tight! 8 - Pretty good! 7 - Not Bad! 6 - I've seen better! 5 - Average 4 - Bad bad bad! 3 - Eat my plasma! 2 - Worthless 1 - Muhaha, sucky!
Average User Rating: 4.4
Number of Votes: 51
Size:
Developer:
Downloads:
Date Added:
Type / Category:
2.77 MB
Pit
1554
09-08-2002
Maps > All Game Types

--------------------------------------------------------------------------------

Description:
This is a map from CS. A very nice one at that. And has been nicely redone for SoF2. A setting in Italy and all the guns to go with it. This map supports all game types Its a nicely sized map for around 4-8 players. You can always get more in, it will still be great fun

The map also has some nice opera and italian guitar music. This is there to calm you down before you get yer head blown off!

Its very nicely finished, and great fun I loved playing a little game on it The only dissapointing thing is that i didnt win, i drew instead Get this map and lets hope that servers will start to run it

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dud [OBI]
ASE letöltés és telepítés itt:
ASE

Dud [OBI]
Gyere az OBI szerverre, azok törtek, ott tudsz játszani!
Mindkét szerverünket látja az ASE.
De itt az IP is: 152.66.93.30

Pano
nah, eleget játszadoztam asszem, meg a modemesek kivágnak már macskát szaratni 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
wehhh 😄DD na ha ebbõl kiveszi valaki 😄DD

Pano

Pano
😄D Nálad csak szebb lehetek

Pano
kiváncsiak vagytok rá, hogy nézek ki részegen?

Pano
nyah, sikerült 😊) bocsi a nagy képért!

Pano

Pano
egy testet fogok végrehajtani, sorry

Pilu OBI
OBI szerverek Fullon!!!!!!!!!!
Ez itt a reklám helye 😊

Ez egy jó kép

OBI POWER !!!!!!!!!!!!!!

SGP
Nem baj, ha kezdõ vagy. Kérdezz a szerveren lévõktõl nyugodtan. Még a külföldiek is vannak olyan normálisak, hogy segítenek.
Persze, én is jobban szeretek "élõben" nyomulni, csak még nagyon kezdõ vagyok nem ismerem a pályákat, de akkor majd "élõben" leszek láma.
Dud [OBI]
LOL!

Máskülönben én még nem hallottam botokról. De gyere fel az OBI szerverre. Az jobb mint botok ellen nyomulni!

Sziasztok,
Nagyjáboól végigfutottam a topicon, azt hiszem arról még nem volt szó, hogy létezik a játékhoz BOT? Tudtok errõl vmit?
RDS
SGP

[email protected]

Ide kéretik a szerlemes leveleket küldeni.
Elsõ körben, ha lehet ne legyen túl trágár, ne égessük kis hazánkat!

Qnosi [OBI]
Szerintem ne az MP5-t reklamaljatok foleg .. szerintem az, hogy nincsen SEMMILYEN utalas a TEAMKILLekre, az sokkal-sokkal nagyobb drama .. Ez mar ket igen eros bug .. meg egy parat osszeszedunk es akkor talan majd nem szarnak a fejunkre magasrol ..

Qnosi

KeKKSZike
Magyarosítást honnan tudnák szerezni?!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

varia
Killer, s.o.s. ICQ varlak!
Dud [OBI]
Nem, elméletileg megy, de majd ránézünk.

Jó lenne ha mindenki küldene a stat készítõ csókának egy basztató levelet, hogy rakja be az MP5 -öt különben balhé lesz!

The Garrett
a regisztráció nem sok max egy mailt kell elküldeni nem nagy dolog... de te tudod.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Dud [OBI]
Jóvan! Elbasztam a linket... na szóval: OBI site

Dud [OBI]
Ha az OBI szerveren szeretnél játszani, akkor innen szedd le a szükséges mapokat: OBI site

Pano
Tudom, hallodtam róla. de án nem onkrétan erre gondoltam 😊. mert ugye nem kérhetem az összes obi-st meg dcf-est, hogy regisztráljon.. régen úgy csináltam, h a címjegyzékbe beírtam a címzettekhez a [email protected];[email protected];...

És így el lehetett küldeni, de valami miatt ez most nem megy (talán nem támogatja az axelero rendszere vagy az outlook 2000?). Azért köszi a segítséget!

The Garrett
van ilyen mailing list szerzetû dolog. Kreeztal koma tud segíteni. a CODE nak is van ilyen. aki regeli magát a lev.listre az megkaja az emilt amit küldesz...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Pano
E-mail változtattam, ezt a DCF.esek tudják ha minden jól ment... ha nem majd itt olvasátok .). A változtatásnak sok, sõt, rengeteg oka van, de ezt nem szeretném felsorolni. Az OBI tagoknak meg nem tudtam emilt küldeni, és nem tudom miért, mert ha több címzetet írok be (mint eddig tettem és mûködött) azt a levelet most a ksizolgáló visszautasítja, ha valaki tud megoldást (Outlook 2000-rem van) akkor az pls írjon és segítsen nekem...

Új emil: [email protected]

Pano

Dud [OBI]
Hát mit tegyünk! A népszerûség átka!

Dud [OBI]
Na egy két ingyenes OBI reklám:
Reconsoldiers page
és
Raven forum

Helló mindenki!
Segítségre lenne szükségem !
A SOF II ben a Hong Kong pályán épp a börtön részt nyomom ,de a börtönudvaron van 1 félmeztelen faszi akit 1xüen nem tudok kinyírni!
hozzá kell tenni ,hogy a legnehezebb fokozaton nyomom a gamet ,szóval 1 l-2 lövés és padlón vgyok ! Írjatok tuti tippeket ,hogy tudám megoldani ,vagy ha valaki tudna küldeni innen 1 mentett állást az tuti lenne. email : [email protected]
elõre is köszi mindenkinek.
Gábor
Dali
REALDAMAGE fixed. Bocsi a kellemetlensegert.

Teccikérteni?

Pano

Dud [OBI]
LOL!

Dud [OBI]
Sajnos. Ha van valakinek ideje, írhatna egy lebaszólevelet nekik, hogy rakják be az MP5 -öt.

mp5csak akkor lesz benne ha aeon belerakja és az mostanában nem várható.
Qnosi [OBI]
Na re ..

Szoval ugyis sokan mondtak, hogy ujra kene inditani a statot, szoval ez, hogy tonkrement meg akar jol is sulhet el .. 😄
Mar csak egy problema van ... Aestat suxx!!!!
Egyreszt nincs benne TK szamolas .. semmi utalas ilyesmire .. Ez egy ilyesmi stilusu jatekban, szerintem uberszar ... Azonkivul (gondolom nem sokaknak mond ujat) nincs benne MP5 a statban .. Az ugye a pecccsben jott ki, dehat nincs semmijjen frissites az aestathoz ..

Szoval ha barkinek barmi otlete van, hogy milyen JO stat-progi letezik, az irja meg, mert most epp egy ilyenrol se tudok (CS-hez van par, de azok sajna nem tamogatjak a SoF2-t)...

Na ennyivolnamara

Jo hentelest mindenkinek !!

Bye!
Qnosi

Dud [OBI]
Tudjuk... úgy fest hogy annak annyi. Dali még küzd vele hátha, de nincs sok esély. Már keressük az új stat progit.
Ez van.

Inkább a stat oldalt mentsed mert aug.31. óta nem frissült.
Dud [OBI]
Na! Itt csak én mentek?