Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pupcika
gratula srácok 😊)))))))

Rambo [OBI]
Nagyon korrekt klán a DCF. Le a kalappal elõttük.

Az elsõ körben olyan idegesek voltunk, hogy 0:4-re elléptek elõlünk. Fordítottunk 6:5-re, de megint bekapcsolt az atom para, és ezt a végig rendkívül fegyelmezett ellenfél ki is használta (6:7).

Amikor aztán a védõ módban három ponttal gyõztünk (7:4), akkor egy kicsit nyugodtabb lett mindenki, úgyhogy már el is bírtunk találni egy közvetlenül elõttünk álló embert mintegy 2,5 tár tölténnyel.

Aztán a HK2 pályán bejött a védekezõ taktika (7:2), amely után ha az ellenfél nullára hozta volna a játszmát, akkor is max. döntetlen.

Komolyan mondom, azt mondtuk magunknak, ha legalább egyet hozunk, akkor gyõztünk. Szerencsére az elsõ két meccset megnyertük, és innentõl már majdnem úgy játszott a csapat, ahogy tud, SGP még "freeplay"-t is mondott (7:4).

Borzasztó rossz volt egy ennyire erõs klán ellen kezdeni, de hál' Istennek, túl vagyunk rajta. Radical, büszke lehetsz a klánodra!

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Pilu OBI
Izé nem találok szavakat. Megyek bugyit cserélni.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Ford Fairlane
Bizony, bizony, nagyon fasza volt !
Én idáig ezt élveztem legjobban !
Lehet, hogy mazochista vagyok ????
Hát persze! Radival egy team-ben lenni nem is lehet másként !!
Komolyra fordítva a szót, tanulságos volt, és rendkívül szórakoztató.
Majd visszavágunk !!! Ahogy Swarci mondaná:
We'll be back !!!!

Qnosi [OBI]
Hubazeg ... Kosz a wart .. elejen mikor 4-0 al inditottatok piroskent shopon, akkora feszultseg volt nalunk, hogy elnem tudnatok kepzelni .. aztan szerencsere hk2re meg tudtunk nyugodni .. Tokeletesen igaz volt (sztem ratok is ;D) amit Rambo mondott a vegen "Shopon ugy izgultam, hogy egy balnat nem talaltam volna el" ...
Iszonyat jo war volt !!! Kosz megeccer!!!

ReTeK
Jó volt... OBI lett nekünk

Dud [OBI]
Bazzeg az elején akkora volt a para, hogy remegett a kezem.... Kiestem az ablakon, TK .... ááááá volt minden.
Nagyon fasza volt. Adrenalin izomból. Legközelenn bevágok egy nyugtatót.
Na köszi DCF, nagyon karaj volt!

SGP

Köszönjük a wart DCF!
Nagy élmény volt egy ilyen remekül felkészült és fegyelmezett klán ellen háborúzni.
Pano
szép volt! 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Lezajlott az OBI vs. DCF war.
A végeredmény: 27/17 GG ALL!
Shop
6/7 (DCF red)
7/4
hk2
7/2 (OBI red)
7/4

Nagyon izgult mindkét klán, leesések + TK volt pár.
A következõ waron már az itt csiszolt taktikával fogunk megjelenni.
Pano
jah, izgi, kiváncsi vagyok kurvára 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pupcika
Baszki izgulok étetek
mondjon már valaki valamit hogy mi az eredmény félidõben?!

Pupcika
Rohadék explorerem megint szarakodik 😞(((
pedig ezeket az üziket egymás után akartam, a fenébe 😊

Pupcika
Remélem döntetlen lesz a vége DCF vs. OBI

Pupcika
DCF ha kimélitek õket akkor szomoru leszek miattatok és nem állok szóba veletek többet

rohadtgec
drukk mindenkinek!!!
(de azért b.sszatok oda egymásnak, ugyanis egyikõtök önbizalmának sem fog ártani😉)))
(csak vicc volt kutyák)

Pupcika
huhh
érdekes lesz 😊)))
Minden olmot beléjük OBI

Kolin Mekré
ma OBI vs DCF lesz...muhaha

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

LSC
De azé remélem nincs harag.A sof2 scene-ben nincs hely.

Pano
Sok szerencsét kívánok mindenkinek aki ma meccset játszik!
Az eredményeket majd a meccs után azonnal bombázzátok ide fel! ;-)

zSo
OBI-s fiuk !!!!

Nyugalom, ne idegeskedjetek a meccs miatt.
Osszejottok, siman kikaptok es kesz

Mindent bele srácok, en szurkolok nektek, es figyellek spectatorbol benneteket.........
zSo
Szerintem 8 kor van a meccs. Azt beszeltuk hogy 1 hettel elotte kell szolni barmi valtozas is van
Most mi a fene van ?? Mi csak olyan meccseket fogunk ki ahol valami nem stimmel ????
Ha nem jonnek vasarnap este 8 ora 10 percig akkor nyertunk. En ezentul csak a kiirashoz tartom magam. Errol ennyit.....
Qnosi [OBI]
Nekemis eleg szarul megy neha .. Tegnap jor-1 kivetel volt 😄

Pupcika
kik jáccanak ma este?

Pano
hadjál lógva..

Ford Fairlane
Igyál 5-6 sört elõtte, attól megnyugszol !!!!

Ford Fairlane
Ja, Õ az ????
Akkor szólíthaccccc apunak !!!!

NaNoKuTyA
Kiváncsian várom az esti war eredményét! Mindent bele!

\':..:\'

LSC
ja,és bepótolom a hiányolt smile-kat.

Nekem az tetszett tegnap hogy SGP odamegy a teammatehez és szarrá lövi, utána megy tovább. Nem tudom miért eme hirtelen felindulás, volt-e oka rá vagy sem, de elég hülyén nézett ki. Utána véletlenül belelõtt valakibe és már repült is.
LSC
Úgy láccik a végére még mindíg nem jutottál el,sõt a feléig sem.Ugyanis gratuláltam az eredményetekhez,és nem mondtam hogy mi megvernénk õket.

Semmi. Nyertétek a meccset mert a hivatalos idõpontra (20:00 CET) nem lesznek ott. Gratulálok szép játék volt!
Kolin Mekré
imho csak idõ kérdése és fordul a kocka Spigi =>

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Pilu OBI
Ez van. SGP-nem nem volt netje 3 hétig. Kiesett a formából.

Grave Digger
És SGP-vel mi volt tegnap este? Ki volt kapcsolva a monitor nála? Mert az még hagyján, hogy egyszer véletlenül lelõttem, de, hogy utána is szinte mindig az azért tulzás volt. Most vagy nekem mûködött yol az aimbotom, vagy neki nem😊)))

(kérem kapcsolja ki)

-spigi-

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Pilu OBI
Berittyentettem ugy felek az esti Wartol, mert erosen forman alul jaccok napok ota!!!

Grave Digger
A war ugye nyolckor kezdõdik elméletileg, de az OSAMA már jelezte nekünk, hogy õk délután ötkor szeretnének játszani, ami viszont nekünk nem yo, mert akkor még van aki dolgozik (köztük én is), Mi csak nyolctól vagyunk hajlandóak játszani, õk viszont csak úgy néz ki, hogy öttõl, ilyenkor mi van?

(kérem kapcsolja ki)

-spigi-

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Pupcika

Ford Fairlane
Kolin !!!!

Add meg anyukád számát, majd felhívom, hogy fenn maradhass azután is, hogy már köpött a maci !!!

sziasztok!
Pano itt az amit nem láttál:"Komolyra fordítva a szót azért gratulálok az eredményhez nem volt rossz.UI:Aki nem értené mert nagyon szigorú,az eleje csak POÉN volt."

Pano
Rain, ha csak hülyeségbõl írta LSC tegyük fel... de ha akarok se találok a szövegben smileyt ami erre utalna, így szerintem nem csoda, hogy felvettem a dolgot.

Ford Fairlane

NaNoKuTyA
Én néha Novoszibirszk-ben töltöm a hétvégéket, úgyhogy jó lenne ha az ottani idõszámítás szerint is ki lennének írva az idõpontok! Elõre is köszi OBI!

\':..:\'

Kolin Mekré
este 9 gáz lenne,(sztem a 8 is késõ) mert mire vége lesz a meccsnek akkor már éjfél körül járna...

Pilu OBI
Tudtommal a 20:00 GMT+1 ben az 20:00 Magyarországon, lehet máshogy is gondolkodni.
Javítottam erre a formára. Igy világos mindenkinek??

:: Timetable (wars start at 20.00 CET (GMT+1)) ::

R@in
Jaja, most tisztázzatok mindent, nehogy a vereség után beleköthessen vmibe az OBI!

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Skacok valami nem tiszta nekem. A ligalodalon az áll hogy "wars start at 20.00 GMT+1" most ez azt jelenti hogy hivatalosan tíz órakor kezdõdnek a meccsek? Mert ugye a 20:00 GMT = 21:00 CET ehhez még hozzájön plusz egy óra az 22:00 nem? Jó volna ezt tisztázni.
Ne igyál mert megáll az agyad.
Ford Fairlane
Húúúúúúúúúúú, a mondatszerkesztés nehezen megy ilyen korán....
Az utolsó "és"-t ne olvassátok, az csak dekoráció !

Ford Fairlane
Hát az olyan, hogy egyszercsak leszáll !!!
Ahhoz képest, hogy nem veszi fel a kesztyût, született még két komment ebben a témában.

Nocsak, nocsak, már megint semmi közöm hozzá, 'oszt és megint beleugatok ?!?!?!!?!?!