Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R@in
Pano, te végig olvastad amire válaszoltál, vagy leszállt a lilaköd az 1. mondat után?

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Qnosi [OBI]
Most nem azunk van ? :]

Pupcika
nekem akkor forom van mert 1,5Mb-os trident dolgozik a masinámban 😊))))

Grave Digger
tök mind1 mit mondtok, úgy is mindnenki szopik eccer legalább mindnekitõl. Legalább is nagyon remélem, hogy így lesz, mert az azt jelentené, hogy vagy mindneki felfejlõdik az OBI/FX szintjére, vagy pedig azt, hogy õk zuhannak meg, mert mindegyikük 486-on jáccik 1 megás videokartyaval😊)))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Pano
Beindítottam a
SoF II HQ fórumát...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

NaNoKuTyA
Köszi Marci

\':..:\'

NaNoKuTyA
Mi sem vagyunk ám annyira régi motorosok! Egy barátságos warba bármikor benne vagyok! Amugy amióta waroztunk utoljára asszed mi fülest olvastunk?? Pici buksid csak ugy vonzza a célkeresztem!!

Pano
LSC, hivjátok már ki õket egy meccsre.. csak, hogy bizonyitsátok az igazatokat, megnézném az eredményt..

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
kösz marc

Pano
Csak szólok, hogy tõlünk is sok az olyan ember aki csak most kezte el nyoni, én tolom a legrégebben.. de kurvára nem ezen van a hangsúly meg a tudás alapja..

Pano
Nah, LSC most vagyok úgy, hogy inkább ezen kívül nem reagálok a kommentedre mert abban nem lenne köszönet, nomeg nem akarok balhét...

kök Nano
gratula a GBS - nek a helytállásért!!!
NaNoKuTyA
hun server pass: sof2hu

LSC
yes sessss.A R@ven féle pöcsmarkolóknak vége.

LSC
Ne szójjá bé bázze.Örülj hogy velünk nem kerültök össze.Ha múltkori haveri warból indulsz ki akkor nagyon lájtosak voltunk.Eccer összeröffenfetnénk megint úgy 100%-osan.Meg úgy nem nehéz jáccani hogy a Demo vagy 1.5 év óta nyomjátok.Mi nálunk a legöregebb róka KB.3 hónapja(!)nyomja.Ti meg összeálltatok mint rutinosabb gémerek.Így nem nehéz.Jelen esetben a Stoto 2 hónapja nyomja és kiosztott már pár hedsátot.1 év múlva ha még itt lesztek nem az FX-tõl fogsz parázni.Komolyra fordítva a szót azért gratulálok az eredményhez nem volt rossz.
UI:Aki nem értené mert nagyon szigorú,az eleje csak POÉN volt.Mármint az elsõ mondat.

Pilu OBI
Lendítsük fel a magyar szerver népszerûségét azzal, hogy engedélyezzük a VOTE-ot!! Ez addig fog fenntállni, amíg azt nem tapasztaljuk, hogy vote után vote van, mert úgy nem lehet a jatékra figyelni. Megbeszélitek mit szeretnétek és megszavazzátok. Ha lehet ne legyenek egyéni kezdeményezések.
Remélem nagyobb kedvvel fogtok játszani rajta.

-- TEAM

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

NaNoKuTyA
már megkapta az objektumra aaaaaaa, na hogy is mondjam magának!!!!

Dud [OBI]
Az új szerver meg visz 122 playert... P4 2,2, 512RAM ...

Pano
stoto, megnézném, hogy ti mit kezdenétek az FX-el!

Pilu OBI
Wolf szerverhez nem sokat tudok hozzászólni, de:

A mi P3 800-as szerverünk 512 Mb Rammal lazán elfuttatta a 4 portot, proci kihasználtság max 50% volt. Gondolom egy másik Q3 alapú gámának se lehet sokkal nagyobb igénye. A lényeg sztem a netkapcsolaton van.

Uk-muk
köszi szépen,de szerintem mindenkinek jol ment elsõ mapon.Csakhát nem voltunk elég összehangoltak.Sebaj majd legkozelebb.Elején egy kicsit paráztam,merthát hol vagyok én egy 2sucreshez,vagy Neutrogenik-hez képest,de aztán végül bebizonyosodott,hogy õk se golyóállók.
Pano
Úgy konkrét taktikánk eddig nem volt, hanem volt egy alap és arra építettünk fel külömbözõ taktikákat pl meccs elött 20 percel 😊 De erre az FX meccsre gyakoroltunk és sok megbeszélés volt, hogy mégis hogyan fogunk menni

R@in
Ide a forumra beszúrni a pálya eredményeket kb 5 perc naponta(én nem kértem képeket)... de csak egy felvetés volt, eltom képzelni, hogy sok melótok van amugyis a ligával.

Pano
Uk-muknak igaza van egy bizonyos szemszögbõl.. mert néha elég sok hibát ejtettek a taktikájukban! uk-muk nagyon jól nyomta a kam3-on ! 😊 nagy meglepetést okozott 😛

Sáska
Hele Könyörtelen!!!!

GSXR
Hát igen ahhoz képest hogy mi félreértések végett nem a választott mapunkon nyomtuk nem voltunk olyan rosszak azon a mapon amire kb 1 óránk volt hogy valami taktikát összedobjunk😊

Qnosi [OBI]
Legyen igazatok .. azert en meg tartok toluk.. lehet, hogy nem is alaptalanul ;D

Sáska
és különben is... Árpád jó munkásember

Sáska
Thx Boltboy!
Igazából hozhattunk volna jobb eredményt is, mert vmi kavarás miatt azt hittük, hogy az õ választott mapjuk az lesz, amit mi akartunk választani... Ezért gondoltuk, választjuk a kam3-at, ahol most játszottunk elõször együtt. lol. amugy én sem rosáltam be az FX klántól, remélem PS megmutatja nekik

Uk-muk
Jav.:...én nem voltam elájulva...
Uk-muk
Ma napnak mi a meccse?Ps játszik legkozelebb Fx-szel nem?Õszintén szólva nem én nem voltam elájulva tõlük.Egyéni szinten egy-egy ember,de csapat szintjén egyáltalán nem alkottak maradandót.Egy átlagos taktikával szerintem megveri õket a PS,meg a FDI is.Amennyire én észrevettem HK1-en annyi volt a taktikájuk,hogy elosztották egymást a pályán,és azonnal lerohantak minket.Már most van rá egy láda söröm,hogy nem lesznek dobogósok.Nem mintha én jol játszottam volna,a masodik mapra kurvára elfáradtam,fejem megfájdult,mint az állat,nem bírtam koncentrálni,teljesen elõnytelen helyzetekbe mentem bele,mellé lõttem a faszinak,stb.Bár szerintem a többiek is nagyon elfáradtak,meg is látszott ez 7-0-on.Ott már mindenki egy kicsit figyelmetlenebb volt,hiszen akkor már eldõlt az eredmény.De azért meg kell,hogy mondjam,nekem eszméletlenül jó érzés volt amikor kam3-on sikerült Beurp-ot vagy Neutrogeniket leszednem egy lövéssel,mikor éppencsak kikandikált a feje fal mögül.Vagy egyazegy ellen leszedni tûzpárbajban.Megazért egykétszer mákjuk is volt.Mindegy, jobbak voltak,ez tény,én mégis nagyon élvezetem.PS HK1re készüljetek fel rendesen!
Qnosi [OBI]
Felreertesek elkerulese vegett nem a CB klanrol van szo ;D

Qnosi [OBI]
Ha igy raersz, akkor inkabb a CB miatt csinalj egyet, de gyorsan 😊

Kaszi46
majd én csinálok 1 profi hompédzset a képek számára ok?
persze erre csak azután válaszoljatok miután megnéztétek a teljes põompájában futo posse hónlapot😊)

*Posse*T.W.D*

Qnosi [OBI]
Rain, ezt te sem gondolod komolyan 😄DD
100 meccs van kb, abbol legalabb a fele kulfoldi *ketto ahany palya van .. eh ? 😄

R@in
Köszi

Dud [OBI]
Szerintem csinálunk majd az OBI oldalon egy "league screenshots" menut és oda fel lesz pakolva meccsenként. Ha úgy jó.

Dud [OBI]
Híííí bazzeg, az szép szám!

R@in
OBI, kipöttyintenétek ide, vagy az oldalatokra a külföldi meccsek pályánkénti eredményét? plííííz

Kolin Mekré
Pimbike:
122 pléjer már nem semmi gratula hozzá, s lenne is egy kérdésem
Egy szervert akarnánk indítani és kiváncsiak vagyunk milyen konfigot kéne a klánnak összedobni hogy mehessen rajta mondjuk egy public, és egy clanwar port...
Nos a helyzet az hogy egy wolf szerverrõl lenne szó, mivel ti sok gammával nyomultatok már, kiváncsi vagyok hogy milyen gép kéne hozzá.

(Sof2 portot minek indítsunk amikor épp elég a OBI&a DCF szervere? :ÐÐ)

Szal a kérdés röviden, kb milyen konfig kéne neki? 😊

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Grave Digger
Halihó, tudja valaki, hogy melyik az Osama pályája? Velük játszunk vasárnap este és yo lenne felkészülni belõlük.

(kérem kapcsolja ki)

-spigi-

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Pupcika
Gratula GBS

zSo
GBS !

En akkor is orulok az FX eleni eredmenynek, hisz elvegre ahogy nezem a KAM3 nem volt konnyu nekik sem annyira. A sajat palyajukat meg nem tudtak total 0 -ra hozni, ugy hogy ott is helytalltatok.
En gratulalok GBS !!!!!
Mi is jatszunk majd ellenuk, de csodalkoznek hogy ha mindig ugyan azt a palyat valasztanak sajatnak.
rohadtgec
thnx dud😉

NaNoKuTyA
NanoKutya különcködik!!!!hehehehehehehehehhehehe

R@in
Majd behúzzuk az õ farkukat inkább

NaNoKuTyA
köszi Dud!!

rohadtgec
thnx pano

rohadtgec
ehh

Pano
kösz..