Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qnosi [OBI]
Most elore szolok, hogy aki latta az idobeosztast, az nem jo!!!
Mivel kihagytuk belole az SL klant ... De azota ok mar jeleztek, hogy tudnak indulni, ezert oket is bevarrom most a beosztasba ..
Elozetes megallapodasunk szerint, az "A" csoport vegere kerulnek be .. Ezzel felborul a PS elso 3 meccses FX, TDC, SH sorozata es az FDIvel kezdenek .
Utana viszont termeszetesen az a 3 meccs jon

LSC
kiváncsian várom az eredményeket.

Qnosi [OBI]
Jah .. hat az ugy volt ... 😄 kiszortam a lapokat, elrendeztem ugy, hogy kozepre a magyarok, balra a jobb kulfoldiek .. es igy alakult .. tokveletlen 😄
Egyebkent a talalka nagyon faszas volt, orulok, hogy sikerult osszehozni, egeszen mas igy jaccani .. Arcok ellen, nem pedig nevek ellen 😊
FDI, veletek pedig meg szamolunk!

LSC
Azé jól jött ki az FX az OBI ellen😊.

Grave Digger
yol beszélsz görény, hogy basznám szét a fejedet szívlapáttal😊))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Allatgoreny
Jah, nekem van. Minden magyar klantagnak fizetsz egy rekesz sort es akkor leirom a vegigjatszast😊

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Qnosi [OBI]
Na csepegtetek nektek egy kis infot, bar a hivatalos majd csak az obi oldalon lesz fenn, holnap delutan magassagaban ..
2 csoport van ugye, amibol az "A" jelu mar nem sokkal lehetne erosebb mint most... Persze ez nem biztos, hogy problemat jelent azoknak a klanoknak, akik a "B"-ben foglalnak helyet
Tehat az "A"(huzas sorrendjeben) :
H!gh, OSAMA, PS, GBS, X3M, CXE, SH, TDC, FX, FDI, HB
Es a "B" :
CHC, AS, ARSE, CC, OBI, GHz, DCF, AB, CB, QK, ALDI
Ez volna .. tobbi infot majd holnap 😊

Nem ezzel? seta r_gamma "1"
Kaszi46
Bolt a számbol, vaygis az ujjaim alol vetted ki a szot!
Király volt a randi nagyon😊)

apropo gammat a konzolba mivel is allitom?

*Posse*T.W.D*

OBI elleni meccsel kezdünk valamikor 18.-a magasságában.
Ez csak a kalapba kerülõk névsora! A húzás eredményét majd OBI-ék fogják közölni.
Allatgoreny
Kedves Radical. Ha mar igy nem alszol, kedves klantarsaidnak megoszthatnal nemi infot mondjuk mailben😉

Lesz több is! Amint megkapom Dalitól az accot az FTPjükre akkor fent lesz az összes 1600x1200-as felbontással.
zSo
Szamomra is ez volt az egyik legfontosabb, meg ha mondhatom MAPO baratomnak is. Igy egesz mas erzes ujra kapcsolodni a serverre....
zSo
FIUKAK !

En nagyon jol ereztem magam a talalkozon, es Orulok hogy megismerhettelek benneteket.
Remelem ezentul valoban mashogy nezunk (es szolunk) egymashoz a serveren, es tovabbra is jol erezzuk magunkat igy egyutt............
A rendorseg pedig tovabbra is figyel benneteket fiukak ......
Pano
jut eszembe, ma akkor Lmaradt az 1.03-ra való átállás?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
hát, gyerekek, én kellemesen kiröhögtem magam a csoportképen

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Az Aldit kaptuk? te szent ég.... Bár, az SL-t sem irigylem

NaNoKuTyA
legalább most már tudok egy-két névhez arcot is kapcsolni!!! Fasza lehetett😄DDD

\':..:\'

Sáska
Radical, thx a képeket!

Allatgoreny
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sajnos en csak ugy tudtam volna menni, ha ilyen reggelig tarto ivaszat lett volna, de aztan eszembejutottal Mr. Oregur Radical, ugyhogy majd legkozelebb😊)

Sáska
Yees! Thx a bulit, királyság volt! Találkozunk a cyber világban! Go-go-go

Hiányolt is téged hogy hol a pötsbe vagy, mert meg akart verni.
Még pár kép, az elsõn az indulók akiket kihúztunk, a másodikon a sorsolás egy pillanata, a harmadikon meg egy poénkodós csoportkép.
Jó buli volt, legközelebb is megismételjük!

Gugger
-OBI- a sorsolás eredményét mikor lehet böngészni ?

[DCF]SkipeR
hát, koraérett szegény😄

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Allatgoreny
Biztos atom parti volt, de ahhoz kepest hogy Mapo 14 eves (tudomasom szerint) eleg szakallas egy allat. AHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAAAAAA

Most érkeztem a Silverstone Pubból. Állatjó buli volt, sajnálhatja aki nem jött el. A megjelenteknek köszönjük a részvételt, nagyon jó hogy megismerhettük egymást személyesen is, biztos hogy ezentúl másképp nézünk a nevekre a listán.
Ime a csoportkép amirõl hiányzik OBI-Rambo az operatõr.

A résztvevõk felsõ sorral kezdve balról jobbra: PS-Kaszirossi, OBI-Qnosi, OBI-SGP, FDI-Brutal, OBI-Dali
Középsõ sor: PS-Rain, GBS-Rohadtgeci, GBS-Siseresaska, OBI-Pilu, OBI-Dud, FDI-Boltboy
Ülnek: OBI-Zottya, DCF-Radical, FDI-Mapo.

Külön köszönet az FDI klánnak a rendõrségi feljelentésért, ezért még kaptok a serveren az orcátokra.
LSC
Szomorúan látom hogy az =FDI=ellen vívott csatánk nincs kint az OBI site-on.

LSC
Melyik a fontosabb?A realitás,vagy a játék menet?Amúgy nézd meg az America's army-t,ott meg mindenki rinyál hogy nem jut sniper/M203-hoz.De nem erõszak a disznótor.Hiányozni fogsz.

LSC
Nem mintha olyan jó lenne csak kérdem😊.

LSC
Ez nem kamu?

LSC
ja és 16-án a SP demo.

LSC
Elbaktad mer 10-én.

GSXR
Elég sokáig tart ez a sorsolás.
Lehet bekurnak mint az állat

Pano
Van valakinek serialja a The All Seeing Eye 1.9.7 -hez? Mert már rinyál a hülyegyerek 😊 THX!

Tyler
Kommandos kézikõnyv 1 fejezet:
A késsel vágd el a torkukat,mert az halk.

\"building better worlds\"

Ebben van valami.De azért azt sem felejtsd el, hogy ügynökös és nem háborus.Tehát ott veszik a fegyvereket és nem viszik. 😊
De maga a játékmenet nagyon kircsi.
Nekem az elsõ része a kedvenc gamém volt.Aztán jött a sof2 és a BF.Bár az utolsót nagyon összecsapták 😞
Pano
nem tudom life, de engem nagyon zavar ez a csbõl átvett vásárlási marhaság is. Szerintem akkor hülyeség, mert ha kivezényelnek valahova nem nyomnak a kezedbe 3000 dollárt, hogy nesze, vegyél magadnak a helyszinen a sátorban valamilyen fegyvert.. ez kicsit illuzióromboló

Elszurtam 😊
#5770 es kérdésemet ügyesen kikerültétek.Kérek rá választ.
#5770 es kérdésemet ügyesen kikerültétek.Kérek rá választ.
NaNoKuTyA
Qnosi! milyen beállításokkal lehet csökkenteni a pinget????

\':..:\'

Biztos azért van mert nem tudtad mit kell csinálni és hova kell menni akkora terepen
Pano
Nah megnéztem az IGI 2-t, hát nem nagyon jön be, nem mondom, hogy rossz de ezzel sem fogok sokat játszani... BF kommandós ruhában...

Pano
dud, hogy is van ez? még mindíg 1.02-esek a szerverek

Pano
dud felhívott, úghogy szerintem elintézik 😊

Sáska
Meddig tart a sorsolás? mert GBS csak 7re tud menni...

R@in
(Dud gépe, hogy szaggathat még min. grafikával is )

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

R@in
Lehet nekünk is adminként kéne belépni a szerverre

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

P4 2.1 Ghz, 512Mb DDR, GF4 Ti4200 128Mb, ADSL. Nem hiszem hogy erõforrás probléma lenne.