Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mivel elõtte már voltam 1.02-vel obi-n

pedig nem, 1.03 gold, tuti

Dali
Az 1.03 patch elmaradt...
Majd holnap.
Arra már nem maradt idõ sajna.

Teccikérteni?

Ford Fairlane
A szerverrel semmi gáz nincs. A hibüzenetbõl inkább arra következtetek, hogy a te verziód 1.01-es.

meg ahogy látom az obi még 1.02...

na hali, hogy is van ez: felraktam az 1.03-as patch-et (lite az 1.02-re), de nem tudok fölmenni az obira: client/server mismatch: 1.01/1.02
mégse megy a 2 együtt???

Pano
Nah új külsõt és tartalmat fog kapni a Helpsite, nem árt figyelgetni 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Grave Digger
Szar a géped gecho😊))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

R@in
Nekem simán ment a gold már tegnap is.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Kolin Mekré
...jó 😊
Nekem viszont ilyet ir ki: Korrupt file vagy mifene, és ez miért van?

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Pano
fel 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kolin Mekré
most akkor az 1.03-s pöcsöt feltegyük vagy ne?

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Pano
radical, nincsenek egyébb elérhetõségeid az e-mailen kívül? ICQ? Messenger? etc?

Pano
ja köszi radi, így már ok a dolog 😊

Pano
cookiek engedélyezve vannak?

Uk-muk
Egyetlen uw-s weblapot sem nyit meg a böngészõm,igy nem tudom megnézni némelyik klán weblapját.Vki help,köszi!
Dud [OBI]
SGP intézi a dolgot.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Az fasza lenne. Tényleg! Valaki vállalkozna?

Dud [OBI]
Türelmet kérünk, konfigurálás folyik. A következõket intézzük épp:
- rendszerbugok javítása
- rendszer gyorsítása
- pingek javítása (server FPS visszavétel)
- 1,03 -ra upgrade!
- ... stb.

Tudom ez sok idõ, de a Ligára kellõképp fel akarunk készülni!

zSo
Nalunk ugy nez ki meg lesz 2 plusz ember, ugy hogy elkepzelhetoen mi is 8-an leszunk, a targyalasok jelenleg is folynak.....
ez lemaradt.
Küldjél nekem is.
Ha valaki nem tudná még:
RavenGames has released a 1.03 patch for SoF2. The patch contains the following fixes and updates:
Added rebuilt mp_col2 to fix known map hole
Added new Kamchatka map mp_kam5
Added new Jordan map mp_jor1
Added new Shop map mp_shop2
Added new shell art to update to GOLD Edition
Fixed disappearing weapon issue on certain maps
Note For Server Administrators:
Server admins don't need new dedicated server binaries for the Gold edition of SoF2. The protocol didn't change, so the 1.02 files will work when you use the 1.03 data files (the pak files).

Ha 1.03-as kliensed van akkor is fel tudsz menni az 1.02-es szerverekre mert a protokol nem változott.
Pano
meddig tart a leállás? most jöttem haza és már szeretnék hentelni 😊

Pano
dud, ha a war szervereken 1.02-es patch lesz, a sima szerfvereken meg 1.03-as akkor most mi van? akárhányszor war lesz mindíg patcheljem vissza?!

Pano
Mi lenne, ha valaki írna a SoF II files-ra az obi ligáról?

zSo
En is kernem, plz............ thx
ez a legjobb smiley
Kolin Mekré
Sejtettem hog Ebenguba keze is benne van
A szöveggel nincsen semmi gond, faja lett

Dud [OBI]
Köszi, hogy kiraktátok! Remélem ez még több jó játékost vonz majd körünkbe. Bár így már nagy elõrelépés, hogy 7 aktív SOF2 klán van. És nem is akármilyenek!

Dud [OBI]
Van még szabad ember ahogy néztem, tudok kapásból 3 -at. Ha nevek kellenek szólj.
Embert max. a liga indulásáig adunk hozzá. Utána új jelölteket már nem fogadunk el.

Jah Qnosi megkeresett engem IRC-n még elõtted Kolin. Szal lehet bekavart, de mindenkit megelõzött a 3 éjszakai bagoly, Qnosi, blunt meg én. ;Ð Így már mára virradóra olvashatta a nagyérdemû a hírecskét

A szöveget is én írtam, szal ha sux engem lehet okádni. Mindjuk ezt blunt okosan megoldotta, egyszerûen idézõjelbe tette 😄 lol csak msot vettem észre hogy vannak smileyk. Jópofák.
Dud [OBI]
Bárki aki segített annak köszönet jár!

R@in
Van még vki klán nélkül...?
(egyáltalán lehet még plussz nevezni emberkéket?)

Kolin Mekré
Mportálon kihírezve, igaz nem tom ki szólt Bluntnak, de kihírezték 😊 Amikor irtam HoriGnak hogy segítsen ez ügyben, már ki volt hírezve

Kolin Mekré
Én mindig is számoltam a CB klánnal...s nemsokára elszámolunk GL minden klánnak

Köszönöm.
SGP
Milyen lett az 1.3? Új mapok jók?

1/2 hete nincs otthon netem 😞((
Már kezdek remegni
Dud [OBI]
Jó. Ezeket az infokat összeszedem.
Máskülönben a default cfg -t kell csak finomhangolni, de gondolom ezzel nem mondtam újdonságot. Csak azokat a sorokat fogom kiemelni, amik kulcsfontosságúak. Azokat emilben vagy icq -n küldöm.

Azt én is tudom, hogy nem a runnerel indítja.De ez a leg kevesebb.Ez meg tudom oldani.
Igazából az összes filerét,átvitel (hálózatbeállítás).....
LSC
Végre minket is számításba vesztek.

LSC
Mi nem a chc vel nyomtuk volna elõször?Én már tökre nem értem akor.

Dud [OBI]
A szerverek egy kis idõre le lettek állítva. Még egy konfigurálás folyik...

Pupcika
OK

Dud [OBI]
Várhatod. Egy biztos, nem runnerrel indítja a szervert.
A konfigból mi kell? Mi nem világos?

Köszi akkor várhatom Dali válaszát?
Várjam mi? 😊)
Na de tényleg kellene, hogy tudjunk ,mi is gyakorolni.De ha nem akar nagyon írkálni akkor az is jó ha a port 1-nek átküldi a konfigfájlját.Abból csak a két jelszót kell csak kitörölni.A többit én elintézem.(host átírás e-mail.......)
Köszi.
Ja a másik kérdésem meg csak annyi volt, hogy ti mivel indítjátok a sof2 dedikált szervert.Mert a Runner egy sz@..... és ha a dedicated parancsal indítom akkor itthon elindul a dedikált szerver de a szerveren nem. (nincs openGL a szerveren.)
Ha az utobbira nem is válaszol az sem baj csak a konfig fontos. köszi
R@in
Kössz!

Qnosi [OBI]
Nuh meg a sorsolason igertem egyket embernek parancsokat, amik segithetnek esetleg jobb ping elereseben ..
rate, cl_maxpackets, snaps
Namost, hogy neked eppen mi a jo, az teljesen a netedtol fugg, defaultban 2500, 30, 20
Ez leginkabb egy 56ks modemes beallitasa 😊
Nekem ADSLem van es a kovetkezo konfigban nyomom
9000, 50, 40 .. Minel jobb neted van, annal inkabb nyomhatod feljebb ezeket az ertekeket, de csak esszel, es turelemmel allitgasd .. Teszteld ki, hogy a te netednek mi felel meg a legjobban, es kis odafigyelessel 30%ot is lehet akar javitani 😊
GL ;D

Dud [OBI]
Jók és kurva sok. Bár nem baj, nagyon csipázom a warok hangulatát. Kivéve amikor nekiállnak csíterezni...