Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
Mármint amikor csak ugy tarolnak és 5-10 freget begyüjtenek percek alatt.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
R@in erre csak azt tudom mondani nem láttad akkor még játszani õket.

R@in
És akkor mindenki csal akinek vannak jobb pillanatai? Szerintem kicsit hamar paráztok emiatt.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

LSC
Kell foto Rain?Olyat alakítanak néha hogy beszarás.Ezért furcsa.De ha csalnak akkor mért nem mindíg?

Pupcika
mondta a Kaszi nekem és már alig várom a végleges formáját a mapnak 😄DDDDDDD

Pano
eléggé... én már próbálkoztam vele, de valahogy nem ment. Nem tudtam említésre méltó pályát létrehozni 😊. Vannak angol tutorok, azokból tanulgattam én is. Amit tudtam legalábbis, mert kicsit rossz az angol tudásom még 😊.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

NaNoKuTyA
Mennyire bonyolult mutatvány egy map elkészítése?

\':..:\'

Pano
jut eszembe, az a Budapest City, meg a Hungarian Restaurant képek nagyon ott vannak

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Phantom, nagyon szép munka! De szerintem még fel lehetne dobni díszító elemekkel némely szobát, helyiséget. A nagy térre betehetnél ládákat vagy egyébb fedezéknyújto cuccot. Amint kész van röpül a SoF II HQ-ra is!

R@in
Mondom hogy állnak 3/7 2/6 0/5

Na akkor most kell random PB képernyõlövést kérni kívülrõl róluk...
Szerintem hagyjuk meg inkább EbenGubának.
R@in
Btw LW most infezik a 3ason...überalmák.

R@in
Nem akartunk zavarbahozni

Ford Fairlane
Beszéltem Görény barátommal, és mivel õ túl félénk, jelzem, szívesen átvenné azt a kromoszómaadagot !!!!!

CSAK 1 ember aki figyel! Ford fiam kapsz egy virtuális vállveregetést!
Rambo [OBI]
Az egyik körben több fragom volt mint Qnosinak.

Autogrammkérõ leveleket a [email protected] címen fogadok.

Visitozó tizenéves neccharisnyás leánykák számára egy bizonyítottan kiváló minõségû fél kromoszómakészlet átadó.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

LSC
Kössz a választ,vettem fel demot de mint írtam 20/1-rõl a demó közben feljött 22/13-ra,és tök bénán jáccott akkor.

Qnosi [OBI]
Azert nincs fenn sof2filesen, mert =SL=Phantom csinalta a mapot , es meg csak teszt alatt all .. megneztunk par dolgot, velemenyeztuk a mapot, meg ilyenek .. Siraaaj lesz 😊

Rambo [OBI]
Szia!
Amikor tehetjük nézzük a játékot, és ha van gyanús játékos, akkor azt spectacorból is, valamint pb-screenshotokkal is figyeljük.
Ezen kívül random screenshotok is készülnek MINDENKIRÕL.
Álnéven is szoktam játszani, éppen azért, hogy a tk-zókat, és csalókat kiszûrjük.
Ezen kívül ott a pb (ami sok mindenkit nem fog meg).

Lehet, hogy eddig ezt a klánt nem böktük ki (én nem emléxem rájuk), de elõbb-útóbb fennakadnak a rostán, ha csalnak. Viszont nem fõállásban dolgozunk SOF2 moderátorként, és bár megpróbáljuk megtenni a tõlünk telhetõt, bizony nincs erõnk odafigyelni minden egyes játékosra és véleményre. (Naponta kb. 2-3 faszit nyomnak fel nálunk, nem lehet ezt erõvel bírni.)

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

SGP

Köszi az észrevételeket, nem szarunk bele, csak ebben a formában nem tudunk semmi mást tenni, csak annyit, hogy megjegyezzük a nevet és ha máskor látjuk akkor kiemelt figyelemmel fogjuk spectelni. A PB shotot most nem tudjuk elõkeresni, mert rosszalkodik valamiért és a rendszeres shotolást le kellett állítani. Kapcsolatban állunk a PB-sekkel, hogy orvosoljuk a problémát. Emellett még ötven millió dolog van amivel foglalkoznunk kell egy nap, ezért nem válaszoltunk neked, de semmiképp sem veszünk szarba. Nem tudjuk fõállásba nyomni a sof2 adminkodást sajnos.
Ha máskor is van ilyen, akkor icq-ba keresd Qnosit(õ tud napközben is játszani), bemegy megnézi. Sõt még jobb lenne, ha demot vennél róla. Utólag is ki tudjuk bannolni, ha látszik, hogy csalt.
Ford Fairlane
28-27 nem is lehet végeredmény, te matematikus !!!!

már szedem is, thx

Dud [OBI]
Elõbb - utóbb bennt lesz. Türelem.
Az mp_bishop is bennt lesz a mapok között ha ki lesz javítva, az a néhány bug és a pálya optimalizálva lesz. Egyébként király kezdeményezés, köszi Phantom!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

innen: http://www.tar.hu/gabber27/mp_bishop.zip
na srácok, fenn van a konfigom a SOF2 Help Site-on. köszi, Pano.
tehát most már én közzétettem az enyém, én még mindig várom a tiéteket. (Qnosi, Dud...)
ja, harczos vagyok (nem Harczos)

R@in
Detto...persze a beigért Alcatraz sehol.

épp ezt akartam kérdezni én is. én is néztem ott...

mp_bishop mapot honnan lehet leszedni? Mert ezen a néven a sof2filesen nincs fent!
Tyler

\"building better worlds\"

Taptarap
Pano de ez nem csak ma vagy tegnap volt már máskor is mondtuk.

Pano
nem kell egybõl felhúzni magad 😊 De gondolhatod, hogy ma -mert azt hiszem ma írtad- a ligára készültek a skacok és nem volt idejük odafigyelni rá. Ma meg nem is láttam egy obi-st sem játszani. Nem értek rá, azért nem nézték meg, gondolom én...

LSC
ja, és a 7785 és 7918-as hozzászólásról van szó.

LSC
OBI-sok egyébként szándékosan szartok arra amit írok nektek vagy csak spontán.Legalább annyit mondanátok jól van(hülye gyerek) megnézzük vagy valam reakciót.Állandóan azt hangosztatjátok mennyire figyeltek a csalókra.Én felhívom a figyelmeteket azt nyilvánosan letojjátok.Egyre jobban csalódom bennetek.Tudom most az jön ha nem teccik mennek a picsába,ebben igazatok is van de akkor nem kell hangoztatni mennyire figyeltek a tiszta játékra.Nem véletlenül jártatom a pofám,nem szoktam minden második embert meggyanúsítani.Jáccom már én is 1 ideje és tudom mire képes 1 player és mire nem.Köszönöm hogy végig olvassátok.

Taptarap
Gratula OBI szivesen elfogadnék 1* én is egy ilyen nyerést még ha csak álmomba is.

Pano
köszi

NaNoKuTyA
Köszi Radi!!

NaNoKuTyA
Gratulálok az összes obisnak! Good work! Amit az aldisok érezhettek azt már én is tapasztaltam sajnos (GBS vs TDC), nem túl kellemes! Hát van nektek szivetek!!!

Dud [OBI]
Annyira nem gyengék, nem kell õket fél vállról venni. Egyszerûen csak tényleg rohadt jól mûködött a taktikánk minden eleme. Mindenki fegyelmezett volt, mindenki tette a dolgát, tökéletes volt az összhang. Az ALDI -sok jól lönek, de totál felkészületlenek voltak. 0 taktikával jöttek. A mi mapunkkal kezdtünk, amire õk nem készültek. Az ottani 14-2 elég demoralizáló volt ahoz, hogy az õ mapjukon már síma legyen.
Egyébként meg tényleg nem volt akkor feeling. Nem remegett a kezem...

Lehet hogy ez most láma kérdés lesz de honnan tudom hogy egy szerver OBI-s?Benne van a nevében vagy mi?
GBSnek gratula az SH elleni eredményhez! Jó meccs lehetett!
Jól látom hogy a GHZ vs. CC elmaradt? Mi okból és ki kapott pontot?
Az OBIsok tudnak ez tény, de ekkora különbség azért kemény szintkülönbséget jelent. Csak magunkról tudom, hogy mi amikor 28:11-re nyertünk, nem volt akkora az öröm mintha kemény warban küzdöttünk volna meg a 28:27-ért. A jóval gyengébb ellen nem akkora az öröm ha nyersz. Legalábbis SZVSZ.
Pano
legalább a becsület pontjuk megvolt minden mapon

Pano
de gyönyörû eredmény! gratula

Eredetiben.
Baze ez humiliation.
Ennyire gyenge lenne az ALDI?
Jojo de eddig nem csinálta ezt csak most szivozik..Egyébként a demoban gondoltál OBI-s szerverre vagy az eredetiben?
Pilu OBI
Sofhoz nincs Sof2TV sajnos.

Birk@
Már megint ez a papírforma...

Már régen meg akartam kérdezni: Itt nem lenne érdemes bevezetni a WolfTV-t? Biztos sokan lennének rá kíváncsiak

Birkus Maximus