Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mégse megy a 2 együtt???
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nekem viszont ilyet ir ki: Korrupt file vagy mifene, és ez miért van?
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

- rendszerbugok javítása
- rendszer gyorsítása
- pingek javítása (server FPS visszavétel)
- 1,03 -ra upgrade!
- ... stb.
Tudom ez sok idõ, de a Ligára kellõképp fel akarunk készülni!
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
ez lemaradt.RavenGames has released a 1.03 patch for SoF2. The patch contains the following fixes and updates:
Added rebuilt mp_col2 to fix known map hole
Added new Kamchatka map mp_kam5
Added new Jordan map mp_jor1
Added new Shop map mp_shop2
Added new shell art to update to GOLD Edition
Fixed disappearing weapon issue on certain maps
Note For Server Administrators:
Server admins don't need new dedicated server binaries for the Gold edition of SoF2. The protocol didn't change, so the 1.02 files will work when you use the 1.03 data files (the pak files).
Ha 1.03-as kliensed van akkor is fel tudsz menni az 1.02-es szerverekre mert a protokol nem változott.
ez a legjobb smileyA szöveggel nincsen semmi gond, faja lett

Embert max. a liga indulásáig adunk hozzá. Utána új jelölteket már nem fogadunk el.
A szöveget is én írtam, szal ha sux engem lehet okádni. Mindjuk ezt blunt okosan megoldotta, egyszerûen idézõjelbe tette 😄
lol csak msot vettem észre hogy vannak smileyk. Jópofák. (egyáltalán lehet még plussz nevezni emberkéket?)
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

GL minden klánnak \"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Máskülönben a default cfg -t kell csak finomhangolni, de gondolom ezzel nem mondtam újdonságot. Csak azokat a sorokat fogom kiemelni, amik kulcsfontosságúak. Azokat emilben vagy icq -n küldöm.
A konfigból mi kell? Mi nem világos?
Várjam mi? 😊)
Na de tényleg kellene, hogy tudjunk ,mi is gyakorolni.De ha nem akar nagyon írkálni akkor az is jó ha a port 1-nek átküldi a konfigfájlját.Abból csak a két jelszót kell csak kitörölni.A többit én elintézem.(host átírás e-mail.......)
Köszi.
Ja a másik kérdésem meg csak annyi volt, hogy ti mivel indítjátok a sof2 dedikált szervert.Mert a Runner egy sz@..... és ha a dedicated parancsal indítom akkor itthon elindul a dedikált szerver de a szerveren nem. (nincs openGL a szerveren.)
Ha az utobbira nem is válaszol az sem baj csak a konfig fontos. köszi
rate, cl_maxpackets, snaps
Namost, hogy neked eppen mi a jo, az teljesen a netedtol fugg, defaultban 2500, 30, 20
Ez leginkabb egy 56ks modemes beallitasa 😊
Nekem ADSLem van es a kovetkezo konfigban nyomom
9000, 50, 40 .. Minel jobb neted van, annal inkabb nyomhatod feljebb ezeket az ertekeket, de csak esszel, es turelemmel allitgasd .. Teszteld ki, hogy a te netednek mi felel meg a legjobban, es kis odafigyelessel 30%ot is lehet akar javitani 😊
GL ;D