Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pilu OBI
Keress valakit aki segit egy kis angolban, mert itt van minden a Strongholdhoz:

http://www.strategyinformer.com/cheatstips/stronghold_cheats_tips_trainer.shtml

Trainer, cheat, mission unlocker.
Mást nem tudok segíteni.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Pupcika
erõ fitogtatás végett...

Pupcika
a CAPS LOCKot kapcsold ki

R@in
Ezt a retardált idiótát...

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Uk-muk
csongor neked aztán van bõr a képeden
Uk-muk
Mér vennék zokon?Ott van nekik másik 4 port,ott nyomhatják eleget az állati nyelveiken.Szerintem nem különösebben foglalkoznának vele.
Pupcika
"Fórum kategóriák"
ezt nézd

Pupcika
huhh a lámaság 😊)))
forum fõoldalán vannak a terem elnevezések
ott a játékosok fórumára kattintva(középen)
majd kiad egy listát és az a lista a topic lista, szal itt megkeresed a neked megfelellõt
és ez FÓRUM nem chat!

Pupcika
komprende?

Pupcika
ennek a gámának is van topikja
ott probálkoz ez Soilder of Fortune II topic!

Pupcika
illetve ha van a játéknak topikja akkor az elsõ két három megjegyzés a kódja lesz

Pupcika
a saját fórumban a serialzba érdeklõdj tovább

Pupcika
Muhehehehehe

Pupcika
ha tsinálsz a hunoknak portot akkor a passt hogyan tudatod mindnkivel ha állandó lesz vagy napi randomban lesz? esetleg itt reggelente megadod a legfrissebbett?, mert ezt a fórumot szerintem csak ungárise olvassák (<=ez lehetne megoldás), csak ki ne tudódjon mert lenne aki ezt zokon venné(külföldi)
Benne vagyok 😊)))
Mega LOL
mi lenne a limit?(fõ)
Mikortól?

Köszönjük királyfi. Mostmár inkább a megfelelõ fórumba piszkíts.
Pilu OBI
Köszike de nem hagyhattam ki az egyik kedvenc telefonos poén szövegét.

Pupcika
az infóért Tündét küdd át hogy személyesen is elmondjam a "végigjáccást"

Pupcika
jah és van olyan topics hogy végigjátszások
õcsécske

Pupcika
há õccsécske az káps lokódat béhagytad nyomvá féléjtve

Pilu OBI
Magyar az oldal csak angolul irják, hogy nyelvet gyakoroljunk.
Próbálkozhatsz a PC Guru CDjen is.

Pilu OBI
Hát ki geci vagy te hogy itt kiabálsz??

www.gamefaqs.com angolul eléggé sok mindenhez van

Dud [OBI]
Vagyunk már elegen, hogy csináljunk egy passos csak Magyaroknak portot??? Vagy nyissunk inkább még portot, mindenkinek??? Mi legyen???

Dud [OBI]
Baze! Az nekem 0 -n van, de Te állítsd kb 2 -re, csakhogy gyors is legyen és szép is. 4 a max, itt már randa, viszont gyors.

Pano
erre elég két szó: anonymus belépés
Már csekkolom..

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pilu OBI
KEDVES MINDENKI !!

Ezennel megosztom veletek a sorsoláson készült képeket. Töltögessétek nézegessétek....

FTP:

152.66.93.30

se jelszo se semmi

Windows Commanderbe: URL aztán IP beír, ennyi

Üdv

nyeljetek halat! minda4 port fullon van

Pupcika
Hát bae

Uk-muk
DUD:megcsináltam amiket mondtál,(V-sync,maxfps,árnyék),és tényleg jobb lett,már nem akadozik.1024*768,32 bites színmélységnél,Texturefilter:Bilinear,így most kb40-60 között ugrál villámgyorsan az fps,úgyhogy most egy kicsit ezt kéne feljebb tornászni még,ha lehet.Azt a rohadt r_picmip-et jól megszívtam,beírtamneki,hogy 0 legyen,és újraindítás után,kiírta,hogy 0 fps,fél percenként jelent meg újabb kép,kb 6 percbe telt,mire visszatudtam állítani,mert olyan lassu lett.
Uk-muk
Abit Gfti4200,még nem kezdtem húzni.
[DCF]SkipeR
háháháhhh qnosi😄

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Pupcika
télleg vagy biztosan?

NaNoKuTyA
már másodzsor szoptam meg!!! Lehet télleg idiota vagyok

\':..:\'

Pano
lol

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Qnosi [OBI]
Kaptam egy poen levlistarol a kovetkezo linket : http://www.youdontknowwhoiam.org/
Azt is irtak melle, hogy sajat felellosegre .. megneztem .. Piluval szetrohogtuk rajta magunkat

Pupcika
az a faszi is nõ csak inkognítóban

Pupcika
az a sárga ruhás fiatl emberre gondolok aki úgy mosolyog mint egy jólakott ovodás 😄DDD

[DCF]SkipeR
nuh, hat tulajdonkeppen, most meg van oldva a hZ-es problemam sof2-vel koszi. De van meg egy😊
ha beallitom ezt: r_displayrefresh , akkor az fps-em 60-rol 120-ra novexik! Nuh! Es nekem az a gaz, hogy eleg egy sof2restart, es maris viszsaall 0-ra a displayrefresh, es az fps-emet lekorlatozza 60-ra. HELP!!!

[DCF]SkipeR
a izeee... aa... jobbszelso?😄

[DCF]SkipeR
HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHHHH:dDDDDD

Pano
A következõ hölgyek közül csak egy igazi szõke. Melyik az?

Pano
Nekem sose sikerült az nvidia refresh tool, mert beállítom, újraindítom a winfost és fekete kép... A moonitorom tutkó birja, mert win 2000 alatt 120 Hz-en nyomtam anno

[DCF]SkipeR
khössz!!😊

Kolin Mekré
lassu vagyok 😊

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet&#8230; Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere&#8230; \"

Kolin Mekré
Skiper! gondolom Win XP-d van...az nyomatja 60Hz-en a játékokat...
Ismerõseim a Nvidia refresh rate-t használják, gond nélkül!
Én viszont a powerstrip nevü progi!
Azt hiszem fenn van a letöltés.como-n a shareware verziója...ehhez szerzel "valahonnan" serialt-t és már megy is...
Szal én azért használom, mert a moncsi frissitést fixen tartja , bármilyen játék is indul el.
S az egyik legjobb tulajdonsága az hogy programokzoz hozzá tudsz rendelni különbözõ elmentett beállításokat...
Én a sof2.exe-hez hozzárendeltem azt hogy picit világosabb legyen a moncsi, a VGA memóriája is legyen húzva egy kicsit...és ezek akkor kapcsolódnak be ha elindult a sof2 exe...
Amikor kilépsz akkor visszaáll defaultra.
Nagyon profi kis progi.

A refresh rate-t úgy lehet fixre állítani hogy benyomod a kis lakatot a "képernyõprofilok" résznél... azaz ha 100Hz-et akarsz akkor felviszed a csúszkát pls 800*600ban 100Hz-re és benyomod a lakatot..
ennyi.
Én ezt ajánlom

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet&#8230; Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere&#8230; \"

[DCF]SkipeR
köszi Radi! Isten vagy!(tudom, már sokan mondták... 😄D)

R@in
Én arra emlékszem amikor pár napja a HK-n nem engedtük ki õket a zászlójukig sem

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Refreshforce: http://www.pagehosting.co.uk/rf/
[DCF]SkipeR
sry, 0-ra nyomja vissza😊

[DCF]SkipeR
hali srácok!
kéne egy kis help!
tudtommal van egy jo kis program, ami orvosolja ezt: ha beallitom r_displayrefresh-sel a 85-öt (ezaltal 120 fps-em lesz), akkor a buzi game visszanyomja 1-ra (ezáltal megállok 60-nál) szal nem a nvidia refresh rate fix-re gondolok, mer az nem engedi a setupot, hanem vmi másikra! (van másik, csak nem tom a nevét) Szal, pls aki tud, segitsen!
köszi

Kolin Mekré
CTF:
5mp a sérthetetlenség, ez bõven elég arra hogy fedezékbe menj, vagy elhúzd a csíkot az égõ spawnpontról 😊
Hiába nincs mit tenni, voltak, vannak, és lesznek spawnkillerek. Wolfban is gyakori pld: újjászületsz és az nmy csóka Panzerfaustal belõ közénk...kb 5 fragg a jutalom...

Egy ellenszer van rájuk, le kell lõni õket és SANYI nekik.

Kis %-ban belefér a "spawnkillerkedés" hiszen többé kevésbé a zászló a spawn közelében van, és fedezned kell a társadat hogy az sok újjászületõ nmy hátba ne lõjje! Én gondolkodás nálkül gránátot dobok, de én általában a zászlóra megyek. Ha át is kell mennem az nmy spawnpontján 😄DD

Egy pld:
Tipikus CTF map volt, szimmetrikus volt a pálya azaz kék és piros oldalnak ugyanúgy volt kialakitva, havas pálya, és csak 1 ajtón lehet kimenni a spawnolóknak. A nevét nem tom, de remélem beugrik nektek...
Namármost itt egyátalán nem hajt senki se a zászlóra mivel pont a spawnhely elõtt van a zászló inkább mindenki flamegránátot dob ...
Hiába indult meg 1-2 ember TK lett belõlle mert a többiek dobálták 1000L a gránátokat. Na ott voltak ám nagy spawnkillerek 😉