Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez gáz.

Mindemellett 100%-ban megbízom mindem magyar playerben, és biztos vagyok benne, hogy senki sem csaló.
A kíváncsiság pedig más tészta.
A kíváncsiság pedig más tészta.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Hmm Spigi ezt Te írtad:
"Nahh komolyra fordítva a szót tényleg van csalásom (nem is egy), de még egyszer sem vitt rá a lélek, hogy használjam, mert nagyon féltem, hogy kibasz a pb és akkor vége ennek a nagyszerû játéknak. Jahh és van olyan csalásom is, amirõl biztosan tudom, hogy nem látja a pb, de meg bírom állni, hogy ne használjam. "
én pedig erre emléxem.
"A másik problémám, pedig a pb-vel van. Ma délelõtt kidobott, sõt egy ideig bannolt is a szerverrõl Aimbot miatt. Hogy a picsába, amikor soha életemben nem is láttam olyat?????? Ez mi miatt volt????????????? komolyan mondom sírva fakadtam (istenem, érzékeny vagyok), aztán visszaléptem kb. öt perc múlva és folytattam a játékot, azóta szerencsére nem rugott ki"
<12.20.2002 09:34:39>12.20.2002 09:34:39> VIOLATION (AIMBOT) #50007: =FDI= GraveDigger (slot #14)
Mégsem volt véletlen és bugos a PB??

Még szerencse, hogy amnesztia van.

"Nahh komolyra fordítva a szót tényleg van csalásom (nem is egy), de még egyszer sem vitt rá a lélek, hogy használjam, mert nagyon féltem, hogy kibasz a pb és akkor vége ennek a nagyszerû játéknak. Jahh és van olyan csalásom is, amirõl biztosan tudom, hogy nem látja a pb, de meg bírom állni, hogy ne használjam. "
én pedig erre emléxem.
"A másik problémám, pedig a pb-vel van. Ma délelõtt kidobott, sõt egy ideig bannolt is a szerverrõl Aimbot miatt. Hogy a picsába, amikor soha életemben nem is láttam olyat?????? Ez mi miatt volt????????????? komolyan mondom sírva fakadtam (istenem, érzékeny vagyok), aztán visszaléptem kb. öt perc múlva és folytattam a játékot, azóta szerencsére nem rugott ki"
<12.20.2002 09:34:39>12.20.2002 09:34:39> VIOLATION (AIMBOT) #50007: =FDI= Grave
Mégsem volt véletlen és bugos a PB??

Még szerencse, hogy amnesztia van.

Termeszetesen ugy ertettem, hogy ordas nagy mellet losz, de a loves pillanataban a celkeresztet rarantja a fejedre, es azutan lo .. (ezert is lehet jol kiszurni spectbol az aimbotosokat)

CSben lattam arcokat, anno (utolsot kb 2 hete), hogy duston nyomta az elore gombot, es automatikusan lotte a fejeseket .. csomoszor falon at meg minden (CSben ugye van sebzes falon at is jocskan ..) .. eleg kiabrandito volt .. elkezdtuk TKzni, minden kor elejen mas .. ekkor bemutatta azt a csitet, hogy lelovese utan atall a masik csapatba es ott meg el ...
De ez csak elrettento pelda, CShez (mar) nincs PB .. meguntak, mert nagyon sokan jaccottak vele, es iszonyu sok csit szuletett hozza .. aztan meguntak a PBsek, hogy megirnak egy csitet, ok valahonnan osszekaparjak, megirjak ra az "ellenanyagot", mire befejezik 3* annyi van mar elottuk ..
Mellesleg meg tudom erteni oket, de remelem, sofnal sokaig fogjak birni cernaval 😊
De ez csak elrettento pelda, CShez (mar) nincs PB .. meguntak, mert nagyon sokan jaccottak vele, es iszonyu sok csit szuletett hozza .. aztan meguntak a PBsek, hogy megirnak egy csitet, ok valahonnan osszekaparjak, megirjak ra az "ellenanyagot", mire befejezik 3* annyi van mar elottuk ..
Mellesleg meg tudom erteni oket, de remelem, sofnal sokaig fogjak birni cernaval 😊
Ugy engedi be, hogy ezt a csitet meg nem integraltak be a PBbe (remelem mar csak napok kerdeese), es mivel ugy mukodik (ha jol tudom), hogy megadott kodokat, vagy sorokat keres, amit az adott csit kialakit, ezert nem magat a csalast veszi eszre, csak azokat a csalasokat kepes lebuktatni, amit egyszer mar beletettek ...
Sajnos ez van.. Kijon a csit, aztan kijon az anticsit ...
Mivel ugy mukodik a csitek nagytobbsege, hogy azt az infot hekkeli meg, amit te kuldesz a szervernek .. pl aimbotnal is, te losz egy ordas nagy mellet, de a csit felulvizsgalja es a modositott ertekeket kuldi el a szervernek, ebbol kifolyolag te losz egy fejest ..
Sajnos ez van.. Kijon a csit, aztan kijon az anticsit ...
Mivel ugy mukodik a csitek nagytobbsege, hogy azt az infot hekkeli meg, amit te kuldesz a szervernek .. pl aimbotnal is, te losz egy ordas nagy mellet, de a csit felulvizsgalja es a modositott ertekeket kuldi el a szervernek, ebbol kifolyolag te losz egy fejest ..
PB szkrinsat ugy mukodik, hogy ami megjelenik a monitorodon, azt kuldi el a szervernek 1az1ben ...
Ha meg napba nézel akkor meg megvakul mindenki aki megnézi a képet... LOL
És mi van ha épp becsukom a szemem amikor a pb a screenshotot csinálja? Nagy feketeség?

\':..:\'
Na szasz mindenki,ma dél körül jövök a friss szerzeményekkel.Holnap reggelre törölve lessz a hozászólása Spigi-nek,de jó pénzért vagy pizzáért
elküldöm a cuccost és az lessz a verseny ki tud e lövéssel több fejet lelõni
.
UI:Hihetetlen de már törölték is.
elküldöm a cuccost és az lessz a verseny ki tud e lövéssel több fejet lelõni
.
UI:Hihetetlen de már törölték is.
A radeonok jól ûzik ezt a mesterséget.Lehet hogy a csókának is egy agyonhúzott VGA-ja volt😊és ezé lett kikúrva,de amúgy is egy fütyifedõ volt mert állandóan csíterezett meg kemperezett mindenkit.Azért gondolta hogy csalunk mert még csalással sem tudott eredményt elérni,nem úgy mint az SGP(POÉN).Mekkora égés hogy még így is szétkaptuk.Megnéztem volna a fejét élõben.
nah én zúzok aludni addig írjatok még sok okosat holnap elolvasom 😄
de van olyan bug ami ilyet idéz elõ, de nem ilyen nyilvános helyen.
nah még ezt megvitatjuk behozzuk a fórumot az elsõ helyre, aki meg holnap kel annak kiírja hogy 300 új üzenet lol 

Szerintem a betöltés után manipulál valamit az okosság.Nem láttál még ilyen bug-ot ami gyárilag szokott lenni?Talán azt idézik elõ mesterségesen vagy mittom én.Aki jobban tudja ossza mag velünk.
lol az ilyet hogy engedi be a server? elvileg ehhez a mapot kell átírni nem? namármost ha a map file nem egyezik a serveren lévõvel akkor az már alapból kick. Ne túrkáljon olyanban amihez nem ért alapon 😄 vagy hülyeséget beszélek?
A sof-nál is panaszkodtál milyen szar hogy nincs benne..................Amíg nem találtálaimbot-ot hozzá.
Merre mert az utóbbi 2k üzenetet láttam azt meg nem kívánhatod 1 embertõl sem hogy 7000et nézzen át. 

Eltudom képzelni az unott fejedet😊.De azért végignyomtad.
Meg itt is csak nyomkodod a gombot és néha beleszalad valaki.
Meg itt is csak nyomkodod a gombot és néha beleszalad valaki.
nem ismeri fel,de a PB screenshot-on nem azt látod mint spectatorbol ha jó értelmeztem a dolgokat.
Aki JÁTSZANI szeret, az nem fog csalásokon agyalni. Playstationon volt egy játékomban autoaim, na az egy nagy feeling mikor csak nyomkodod a gombot...
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
imho a pb-s screenshotokból nem jöhet le olyan amiért nem basz ki egybõl. Semmi hasznát nem látom ennek a képes dolognak.
Na jó meg mégeccer amikor elvesztek a mentéseim a heroes 3-ban és vissza akartam jutni ugyanoda.
Elhiszem,de aki nem látott még ilyet(képen sem,kivéve amit beszúrtatok bár nem látszik sok minden)az kíváncsi és nem feltétlenül akar úgy jáccani is.Viszont gondolkodtam és télleg nem kéne erõltetni nyilvánosan,mert aztán lessz egymásra csíterezés.
Sztem nem érdemes kipróbálgatni ezeket a szarokat. Mert amíg nem tudod milyen a tökéletes aim addig minden hajtod magad hogy jobb legyél, viszont ha egyszer rákattansz rájössz hogy mennyire távol is vagy te a tökéletestõl. És onnan már nincs visszaút. Nem is gondoltam soha hoy ilyesmihez nyúljak.
Nem repked semmi. A Magyarokban megbízunk 100% -ig.
Az hogy mi mûködik és mi nem, azt meg a PB -s srácok és még vagy 100 admin tesztelgeti. Mi is csak egyek vagyunk a sorban akik ha elkapnak valakit, akkor jelzik a megfelelõ fórumon.
Az hogy mi mûködik és mi nem, azt meg a PB -s srácok és még vagy 100 admin tesztelgeti. Mi is csak egyek vagyunk a sorban akik ha elkapnak valakit, akkor jelzik a megfelelõ fórumon.
Egyébként 1 szer csaltam életemben a warcraft 2-ben az utolsó elõtti pályán akkor is csak a mapot néztem meg.
Hidd el játszottam már eleget ahoz, hogy meg tudjam állapítani (ha én nem is de Qnosi és sasszem SGP tuti!), hogy mi lehetséges és mi nem. Van ezer apró dolog, amibõl kiszûrhetõ, hogy valaki csal -e vagy sem. Ezért csalást kipróbálni nem érdemes, mert mindegyik ugyanarra a sémára épül.
A képekbõl meg nagyon sokminden lejön... Csábítás? Nem, inkább felvállalom az ultra láma szerepét, de azt nem.
A képekbõl meg nagyon sokminden lejön... Csábítás? Nem, inkább felvállalom az ultra láma szerepét, de azt nem.
Na ja de nem az én nevemmel.Ha most ha lelõlek 2* egymás után már repkednek is a PB screenshotok mi?Megjegyzem nyugodtan.A másik az ha letesztelnétek õket és kiderülne hogy nem mûködnek egyébb okokból nyugodtabbak lennétek szerintem.
De ha kipróbálnád lenne fogalmad hogy is néz ki és mi a gyanús.Szerintem képekbõl nem jön le minden.Vagy tán attól félsz hogy engedsz a sötét erõ csábításának😊?Nem mintha szükséged lenne rá.