Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég rég játszom Panoval, már ugye a kezdetek óta. Ha valakinek beszólnék, az hidd el nem õ lenne.
------> Ez nem véletlenül volt ott.OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

A hospitalon 1 v 8 ban nyert pályát a szemem láttára, úgy, hogy fut mint állat, átvált sétába, kihajol a sarkon, hopp, headshot. Szép munka volt, csak nem hiszem el.
Bár lehet, hogy csak idõnként kapcsolja be a monitorát, mert így túl könnyû...
Vagy csak irigy vagyok ??????

Zaitsev jol tolja, de ritkan latom, mert mindig nagyonkeson megy fel .. vagy nemtudom ...
Ha láttok egy Zaitsev nevû lengyel csákót játszani, figyeljétek már, lécci.
Idõnként mintha vólhekk+éjmbot kombó futna nála...

Hát igen a "csehszlovákok" büntettek rendesen 😉
Szerintem wilcon tolták és azért voltak ennyire hatékonyak... igaz nekem is gyanus volt pld: hogy a pálya másik végébõl 150-180-as pinggel lekap pár lövéssel arcokat 😊) Van ilyen, no meg lehetett skilljük is ...áááá nem 😉
ui.: Sztem azért egy klánwarnál az eredmény is számít 😊 bocsi hogy belekotnyeleskettem

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Én is az utóbbi 1-2 hónapban elkezdtem magam felfejleszteni annak ellenére, hogy a kezdetektõl nyomom a Sofot. Sokan láttak is beta xxx végzõdésel 😊. Az utóbbi 2-3 hétben értem el a felfejlõdésben az uccsó fázist, amit sokan észrevettetek, mert már télleg jól megy a játék. (van EGO 😊 ). Nyah, ennyit szerettem volna..
..::CB::.. Pano
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Én nagyon büszke vagyok a CB-s srácokra, hiszen annak ellenére, hogy a SoF világába még csak most léptek be kimagasló teljesítményben küzdöttek!
Szép volt srácok, büszke vagyok

Nem vagyok örûlt, ezt már a hangok is megmondták😊
Zárom mai fórumozásom.. 😊
..::CB::.. Pano
Szép volt FDI, gratulálok!
Utólagos engedelmetekkel meghívtam egy haverom a sof war-ra mert úgy volt hogy nem leszünk elegen.10-kor jön és ha megvagyunk 6-an akkor nem száll be.Amíg bent van addig ..::CB::..Rain lessz a neve.Általában az elsõ 3-ban benne van mindíg.Ha kifogásotok van ellene szóljatok és lemondom.
user_mlfhmaps_01
thx
Pano
Dust ?????
Leccccc rááááááááááááááááááááááássssssssssh !!!!