Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen kártyád is van? (Lusta vagyok visszaolvasni...) 

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Hol van ez az FSAA?Tudom,hogy láma kérdés,de nem érdekel,akkor is megkérdezem,mert azért vagyunk itt,hogy kérdezzünk,és akkoris mérne,és különben is de.

Megosztva nyomjuk 😊
Délelött és délután inf este ctf 😊
Délelött és délután inf este ctf 😊
És még annyi. Ott az inf ami még mindig szerintem a király! Ott nincs ilyen, nyomulj ott, legtöbbször mi is ezt tesszük.
Sajnos ezzel a problémával mi is szembesülünk CTF porton. Épp ezért viszonylag magasra van (5-8mp) a születés utáni sebezhetetlenség. Ez az idõ elég ahoz, hogy körülnézz van e ott egy paraszt, aki ott próbál fragot gyûjteni. Ha ott van nyugodtan ronts neki mert sebezhetetlen vagy.
Ha valaki ultra hülye azt kirugdostuk eddig is és a jövõben is ki fogjuk, aki nem érti meg, hogy a játék nem errõl szól. Vannak gyenge felfogású emberek. És abban is igazad van, hogy akinek a csapatában több ilyen van, az rendre ki is szokott kapni, hisz a játéknak nem a frag hanem a zászlógyûjtés a célja...
Ha valaki ultra hülye azt kirugdostuk eddig is és a jövõben is ki fogjuk, aki nem érti meg, hogy a játék nem errõl szól. Vannak gyenge felfogású emberek. És abban is igazad van, hogy akinek a csapatában több ilyen van, az rendre ki is szokott kapni, hisz a játéknak nem a frag hanem a zászlógyûjtés a célja...
A BF-et ugyan ezen az indokbol hanyagolom.Mit csinál a magyar.Bemegy az ellenfél bázisára és az újra születõ embereket gyilkolja.Nem érdekes az, hogy
1. A játék nem errõl szól.
2. Az sem érdekes, hogy a társait halomra lövik mert épp zászlót akarnak foglalni.
3. Rendszerint el is veszti a játékot az ilyen csapat mert a kempeléssel (frag gyüjtéssel) vannak elfoglalva és nem azzal, hogy a csapat megnyerje a játékot.
1. A játék nem errõl szól.
2. Az sem érdekes, hogy a társait halomra lövik mert épp zászlót akarnak foglalni.
3. Rendszerint el is veszti a játékot az ilyen csapat mert a kempeléssel (frag gyüjtéssel) vannak elfoglalva és nem azzal, hogy a csapat megnyerje a játékot.
Spigi:ha igy kérdezed gondolom kikaptunk😞(( dehát válaszom akkor is :Alba Volán fevita(ha még igy hivják😊) ) ja és az elmaradhatatlan BUZI SZÉLIG-et bazért még idebiggyesztem!
Sisere nemes egyszerüséggel kabbbbbbbbééééééééé😊))

Sisere nemes egyszerüséggel kabbbbbbbbééééééééé😊))

*Posse*T.W.D*
Én szoltam tegnap.
Amugy én is ezt csináltam tegnap.Pedig senki nem szolt.Bent állt a csapattársam az ellen sátrában ott ahol újraszülettek és kempelt.Mivel én is gusztustalannak tartom a kempelés ezen formáját fogtam és le tk-ztam.
Amugy én is ezt csináltam tegnap.Pedig senki nem szolt.Bent állt a csapattársam az ellen sátrában ott ahol újraszülettek és kempelt.Mivel én is gusztustalannak tartom a kempelés ezen formáját fogtam és le tk-ztam.
En azt vettem eszre hogy az ujraszuletes utan kozvetlenul nem lehet leloni a csavot. De lehet hogy rosszul lattam. Mondjuk nehez dio azt megmondani hogy CTF-ben mi fer es mi nem fer. Ha o beall a szuletesi pontotokra az tenyleg nem fer. Ilyenkor irjal be jatek kozbe es igerem ha en ott leszek akkor le TK-zom a csapattarsam aki ott campel. En a kek zaszlo mellett szoktam campelni mig nem tunik fel a zaszlo, vagy team-be el nem visszuk, de ez mas teszta. Nagyon jo a CTF !!!!!!!!
Logyakorlatnak tenyleg szuper...

Logyakorlatnak tenyleg szuper...
Tudok erre egy jobb módot.Aseból tüntessétek el OBI-sok.
1. délutánonként már nem lehet beférni.
2. Mostmár vagy 10x jártam úgy, hogy külföli seggfej csak azért lelõ, hogy a zászlót õ vigye be.
3. Ez a magyaroknak is szól.A ctf arról szól, hogy lopd el az ellenség zászlóját és vidd a tiédhez.
Tegnap délután (hks.) a játék arról szólt, hogy beálltak az ellenség újraszületõ bázisára és kempeltek mint a disznó és esze ágában sem volt elvinni a zászlót.Nekem mind1 én mindig kitörtem és elloptam az õ zászlójukat de nem hiszem, hogy a másik 9 ember élveszte a játékot.
1. délutánonként már nem lehet beférni.
2. Mostmár vagy 10x jártam úgy, hogy külföli seggfej csak azért lelõ, hogy a zászlót õ vigye be.
3. Ez a magyaroknak is szól.A ctf arról szól, hogy lopd el az ellenség zászlóját és vidd a tiédhez.
Tegnap délután (hks.) a játék arról szólt, hogy beálltak az ellenség újraszületõ bázisára és kempeltek mint a disznó és esze ágában sem volt elvinni a zászlót.Nekem mind1 én mindig kitörtem és elloptam az õ zászlójukat de nem hiszem, hogy a másik 9 ember élveszte a játékot.
Én is feltettem max-ra az FSAA-t és tényleg mitha lenne javulás a képminõségben😊
Ez a "anisotropic filtering level" mit jelenet és mennyire legyen állítva?
Ez a "anisotropic filtering level" mit jelenet és mennyire legyen állítva?
A respawn time pályánként változik. Valahol csak 10 de van 20mp is.
Valóban fasza a CTF de teljesen más stílust kíván mint az inf. Lõgyakorlatnak kifogástalan. Ettõl még a király az inf!
Valóban fasza a CTF de teljesen más stílust kíván mint az inf. Lõgyakorlatnak kifogástalan. Ettõl még a király az inf!

Ahogy egyre több emberke kipróbálja egyre népszeûbb lesz a Ctf.Marha jó,hogy csak 15 mp-t kell várni,bár tegnap mintha 20 lett volna,de lehet,hogy elnéztem.Még néhány hét,aztán izzíthatjátok a második CTF portot OBI-k.

Tegnap kiprobaltam a CTF-et is, es meg kell allapitanom hgy nagyon super . Itt nincs kek oldal meg piros oldal, vagyis van de nem jar hatranyal se az egyik se a masik. Tok jo volt.
Gyilkoltam sokat, loptam zaszlot, es kurva jo volt hogy max 15 mp-ig nem jatszottam csak.
Koszi OBI-s fiuk....megajandekoztatok egy jo kis szorakozasal tegnap este....
Gyilkoltam sokat, loptam zaszlot, es kurva jo volt hogy max 15 mp-ig nem jatszottam csak.
Koszi OBI-s fiuk....megajandekoztatok egy jo kis szorakozasal tegnap este....

OFFTOPIC: Kaszi szerinted kié az ország legjobb jégkorongcsapata?😊))
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
fenébe TK-ztam (gránáttal 😊)) CTF-en és most már nem enged vissza 😞(
mind1, pihenek
csá mindenkinek
mind1, pihenek
csá mindenkinek
A köcsög El ariel pt-nek is a fejére kellene koppintani! A szokásos: átállt pirosba és egy iszonyatos TK!!!
\':..:\'
Hogy 1 hülye kérdéssel több legyen: mi az a picmip és hol lehet állitani?
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Arnyek szar sofban .. csak akkor jelenik meg alul, ha font mar nem vagy a targyon amin eddig alltal (teszemaszt egy ladarol lejosz, a foldon csak akkor jelenik meg az arnyekod, mikor a ladarol mar leleptel ...)
Nekem beallitas : 640*480 .. monitor 120 frame maxfps 125 minden minimum, picmip 4
Nekem beallitas : 640*480 .. monitor 120 frame maxfps 125 minden minimum, picmip 4

Lehet viszont sok a szarakodás vele. És annyit nem nyersz vele, mint amennyit esetleg lassít vagy zavar.
Ja,már olvastam.
Az árnyékot én nem tiltom le mert néha 1-2 árnyék bug segíthet.

Lécci hogy értsem.
Na akkor a szómagyarázat eredménye!
1. Pupcika
2. Dud
3. Pilu
A gyõztesnek jár egy ingyenes Qnosi ölés!
1. Pupcika
2. Dud
3. Pilu
A gyõztesnek jár egy ingyenes Qnosi ölés!

Na akkor csak röviden és könnyen érthetõen. Hiába számol ki a videokártyád 115 fps -t, ha a monitorod csak 85 -öt jelenít meg. A v-sync azt csinálja, hogy ezt a két paramétert összehangolja. Magyarán csak annyit számol, amennyit a monitorod meg is tud jeleníteni. Máskülönben ez akadozást, képremegést eredményez.
A maxfps -t meg azért érdemes visszavenni, mert ilyenkor igyekszik lehetõleg a maximumon tartani az fps -t. Ha a kártyád nem bírja ez detto akadozást jelent. Nekem viszonylag erõs gépem van (P4 2,4 / 1GB RDRAM / ATI Radeon 9700 pro ... ) és én is ezekkel a beállításokkal játszom: árnyék letiltva, v-sync on, max fps 90, picmip 0, 1024*768 / full screen antialiasing maxon / 32bit / ... a többire nem emléxem.
Egy gyengébb gépen érdemesebb úgy paraméterezni, hogy olyan konfigot állíts be, ahol a monitorod tud 100hz -et. Ekkor állítsd a max fps -t 90 -re, és v-sync on! Ekkor tutira nem lesz képremegés. Ha mégis, akkor más gond van. Próbáljátok ki, ha nem ok, beszéljünk még róla.
A maxfps -t meg azért érdemes visszavenni, mert ilyenkor igyekszik lehetõleg a maximumon tartani az fps -t. Ha a kártyád nem bírja ez detto akadozást jelent. Nekem viszonylag erõs gépem van (P4 2,4 / 1GB RDRAM / ATI Radeon 9700 pro ... ) és én is ezekkel a beállításokkal játszom: árnyék letiltva, v-sync on, max fps 90, picmip 0, 1024*768 / full screen antialiasing maxon / 32bit / ... a többire nem emléxem.
Egy gyengébb gépen érdemesebb úgy paraméterezni, hogy olyan konfigot állíts be, ahol a monitorod tud 100hz -et. Ekkor állítsd a max fps -t 90 -re, és v-sync on! Ekkor tutira nem lesz képremegés. Ha mégis, akkor más gond van. Próbáljátok ki, ha nem ok, beszéljünk még róla.
Még eszembe jutott vmi,amit nem értek.Amikor vmelyik külföldi leteamkillez,azt irja be,hogy sry.Ilyenkor gunyolodik,vagy ez vmi sajátos bocsánatkérési mód? 

Persze,hogy érdekel,de nem muszáj ide,jöhet magánba is,ha nahyon hosszú,vagy mást nem érdekel.Más beállítás?Pl:Compress texture,Texture filter,meg vhol a shadow-t is lehet állítani.