Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ körben olyan idegesek voltunk, hogy 0:4-re elléptek elõlünk. Fordítottunk 6:5-re, de megint bekapcsolt az atom para, és ezt a végig rendkívül fegyelmezett ellenfél ki is használta (6:7).
Amikor aztán a védõ módban három ponttal gyõztünk (7:4), akkor egy kicsit nyugodtabb lett mindenki, úgyhogy már el is bírtunk találni egy közvetlenül elõttünk álló embert mintegy 2,5 tár tölténnyel.
Aztán a HK2 pályán bejött a védekezõ taktika (7:2), amely után ha az ellenfél nullára hozta volna a játszmát, akkor is max. döntetlen.
Komolyan mondom, azt mondtuk magunknak, ha legalább egyet hozunk, akkor gyõztünk. Szerencsére az elsõ két meccset megnyertük, és innentõl már majdnem úgy játszott a csapat, ahogy tud, SGP még "freeplay"-t is mondott (7:4).
Borzasztó rossz volt egy ennyire erõs klán ellen kezdeni, de hál' Istennek, túl vagyunk rajta. Radical, büszke lehetsz a klánodra!
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
Én idáig ezt élveztem legjobban !
Lehet, hogy mazochista vagyok ????
Hát persze! Radival egy team-ben lenni nem is lehet másként !!
Komolyra fordítva a szót, tanulságos volt, és rendkívül szórakoztató.
Majd visszavágunk !!! Ahogy Swarci mondaná:
We'll be back !!!!
Iszonyat jo war volt !!! Kosz megeccer!!!

Nagyon fasza volt. Adrenalin izomból. Legközelenn bevágok egy nyugtatót.
Na köszi DCF, nagyon karaj volt!
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Köszönjük a wart DCF!
Nagy élmény volt egy ilyen remekül felkészült és fegyelmezett klán ellen háborúzni.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A végeredmény: 27/17 GG ALL!
Shop
6/7 (DCF red)
7/4
hk2
7/2 (OBI red)
7/4
Nagyon izgult mindkét klán, leesések + TK volt pár.
A következõ waron már az itt csiszolt taktikával fogunk megjelenni.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
pedig ezeket az üziket egymás után akartam, a fenébe 😊
(de azért b.sszatok oda egymásnak, ugyanis egyikõtök önbizalmának sem fog ártani😉)))
(csak vicc volt kutyák)

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Az eredményeket majd a meccs után azonnal bombázzátok ide fel! ;-)
Nyugalom, ne idegeskedjetek a meccs miatt.
Osszejottok, siman kikaptok es kesz
Mindent bele srácok, en szurkolok nektek, es figyellek spectatorbol benneteket.........
Most mi a fene van ?? Mi csak olyan meccseket fogunk ki ahol valami nem stimmel ????
Ha nem jonnek vasarnap este 8 ora 10 percig akkor nyertunk. En ezentul csak a kiirashoz tartom magam. Errol ennyit.....

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
(kérem kapcsolja ki)
-spigi-
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
(kérem kapcsolja ki)
-spigi-
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Add meg anyukád számát, majd felhívom, hogy fenn maradhass azután is, hogy már köpött a maci !!!

Pano itt az amit nem láttál:"Komolyra fordítva a szót azért gratulálok az eredményhez nem volt rossz.UI:Aki nem értené mert nagyon szigorú,az eleje csak POÉN volt."

\':..:\'

Javítottam erre a formára. Igy világos mindenkinek??
:: Timetable (wars start at 20.00 CET (GMT+1)) ::

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Az utolsó "és"-t ne olvassátok, az csak dekoráció !