Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kolin Mekré
tudod Ford rossz pénz nem vész el vagy mi fene Jó kis warok lesznek...OBI;DCF;CB..zsíros meccsek lesznek

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Dud [OBI]
Jah. Ahogy néztem jók lesznek így együtt.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Én segítenék esküszöm, de nem én farigcsálom a szervert. Tulajdonképpen mik kellenek? Mert ahogy tudom, nem olyan nehéz belõni egy SOF2 szervert.
Elolvastam mégegyszer. Beszélek a Dalival.

arra a kis szerver beállítási segítségre gondoltam. (#5770)-es hozzászólásom.
Ford Fairlane
Az SL-be beszállt az aTp, ahogy láttam. Mégsem fogjuk hiányolni Kolint :-))))))))))

Dud [OBI]
Na! Átalakítottam a táblát. ARSE törölve, SL a helyére.
Köszi mégegyszer!

Ford Fairlane
Engem olyan érdekel pici cukorfalatkám, amin ÉN is rajta vagyok. Kicsit egoista duma mi ? Na nem baj. Ugyanis azután,hogy elsettenkedtél haza a lábtörlõ alatt, én visszamentem színház után és kb. 1-ig söröztünk a skacokkal.

Dud [OBI]
Mire is?

Dud [OBI]
Megbeszéltem az =SL= -el, hogy nekik ok, ha átteszem õket a 2es csoportba. Oda, ahová az ARSE volt besorolva. Az ARSE -t pedig törlöm!
Köszi mindenkinek a megértést!

Dud [OBI]
Persze. 1.02 -es GYÁRI mapok bármelyike választható. Játékmódok meg: Inf, DEM.
De a szabálykönyvben MINDEN le lesz írva. Az holnap kerül ki a webre!

Felsoroljátok majd a választható pályákat és játékmódokat ugye?
Tudom, hogy sok dolgotok van de azért lehetne fél perc 😊
Bár a mi szerverünk is üzemelne, hogy tudjunk gyakorolni.
ok 😊
Dud [OBI]
Így az SL lesz akikkel elõször nyomjátok.

😊
Nekünk ok.Bár mi lettünk volna az elsõk akik játszottunk volna velük 😊
Dud [OBI]
Ha ok holnap átreszelem a táblát.

Dud [OBI]
Van egy kis gond. Az ARSE klán szétesett (ez a rövid verzio). Tehát õk nem tudnak indulni a ligában. Ezért azt beszéltük meg, hogy Az ARSE összes meccsét töröljük és a helyére az =SL= -t rakjuk be. Az SL volt az egyetlen bizonytalan pont ezért anno úgy beszéltük meg, hogyha meglesznek akkor az 1 es csoportba rakjuk be. Õk megvannak és betettük. Viszont így az 1es csop. egyel több meccset játszik. Az ARSE kiválásával ez megoldódik. Ezért hogy ne kelljen átbuzerálni az egész táblát így azt kérem egyezzetek bele, hogyha az SL klánt áttennénk a 2es csoportba az ARSE helyére. Az 1es csoportban lévõ SL -es meccsekre pedig mindenki "szabadnapot" kapna.

Nos???

Miután én feltöltöttem pöcsköszörû...
Dud [OBI]

Dud [OBI]
Gratula!

Pupcika

Ford Fairlane
Téged ki kérdezett, buzikám ??????
Az érdekel, hogy a webre mikor kerül ki.

Most nyomom fel obi ftpre, õk meg kirakják a webre.
Ford Fairlane
A fényképek mikor és hova lesznek kirakva ????
Mármint a Silver Stone-os képek ???

Befejezõdött a DCF visszavágója a CHC ellen.
Végeredmény: CHC vs. DCF 20:40
Finca (CHC kék) 3:10
Finca (CHC piros) 4:10
Air1 (CHC piros) 9:10
Air1 (CHC kék) 4:10 Az utolsó meccset a CHC tagok elkedvetlenedése miatt csak 4 vs. 4-ben játszottuk le.

CHC thx 4 the game.
KKKÖÖÖSSSZZZ
Dud [OBI]
Fejlécbe is beleírtuk már.

Dud [OBI]

Mármint, hogy mi a liga net címe?
mi a cim
Dud [OBI]
Minden meccs 20h -kor kezdõdik!

Pano
idõpontok? (óra)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Honnan tudnék pályákat letölteni? Help
Dud [OBI]
Ha a ligával kapcsolatban bármi megjegyzés lenne, ne kíméljetek!

Dud [OBI]
LIGAOLDAL ÉL!!! LEHET MENNI NÉZELÕDNI!

Dud [OBI]
Jó lenne, ha ott is szerepelnénk. Azt nagyon sokan olvassák és jót tenne a SOF2 társadalomnak (ami meggyõzõdésem, hogy egy nagyon jó légkörû, fasza társaság).

Dud [OBI]
Fasza vagy Pano, köszi!

GSXR
A Gamestar oldalán a cikkben kintvan az oldalatok!
Ne piszkáld a Panot mert

Kolin Mekré
hát azt javallom HoriG-al beszéljetek (majd beszélek) ez ügyben, mert van egy két ismerõse az mportálon.. (Ha jól tom akkor wolf admin szokott lenni 1-2 meccsen )

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Pano
ott van alink, csak amikor be illesztettem az nem jött át 😊 nézd meg!: www.gamestar.hu

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Qnosi [OBI]
Ugyivagy pano, csak szvsz egy dolgot meg megemlithettel volna 😊
obi.servegame.com
De azert igyis koszi 😊

Pano
megyek amint beenged

GSXR
Pano gyere fel irc-re mert kaptunk 1 kihívást!
Amugy télleg ügyi vagy😊

Pano
A Gamestar cikk

SoFII Liga!

<2003-01-05 @ 20:45 - ZeroCool> (kommentek: 0)

Nemrégiben Pano megdobott egy maillel, melyben sokak számára döntõ fontosságú információ lakozott... Mindjárt át is adnám neki a szót:
"Az -- Clan (Old Boyz Incorporated) Soldier of Fortune II ligát indított. Õk tették le a magyar SoF II társadalom alapköveit, hiszen rengeteg profi szervert biztosítottak a magyaroknak! A ligában indul az összes magyar SoF II clan, illetve külföldi csapatok is. Amennyiben téged is érdekelne a dolog, feltétlenül látogass el erre az oldalra!"

Pano

Pupcika
Ügyi vagy Panyo 😊))))) 😄DDDD
most ezért ha ellenem leszel akkor kíméletes leszek veled és nem hagylak szenvedni

Pupcika
most letészem a könyvet és elindulok aprítani Muhehehe

Pano
Na obi, ügye svagyok? 😊)

----------------------------

Hali,
Mindjárt ki is teszem, és én köszönöm, hogy szóltál róla!!! 😄

ZeroCool

Pano writes:

> Mélyentisztelt ZeroCool!
>
> Az -- Clan (Old Boyz Incorporated) Soldier of Fortune II ligát indított. Õk tették le a magyar SoF II társadalom alapköveit, hiszen rengeteg profi magyar szervert biztosítottak a magyaroknak! A ligában indul az összes magyar SoF II clan, illetve külföldi clanok. Arra szeretnélek megkérni, hogy egy hír ereéig ezt meg tudnád említeni a honlapon? Nagyon leköteleznél minket vele! Várom válaszod!
>
> Tisztelettel,
> Panák Tibor ( Pano )

Pano
az este az kb hány óra? 😊