Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Azontúl közzétehetnétek mik az ideális beállitasok a játékhoz, pl. rate, stb...
Üdv KB
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
De majd ma! Nem menekülsz! 😊

Ja, es imadtam a piramisos palyat, kerem vissza!!!

Egyebkent, ha nem engem spectelsz DM alatt, hanem beallsz jaccani, idoutan neked is menni fog, hidd el
Persze nemmondom, hogy nem volt jo ugy jaccani, hogy majd' minden cselekedetemet ketten kommentaltak (ugye akit lelottem, meg a lelkes szurkolo
. Lenyeg ami lenyeg : sose maradj egyhelyben, ha lonek rad .. Ezt gyakorold .. bar USAS ellen siggel eselytelen szemtol szemben
Jo hentet mindenkinek!

Ezidáig a "TEAMS" felszólítást, csapatban való rohangászásra értettem. (persze nem tudtam vele mit kezdeni mert én a táska védelmét tekintettem célomnak, nem elrohanni a sürüjébe. Fõleg hogy nem vagyok jó közelharcban.) Igazan nem is értettem hogy mi köze van az ADMINnak hogy hogyan valósítjuk meg a feladatot, ezesetben a táska örzését. De mostmár, hogy nem frutti van az agyam helyén, még lelkesebben fogom írtani az ellent......!

Azt, hogy ki rendelkezik admin jogokkal, azt döntsék el ti, adminok. Nem ütöm bele az orrom.
Na, így már más egy kicsit a helyzet.
Akkor elõször néhány fogalmat tisztázni kell, mert nem biztos, hogy mindenki érti.
Ha nincsenek balanszban a csapatok, akkor szokott a „szerver”(aki valójában valamelyik admin) egy „Teams” vagy „Even Teams” üzenetet küldeni.
Ez annyit jelent, hogy abból a csapatból, ahol többen vannak menjen valaki át a másik, kevesebb játékost tartalmazó csapatba. Ez azért angolul történik, mert idáig több külföldi volt fent, mint magyar, de ez már megfordulni látszik szerencsére. Majd elküldöm Fat-nek magyarul is, hogy mit írjon be.
A „Teams”-nek a durvább verziója a „teams or kick” vagy –az én bindem szerint például- „Even teams or random kick”. Ez annyit tesz, hogy, ha nem egyenlítõdnek ki a csapatok, akkor az admin véletlenszerûen kidob egy embert abból a csapatból ahol többen voltak. Ez azért nem szokott olyan sûrûn bekövetkezni.
Miért van erre szükség?
Jó példa erre a Col1(a nem vizes dzsungeles pálya). Ott, ha a táskát védõ piros csapat bekempel, akkor nincs esélyük a kékeknek. Ezért szokott lenni, hogy többen állnak a piros csapatba, mert ugyebár senki sem szeret szopni(habár szokott fent lenni egy Clitoris nevû csajszi, majd megkérdezem õt is 😊))). Viszont ilyenkor a kék csapatnak egyre reménytelenebb a helyzete. Az admin feladata, hogy kiálljon az érdekük mellett. Neki vannak meg csak az eszközei, hogy változtasson ezen. Általában egy szerveres figyelmeztetés elég szokott lenni, de van olyan, hogy nem. Ekkor következik be a random kick. Ha belegondoltok teljesen jogos, mert aki annyira önzõ, hogy magasról beleszarik abba, hogy másnak nem élvezet játszani, holott õ is kerülhet ilyen helyzetbe, az megérdemli, hogy repüljön. Ezt nem rád értem, Kim, mert te nem értetted, hogy mi van.
Például Fatboy tipikusan olyan volt még az admin jogok megkapása elõtt, hogy magától állt át a kevesebb emberes csapatba, teljesen magától, akár körönként. Ez a hozzáállása is szerepet játszott abban, hogy admin lett.
Mi azon vagyunk, hogy mindenki jól szórakozzon a szervereinken.
Köszi =FDI= Boltboy hogy kiálltál mellettem.Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Boltboy az az érzésem hogy a te másik neved a Nagy Agitátor.

Kizárásos alapon csak Fat lehetett.
Magyarul meg nehezen hangozhatott el, hogy "ne alldogaljon egy helyben hanem menjen a tobbivel harcolni, vagy KICK", ugyanis Fat német. Angolul is megeröltetõ lehetett neki egy ilyen bonyorult mondatot beírni

Szerintem csak elszállt valakinek az arca Kim Basingerre. Ami nem nehéz.
Múltkor Amos Annejulo(Ajennulo???)-val voltunk kiakadva rá, meg Julia Robertsre kicsit.

Én elhiszem, hogy néha Fatboy egy kicsit túlságosan is lelkes, de komoly feltételek mellett kaphatta meg az admin jogot, amikhez idáig tartotta magát. Ha rögtön kivág spectatorból az szar, ha veled történik meg, de örülsz, hogy végre bejuthatsz, ha kint dekkolsz már 15 perce.
Kim Basinger esetével kapcsolatban el fogok beszélgetni vele, hogy õ hogy látta az esetet, de ha úgy történt ahogy Te leírtad, nem szeretném ha többet ilyen elõfordulna.
Mindenesetre köszönjük az észrevételeket.
Ez nem vicc.
Bár az egész nem ér ennyit.
Szerintem az adminok korrektül dolgoznak, néha lehet hibázni, ez belefér.
Fatboyjal meg beszélgetni is szeretek.
Nem is azért írtam ennyit a témában, mert izgat, hanem mert megy fölfele a fórum !!!!
A TK -ra pedig mindig is volt megoldás: ha nem tûnt volna fel automata rendszer felügyel a TKzókra, aki kíméletlen ezügyben.
Ha vádaskodsz, az legyen megalapozott!!!