Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
ABIT TH7-2 256MB RAMBUS [email protected] ASUS GF4 Ti4400/128MB RAM
Ma lesz egy kis leállás kb. egy óra múlva, amikor átállunk 1.03 -ra. Ekkor kénytelenek leszünk restartolni a szervereket. Megértéseteket köszönjük!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Na felraktam a szerverre az 1.03-as patch-et és az enyémre is.Ne tegyétek fel a szerveretekre mert erre is kell törés 😞
invalid cdkey 😞
Direkt kipróbáltam!!!!
0.395
Amugy 6.-án jön a béta demo ami már publikus(multi)
10.-én a rendes demo (single)
És remélhetõleg e hónapban a teljes 😊
Ja itt az FTP cím:
ip: 212.92.18.103
név:bf
jelszó:bf
De ha érdekel miröl szól a játék akkor olvasd el itt az i.g.i.2 fórumban a játék leírást.
meg egy remek s3 vga 1 mb rammal
a pingem pedig tokeletes neha lemegy 400 ala
Kell ennel jobb?
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Intel Pentium 3 1Ghz
389 MB SDRam
Geforce 4 MX 44O 64 Mb DDRam
....
Pano
Nem mellesleg milyen gepetek van? (akik jeleztek, hogy novekedett a pingjuk kicsit)
De ezzel a hibával nem tudunk élvezhetõen játszani. 😞
Amikor az OBI-n játszunk akkor tökéletes.Tehát TS2 kizárva.

-spigi-
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

tegnap teccettem magamnak
csak ennyit akartam
most megyek melóba kaszi értesícs az esti történésrõl 😊)))
köszi
De itt is leírhatom a problémát.Szal a vas a következõ:
1.7xp.512ddr 100mbit/s vonal van alatta.
A hiba a következõ:
Mikor rájön a dili akkor egységesen mindenkinek connection problem van.Ilynkor a ts2 is szaggat, de csak azoknak akik a SOF2 szerveren játszanak.Aki nem játszik, annak nem szaggat.Ebbõl az okból kifolyólag gondoltam arra, hogy a szerver valszeg túl nagy csomagokat küld.Vagy túl gyorsan?Sajna nem értek a SOF2 szerver beállításhoz.
😞.Lehet, hogy ez a nyavajás Runner csinálja?
Bár mostmár el tudnám indítani anélkül is, de hiába adtam parancsba neki, hogy dedikálva fusson mielött dedikálva futna azér megnézi, hogy van-e opengl.Ez nem szerencsés a szerver esetében mert az nincs benne 😞.Mielött dedikálva futna azért beteszi a Hatalmas SOF2 feliratu töltõképernyõt ami már opengl-t szeretne használni.Ezt is ki tudom kapcsolni parancsal?
Köszi a segítséget.

Ha fut a Roger nálam akkor még rosszabb a helyzet
Biztos ok minden?

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Azaz hogy tekersz meg hogy lassitasz?
OK
Nahh :
jobbra nyil: teker
balra nyil: pause
fel nyil: lassit
le nyil: normal
a numerikus számok is jelentenek valamit csak nem tom fejbõl...azaz
5 = FPS/3PS
7 = halkit
9 = hangosit
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Most megfogtál, mert kezelõfelület az amikor a seimovision.exe-t elinditod...de (!) itt csak a beállításokat végzed el mijnd mondottam vala. Nálam a beállítások: Method B; s futtast az optionsnál a "setup wizardot" ezzel belövöd pöpecre majd zárd be!! Meg se kell nyitni ha demot akarsz lejátszani..
Nekem anno azért nem játszotta le, mert futtattam a seismovision-t....
Amugy igy nézne ki ha felismeri a game-t + a frissítést....

Van valami tipped? Be tudnál egy screenshotot másolni ide nekem, hogy nálad hogy is néz ki a kezelõfelülete? Mert nálam csak megnyitja a file -t és bambi. Attól még tekerni, lassítani csak a standard konzolparanccsal tudok...
Sõt, miután 2,11 -et (vagy mit) is rányomtam, utána már meg sem nyit semmit.