Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
===========
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Nem tk-zok és map váltásnál mindig kiirja ezt.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
http://www.vudumen.hu/mazsola/
Ne stoppold a jointot!!!
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Mi van elcsúszva nálad?
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Vagy csak en nem latom ?
SGP ezxerint állati alkatrászeket kapott (implantáció) Sasszem SGP 😊)))))))
és Sasszem LSC aki kiszurja azonnal SGP-t ha álnéven van (Robin Hood, Mátyás király, Iller névvel 😊))))))))
Az egész lezárásaként csazlakozom Pilu kollégához és tényleg zárjuk le ezt a baromságot. Eddig is jól együtt tudtunk mûködni a csalók elfogásában ezután sem lesz másként. Szerintem ez egy nagyon jó társaság, nem hiszem, hogy bárki is megkockáztatja a csalást! Hisz aki egyszer csal az ban és egy életre elveszti a hitelét.
Téma lezárva.
(kicsit megszaladt a billentyûzete mindenkinek tegnap óta)
OBI: A csíterezést én anno csak kíváncsiságból írtam de ahogy itt olvasgatok rájöttem hogy nem szorulok rá (nincs nálam jobb
)
ja és tegnap este jók voltunk < PS >
vannak javaslataim Kaszi & Rain, szeretném vmikor (ha nem tanulok =>
Ford neked meg egy talicska fost 😊))))))))
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Lefosom a bokám.
Azt hiszem miniszoknyában megyek, az szokott hatni a tanárra!

Köszönöm.
😊))
Megpróbálja itt is, aztán: 1., lebukik - ban, 2., nem bukik le - tönkrevágja a játékot. Természetesen ez csak összeesküvés-elmélet. Nincsenek gyanúsítottjaim. Sõt, gyanúm sem.
Végezetül:
Nemcsak Veled nem, hanem senkivel sem szeretnék összeveszni ( kivétel Goth). Én a játék öröméért jövök ide -amit hál' istennek meg is találok-, és ha kritikát fogalmazok meg valakivel, vagy egy jelenséggel szemben, építõ, javító szándékkal teszem. Sosem, ismétlem sosem szabad mellre szívni, személyes rosszindulatnak tekinteni. Néha csipkelõdök kicsit, de a hasonló visszavágást is értékelem(lásd. Boltboy, plusz még páran).
Na ennyi. Irodalmi pályafutásom támogatásához a következõ emeltdíjas számot kell hívni:
1-800-PER-FECT
A hívás díja: sok +áfa
Szerintem ne csíteljen senki soha. Ha visszaolvasok a fórumban szinte minden oldalon van valami rinya, hogy nézzük meg ez meg azt. Mindenki ha csak 1x 2x csalna akkor a 20 playerbol 6 csaló lenne állandóan.
Szerintem itt az ideje, hogy lezárjuk ezt a meddõ vitát, és visszatérjünk a régi kerékvágásba. Koncentráljunk a ligára, és ne egy csíter party szervezésére.
A csítek akadályozásában pedig jó lenne, ha megtartanánk ezt az együttmûködést.
Ne adjunk mindenki kezébe atomot, mert sokan elcsábulnának sztem.
Szal zárjuk le pls.
Mielõtt még összevesznénk valamin. Olyan jól elvagyunk így.
Köszönöm figyelmeteket.
Ez teljesen ki van zárva, mert fogalmam sincs róla 😊))
Pilu
Minden lúzer letöltheti, aztán SGP fenn lesz az összes porton egyszerre, és mindenkit figyel, közben játszik, és persze ezt az egész helyzetet kurvára élvezi.
Meg ugye a csíííííítert csak akkor lehet elkapni, ha éppen használja. Az unrealhoz az aimbot kikapcsolható volt. Tehát SGP jelenléte sem garancia, mert nézheti a csalót rosszkor.
Ezért nagyon épületes ötletnek tartom nyilvánossá tenni a csalásokat. Rohanok letölteni, b+ !!!
(Kérem kapcsolja ki)
-spigi-