Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Tud nekem valaki segíteni hogy hogy kell szervert csinálni sof2 goldhoz a z interneten? Én olyat szertnék amit azon a Yahoo-s All-Seeing Eye -en látnak a cimboráim. És ez nekem mennyi lesz az adatforgalmam ha egy órát játszok mondjuk?
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
sikerult
az a bizonyos file 200 megával volt kisebb
Feltettem ujra a SoF2-t hogy majd játszok az interneten. Na de amikor elindítom a multi, vagy az All See.. en belül a játékot akkor a textura borzasztó. A kihejezett tárgyakon (Pl. Fa, bokor, kocsi, zászló , táska) kívul a minden dolog ilyen térhálós. Mintha a fal és a domborzatnak nem lenne anyaga csak ilyen háló. Ez single módban nincs.
Nekem kb 1 évvel ezelõtt volt fent a játék. A gépemben semmi, de semmi változás nem volt. Most már megpróbáltam a megujabb drivert a VGA kártyámhoz de az sem. 9.0 c directX -em van. Amugy NVidia FX5200-es kártyám van. Egy cimbimnek is fent van a sof2gold és az én cd-m rõl neki is 9.0c direktX-e van bár õ ati kártyát használ.
Segítsetek nekem!!!!
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó