Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kolin Mekré
2 óra? lol 😄 Nekem kb fél óra 😄DD

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Kolin Mekré
Hali!

Imhol vannak a demok, már amiket fel tudtam venni, többnyire FDI-s szemszögbõl.
FDIvsDCF1
FDIvsDCF2
FDIvsDCF3

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Pano
Itt az elsõ részlet a vs =FDI= warrol! Ki kellett pattanom, ezért csak eddig vettem. Majd kolin nyomja a másik felét. A demo idõtartama így is kb 2 óra!

vs =FDI= WAR Demo. 1 Part

PaNo

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

R@in
Benne van az infojaban.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Qnosi [OBI]
Ha valaki mas tudja, megkoszonnem 😄

Qnosi [OBI]
Pano : ICQ / IRC eleresedet mond minel elobb !! (5percen belul lehetoleg =])

Pupcika
köszi

Pilu OBI
ALDI vs OSAMA is lesz a port2 -n!!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Pupcika
Este csak a DCF vs FDI mecs lesz?

R@in
Köszönöm! ...megvan.

Kaszi46
#3869 Baro kérdésedre válaszod itt megtalálhatod Kolin testvérünk jovoltábol

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ehhhhh megint megelöztek

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
URL http://www.soldier-of-fortune2.de/files/sof2minimizer.zip

Alias http://www.soldier-of-fortune2.de/startdl.php?dl=62&id=44
Rain brada az elsö lesz a jo sztem

*Posse*T.W.D*

Pano
Rain: cupp ide

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pilu OBI
Az alacsony magyar átlagkeresetekre való tekintettel a Raven Software megengedte, hogy kikapcsoljun a CD-key ellenõrzést az -[OBI- szervereken.

Kaszi46
Pilu faszer gepelsz ilyen gyorsan😊

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Rain gyere messengerre küldöm

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ezekszerint nem eredeti sof2-d van szégyeld magad távozz innen sátán
Szal csak krekkelt szerverre tudsz belépni , amit az all seeing eye nev. progival találhatsz peccseld fel a gamet 1.02-ig frissitsed a pukbastered és már jöhetsz is mondjuk obi-ék stzerverére. amugy visit http://obi.servegame.com/ innen nagyjabol mindenre valaszt kapsz ha nem kerdezz batran! ja és hozz magaddal meg 1 embert meg szolj neki hogy o is hozzon MEG 1 EMBERT ésiigytovábbésigytovább

*Posse*T.W.D*

Pilu OBI
Azért van invalid CD-key, mert nem vetted meg a bótban a gamét, és ezzel károsítod a programozókat akiket mi istenítünk??

Ha magyar vagy miért nem a magyar szervereken játszol? ASE látja õket.
Egyébként:
-- SoF2-INF Port1 |obi.servegame.com| |351ms|152.66.93.30:20100

-- SoF2-INF Port2 |obi.servegame.com| |384ms|152.66.93.30:20101

-- SoF2 |obi.servegame.com| - ManDown|355ms|152.66.93.30:20102

JAh, és 1.2 peccs kell!!

R@in
Pano és honnan szerzem meg a minimizert?

Pupcika
jaa és még mindig szédülök 😊))))

Pupcika
hhhhhúúúúúúúúúúúúúúúú de bebasztam este.
nem tudom még hogy hogy fogok ma így jáccani mikor úgy okádtam reggel a lépcsõn felfele jövet mint valami lakodalmas kutya.
na csákó a serveren

Pano
LOL! Naná! Majd megjátszuk ;-)

Qnosi [OBI]
Pano : csinaljak demot azokbol az ugrasokbol, amiket szoktam mutogatni jatekkozben is? 😊

Pano
>köfi Panyo ez hasznos! (sof2helpsite-al mi van?)

Szivesen 😊. A helpsite-ra nincs idõm (mondjuk ez kicsit hazugság😊 ) meg, hogy õszinte legyek az 5letekbõl is kifogytam, hogy mit lehetne rátenni. Hiába kértem a látogatókat, sajnos nem voltak hajlandóak beírni a fórumba, hogy mégis mit szeretnének, hogy rajta legyen az oldalon, de azért a pollba a sux-ra szavaznak ú

> szal sikerült már azt megoldani hogy játék közbeni demofelvétel közben ne akadjon a játékj?(wolfban a g_syncronclients 0-ra vagy 1 re valo állitásával megszünt az akadás de ez a sofnál nem müxik)

Én úgy tudtan lagolás mentessé tenni a demo felvételt, hogy átállítottam a felbontást 800x600-ra. De jelenleg sajnos nem ismerek parancsot vagy egyéb segédfájlt ami ezt megelõzné. Már én is gondoltam arra, hogy eleve avi rögzítõkel próbálok felvenni, de eddig akármennyit is próbáltam csak a windowson belüli cuccost vette, meg a SoF II menü-t, de magát a játékot azt már nem 😞

>más---->sys_noaltenter alapban arra van allitva hogy ne lehessen használni?

elvileg igen. De használd a SoF II Minimizer progit, azztal sokkal könnyebb levágni a tálcára a SoF II-t ;-)

PaNo

Kaszi46
köfi Panyo ez hasznos! (sof2helpsite-al mi van?)

Lenne egy kerdesem a demozassal kapcsolatban mert en is szeretnék felvenni. szal sikerült már azt megoldani hogy játék közbeni demofelvétel közben ne akadjon a játékj?(wolfban a g_syncronclients 0-ra vagy 1 re valo állitásával megszünt az akadás de ez a sofnál nem müxik) vAn e olyan progi amelyiket elinditom és felveszi a játékot avi-ba mpeg-be bármibe?
más---->sys_noaltenter alapban arra van allitva hogy ne lehessen használni?

*Posse*T.W.D*

Pano
* Client Side cvars *

com_maxfps < # >
Sets the maximum frame rate you will achieve. The main purpose of this cvar is to help throttle outgoing data to the client. Each frame that is rendered sends information to the server indicating your most recent movement information (as well as other information). Decreasing the rate will decrease the amount of traffic you send to the server, and thus, may lower your lag. Default is 85.

rate < # >
Sets the maximum number of characters you will receive from the server every second. If you are experiencing lag, you should try to reduce this. Default is 2500.

rconpassword < password>
Sets the password that you will be using to issue remote console commands. This password must match the password specified on the server. Default is “”.

cg_drawfps < # >
This cvar determines whether or not your frame rate is displayed in the upper right corner. A value of “1” will display the frame rate, while a value of “0” will not. Default is “0” (not displayed).

cg_lagometer < # >
This cvar determines whether or not the lag-o-meter graph is displayed in the bottom right corner. This graph is useful in determining if you have severe lag, if the server has performance issues, etc. A value of “1” will display the graph, while a value of “0” will not. Default is “0” (not displayed).

cg_chattime <#>
Sets the amount of time a chat message will stay on the screen. This value is in milliseconds and is defaulted to 6000 (or 6 seconds).

cg_voiceradio <#>
Enables or disables voice radio messages on the client. When set to 1 all radio messages from teammates will be heard. When set to 0 no radio messages will be heard. Default value is 1.

cg_voiceglobal <#>
Enables or disables global voice callouts such as “sniper”, or “fire in the hole”. When set to 1 you will hear all global voice callouts, when set to 0 you will hear none. Default value is 1.

cg_soundglobal <#>
Enables or disables global sounds such as the “briefcase taken” sound. When set to 1 you will hear all of the global sounds, when set to 0 you will hear none. The default value is 1.

cg_soundfrag <#>
Enables or disables the sound played when you kill someone. When set to 1 you will hear the sound, when set to 0 you will not. Default value is 1.

sys_noaltenter <#>
This cvar determines whether or not ALT-ENTER will toggle you between windowed mode and full screen mode. This cvar was introduced because some people prefer to bind game functions to both the ALT and ENTER keys, and on some occasions, they would inadvertently switch modes. A value of “1” will prevent you from toggling, while a value of “0” will allow you to. Default is “1” (no toggling).

* Client Side Commands *

rcon
This will instruct the server you are connected on to issue the command specified. You must have the rconpassword cvar set prior to using this command.

weaptoggle
This client side command toggles between two classes of weapons. The available classes of weapons are “primary”, “secondary”, “pistol”, and “grenade”. For example, if you wanted to make a bind that would toggle between primary weapon and grenades you could do.
/bind “weaptoggle primary grenade”
Or, if you wanted to make a bind that would bring up your primary weapon no matter what you could do.
/bind “weaptoggle primary primary”
Pano
Jut eszembe.

Amikor téli szünet lesz nem csinálnák egy talit? Felugrok pestre és akkor buláj!

Pano
vettem az üzit.

Pano
szia skip, betévedtél közénk? 😊)
ú
Én is nagyon kiváncsi leszek, de szerintem elég szoros lesz a war, majd kiderül, sok szerencsét mind a két clanak!

Pano

[DCF]SkipeR
Helló szevasztok!
Ma este hétkor klánharc lesz: DCF vs FDI
Hát kiváncsi vagyok

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Kolin Mekré
csekkold az icq-at Pano, én lehet kicsit késõbb csatlakozok be a felvételbe mert közbejött 1-2 dolog..

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet&#8230; Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere&#8230; \"

Pano
Ma kezdõdik a rögzítés a DCF vs FDI waral. Én meg kolin fogjuk rögzíteni a wart majd átkonvertáljuk avi-ba, de szerintem a nyers verzió (azaz magát a demo file-t) már a meccs után fellövöm valamelyik szerverre és tudjátok tölteni ;-)

Nem szoktátok felvenni a war-okat? Vagy hogy lehetne megnézni?
Hellóka!
Nem tudom, te mirõl beszélsz!Lehet, hogy nálad port scan volt, de nálam valaki megpróbált feltenni egy trojai genyát a gépemre.Szerintem ez elég egyértelmû.Én is meglepõdtem elhiheted!
Grave Digger
na jó reggelt, DCF-es gyerekek, kislányok készüljetek, mert ma este megszûnik a klánotok, de semmi gond emlékünkben azért tovább él majd.

u.i.: remélem azért yo meccs lesz, és enm kapunk ki annyival, hogy megutáljam a játékot

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Pano
ehh hehe... kiváncsi leszek! Gyõzzön a jobbik..

Jah, akkor megyünk demo-t venni

Mo.Organ
DCF lesz ma ereszd el a hajam!
Puszit adjatok mindenkinek otthon, és búcsuzatok el mindenkitõl.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Pilu OBI
Szép munka!

Pilu OBI
Az enyém is kiírja, hogy port scan történt, de ez még nem azt jelenti, hogy bárki is próbálkozna nálad. Én is észleltem a problémát. Valószínû a PB szarakszik, de ennek még utánanézünk.
Alaptalan vádaskodás helyett, elõbb gondolkodj...

Dud --

Pano

Pano
inkább be teszem az egészet ;- D

--------------

#351 - 2002-11-30 @ 23:07 | válasz erre

Hát, kb!

Összes komment: 21 db

>> válasz Pepike (#349) kommentjére

#350 - 2002-11-30 @ 23:07 | válasz erre

*1000*1000*1000*
Nemtudom mennyi idõ telt bele, de ezt is csak elértem.
Köszönöm mindazoknak akik ez idõ alatt "velem voltak"!
Vigyázzatok magatokra, és tényleg énis kezdek magamra találni, nem lehet hülyeséget csinálni...
Remélem ezek után sem lesz semmiféle veszekedés, és figyeltek rám is
Köszönöm mégegyszer az együttlétet!
És mindenkinek jó sok boldog napot! Remélem nekem is lesz majd hamarosan
*1000*1000*1000*

Összes komment: 1000 db

#349 - 2002-11-30 @ 23:06 | válasz erre

Interneten meg nemigen nyomulok. 56k modem, diavetítés.

Összes komment: 109 db

#348 - 2002-11-30 @ 23:06 | válasz erre

Talán rászánom majd magam, de kösz, hogy szóltál róla!

Összes komment: 1516 db

>> válasz Pano (#344) kommentjére

#347 - 2002-11-30 @ 23:05 | válasz erre

Ez így van, ezeket a hibákat foltozza a realdamage! A szimpla az télleg nem jó, de van 3 magyar OBI szerver amin mind realdamage van!

>> válasz Pepike (#345) kommentjére

#346 - 2002-11-30 @ 23:04 | válasz erre

ha pakson járok kipróbálom az UT-t is de itt nincs olyan gépem...

>> válasz Mersolo (#343) kommentjére

#345 - 2002-11-30 @ 23:03 | válasz erre

LAN-on játszogattam vele, de iszonyú pontatlanok a fegyverek, és egy pici megbotlástól (esés), meghalunk. Unalmas és élvezhetetlen. Hiába a sérülési modell, ha fejre célzok, biztosan nem találom el

>> válasz Pano (#339) kommentjére

#344 - 2002-11-30 @ 23:03 | válasz erre

HA FPS mániás vagy, muszáj kipróbálnod!

>> válasz Mersolo (#343) kommentjére

#343 - 2002-11-30 @ 23:02 | válasz erre

Hát...leginkább azért, mert nem ismerem, és mert UT 2003 a király, de attól ez is lehet jó!

Összes komment: 1516 db

#342 - 2002-11-30 @ 23:01 | válasz erre

nem tudok fps-ekkel jáccani

#341 - 2002-11-30 @ 23:01 | válasz erre

Mantis #311 Az Angelban már nem azoj a kifejezetlen ratyi hangok vannak. Ezek profik.

Összes komment: 442 db

#340 - 2002-11-30 @ 23:01 | válasz erre

A hófehérkés szerintem nagyon cool.

#339 - 2002-11-30 @ 23:00 | válasz erre

Apropó, jut eszembe. Ti miért nem játszotok Soldier of Fortune 2.vel? . A magyar sof2 társadalom olyan kicsi, külföldön meg az elsõ 3.-ban van a legtöbbet játszott játékok között (All-seeing eye statika szerint). Próbáljátok ki az OBI szervereket, amin realdamage mod van, realitás 1000L és nagyon cool!!

Pano
Éppen terjesztem az igét a gamestar fórumokon, néhány reagálás:

--------------------

#343 - 2002-11-30 @ 23:02 | válasz erre

Hát...leginkább azért, mert nem ismerem, és mert UT 2003 a király, de attól ez is lehet jó!

Összes komment: 1515 db

---------------

#345 - 2002-11-30 @ 23:03 | válasz erre

LAN-on játszogattam vele, de iszonyú pontatlanok a fegyverek, és egy pici megbotlástól (esés), meghalunk. Unalmas és élvezhetetlen. Hiába a sérülési modell, ha fejre célzok, biztosan nem találom el

--------------

R@in
Eszperente fenegyerek

R@in
LoooooL

Kim Basinger
Kempelek
"Kezemben fegyverem mellyel egy szegletet lesek perceken. Legyetek csendben mert neszre elvesztek. Bennem reszketnek belek, de mert kempelek, el nem megyek. GYERE GYERE... rebegem, NESZE... s megfexel nesztelen. Rendes leszek veled, nem engedem meg szenvedj, mert egyenesen szemedbe eresztek egyet.Lehet nem szerettek, mert fejeket szedek rendesen s nem tekergek esztelen. De REDnek, megfelelek mert nem engedem meg ezeknek, elvegyenek egyet mellyel elszelelnek s nyernek. De mert fedezve nem lettem elesek rendszeresen. Egy persze kell nekem, meccsen legyen nevem megjegyezve, menjek feljebb egyre, egyre..."

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

A játék szerintem is átkozottul realisztikus, nem értem, miért gyûlöli mindenki, rajtunk kívül!Az UT szerintem nem ér egy garast sem, 5 percig sem tudtam vele játszani, és nem azért mert nehéz volt!Az igazi férfiak SOF-eznek!Nem kell a buzi lézerfegyver,meg hiperugrás!Mikor jön az új patch?
Pano
no comment.. LOL

Szevasztok!
DUB OBI, hozzád szólnék! Sajnos valóban nem vagyok olyan marha jó a gépezésben mint ti, de ha a tûzfalam kiírja a ti IP-teket, akkor hajlamos vagyok elhinni, hogy tõletek jött a támadás!Én nem gondolom, hogy titeket érdekel az én gépem tartalma, de a tény az, hogy a ti IP-tekrõk valaki meghekkelte a gépemet!Ezért szoltam.
Gyere csak Wildor az OBI szerverekre! Utána nem biztos hogy ilyen vidor leszel. Mert ott kicsit nehezebb az elsõ ötbe simán bekerülni.