Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Ha kiesne egy pléjer (fagy) akkor le lehet állítani a meccset (/Pause) parancsal és igy megáll az idõ is, meg a harc is 😄 Addig marad igy amig be nem irják hogy unpause azaz amig meg nem jön a kifagyott játékos.
Aztán a meccs csask akkor kezdõdik ha beírod /ready ezzel is kiiktatva azt hogy ha valaki nincs ott perpill a csapatnál...
Aztán!!! Ami a legjobb sztem hogy lehetnek spectatorok a saját teamedbõl! Ekkor mind a két csapat lelokkolja /spectlock hogy nézhessék õt, de ha azt akarja hogy az Õ POWjukat nézhesse egy 7-8-ik klántársuk akkor meginvitálja az ID segitségével (/spectinvite ID helye)
Szal vannak jó dógok benne
Lehet kihagytam még valamit, de szal jó 5let lenne
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Azaz majd ti eldöntitek, de az biztos hogy sokat segit!

De kiszedtem neked:
http://faq.sof2mp.cjb.net/

Hogy kell servert csinalni 2-3 ember szamara, hogy ne irja ki az Invalid CDkey uzenetet ?????

de itt belül ez a 6040 edik üzenet???!!!
megoldódott a problémám, most már látom a szervereket
Gugg mér csak xet látok?
jó napot mindenkinek, este a portokon talkozunk

Ezt SOF2-re is kinalja a matrox.
AKAROM!!!
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
*GBS* vs =SL= (23-23 ; 6 vs 6)
Hong Kong Streets
7-5 (*GBS* Piros)
4-7
Finca
5-7 (*GBS* kék)
7-4
Köszönjük a wart, nagyon jó volt! 😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Problem megoldva.Köszi a segítséget. 😊 öhm
Az a rohadék runner csinálta a galibát. 😊
Irattam egy kis trükkös progit, hogy a runner milyen parancsot ad ki a SoF2MP.exe-nek. 😊
Mostmár müxik a mi szerverünk is.
Ha megáll OBI egy kis konfigra akkor DCF-CB szerverekre is lehet menni

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Inkabb rakd defaultra.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
és végre a megérdemelt arany kötésben jelenik meg a képernyõmön a lógó 😊)))
ebben a sorrendben 😊))))
és utánna rakd fel az 1,03 pöcsöt 😊)