Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R@in
Ma du kidobott a PB egy FX-est/fab25/ wallhack miatt...Én ugyan nem láttam de vagy fél óráig ez volt a téma játék közben, mert többen is szemtanui voltak.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

zSo
Sajnos en nem tudok a kereseteknek eleget tenni kedves OBI Klan. Meg a ti kedvetekert se hagyom ott at FDI-t !!!!!! Sorry, es ne haragudjatok.
zSo
Hala a jo istennek, 1 gondal kevesebb
zSo
Na ma este a NEUTOGENIK gyerek es a tobbi FX klantag megtisztelt azzal hogy cheaternek neveztek. 3x le TK-ztak kb. , elmondtak mindennek....stb. Ugy latom ok nehezen viselik ha az ember lelodozi oket. Csak az a szar benne hogy az en jatekomat rontja el a maga benasaga miatt......
Grave Digger
tezúton tudatom mindenkivel, hogy kilépek az FDI-bõl és belépek a GBS-be, hogy mindenkit le tk-zhassak😊))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

lol

Pilu OBI
Ezúton tudatom mindenkivel, hogy kilépek az OBIbol, mert elegem van a szamítógépekbõl. Eladom a gecibe.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

NaNoKuTyA
heh

\':..:\'

Ezúton bejelentem hogy kiléptem a DCF-bõl és beléptem a GBS-be. Eddig párhuzamosan játszottam a Gugger és Radical nickekkel, ezentúl csak a Guggert fogom használni. További jó szerencsét a DCF-nek.
Pano
amúgy Gugger az ;-)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
xDDDDDDD

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dud [OBI]
Mu ha ha ha! Ejnye ejnye!

Dud [OBI]
Titok?

Dud [OBI]
Na ne csigázz! Ki az?

Elmagyaráznád aprolékosan azt a zárat? Már a t.... televan , hogy ilyen béna vagyok!!! Elõre is köszi!
NaNoKuTyA
Végre mgvan a 6.-ik tagja a GBS clannnak!! Most már biztos hogy indulok a ligában😊))

NaNoKuTyA

Pano

AZONNAL KATT IDE

LOOOOOOOOOOOL

Ford Fairlane

Qnosi [OBI]
"Eroviszonyok" ... SGP elso aztan csa

Ford Fairlane
1.,Az adott nap mindig hozzáadódik. Amit látsz, az nem a napi stat, hanem a stat indításától eltelt összes történés. Csak naponta egyszer frissül.
2.,Mert kialakulnak az erõviszonyok. Ráadásul nem is biztos, hogy visszaesel. Szerencsés esetben elõre is mehetsz.

zSo
De ha napi statisztikat nez, akkor miert van ott az ossz szerzett Frags ? Es ha meg nem jatszik 1 napot az ember miert csak par helyet esik vissza ?
Ford Fairlane
Persze asz elõzõ Boltboy-nak ment.

Ford Fairlane
A stat oldalon oitt van minden a helpben.
Röviden: Rank=frags/deaths+suicides
A rangsorban csak a többi rangsorban szereplõ játékossal szembeni eredményed van.(Tehát akkor is változhat, ha nem játszol, hamem valaki kiesik és új ember jön helyette a listába.)
Ha ráklikkelsz a nevedre, vagy bárki máséra, ott az összes játékossal szembeni összes történésedet látod.
Dióhéjban ennyi.

Qnosi [OBI]
AK legjobb

Pano
én is így voltam az ak-val. õszintén megmondvaezzel a fegyverel külön meg kell tanulni célozni, utánna már nagyon király. most jutottam el arra a szintre, hogy el is tudok vele valakit találni

LSC
ahogy érzed.

LSC
De amúgy ne azé nem használom mert ezek jutnak az eszembe,csak egyszerûen nem jön be.

LSC
Nem rosszindulatból mondtam,attól függetlenül jó fegyver.

Kolin Mekré
aludj el szépen kis...bal...görény hehe

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Dud [OBI]
Miért mi baj a nácikkal?

Mo.Organ
Görény: Te még nem alszol?

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Allatgoreny
Ennyi erovel a logodrol nekem meg a nacik jutnak eszembe. Akkor most utaljalak?

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

ReTeK
Nekem pedig ez jut az eszembe --> http://paulomorales.tripod.com/stg-44.html (ruszkik még ezt is lopták)

LSC
Errõl a fegyverrõl mindíg a csecsenek és az afgánok jutnak az eszembe.Nem is használom soha.

Allatgoreny
Nos az van, hogy az SH ellenunk is fog jatszani meg a TDC ellen is. Aggodalomra nincs ok, csak annyi van, hogy kicsit kesobb fogtok tolunk kikapni QNosi

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

ReTeK
Egy ideig bictos nem lesz , felesleges a drága idõt pazarolni...

2-es porton mindig beragad a shop.
Pano
bocs, kiment a fejembõl ;-D

Hé a |WoA| mér nincs rajta a képen he?
az egy dolog hogy én vagyok az egyedüli tagja de akkoris!

amúgymeg január elején indulunk szerény magammal + pár teljesen amatõrrel, akik legutóbb super mario world-jét zilálták szét! szal készüljetek! Jön a trónfosztás!

visit: http://woa.uw.hu

Pano
ajaj, akkor sürgõsen harcos után kutatunk...

Dud [OBI]
Jelentkezési határidõ dec.31.

Pano
magyarok is játszanak a külföldiek ellen? ejj, az kibaszott durva lenne... nézzük a jó oldalát, liga után úgy fog menni nekiünk a játék mint az állat 😊 én azt vettem észre, hogy minden egyes war után jobban játszok valamivel, több taktika jut eszembe és valahogy, sokkal jobban átlátom a dolgokat... ma meg kezdem észrevenni, hogy kezdem elfelejteni 😄DD istenem, de szarul megy ma a gáma 😄

Pano
szeretnénk indulni, de hiányzik egy ember... csak 5-en vagyunk. A jelenlegi felállás szerint pedig nincs olyan magyar játékos aki érdemleges. sekit nem akartam megsérteni ezzel 😊 ha lesz emberünk természetesen írook emilt, télleg, meddig lehet jelentkezni?

Dud [OBI]
Az FX elleni meccsre nagyon fogunk készülni. Az brutál jó lesz! Iszonyat jól lõnek és tudnak együtt játszani... Nem tudom mi lesz a vége de már alig várom. De csak a ligában fogunk velük játszani, addig jegeljük a témát.
Pano! A ligában ugye indultok?! Jó lenne ha az össze Magyar klán indulna!

Pano
Nem magyar clan az tuti 😊. De én az FX clanra tippelek, akik meg fognak titeket izzasztani, azt nem mondom, hogy verni, csak izzasztani 😊

Dud [OBI]
Van ma war??? Ahogy látom már megy is...

Dud [OBI]
És kíváncsi vagyok ki lesz az elsõ, aki agyonbasz minket. Hogy nem adjuk olcsón a bõrünket az tutter!

Dud [OBI]
Kijár végre már nekünk is egy verés... de amíg nem, addig nagy a pofám!

Qnosi [OBI]
Dud .. Azert csak ovatosan .. A medve meg a bore tudod ..