Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
Próba.

Kaszi46
na mindenki latja a fehér alapon piros x-et? végülis ezt akartam beszurni

*Posse*T.W.D*

Stotoo
Hátbazmeg volt 93 fragem 3x halállal erre valamelyik csapatárs beállt elém én elmondtam minennek elküldtem mindenhova és amikor végeztem Lifeforce bejelnti hogy õ volt

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

LSC
Az a hátsó épp TK-zni készül.

Kaszi46
😊)))))))) kecseg

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ja a 3ik megoldás lemaardt😊 : < img src="ftp://ultraweb.hu/MP5.jpg " >

*Posse*T.W.D*

Ford Fairlane
Hajrá Kaszi!!!!
Ne add fel !!!!

Kaszi46
regisztráltam vaze😊))

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
amugy köszi a sgitséget

< img src="ftp.ultraweb.hu/MP5.jpg " >
< img src="ftp://ftp.ultraweb.hu/MP5.jpg " >
melyika jo megoldás?

*Posse*T.W.D*

Pano
kaszi, regisztrálj már egy nyomorult tárhelyet, ne szenvedj 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
< img src="ftp.ultraweb.hu/MP5.jpg" >

*Posse*T.W.D*

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

[DCF]SkipeR
pano, tetszik az a kep, meg sokkal lejjebb amit beszurtal.m4, m16 no meg az m203😊

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Pano
az egy szar . Régen sokkal jobb volt

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pupcika
lássuk 😄

Kim Basinger
Ennel egyszerubben nem lehet regisztralni:
www.uw.hu

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Pano
OBI!!!!!!!

Kiadták SoF II -re a CS Aztec mapot!! AKAROM !!! 😄

Kolin Mekré
Kasznikám ügyi vagy 😊

Én a www.tar.hu -on regisztráltam magamnak 2 db 15Mbos tárhelyet.
Ennyi 😊

A képeket, feltöltöd a "web" mappába (ha Win. Com.al töltöd fel) majd a linket beszurod ide vala 😄

GL HF Kaszi 😄DD

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet&#8230; Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere&#8230; \"

Kaszi46
más is segithet😊

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
hmm
< img src="ftp://axelero.hu/public_html/MP5.jpg " >
igy?
hol regisztráljak magamnak tárhelyet?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Pano
axelero elé nem kell már az ftp... de egyszerû, regisztrálsz magadnak egy tárhelye, oda felnyomod és belinkeled

Kaszi46
Pano hogyían is lehet képet felszurni??

szal nekem igy sikerült utat ( < img src="ftp://free.supergamez.hu/upload/SoFII/képneve amit adtál.jpg" >
{a kacsacsõrök elött kiveszed a spacet}
de amiota nemlehet a sg ftp-re feltölteni nemtudok képet berakni,ezért máshova töltöttem fel a képet és onnan proszáltam eredmény nélkül! a következöképpen probáltam : ide van feltöltve az mp5.jpeg nevü kép---> ftp.axelero.hu/public_html/MP5.jpg és igy probáltam berakni ide: ( < img src="ftp://ftp.axelero.hu/public_html/MP5.jpg " >
{a kacsacsõrök elött kiveszem a spacet}
szal ha valamit nem jol csinálok légyszi ird le mit és hogyan kösziii

*Posse*T.W.D*

Pupcika
A Guggert felismertem azonnal

Pupcika
Mega lol 😊))))))))

Pano
*GBS* iz on fire

Pano
Egy kérdés az SL clanhoz: a liga után is együtt marad az atp és az sl, vagy csak ligára egyesültetek?

Pano
Az OBI, FX, és az SL fej-fej mellett halad a ligában! hajrá skacok! 😊

Pano
Hi ól!

LSC
Ja már válaszoltak,is akkor tárgytalan az elõzõ hozzászólás.

Majd elkövetek mindent hogy vhogy bemenjek az egyik szervere.Csak helyet kell csinálnom a sofnak a gépen😊
LSC
Benne van a nevében az IP-t az OBI-sok ha akarják megadják.Asszem az eye nem mutatja ki a szervereket,legalábbis nekem nem mutatta ki magától.

SGP
Ha az All Seeing Eye-al vagy a szutyok Gamespy-al keresed, akkor alapból nem fogja látni, mert kivettük belõlük. Hozzá kell adni manuálisan
Jo, köszönöm szépen.Csak azért kérdeztem(lehet én vagyok hülye) mert eddig nem láttam ilyen nevüt (igaz megnéztem vagy 3x összesen😊 ) de akkor most majd megnézem.Kössz mégegyszer
SGP
Igen, benne van a nevében is.
IP-címet pedig itt találhatsz
Lécci szakítsatok egy kis idõt és nézétek meg a #7946-os kérdésemet.kösszi szépen
fent vagyunk ts-en 😊
Hi mindenkinek.
Na ma már jobban vagyok úgyhogy
SGP
Ha este 10-ig nem jön értékelhetõ válasz tõlük, mindkét csapat 0-14 arányban bukta a CW-t.
Kolin Mekré
az a helyzet lolka volt nagyon Birk@ :>
Nem kívánom senkinek se, habár rég röhögtem annyit :ÐÐÐ

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet&#8230; Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere&#8230; \"

Col. Rommel
Na csak kiprobalom milyen az uj logom Tyler bacsi jovoltabol. Kosz Tyler

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Ford Fairlane
OBIk!

Mi lesz a cc-ghz meccsel ???

Mi a hivatalos állásfoglalás ????

Ford Fairlane
5 helyen

Ford Fairlane
Nem a harc elõl szaladt el... Ugye a táskához 4 helyen tudsz bemenni. Ahova vinned kell, csak kettõ a bejutási pontok száma. Ha egyedül maradsz, ráadásul az óra is neked dolgozik, te hol védekeznél inkább ???

Amúgy ez parttalan vita, mert elbeszélünk egymás mellett. Csapatainknak más a taktikája. Mi jobban figyeljük az órát, ti igyekeztek az ellenfél lelkére is hatni. Mindenki alkalmazta a sajátját, a tények mutatják, a tietek jött be inkább. Végszóként: jó kis meccs volt, nagyon sokat tanultam belõle. Biztos, hogy egész máshogy fogok hozzáállni legközelebb és nem leszek ilyen mimózalelkû, mert a harc közbeni szóbeli pengeváltásokat el fogom engedni a fülem mellett.

Birk@
Horig-ot szeretném (vagy ki írta?) kicsit kihúzni, illetve magyarázni kicsit a dolgot, leírni a mi szemszögünkbõl;
Abban tényleg nincs semmi kivetnivaló, ha csak pár másodperc van hátra, és valaki nem rohant elõ üvöltve a rejtekhelyérõl, hogy itt vagyok, lõjjetek; de sajnos ott más szitu volt; 2 ember védte a táskát, és az egyik meghalt. Volt még min 1 perc hátra és a másik nem maradt ott védeni, hanem a rövid lépcsõn leszaladt a startunkhoz. Mi 2-en voltunk, és mire ugye bekommandóztunk 2 oldalról, már üres volt a nagy épület, így eszeveszetten elkezdtük keresni a környéken, de sehol semmi; Szóval csak annyi, hogy szar érzés volt látni, hogy a másik elszalad a harc elõl, pedig láttuk hogy ott volt és számítottunk rá hogy harc lesz, hiszen volt esélye: 2v1 én simán ott maradtam volna; pont írta valaki, hogy játékra megy a dolog, nem?
Na csak ennyi, de akkor és ott is beláttuk, hogy logikusan gondolkodva tényleg nyerõ megoldás volt... Szóval mind a két fél reakciója totál érthetõ volt szerintem csak a szellem volt más akkor és ott

Birkus Maximus

Birk@
...
szegény birka látta mindig kárát. 😄D de õ meg egy showman. Amit Kolin leírt amiatt. Õ nem haragszik senkire és nem lehet rá haragudni. 😄
...
Na akkorkéremszépen, tisztázzuk, mert ugye én éltem meg a dolgokat.
Idõ: egy pénteki nap
Helyszín: Hong Kong Steet
Személy: Birk@
Elõzmény: ...Meglepõdve konstatáltam, hogy a pár másodperce még 6 fõs különítményt ebben a pillanatban egymagam képviselem (az ellen természetesen meg éppen, simára suvickolt alig füstölgõ AK-kal vigyorgott a fedezékekbõl); Önbizalmamat összeszedendõ, gyorsan leszedtem valakit az erkélyrõl, majd sietve lefele (hátha az ellen sokkot kapott, és így majd észrevétlenül elhozhatom a táskát) berontottam a középsõ kapun. A kelepelõ AK hangjára Egy mátrixos mozdulattal bevetettem magam a kis dobozok közé, majd a wilco-ból hallatszó kb 112 DB-es kakaofonia hatására (elmés, könnyen hasznosítható megjegyzések, amik kb akkor avultak el, amikor elkezdék kimondani 😊) :-Ott van! -Szembe! -Nem arra! -A doboz mögött!
Doboz mögött!? Bazz. Természetesen ekkor már balra fordultam, de egy villámgyors mozdulattal
megkerültem a dobozt, és:
semmi. hm. a következõ sorozatot Kolin apánkól ellesett mozdulattam kicseleztem (honnan a francból lõ?!), majd kezdetét vette a hajsza. A következõ cca 20 mp-et a golyók kikerülésére összpontosítottam, eszeveszetten rohangálva a dobozok között és váltogatva fegyvereimet. Ekkor már folyamatos röhögés-t hallottam a rádióból, valószínû nemrég elhugyt csapattársaim szerettek volna mihamarabb viszontlátni a valhallában; sebaj, ezt az egyet még leszedem gondoltam;
Úgy látszik a golyók folyamatos zápora kicsit megnyugtatott (mivel meglepõdve konstatáltam hogy nem találtak el, valamint senki se jött társa megsegítésére láthatólag), így a konténerek mögül kifordulva észrevettem a hõn áhított látványt: Szembe a középsõ bejárat mögötti doboz mögött egy villogó pontot 😊 Birka style-hyper-jumping, dodge bullet, guggolás, dodge another bullet, jump, TRATRATRATRA, és lám a haláljelõ gong beficcent! Kb 1 ezred mp-el azelõtt, hogy a játékot megunva vmelyik másik kemper szarrá lõjjön 😊))
Mostmár csak azon gondolkodom, hogy ugye nem képzelõdtem, hogy sikerült végül leszedni azt, aki a doboz mögött volt? 😄DD

Birkus Maximus

NaNoKuTyA
CTF-en egy perc alatt simán lehet akár 15-20 fragot is szerezni!! Volt már részem eme csodálatos élményben! Egy nagy adag szerencse is kell hozzá (pl: kam5-ön pirosként felállsz a tetõre és néha futószalagon jönnek az áldozatok a vagonok közül, csak szüretelni kell!!

\':..:\'

R@in
Most öszintén, CTF-en ez nem így megy? Amugy egész este itt nyomja velem hármojuk a 3ason.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Taptarap
Na mind1 az a lényeg, hogy mi ne csaljunk a többiek meg

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.