Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
öhmm, ez rosszat jelent ezek szerint

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ford Fairlane
Álltunk már rosszabbul is......

Dud [OBI]
Bakker ennyi melót ecsém! Na! Kész a feltöltés és az idõbeosztás. Dali megcsinálja a designt meg a szabályzatot lefordítjuk és megy is ki. Valszeg (nagyon remélem) ma este kinnt lesz a oldalunkon.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Pano
és hogy álltok? 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Uk-muk
Ahányszor elindítoma sofot,elöször folyton lefagy,vmi kernel32.dll-ben okozott hibával.Emmegmi?Miután elidítom másodszor,akkor általában jó.
Ford Fairlane
AB-TDC illetve CHC-DCF
Nem, ezek csak barátságos mészárlások. 😊)))))

Uk-muk
milyen meccsek mennek most,ez már a liga?Az nem csak egy hét mulva indul?
LSC
én mindenhol mentem mint az állat nem késeltem sehol.

R@in
Pedig késsel kell ügyeskedni...

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Qnosi [OBI]
Mportal kapcsolat joljonne .. legalabb szolni nekik, hogy van ilyen is .. kibasokan olvassak ..

Qnosi [OBI]
Nah keszlett az idobeosztas .. 2 perce fejeztem be a teljeset .. Dud kozben elkezdte feltolteni, Rambo forditja a szabalyzatot, Dali hegeszti az oldalt, mar csak hetek kerdese, es kinnlesz minden amire kivancsiak vagytok 😊))

Dud [OBI]
Király vagy Pano köszi!

Dud [OBI]
Na akkor Mportal, Hcgamer kapcsolata van valakinek?

Dud [OBI]
Már mi is.

Dud [OBI]
Nem mert úgy megijedtünk, hogy a szervernek vettünk egy eredeti SOF -ot...

R@in
Állitólag nem mindenhol... mi persze mind eredetivel játszunk.

Pano
Lment ZeroCoolnak a levél...

R@in
Nem félsz, hogy így esetleg szemet szúr a rendörségnek az illegális liga?

Pano
akurva, hogy átlakult a sof2files

Pano
l ment, jól van na, a tagok lemaradtak

Pano
Én Gamestarnál ZeroCoolnak tudok szolni...

Dud [OBI]
Na gyerekek alakul az oldal! Hamarosan publikus lesz! De jó sok war lesz... nyami nyami! Jah! Ha valakinek van némi ismerettsége HcGamer, vagy Mportal körökben, nyomhatna egy két jó szót az érdekünkben, hogy Õk is kövessék nyomon a SOF2 -s eseményeket, pláne ezt a ligát. Akár át is linkelhetik az oldalunkat, pontosabban a league részt. Jó lenne, ha nagyobb publicitást kapna a dolog, nem?

Qnosi [OBI]
Jah .. thx .. GBSnek is csak masodik nekifutasra lesz jo 😊

R@in
PS-é elment...(a 2. a jó)

Qnosi [OBI]
Liga indul !!!!!!!!

De elobb kellene a klanok teljes neve, taglistaja es a prefix ..
Valoszinuleg megtudnam a magyaroknal fejbol is csinalni, de nem akarok hibazni es a mail megmarad 😊

Qnosi [OBI]
Hat .. elore megallapodtunk, hogy hogyan lesz majd beosztva a csoport, a sorsolastol fuggoen kerultetek pont az FXel ossze ..

Ford Fairlane
Én álltam. Kissé rozogán bár, de állva is maradtam.

Kim Basinger
Jonapot Katonak!
Mi volt az a rendorseges trukk ami igy felzaklatta a kedelyeket?

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Pupcika
Ezt el kell mesélnetek részletesen
Ha lehet akkor itt a fórumon
nagyon kíváncsi lettem
Muhehehehe

Allatgoreny

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Pano
Mikor lesznek ma'r 1.03-as szerverek?

Pano
Te most hülyéskedsz??????? ha nem akkor oltári nagy égés lesz 😞 Miért nem kezdhetünk mi nem egy SoF II koloszus klan ellen?

Mapo
Aha!!
Hány éves vagy? 14 körül?
Mapo
Sziasztok!

Egy új játékos vagyok. Itt üdvözlök mindenkit.
Egy közeli ismerõsöm mesélte, hogy volt egy q...jó buli ahol sok jó srácot megismert, de Õ már nem akar itt jáccani. Nekem azonban ajánlja ezt a bandát, és ha izgalmassá akarom tenni a játékot irjam be a nickemnek, hogy Mapo.
Azt mondta,hogy így mindenki nagyon fog szeretni...
Q..ra sajnálom, hogy nem voltam ott.Sztem ha egy-két órával elöbre szervezitek akkor sokkal többen megjelentek volna.
LSC
Van ilyen betegség is hogy valaki hamar megöregszik.Biztos neki is ez van.

Qnosi [OBI]
Hat .. Frankon mondom, szerencse, hogy mindannyian ultunk abban a pillanatban

Dud [OBI]
Jah fasza volt. A 14 éves Mapoért meg még számolunk. Kurvára beszopattatok vele! A rendõrségi trükkrõl nem is beszélve.... fúúú baze kivert a víz frankón!

Dud [OBI]
Admin csak akkor lesz, ha kéri valaki. Egyébként spectator nélkül zajlanak a meccsek. Elfogadott war eredmény csak akkor van ha mindkét klán elküldi a Qnosinak a végeredményrõl elkészített screenshotot.
Demot felesleges venni, mert random screenshotot csinál a PB folyamatosan... Ha valaki okoskodik azt elkapjuk, de nem hiszem hogy lesz próbálkozó.
De a szabályízetban mindenre kitérünk. Hamarosan olvashatjátok az oldalunkon.

kopp-kopp --> BSA

Örömmel hallom hogy jól sikerült a buli...
A további képek engem is érdekelnek...
Görény Mapo pussziltat! Most nem lehet itt mert az esti mese már elmult és le kellett feküdnie... :o)
Kolin Mekré
Üdv!

A meccseken lesz admin, bíró, vagy az a legjobb megoldás ha mind a két fél demot vesz és ha gond van elküldik akiknek köll, vagy elég a screenshot?GL mindenkinek

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Pupcika
Elhiheted Pano hogy mi is kiröhögtük magunkat mikor beraktad magadról a tejszinhabos (tortás) képet

De még lesz lehetõség röhögni ugyanis ha Gugger Barátom alõhivatja a Szilveszteri képeket akkor azon is lehet majd röhögni

Dud [OBI]
Márhogy 14 -én kedden.

Qnosi [OBI]
Hat kilesznek irva az idopontok, es max 1 hettel elore fogadunk el valtoztatast .. szorri, de muszaj iccsinalni, kulonben sose fejeznenk be ..
De kb hetfore kinnlesz osszes meccs, elso meccs azutani kedden lesz ...

LSC
idõpont ugy még egyeztetve lessz nem?Én össze-vissza dolgozom azé.

LSC
Nem?Akkor már nem értem.

Qnosi [OBI]
Nekunk ezzel semmi sem valtozik 😊

LSC
csak meg akartátok úszni azé szerveztétek át😊.

Qnosi [OBI]
GBS biztos orul most izombol, mert IGY ok jaccanak eloszor az FX el .. GL 😊