Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ford Fairlane
Kábítószert találtak Debrecenben

január 22. 15:42

Nagy mennyiségû kábítószert, többek között másfél kiló marihuánát, több száz darab ecstasy tablettát, hasist és heroint találtak a miskolci rendõrök egy tegnap õrizetbe vett debreceni férfi lakásán. A HavariaPress úgy tudja, hogy egy kábítószerrel való visszaélés gyanújával korábban elfogott tiszaújvárosi férfi kihallgatása után jutottak el hozzá a nyomozók. Mindkét ember ellen eljárást indítottak.

------------------------------------------

Úgy tûnik, Görény és Retek egy darabig nem jáccccccik a DCF-ben....

Dud [OBI]
Jól.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Qnosi [OBI]
De azert a mai nap rangadoja akkoris az sH - X3M .. Bar nincs benne magyar resztvevo, de akkoris ...

Qnosi [OBI]
Ma lesz Ghz OBI, ha jolsejtem :]

Pano
Biztos vagyok benne h megmutatják nekik 😊 hajrá!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pupcika
Huhh ha levizsgázom pénteken (értékelhetõre)akkor egész hétvégén ez lesz ==>
A mai mecshez meg annyit hogy HAJRÁ MAGYAROK

Pupcika
Te egy állat vagy bae 😊))))))))
elsírom magam a mûveiden

Ford Fairlane
DCF!
Mit tudunk a csapatról?
Retek és Snip fog csak hiányozni ????

Kolin Mekré
hajrá CC Muhaha
Amugy tényleg egy kalappal DCF!

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

SGP
A mai nap kiemelt magyar mérkõzése: DCF vs CC

Ahogy megfigyeltem a CC-sek inkább ctf-ezni szoktak többet, mint inf-ezni, pont ezért skillben nagyon jók. Ezt csapatmunkával kell kompenzálnotok! Csak okosan, nyugodtan!
Mindent bele DCF!
Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
nézd meg😊

*Posse*T.W.D*

Pano
Ma milyen kioztás van kiirva liga ügyben? Játszik magyar?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Allatgoreny
Melyen tisztelt Spigi! Az On altal igencsak hulyesegnek tartott szerver valojaban nagyon fontos ahhoz, hogy megfelelo taktikakat dolgozzunk ki az On altal ugysem erdekelt klanok ellen. Megertjuk, HANGSULYOZOM, MEGERTJUK, hogy el van keseredve, hogy a DCF oraliskielegito pozicioba jobb embert talaltunk, de mar regen felkeszultunk, hogy meltokeppen reagaljunk az On altal hasznalatos kifejezesekre(meg ha az hazankban nem is hivatalosak, de ez biztos a kulturank elmaradottsaganak koszonheto). Tehat megeygszer megkerem Ont, hagyjon fel a DCF zaklatasaval! Ugyhogy fogd a cuccod te kurva, es irany a temeto vagy a konditerem, ellenben kenytelenek leszunk goth vibratorral szettolni az anuszod, mikozben eppen a plafonra szegelunk 200as szegekkel.

Oszinte sajnalattal :
DCF team

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Cheat terjesztõket be se engednénk...
Grave Digger
ehh ki a faszt érdekel a szerveretek😊)))

-spigi-

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

LSC
milyen logód can bakke?

[DCF]SkipeR
hehe, no comment
na, most mar megyek suliba, sziasztok

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Hogyne lenne harag faszom.
Taptarap
DCF!! LSC megkapja a büntetését mert elárulta a titkos pass-t .
Nekem speciel nagyon teccet ezért rögtön megváltoztattam a széfem kodját is erre.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

LSC
Ti mondtátok hogy kevesen vagyunk

LSC
Másoltass 1 et

LSC
DCF fiukak holnap delelott 1 haveri meccs?

LSC
öhöm nem tudtam hogy nem szabad sorry.

ApWar
Itt a "szó nélkülön" volt a hangsúly!!!!
De persze nincs harag
ApWar
Amúgy meg azért jelszavas a DCF server mert nincs rendesen bekonfigolva (lehet kicsit sûrûn lesz dm meg ilyesmi! Snipnek nem nagyon van rá most ideje😞 Én meg azonkívül, hogy nem sokat knyítok hozzá, nincs is szerver passom csak admin😞 De lehet jobb is

Pano
OBI fiukák, megvan nektek a Star Wars Jedi Outcast 2? Nagyon, nagyon, nagyon meghálálnám ha felnyomnátok szervere és le tudnám tolteni4 Mentem alukálni, így is csak letöltést jöttem fel elindítani 😊

Pano
. Csak nem lesz itt senki olyan genyó h beugorjon

ApWar
Bár nyugodtan mehettek játszani azért örülök, hogy a CB szó nélkül beírja a passt a fórumba
LSC
gyertek man a DCF re gyakni a pass :1234

Pupcika
jó csak mondtam ezt az elemes megjegyzést...
de mivan ha mégis...
érted?! én egy esetleges gondról beszéltem és elõfordulhat veled is a szitu, vagy nem?

GSXR
Tölthetõ elem az nagykirályság Pupcika!
Még jó hogy 4esével van csomizva és csak 2õ kell a mausba. CW elõtt amúgy mindig kicserélem.

GSXR
Jó csak azért kérdeztem ezt az egeres témát mert a PC GURU-ba aztírták hogy cordless optik egér teljesen alkalmatlan játékra....
És így lett volna mire fognom a sok szerencsétlenkedésem: :-)

LSC
generáljon új kulcsot lehet hogy kifogott 1 ban-olt kulcsot.Más ötletem nincs.

hé ez a ban problema nalunk is aktualis!
szeginy SotetBarom tezsvír nem tud belépni a ctf portra mer banned alapba.. na erre varrjatok gombot

LSC
Mivel lehet lejáccani?

Pupcika
bübü nekem 56LE-es van...

Pano

Dud [OBI]
Feleségem és nyuszim sincs még. Viszont van Gyisznyom, Fülesem meg Macim. De egyik sem elemes. De ígérem Neked veszek egy elemes nyulat csakhogy legyen ceruzaelemem ha esetleg kifogyna.

Pano
Vagy vedd ki a feleségedbõl, a duracel nyuszikádból

Dud [OBI]
Még szerencse hogy nekün KF-XG2648 -as 2 hengeres 44LE -s szopó - nyaló automatánk van... Abban nics elem.

LSC
Amúgy nem optikai😊.

LSC
A vibrátorból.Én is kiloptam múltkor,szídott is anyuci rendesen.

LSC
Hedshát vagy mi?

LSC
Köszike,de nem verszát ugye?Melyiken jobbak?

Pupcika
TocoManyus nálunk azzal játszik
azt mondja hogy anyira érzékeny hogy ha hozzászokik az ember akkor könnyü vele bánni, csak elemek ha pont war alatt szarnak be és nincs kéznél akkor csöcs van mert éjszaka honnan varázsolsz ceruza elemet? hacsak nincs a ház mellett egy non-stop 😊))))))

Dud [OBI]
Én nem.

GSXR
Rövid közvélemyékutatást rendeznék.
Játszik valaki közületek drótnélküli optikai egérrel?

Pano
jaaa. most látom, megkaptam de Lfelejtettem 😄 de ez még csak beta test... (amúgy 1.018)

Pano
öhm, van frissítés, én errõl miért nem tudok? pedig kapom a hirleveleket SoF II ügyekben