Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dud [OBI]
Én szimpla verésnek nevezném csak...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

SGP
Ez még nem a liga, csak sima warok.
A sorsolás majd a magyar klánok vezetõivel, közösen történik
Kolin Mekré
sztem inkabb az OBI sorsolja ki hogy ki kevel lesz egy csoportba ki kivel mikor játszik és így nem lesz kavarodás..
Persze nem muszály rám hallgatni, sõt 😄DDD

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Qnosi [OBI]
Hat .. en multhet ota szerettem volna egy DCF OBIt, de a DCF az sHval akart volna jaccani, akik eleg erdekes modon megis ugydontottek, hogy a TDCvel fognak nyomni hetvegen delutan ... + jelezte az AB klan, hogy a GBS-el jaccani akarnak, de a GBS nemtud rola .. szal 😄 .. bar a DCF elobb foglalt szervert, szal az AB nemfog jatszani .. mar csak az kerdes, hogy a DCF jaccik-e velunk 😊

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
le7 demo-t venni?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pupcika
Az komoly kis meccs lesz 😊))))

Dud [OBI]
Tudtommal lesz egy DCF vs OBI. Vagy nem?

zSo
Koszi
Azt hittem hogy tudjatok, nem tudtam hogy tok gyari !!!!!!!!!!!!!
SGP
Veszem a fáradságot és leírom, hogy NEM TUDOM!
Valszeg kill/death/suicide alapján osztja a skillt.
Pupcika
beszart az explorerem és most netscapéval nézem a fórumot amitnem szeretek wááááá
Na akkor milyen meccsek is lesznek a hétvégén????

zSo
Valaki vegye a faradsagot legyszives es irja le, hogy hogyan mukodik a statisztika !!! Legyszives!!
Kaplan
Szerintem tök király!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ford Fairlane
Minden nap, reggel 7.

LSC
mennyi idõnte frissül a stat?

Pupcika

Kaszi46
Minek aaaaz Pano 😊))

*Posse*T.W.D*

Pano
A kurva életbe...
tegnap teljesen beszart a sof2, nem indult el mert a windows szerint sérült volt a sof2mp.exe. ma újratelepítettem és erre nem mûködik benne a bal egérgomb, hát frászt kapok, komolyan!!

Pupcika
engem is csak hrmadjára engedett át úgy hogy a nagy kapun volt valahol egy zár amit nagyon nehéz észre venni. nem is értettem a dolgot.

Pano
radical bazzeg, neked sose tetszik semmi..

SGP
Nekem 3X kellett újra kezdeni azt a pályát, mert valami bug miatt engedett tovább.
Sajnos nem tudok bemenni az épületbe, se a nagykapun, se az ajtón
Qnosi [OBI]
Ehe .. mindenkinek kiirja nalam az egyeni statjat akire raklikkelek, csak az enyemet nem

Ford Fairlane
Már mûxik is.
Ez gyors volt.
Ügyik vagytok.

SGP
Dalit már riasztottam, dolgozik rajta.
Grave Digger
menj be a ketrectõl balra található épületbe, ott a megoldás macilaci

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

zSo
BAROPAPA !!

Persze a gyari SOF2 van nalam !!! Ha mar nem erdekes szolj mert adom tovabb, de neked tartom fent egyenlore...................
Helló! Segitség! Elakadtam a dzsungelos pályán, likvidáltunk egy falut, van egy ketrec, benne egy élõ és egy hulla. Az ajtón robbanószer. Hogyan tovább??? Elöre is köszi!
zSo
BAROPAPA !!!

Nalam a SOF ha meg erdekel ! Irj !!
Ford Fairlane
Skacok !!!

Stat letérdelt ?????

LSC
az electro world-ben 8990Ft a sof2 ha valakit érdekel.

Ford Fairlane
Ahelyett, hogy ide pofázol hülyeségeket, néha felnézhetnél a szerverekre tréningezni, különben orrnyergedet gyorsan térdemhez illesztem.....

Elõzõ jobb volt.
Pano
Háttérkép 2.0

<><><><><><><><><><><><><><><><><>

ReTeK
Akartad frissítei az aimbotodat ? nekem már 1.2

Télleg a csalásokról jut eszembe, a PB csak "belsõ" csalásokat szûri, de pl a megszakításokat...stb nem figyeli (pl: lehetne írni olyan programot ami szaggatottannn lö pl kalával, hardveres megszakítás kezelés win alatt )

aki akar az csal ! a többi normális !

Grave Digger
megnéztem, nagyon vezér, kurva jó csalások vannak rajta. Spigi-----><-----Pilu

Pano
jah igen, akkor én is várom az emilt

Grave Digger
köszi Pilu ezt még nem ismertem

zSo
Legyszives a megbeszelesekrol nekem is kuldjetek egy emailt plz, mert sokszor a MORGAN levelezesevel baj van ugy latjuk..... koszi
Ez minden WAR meccsunkre vonatkozik es minden Klan vezetonek szol...
thx
Dud [OBI]
Sok boldogságot!

A warokat nem árt precízen megbeszélni. Épp ezért jó ha Qnosi mester tud róla...

Füled érjen...
Pano
Kösz. De a sorrend az csak jött, semmi célozgatás és egyéb nincs benne . Holnap úgyis itthon leszek, lesz idõm és csinálok egy nagyon faszásat, addig várok 5leteket, hogy mik szerepeljenek rajta, gondolok itt a kép témájára, szövegekre és egyebekre...

NaNoKuTyA
Fasza lett a kép PaNo!! Nekem még a sorrend is tetszik!!

\':..:\'

R@in
Isten éltessen Spigi!

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Pilu OBI
Multiplayer csalások!!

Itt találtok kedvetekre:

http://www.multiplayercheats.net/

R@in
Talán ha válaszoltatok volna az emilre...

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Grave Digger
Kaszi nem rémlik neked valami egy ma este nyolc órai warról? Mi vártunk titeket, nem jöttetek, sajnáljuk.

-spigi- aki ma 26 éves

Bakker hogy ezek a szerverek mindig fullon vannak. Most kénytelen vagyok fórumozni...
Szar a ramod. Tölti-tölti a pályát a memóriába aztán amikor a hibás memóriarészre töltené be akkor kakukk. Ajánlom a memtestet: http://www.memtest86.com/
Bár a sorrenden azért van mit korrigálni...