Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
panyó tovább adja...
===========

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
jó anyag 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ford Fairlane
Ennek ellenére én továbbra is csak a képességeimben (tudom, hiába), meg a csapatomban bízom.

Ford Fairlane
Hát igen. Wallhack-kel könnyebb.

Dud [OBI]
PB -d frissült rendesen? Milyen verzio most?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Taptarap
HEHE

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
A helyes választ adok nagy nyereménybe részesülnek.

Taptarap
Megtudja valaki mondani mért irja ki nekem mindig 2-3 game után a szerver, hogy "Banned".
Nem tk-zok és map váltásnál mindig kiirja ezt.

Pupcika
tekerem a következõ jójót 😄
...
adom Panyonak tovább figyi...

ugyan ez nem sof, de érdemes letölteni, három csitervideó
http://www.vudumen.hu/mazsola/

Kim Basinger
NNNNNNnaaaaa
Ne stoppold a jointot!!!

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Pupcika

SGP
Sok hüje narkós
Pano
na ugye, nem hiába adtuk tovább a füvet körbe

eh és igaza van! 😊 a ludas a hot topics ami összenyomta a középsõ table-t

Ford Fairlane
Ja bocs, nem is vagyok obis.
Amúgy nekik egyáltalán nem kell tudniuk.

pano a füves ez yo 😊

Ford Fairlane
2X játszottunk ellenük. Elõször a hk2-t választották, másodszor a finca-t.
Amúgy igen. 😊)))))

Grave Digger
Pano nem vagy te egy kcsit beszívva?😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

LSC
Valaki nem tudja az OBI-sok közül hogy mi a CHC pályálya?Vagy ez bizalmas?

Pano
nálam a cellák nagyon tömörnek tûnnek, a fejléccella meg túl vastag, eddig hosszú, nyújtott volt... lehet, hogy csak én képzelõdöm vagy nemtom...

Pilu OBI
Én mindent rendben találok 1 kivétellel, hogy Qnosi barátunk még nem kezelte be a tegnapi warokat.

Mi van elcsúszva nálad?

Pano
pilu, kicsit el vannak csúszva az oldalon a táblázatok, lehet h véletlenül vki belepiszkált? 😊

Pilu OBI
Ezt nem kezeljük. A "gólarányt" kezeli a program, csak nem látszik. Én is csak az ASE-bõl látom, hogy min játszanak. Qnosi tudja biztosra, mert neki kell a screenshotokat elküldeni.

zSo
Az OBI site-on az miert nincs fent, hogy ki milyen palyan jatszotta az eppen elert eredmenyt??
Vagy csak en nem latom ?
R@in
1. golyó rögtön a fejbe? 😄DD

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Pano
nem nehéz sgp-t kiszúrni, én is mindíg kiszúrom 😊 Mert van egy taktikája, amivel csak õ tud lelõni, más még nem lõtt le sose azzal a taktikával 😄

Pupcika
ok
SGP ezxerint állati alkatrászeket kapott (implantáció) Sasszem SGP 😊)))))))
és Sasszem LSC aki kiszurja azonnal SGP-t ha álnéven van (Robin Hood, Mátyás király, Iller névvel 😊))))))))

Dud [OBI]
Jó reggelt mindenkinek!

Az egész lezárásaként csazlakozom Pilu kollégához és tényleg zárjuk le ezt a baromságot. Eddig is jól együtt tudtunk mûködni a csalók elfogásában ezután sem lesz másként. Szerintem ez egy nagyon jó társaság, nem hiszem, hogy bárki is megkockáztatja a csalást! Hisz aki egyszer csal az ban és egy életre elveszti a hitelét.
Téma lezárva.

te egy nagy lol vagy
Pupcika
ez a vizsgáimra vonatkozik 😊)))

Pupcika
ez lenne az alsó smile ha nem látja senki

Pupcika
tanulnom kellene és ha ilyan regényeket olvasok akkor meg fogok bukni, nem a csalásokból fogok vizsgázni holnap (kicsit megszaladt a billentyûzete mindenkinek tegnap óta)
OBI: A csíterezést én anno csak kíváncsiságból írtam de ahogy itt olvasgatok rájöttem hogy nem szorulok rá (nincs nálam jobb )
ja és tegnap este jók voltunk < PS >
vannak javaslataim Kaszi & Rain, szeretném vmikor (ha nem tanulok => ) megosztani veltek.
Ford neked meg egy talicska fost 😊))))))))

Grave Digger
Kéz és lábtör(l)ést Ford. De én úgy tudtam, hogy a kiscsoportban még nincsenek vizsgák😊))

Ford Fairlane
Mingyááááááááá megyek vizsgázni !!!
Lefosom a bokám.
Azt hiszem miniszoknyában megyek, az szokott hatni a tanárra!

Ford Fairlane
Mik ezek a %-ok??
Lemaradtam valamirõl ?

Pilu OBI
A Bant vissza lehet csinálni, kivenni is lehet a listáról. Nem kell a para. De azért rossz vicc volt.

Grave Digger
húzzuk be az elsõ helye a topicot😊))

-spigi-

Pilu OBI
Remélem nem tévedünk. Aki tud róla hogy csak 95%, az irje ude a nevét, hogy Õ ugyan magyar, de nincs benne a 95%-ban.
Köszönöm.
😊))

Grave Digger
Tennap milyen volt a magánakcióm? Amikor átírtam a nevemet Goth-ra? Kicsit paráztam is nehogy ban legyen a vége, de aztán hamar visszacsináltam, mert amit kaptam az még így sem esett yol, hogy csak poénkodtam😊)) Na ezért nem érdemes csalni, mert a reakció elég egyértelmû, ha lebukás után megpróbálsz visszajönni játszani...

Pilu OBI
Dud is 100%.

Ford Fairlane
Pont errõl beszélek, csak Te hamarabb küldted el.

Ford Fairlane
Az hogy küldöd a talált csalásokat az Obinak, meg a pbnek nagyon jó dolog. Publikálni viszont nem. Képzeld magad annak a helyébe, aki csak egyszer próbálja ki, és lebukik. Utána magyarázkodhat, amennyit akar, sokan nem fognak hinni neki. Lehet, hogy én vagyok véresszájú, de engem nem érdekelne. Ban és kész. Lehetnek, akik nem vennék a fáradtságot, vagy nem is tudnának csítet szerezni -hisz ez nem is olyan egyszerû-,de így rávetik magukat a könnyû prédára. Õk szarban lehetnek. Ráadásul Pilu optimizmusát sem értem, hogy aki magyar nem csal. Szerintem ez nem állampolgárság kérdése. Lehet, hogy az OBIn nem, de hát ha külföldön megy, itt miért ne menne ???
Megpróbálja itt is, aztán: 1., lebukik - ban, 2., nem bukik le - tönkrevágja a játékot. Természetesen ez csak összeesküvés-elmélet. Nincsenek gyanúsítottjaim. Sõt, gyanúm sem.

Végezetül:
Nemcsak Veled nem, hanem senkivel sem szeretnék összeveszni ( kivétel Goth). Én a játék öröméért jövök ide -amit hál' istennek meg is találok-, és ha kritikát fogalmazok meg valakivel, vagy egy jelenséggel szemben, építõ, javító szándékkal teszem. Sosem, ismétlem sosem szabad mellre szívni, személyes rosszindulatnak tekinteni. Néha csipkelõdök kicsit, de a hasonló visszavágást is értékelem(lásd. Boltboy, plusz még páran).

Na ennyi. Irodalmi pályafutásom támogatásához a következõ emeltdíjas számot kell hívni:
1-800-PER-FECT
A hívás díja: sok +áfa

Pilu OBI
Nem is ajánlom hogy összevesszetek!!! Aki összeveszik valakivel az BAN-oljuk !!!!
Szerintem ne csíteljen senki soha. Ha visszaolvasok a fórumban szinte minden oldalon van valami rinya, hogy nézzük meg ez meg azt. Mindenki ha csak 1x 2x csalna akkor a 20 playerbol 6 csaló lenne állandóan.

Szerintem itt az ideje, hogy lezárjuk ezt a meddõ vitát, és visszatérjünk a régi kerékvágásba. Koncentráljunk a ligára, és ne egy csíter party szervezésére.
A csítek akadályozásában pedig jó lenne, ha megtartanánk ezt az együttmûködést.
Ne adjunk mindenki kezébe atomot, mert sokan elcsábulnának sztem.

Szal zárjuk le pls.
Mielõtt még összevesznénk valamin. Olyan jól elvagyunk így.
Köszönöm figyelmeteket.
Ez teljesen ki van zárva, mert fogalmam sincs róla 😊))
Pilu

Grave Digger
Ford nem akarok veled összeveszni, de. Én a csíteket amiket találok vagy továbbküldöm az SGP-nek, vagy küldöm a pb-s srácoknak (volt már ilyen is), azaz amiket én ftp-n megadtam (már kimoderálták szerencsére), azokat már jó esetben is csak az használhatja, aki utoljára szeretne játszani a sof-al, mert többet a ban miatt nem lesz rá lehetõsége. És én ezt különösen yonak tartom, mert így a férgese is kihullik. Mert ha én tudtam írni csalást (pedig, hogy kimondottan nagy ész lennék, azt nem állítom), akkor más nálam sokkal jobban hozzáértõk is meg tudják ezt tenni. Mindenkit rávisz termászetesen a lélek a csítelésre, nekem ne mondja senki sem azt, hogy még nem csítelt soha. Ezért én úgy vagyok vele, hogy egy eset még talán megbocsájtható, de a bizalmat nagyon hamar el lehet így veszíteni. Éppen ezért mondom azt, hogy csíteljenek csak, úgy is mindig kiderül, hogy ki csal (elõbb vagy utóbb), azaz idõvel a csalók mennek a levesbe, nekünk meg marad a tiszta játék. Az én szempontomból ezért mégis csak volt értelme kirakni az ftp címét, mert így legalább kiderül(idõvel), hogy ki az aki esetleg csalni akar.

Ford Fairlane
Ez igen hasznos.
Minden lúzer letöltheti, aztán SGP fenn lesz az összes porton egyszerre, és mindenkit figyel, közben játszik, és persze ezt az egész helyzetet kurvára élvezi.

Meg ugye a csíííííítert csak akkor lehet elkapni, ha éppen használja. Az unrealhoz az aimbot kikapcsolható volt. Tehát SGP jelenléte sem garancia, mert nézheti a csalót rosszkor.

Ezért nagyon épületes ötletnek tartom nyilvánossá tenni a csalásokat. Rohanok letölteni, b+ !!!

Grave Digger
Így utólag belegondolva tényleg hülyeség volt kirakni az ftp-t, de én továbbra is figyelem és ha megjelenik valami új azt küldöm tovább az SGP-nek (ahogy azt már ma is megtettem). Õ meg küldi a pb-s arcoknak tovább az újakat.

(Kérem kapcsolja ki)

-spigi-

Grave Digger
Akkor tényleg nem használtam csalást, de ez azt hiszem a teljesítményemen is látszik. Akkor amikor ezt írtam tényleg nem bennem volt a hiba, valami más bug lehetett. És ezt nem azért mondom, mert tagadni akarok, mert semmit nem számítana azt hiszem, hanem azért mert a játékkal kapcsolatban azt hiszem mindig is egyenes voltam és szókimondó. És ezt most halál komolyan írtam. Hülye azért én sem vagyok mondom. Nem kockáztatom meg, hogy egy hülye csalás miatt elveszítsem a hitelemet mások elõtt. Még ha ez csak egy jjáték is.

Ford Fairlane

Tanuljá bazze ne netezzé'!!!