Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dud [OBI]
Milyen kártyád is van? (Lusta vagyok visszaolvasni...)

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Sáska
Este pedig kiszííívom a véredet!!

Sáska
ja, és különben is ne itt fórumozz, hanem menjé' tanulni

Sáska
Kaszi: azt meghagyom inkább másnak😛

Qnosi [OBI]
Este gyertek infre, mert mi mindig akkor toljuk 😊

Uk-muk
Hol van ez az FSAA?Tudom,hogy láma kérdés,de nem érdekel,akkor is megkérdezem,mert azért vagyunk itt,hogy kérdezzünk,és akkoris mérne,és különben is de.
Megosztva nyomjuk 😊
Délelött és délután inf este ctf 😊
Dud [OBI]
És még annyi. Ott az inf ami még mindig szerintem a király! Ott nincs ilyen, nyomulj ott, legtöbbször mi is ezt tesszük.

Dud [OBI]
Sajnos ezzel a problémával mi is szembesülünk CTF porton. Épp ezért viszonylag magasra van (5-8mp) a születés utáni sebezhetetlenség. Ez az idõ elég ahoz, hogy körülnézz van e ott egy paraszt, aki ott próbál fragot gyûjteni. Ha ott van nyugodtan ronts neki mert sebezhetetlen vagy.
Ha valaki ultra hülye azt kirugdostuk eddig is és a jövõben is ki fogjuk, aki nem érti meg, hogy a játék nem errõl szól. Vannak gyenge felfogású emberek. És abban is igazad van, hogy akinek a csapatában több ilyen van, az rendre ki is szokott kapni, hisz a játéknak nem a frag hanem a zászlógyûjtés a célja...

A BF-et ugyan ezen az indokbol hanyagolom.Mit csinál a magyar.Bemegy az ellenfél bázisára és az újra születõ embereket gyilkolja.Nem érdekes az, hogy
1. A játék nem errõl szól.
2. Az sem érdekes, hogy a társait halomra lövik mert épp zászlót akarnak foglalni.
3. Rendszerint el is veszti a játékot az ilyen csapat mert a kempeléssel (frag gyüjtéssel) vannak elfoglalva és nem azzal, hogy a csapat megnyerje a játékot.
Kaszi46
Spigi:ha igy kérdezed gondolom kikaptunk😞(( dehát válaszom akkor is :Alba Volán fevita(ha még igy hivják😊) ) ja és az elmaradhatatlan BUZI SZÉLIG-et bazért még idebiggyesztem!
Sisere nemes egyszerüséggel kabbbbbbbbééééééééé😊))

*Posse*T.W.D*

Én szoltam tegnap.
Amugy én is ezt csináltam tegnap.Pedig senki nem szolt.Bent állt a csapattársam az ellen sátrában ott ahol újraszülettek és kempelt.Mivel én is gusztustalannak tartom a kempelés ezen formáját fogtam és le tk-ztam.
Sáska
Hele! Kaszi megnéztem a honlapotokat😊))
Látom fejlõdsz😄

zSo
En azt vettem eszre hogy az ujraszuletes utan kozvetlenul nem lehet leloni a csavot. De lehet hogy rosszul lattam. Mondjuk nehez dio azt megmondani hogy CTF-ben mi fer es mi nem fer. Ha o beall a szuletesi pontotokra az tenyleg nem fer. Ilyenkor irjal be jatek kozbe es igerem ha en ott leszek akkor le TK-zom a csapattarsam aki ott campel. En a kek zaszlo mellett szoktam campelni mig nem tunik fel a zaszlo, vagy team-be el nem visszuk, de ez mas teszta. Nagyon jo a CTF !!!!!!!!
Logyakorlatnak tenyleg szuper...
Tudok erre egy jobb módot.Aseból tüntessétek el OBI-sok.
1. délutánonként már nem lehet beférni.
2. Mostmár vagy 10x jártam úgy, hogy külföli seggfej csak azért lelõ, hogy a zászlót õ vigye be.
3. Ez a magyaroknak is szól.A ctf arról szól, hogy lopd el az ellenség zászlóját és vidd a tiédhez.
Tegnap délután (hks.) a játék arról szólt, hogy beálltak az ellenség újraszületõ bázisára és kempeltek mint a disznó és esze ágában sem volt elvinni a zászlót.Nekem mind1 én mindig kitörtem és elloptam az õ zászlójukat de nem hiszem, hogy a másik 9 ember élveszte a játékot.
GSXR
Én is feltettem max-ra az FSAA-t és tényleg mitha lenne javulás a képminõségben😊
Ez a "anisotropic filtering level" mit jelenet és mennyire legyen állítva?

Dud [OBI]
A respawn time pályánként változik. Valahol csak 10 de van 20mp is.
Valóban fasza a CTF de teljesen más stílust kíván mint az inf. Lõgyakorlatnak kifogástalan. Ettõl még a király az inf!

Uk-muk
Ahogy egyre több emberke kipróbálja egyre népszeûbb lesz a Ctf.Marha jó,hogy csak 15 mp-t kell várni,bár tegnap mintha 20 lett volna,de lehet,hogy elnéztem.Még néhány hét,aztán izzíthatjátok a második CTF portot OBI-k.
zSo
Koszi szepen !!!!
zSo
Tegnap kiprobaltam a CTF-et is, es meg kell allapitanom hgy nagyon super . Itt nincs kek oldal meg piros oldal, vagyis van de nem jar hatranyal se az egyik se a masik. Tok jo volt.
Gyilkoltam sokat, loptam zaszlot, es kurva jo volt hogy max 15 mp-ig nem jatszottam csak.
Koszi OBI-s fiuk....megajandekoztatok egy jo kis szorakozasal tegnap este....
Grave Digger
OFFTOPIC: Kaszi szerinted kié az ország legjobb jégkorongcsapata?😊))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Pupcika
fenébe TK-ztam (gránáttal 😊)) CTF-en és most már nem enged vissza 😞(
mind1, pihenek
csá mindenkinek

NaNoKuTyA
A köcsög El ariel pt-nek is a fejére kellene koppintani! A szokásos: átállt pirosba és egy iszonyatos TK!!!

\':..:\'

Uk-muk
Szerintem itt nincs hülye kérdés,senki nem születik úgy,hogy mindent tud.
R@in
Kössz

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Qnosi [OBI]
r_picmip es a texturakat keni el 0 az semennyire nem keni el 4 a max megengedett ..

R@in
Hogy 1 hülye kérdéssel több legyen: mi az a picmip és hol lehet állitani?

Pupcika

én nyertem

Qnosi [OBI]
Micsoda? 😄D
LOL! 😄

Uk-muk
Köszi,Dud,kipróbáljuk!
Qnosi [OBI]
Arnyek szar sofban .. csak akkor jelenik meg alul, ha font mar nem vagy a targyon amin eddig alltal (teszemaszt egy ladarol lejosz, a foldon csak akkor jelenik meg az arnyekod, mikor a ladarol mar leleptel ...)
Nekem beallitas : 640*480 .. monitor 120 frame maxfps 125 minden minimum, picmip 4

Dud [OBI]
Lehet viszont sok a szarakodás vele. És annyit nem nyersz vele, mint amennyit esetleg lassít vagy zavar.

Ja,már olvastam.
Az árnyékot én nem tiltom le mert néha 1-2 árnyék bug segíthet.
Lécci hogy értsem.
Dud [OBI]
Na akkor a szómagyarázat eredménye!
1. Pupcika
2. Dud
3. Pilu

A gyõztesnek jár egy ingyenes Qnosi ölés!

Pilu OBI
LOL.. sry = sorry rovidirtve magyarul sajnálom

Dud [OBI]
De gyors vagy baze!

Dud [OBI]
sry = sorry

Pupcika
sry=SORRY

Dud [OBI]
Na akkor csak röviden és könnyen érthetõen. Hiába számol ki a videokártyád 115 fps -t, ha a monitorod csak 85 -öt jelenít meg. A v-sync azt csinálja, hogy ezt a két paramétert összehangolja. Magyarán csak annyit számol, amennyit a monitorod meg is tud jeleníteni. Máskülönben ez akadozást, képremegést eredményez.
A maxfps -t meg azért érdemes visszavenni, mert ilyenkor igyekszik lehetõleg a maximumon tartani az fps -t. Ha a kártyád nem bírja ez detto akadozást jelent. Nekem viszonylag erõs gépem van (P4 2,4 / 1GB RDRAM / ATI Radeon 9700 pro ... ) és én is ezekkel a beállításokkal játszom: árnyék letiltva, v-sync on, max fps 90, picmip 0, 1024*768 / full screen antialiasing maxon / 32bit / ... a többire nem emléxem.
Egy gyengébb gépen érdemesebb úgy paraméterezni, hogy olyan konfigot állíts be, ahol a monitorod tud 100hz -et. Ekkor állítsd a max fps -t 90 -re, és v-sync on! Ekkor tutira nem lesz képremegés. Ha mégis, akkor más gond van. Próbáljátok ki, ha nem ok, beszéljünk még róla.

Uk-muk
Még eszembe jutott vmi,amit nem értek.Amikor vmelyik külföldi leteamkillez,azt irja be,hogy sry.Ilyenkor gunyolodik,vagy ez vmi sajátos bocsánatkérési mód?
Uk-muk
Jóvanna.Dud akkor osszad az igét!
Kaszi46
héhé ne magánba mást is érdekel

*Posse*T.W.D*

NaNoKuTyA
nem, ez engem érdekel!!!!

Uk-muk
Persze,hogy érdekel,de nem muszáj ide,jöhet magánba is,ha nahyon hosszú,vagy mást nem érdekel.Más beállítás?Pl:Compress texture,Texture filter,meg vhol a shadow-t is lehet állítani.
Pupcika
engem is érdekel 😊)))

R@in
Mért jobb az alcsonyabb maxfps?

Kaszi46
Rain gyere kicsit messenger dumalnunk kellene

*Posse*T.W.D*

NaNoKuTyA