Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Telleg Bolt.. Ugye nem tul nagy a sensed? Mert ha igen, akkor azzal nehez celozni mint allat .. Idealis 3es5 kozott lehet valahol, dee lejebb is lehet menni, csak ne essetek at a lo tuloldalara, mint en

Bolt : azt tudtad, hogy ugras kozben ugyanolyan pontos az elso golyo, mint allva?
Egyebkent igen .. kedvenc palyam col-1 ..
Masikmeg .. ha tamado vagy es sokat jatszottal, akkor kb tudod, hogy hova kempelnek be .. ugy menj elore, hogy arra keszulsz, hogy a kovetkezo olyan pontot ALL VALAKI es oda celzol, ugy hogy ne tudjon leloni .. ha nincs ott senki, akkor nem gaz .. ha van, akkor lecsitereznek
konfig : wasd mozgas balgomb tuz, jobb ugras, space masodlagos(bar sosehasznalomszinte), z, x kihajolas, q guggolas, CTRL zoom be ALT zoom ki ..
CTRL wilco beszed ON (ezert nem snipolok en sose
. Ez kb a lenyeg .. Ja meg sensitivity 1.4 ..
Egyebkent vedokent egy nyilt terepes palyan sztem nagyonnehez, ha kempelsz .. beallsz valahova, mondvan, hogy most oda celzol .. De hova? a falmelle, ahol johet?mivan ha beugrik? akkor beljebb? vagy esetleg sokkalbeljebb, mert ugyis beugrik? Dehat olyankor ugyis csak kisunnyog
Q

Vagy neked meg vannak cserélve az ujjaid ??
Vagy FORDítva tartod az egeret??
Vagy egyszerûen retardált vagy ?????
Az utolsó kérdésre nem kell válaszolnod....

Ez teljesen igaz! AMDvel tudsz prociventillátort geostacionárius pályára állítani, Intellel meg játszani.

Nem érdemes lefikázni egyiket sem.
"Standing in line
Believing the lies
Bowing down to the flag
You got a bullet in your head"

< img src=http://swgalaxies.supergamez.hu/smilei/big/bash.gif>
Nekem is Abitom van (BD7II) és ilyeneket adunk el hegyekben. Semmi bajuk nincsen. Inkább a magad házatáján nézz körül, szerintem meglesz a hiba oka.
Hagirez ja hogy AMD procis a gép? No comment...

Mocskos álmos vagyooooooooooook! 
30.82vel nekem megy rendesen de a 40.72-es WHQL-es se rossz.
Van egy kis problémám. ABIT KX7-es alaplap XP1600 GEFORCE4 TI4400-zal. Állandóan lefagy a játék. Már próbáltam több cd-rõl. Lehet hogy a video driver miatt? Ha igen melyiket próbáljam?
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
KimB.
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Az elsõ 1-2 golyó pontos, ami reális is. Kaliberébõl adódóan az halálos is rendre, ha pontos vagy. Tenácsolom hogy csak rövid sorozatokat lõjetek vele, akkor fasza.
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
az m60 mióta lett ilyen hurkagyurka? Avagy csak paranoid típus vagyok ,és én nem tudok lõni vele?
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Más:szerintetek nem sebez tul keveset az M4 gránátja.Csak akkor öl elsõre,ha egybõl telibe kapod az ellent.a multkor vmelyik foszer közvetlenül mellém lõtte,de szinte megsem éreztem energiacsíkilag.A gránáthoz képest igen gagyi szerintem sebzése.
Ja,és a mandown-on miért lehet gyorsabban közlekedni kúszva,mint gugolva vagy sétálva?A futás után a kuszas lenne a leggyorsabb közlekedési mód?Ez igy volt a single részében is?