Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
152.66.93.30:20100 es :20101 a ket szerver .. de azert az furcsa, hogy nem latod .. biztos, hogy jol frissitetted az egesz listadat? 😊
Qnosi

Hat igen .. meg lesznek szurve a kulfoldiek .. de ilyenek megkapjak a passt mint ::
Es persze a jo oreg Fatboy, Spanish, Oliver Spain, Narcos Satanicos, Urosino vagy mindannyiunk BOBO-ja (israelbol)
Jo hentet mindenkinek !!

Qnosi
A sok csalás miatt jelszavaztuk le a szerverünket. Az fel sem merül bennünk hogy magyar harcostársaink is élnének ezzel a lehetõséggel, ezért a jelszót honfitársainknak automatikusan megadjuk.
2 szabály van:
1.: Ne csalj (akinek nem inge ne vegye magára pls )
2.: Ne add tovább külföldieknek a jelszót (mi megadjuk párnak, az legyen elég)
Ha valakinél mégis felmerül a csalás lehetõsége, akkor mi mindent megteszünk, hogy az illetõ egyén a jelenlegi és a jövõbeni
A lényeg a jelszó:
nocheat
Jó játékot mindeninek.
OBI POWER !!!!!!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Jó hogy jelszavas lett a szerver, de még én sem tudom a jelszót.

Teccikérteni?
Ha több mint 24, berakom, mert szerettem én is cs-ben a mappot.
CS Italy
Filename: mp_italy.zip
Rate this File! 10 - This rocks! 9 - It's tight! 8 - Pretty good! 7 - Not Bad! 6 - I've seen better! 5 - Average 4 - Bad bad bad! 3 - Eat my plasma! 2 - Worthless 1 - Muhaha, sucky!
Average User Rating: 4.4
Number of Votes: 51
Size:
Developer:
Downloads:
Date Added:
Type / Category:
2.77 MB
Pit
1554
09-08-2002
Maps > All Game Types
--------------------------------------------------------------------------------
Description:
This is a map from CS. A very nice one at that. And has been nicely redone for SoF2. A setting in Italy and all the guns to go with it. This map supports all game types Its a nicely sized map for around 4-8 players. You can always get more in, it will still be great fun
The map also has some nice opera and italian guitar music. This is there to calm you down before you get yer head blown off!
Its very nicely finished, and great fun I loved playing a little game on it The only dissapointing thing is that i didnt win, i drew instead Get this map and lets hope that servers will start to run it
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
ASE
Mindkét szerverünket látja az ASE.
De itt az IP is: 152.66.93.30
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ez itt a reklám helye 😊
OBI POWER !!!!!!!!!!!!!!

Máskülönben én még nem hallottam botokról. De gyere fel az OBI szerverre. Az jobb mint botok ellen nyomulni!

Nagyjáboól végigfutottam a topicon, azt hiszem arról még nem volt szó, hogy létezik a játékhoz BOT? Tudtok errõl vmit?
RDS
[email protected]
Ide kéretik a szerlemes leveleket küldeni.
Elsõ körben, ha lehet ne legyen túl trágár, ne égessük kis hazánkat!
Qnosi
Jó lenne ha mindenki küldene a stat készítõ csókának egy basztató levelet, hogy rakja be az MP5 -öt különben balhé lesz!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
És így el lehetett küldeni, de valami miatt ez most nem megy (talán nem támogatja az axelero rendszere vagy az outlook 2000?). Azért köszi a segítséget!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Új emil: [email protected]
Pano
Segítségre lenne szükségem !
A SOF II ben a Hong Kong pályán épp a börtön részt nyomom ,de a börtönudvaron van 1 félmeztelen faszi akit 1xüen nem tudok kinyírni!
hozzá kell tenni ,hogy a legnehezebb fokozaton nyomom a gamet ,szóval 1 l-2 lövés és padlón vgyok ! Írjatok tuti tippeket ,hogy tudám megoldani ,vagy ha valaki tudna küldeni innen 1 mentett állást az tuti lenne. email : [email protected]
elõre is köszi mindenkinek.
Gábor

Szoval ugyis sokan mondtak, hogy ujra kene inditani a statot, szoval ez, hogy tonkrement meg akar jol is sulhet el .. 😄
Mar csak egy problema van ... Aestat suxx!!!!
Egyreszt nincs benne TK szamolas .. semmi utalas ilyesmire .. Ez egy ilyesmi stilusu jatekban, szerintem uberszar ... Azonkivul (gondolom nem sokaknak mond ujat) nincs benne MP5 a statban .. Az ugye a pecccsben jott ki, dehat nincs semmijjen frissites az aestathoz ..
Szoval ha barkinek barmi otlete van, hogy milyen JO stat-progi letezik, az irja meg, mert most epp egy ilyenrol se tudok (CS-hez van par, de azok sajna nem tamogatjak a SoF2-t)...
Na ennyivolnamara
Jo hentelest mindenkinek

!!
Bye!
Qnosi
Ez van.