Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dud [OBI]
Nyugi van, nem kell rögtön falnak menni... Ez egy filmidézet és ha láttad volna a filmet, akkor tudnád, hogy ez abszolut nem rosszindulatú megjegyzés.
Elég rég játszom Panoval, már ugye a kezdetek óta. Ha valakinek beszólnék, az hidd el nem õ lenne. ------> Ez nem véletlenül volt ott.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Qnosi [OBI]
Extrem jo volt a mezony, de sajnos nekem ma ugyment a jatek, hogy valami iszonyat .. nemtalaltam el senkit .. deattolmeg teccett =]

Dud [OBI]
Extrém jó volt a mai hent! Úgy látom felébredt végre a Magyar SOF2 tábor! Hála Istennek belátták sokan hogy ez az egyik legjobb (ha nem a legjobb) FPS gáma! Volt olyan pillanat, hogy a 24 -bõl (mert bennt volt 4 OBI tag) 18 velünk együtt 22 Magyar volt! Kibaszott jóóóó! Csak így tovább!

Dud [OBI]
Na jó azé nem kell rögtön egymás faszát szopni!

Én is.
Dud [OBI]
Ja szerintem igen. Legalábbis én beszélek az OBI tagokkal az új logóról.

(Lehet hogy meg kellene változtatnunk a klánlogónkat?)
Dud [OBI]
Tyûûûû de yo lesz! Nyami nyami!

Ránk úgy gondoltam hogy nem mint OBI.
Hát nekünk még nem írtatok...
LSC
Hadján a hálózat,nekem el sem indul a game(az angol elindult).Még szerencse hogy van lehetõség kipróbálni mielõtt megveszi az ember.Azt írja:a haegemonia.exe hibát észlelt ezért leáll.Lehet hogy a copy miatt van bár az nem így szokott jelentkezni.

irigy vagy gecó...
Eddig ott dolgoztam, de most megyek a Haegemóniásokhoz hálózatos techsupportosnak, mert a multis tervezõk meg tesztelõk félmunkát végeztek és égnek a vonalak.
Ford Fairlane
szenksz

Ford Fairlane
Az nem lenne baj, hogy jól tolja, - vannak így egy páran hál' istennek -,de õ 0-8ról 18 - 11re ugrik 4 kör alatt( míg a hátrányhoz ugye 8 kell)
A hospitalon 1 v 8 ban nyert pályát a szemem láttára, úgy, hogy fut mint állat, átvált sétába, kihajol a sarkon, hopp, headshot. Szép munka volt, csak nem hiszem el.
Bár lehet, hogy csak idõnként kapcsolja be a monitorát, mert így túl könnyû...
Vagy csak irigy vagyok ??????

SGP

Láttam már én is, de akkor nem volt gyanús.
Azért majd lecsekkolom.
Qnosi [OBI]
Telleg mekre .. hova tuntel el ? volt vagy egy honap is ? M60 ideje lealdozott =] .. szerencsere

Qnosi [OBI]
Radical valasza teljesen korrekt, ambar hasznalhatatlan volt .. tiszta microsoft online help .. nem ott dolgozol megiscsak Radi? =]

Zaitsev jol tolja, de ritkan latom, mert mindig nagyonkeson megy fel .. vagy nemtudom ...

Ford Fairlane
OBI guyz !!!

Ha láttok egy Zaitsev nevû lengyel csákót játszani, figyeljétek már, lécci.
Idõnként mintha vólhekk+éjmbot kombó futna nála...

Ford Fairlane
Radical olyan mint egy úttörõ :
Ott segít, ahol csak tud .........

Mu*][*h4pHu|{4

LSC
Hát te hogy kerülsz ide?

LSC
de genyó vagy.

Persze hogy ki lehet kapcsolni a sof2-t! ESC és a menubõl quit game opció.
Mu*][*h4pHu|{4
nem tudtok nekem segíteni?Jácanék ezzel a sof2 vel singleben de olyan kurva gyors hogy élvezhetetlen!Miért van ez, ki lehet kapcsolni?

Ford Fairlane
Kolin!
Te nyomulsz valakivel a Clanwar-on ???

(Fight the war, fuck the norm)

Kolin Mekré
Üdv!

Hát igen a "csehszlovákok" büntettek rendesen 😉
Szerintem wilcon tolták és azért voltak ennyire hatékonyak... igaz nekem is gyanus volt pld: hogy a pálya másik végébõl 150-180-as pinggel lekap pár lövéssel arcokat 😊) Van ilyen, no meg lehetett skilljük is ...áááá nem 😉

ui.: Sztem azért egy klánwarnál az eredmény is számít 😊 bocsi hogy belekotnyeleskettem

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Pano
Persze, hogy nem az a lényeg, hogy ki nyeri az ilyesfajta gyakorló warokat! Én nagyon jól szórakoztam és sokkal élvezhetõbbek a war küzdelmek, minthogy simán csak a szerveren nyomulok még akkor is ha ott van a cb clan is. De azért értsük meg a cb-seket, hogy bizony nagyon idegen nekik még a SoF II. Afelõl nincs kétségem, hogy most tudják milyen egy war a SoF II világában és ehhez mérten fognak fejlõdni! A CB Clan összes tagja egytõl egyik nagyon jó játékos, de tegye fel a kezét az akinek elsõre profin ment a SoF II 😊. Mert be kell vallani, nagyon nehéz hozzászokni...

Én is az utóbbi 1-2 hónapban elkezdtem magam felfejleszteni annak ellenére, hogy a kezdetektõl nyomom a Sofot. Sokan láttak is beta xxx végzõdésel 😊. Az utóbbi 2-3 hétben értem el a felfejlõdésben az uccsó fázist, amit sokan észrevettetek, mert már télleg jól megy a játék. (van EGO 😊 ). Nyah, ennyit szerettem volna..

..::CB::.. Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LSC
Ma lefordultam a székrõl/ágyról melóhelyen és az ájulás kerülgetett de megérte.Még 2-3 hónap és lesöprünk mindenkit.A csapat 50%-a nem jáccot még 1 hete sem😊.

Mu*][*h4pHu|{4
Thx

Csak halkan kérdezném meg hogy TS2 szerver lesz valamikor? Mert ha nem akkor kénytelen leszek egyéb megoldást keresni.
DCF-re számíthattok.
Qnosi [OBI]
Morgan szerencsere ezzel is foglalkozott .. jobbanmondva Boltboy, de morgan mar elkuldte nekem az idevonatkozo kepeket .. Mindjart repul fel obi oldalra 😊

Pano
Hátõõ, én õszintén szolva nem azzal voltam elfoglalva! 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Jerry
Hali, kaptál egy levelet. Bye

Mu*][*h4pHu|{4
Hali!Nem tudnátok adni egy cd-keyt mert nem találom az install cd-n?Már nem is tudom régen honnan szereztem.Thx

Qnosi [OBI]
jaize .. mailcimemre pls 😊)

kofieloreis 😊

Qnosi [OBI]
Erdekelnenek a szrinshotok ha keszultek (mert keszultek igaz!!!???

Pano
jah, mielött még lefexem:

Én nagyon büszke vagyok a CB-s srácokra, hiszen annak ellenére, hogy a SoF világába még csak most léptek be kimagasló teljesítményben küzdöttek!

Szép volt srácok, büszke vagyok

Pano
én is kikészültem idegileg, mindjárt huzzok ágyba, mert már hívogat mint az atom...😄

Nem vagyok örûlt, ezt már a hangok is megmondták😊
Zárom mai fórumozásom.. 😊

..::CB::.. Pano

Pano
de jó volt ám 😊. Kipróbáltuk magunkat 😊 Szegény csapatomat sajnáltam mert nem ismertek egy mapot se 😞. Nah de mindegy, az FDI megérdemelten nyert! Amint a fiúk megismerik rendesen a mapokat újra kihívunk titeket és lesz csuhajja 😊))))
Szép volt FDI, gratulálok!

Pupcika
Passz

LSC
én nem tom.

LSC
..::CB::..tagok:
Utólagos engedelmetekkel meghívtam egy haverom a sof war-ra mert úgy volt hogy nem leszünk elegen.10-kor jön és ha megvagyunk 6-an akkor nem száll be.Amíg bent van addig ..::CB::..Rain lessz a neve.Általában az elsõ 3-ban benne van mindíg.Ha kifogásotok van ellene szóljatok és lemondom.

Pano
GYEREKEK, ez milyen map?

user_mlfhmaps_01

thx

Pano

LSC
a ruszki szerverek mennek.Van rajtuk dm és ctf is ha valakit érdekel.

Dud [OBI]
Mert mindenki játszik, senki sem írogat...

Ford Fairlane
Mit látok ?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!!?
Dust ?????

Leccccc rááááááááááááááááááááááássssssssssh !!!!

Ford Fairlane
Köszike.