Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel kihagytuk belole az SL klant ... De azota ok mar jeleztek, hogy tudnak indulni, ezert oket is bevarrom most a beosztasba ..
Elozetes megallapodasunk szerint, az "A" csoport vegere kerulnek be .. Ezzel felborul a PS elso 3 meccses FX, TDC, SH sorozata es az FDIvel kezdenek
.
Utana viszont termeszetesen az a 3 meccs jon

Egyebkent a talalka nagyon faszas volt, orulok, hogy sikerult osszehozni, egeszen mas igy jaccani .. Arcok ellen, nem pedig nevek ellen 😊
FDI, veletek pedig meg szamolunk!

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
2 csoport van ugye, amibol az "A" jelu mar nem sokkal lehetne erosebb mint most... Persze ez nem biztos, hogy problemat jelent azoknak a klanoknak, akik a "B"-ben foglalnak helyet
Tehat az "A"(huzas sorrendjeben) :
H!gh, OSAMA, PS, GBS, X3M, CXE, SH, TDC, FX, FDI, HB
Es a "B" :
CHC, AS, ARSE, CC, OBI, GHz, DCF, AB, CB, QK, ALDI
Ez volna .. tobbi infot majd holnap 😊
Király volt a randi nagyon😊)
apropo gammat a konzolba mivel is allitom?
*Posse*T.W.D*

En nagyon jol ereztem magam a talalkozon, es Orulok hogy megismerhettelek benneteket.
Remelem ezentul valoban mashogy nezunk (es szolunk) egymashoz a serveren, es tovabbra is jol erezzuk magunkat igy egyutt............
A rendorseg pedig tovabbra is figyel benneteket fiukak ......

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Sajnos en csak ugy tudtam volna menni, ha ilyen reggelig tarto ivaszat lett volna, de aztan eszembejutottal Mr. Oregur Radical, ugyhogy majd legkozelebb😊)

Jó buli volt, legközelebb is megismételjük!

Ime a csoportkép amirõl hiányzik OBI-Rambo az operatõr.
A résztvevõk felsõ sorral kezdve balról jobbra: PS-Kaszirossi, OBI-Qnosi, OBI-SGP, FDI-Brutal, OBI-Dali
Középsõ sor: PS-Rain, GBS-Rohadtgeci, GBS-Siseresaska, OBI-Pilu, OBI-Dud, FDI-Boltboy
Ülnek: OBI-Zottya, DCF-Radical, FDI-Mapo.
Külön köszönet az FDI klánnak a rendõrségi feljelentésért, ezért még kaptok a serveren az orcátokra.

A késsel vágd el a torkukat,mert az halk.

\"building better worlds\"
De maga a játékmenet nagyon kircsi.
Nekem az elsõ része a kedvenc gamém volt.Aztán jött a sof2 és a BF.Bár az utolsót nagyon összecsapták 😞

#5770 es kérdésemet ügyesen kikerültétek.Kérek rá választ.