Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pigo
Valszeg mert szar a crack<#mf1>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

eX
Ezt nem lehet kihagynI!!!!

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Semmi csak awating connection...., nem tom mi lehet.Az összes tûzfal kikapcsolva, meg minden.Most felraktam a sof1-et, és annál is csak bejön a "tár", loding azt semmi.ááááááááááá VÉGEM<#falbav>
Sáska

<#rinya><#rinya>

[HUN]PAStheLoD
nem ír ki semmit? csak awaiting challenge? :o

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Pano
tûzfal? Még a beépített windows tûzfal is számít.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

[HUN]PAStheLoD
sof2 runnerrel próbáljátok
pb-t kapcsoljátok ki, pure server legyen és így bármilyen mapon mehettek, nem fog senkit kidobálni, sv_AllowDownload 1 cl_allowdownload 1 ..igazából többi nem fontos..

[HUN]PAStheLoD
neked kiszámláztatom, megoldjuk, nyugi.

Nah.Felraktam, indítottam, és.... nem akar az a x....r belépni 1 serverre sem, csak számol és számol és számol.Eddig csak magyar serverekkel próbáltam.Most mi va'?<#guluszem1><#conf><#nemtudom>
Pano
ez poén volt?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Clint EastWooD
Immortal server 213.215.194.158:20100 inf szerver általában 24/24 játékos

a Winows lefagyott fagyás közben...

Ráadásul ez a geci goldrush is szopat. A cimbimnek is meg nekem is 256 mb ram van a gépbe, csak neki amd nekem intel proci van. Korábban már ment a goldrush valami korábbi verziója de ez a 2.2 nem akar futni. mindig azt írja ki nekunk hogy minimum 128 mb-al indul. Aztán gyenyóztam a virtuális memóval és elindult. Ugyan ezt eljátaszotta a haveromnál is. Most meg nem indul. most mi a fasz van?
Kaszi46
már volt, lemaradtál!<#mf2><#hehe><#mf2>

*Posse*T.W.D*

Mr. Fulop
Bsz ha valakirõl lemaradtam volna... 😊
Látom még nyomjátok... Néha... 😊
Nem hiába nem találok én sem normális játékot kijöhetne a SOF3.
Lesz egyátalán?

Nah jó éjt!

By all!

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

LES FORZA INTER
érdekes lenne ha már az is pénzért menne, bár lehet a net árában
ezek is benne vannak!!!!!!!!!!!!!!

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

na elõször ezt írja ki és sokat vár:

Hitch warning: 2770 msec frame time
Resolving master.sof2.ravensoft.com
master.sof2.ravensoft.com resolved to 63.146.124.45:20110
Sending heartbeat to master.sof2.ravensoft.com
Checking version...

Aztán ezt és még többet vár

----------------- Gametype Initialization -----------------
-----------------------------------
Hitch warning: 1076 msec frame time
Hitch warning: 11396 msec frame time
Hitch warning: 631 msec frame time

És ezt csinálja sokáig mig meg nem unom

Nekem magyar szerveren kívul nem jelenít meg semmit még ha kijelölök más országot akor sem, de mi szeretnénk saját szervert. mit javasoltko hogy állítsam be jól?
 eX
Nem csak magyarországon vannak SoF serverek!
Az is igaz ,hogy nincs annyi belõlük mint régen! 😛 De azért még vannak rendesen!

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Azért mert lenne egy kisebb baráti társoság amivel néha héha összpakoljuk a gépeket és nyomjuk egy egész napon át. Csak hogy nincs egy darab szerver sem amin azok a pályák mennének amiket mi szeretunk. Amugy meg egyáltalán nincs sok szerver, mert vagy csak 5 db van azon belul is egyen, max kettõn vannak emberek. De nekunk a pályák a lényegek.
[HUN]PAStheLoD
van egy csomó üres szerver, minek bajlódni? 😄

[HUN]PAStheLoD
mázlid van, hogy a felkijáltójelek ingyenesek..

[HUN]PAStheLoD
Pék!

[HUN]PAStheLoD
uTorrent, alap ;]

És létezik ehhez valami magyarnyelvü használati utmutató?
Mindig csekkol valami verziót asszem, de már egyszer eljutott odáig hogy kiirta a rate értéket 4* egymás után aztán meguntam
????????
Valóban csak sok helyen alig mûködik meg vagy 100 megát zabál a memóriából, én utorrentre szavazok utorrent.com

HRS Tboy
dc-n fent van nekem megosztottban. szombat estétõl kedd délig folyamatosan fent leszek, akkor tudod rólam tölteni. bloodymary néven leszek az elit hub-on.

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

Mr.Grent
Ehhe akkor már bittorent, te kezdõ 😄

A sof2 runnert meg neked találtaák ki 😄

https://grentmedia.hu

Clint EastWooD
Ajánlom az Azureus torrentet, elég megbízható és sztem felhasználóbarát nem gyakorlott torrentesek számára is. Java-s de nem lassítja a gépet.

Clint EastWooD
Torrenten 15 találta volt rengeteg seeder-rel.
csak egy példa sof2 + crack torrent

Clint EastWooD
sof2runner -el könnyebb lesz elindítani. www.sof2files.com
az tuti bekerül az ASE-ba és az OSP-t is könnyebb beállítani.

Btw nem az d/l számít hanem az Upload, félreértés ne essék, az ADSL pont abban gyenge. anno a 128-as neten alig birt el 4 embert. A mostani már 10 nél sem laggol, de ez 768kb.

tehát ha simán csinálok szervert a multiplay részga akkor az automatikusan bekerül az all-see-be?
RIZLA
bekerul

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Hát elméletileg 4*gyorsabb a netem mint az adsl. szerintem az nem lesz gond de mit kell tennem hogy tudjak szervert indítani ami az All-Seeing -be bekerul?
RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
DC

sehol semmi.Azért thx.Akkor ezt bizony kihagyom.Marad a CS.<#gun><#email>
LES FORZA INTER
ja mellesleg az sms warezok DRÁGÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sztem!

LES FORZA INTER
hm ami igaz az igaz, utánanéztem neked, a tényleg nincs fenn sehol (ahol néztem), de itt nézd meg, hátha az oldalak közt találsz valahol SoF2 letöltést! Ha már a haverod messze
lakik.
UI: Pigora ne is figyelj!!<#mf1>

Már a Wanadoo-tol elkezdeve mindenhol néztem, de sehol sincs.Sõt se MediaM, se Tesco sehol sem láttam.Még a Cs-t is könyebb volt beszerezni mint ezt.<#confused>
Gondoltam rá, csak õ Miskolcon én + Veszprémben lakom.Csak az a netto 250km a baj. 😄😄😄
RIZLA
miért nem kéred L a haverodtol, átirod, +nézed, +veszed .

Jah az van köszi!De küld el nekem a tied, hogy meglássam te mivel nyomod,ok?Vissza küldöm, de tényleg!<#mf1>
RIZLA
😄

ev1l FlOwEr
1 gép....

😄DDDD

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Pigo ha van jobb 5leted honnan húzzam le pls <#szomoru1>HELP ME!<#help>
Amugy mi a gépigénye a gamnek?Mert Laptopom van.<#kerdes>
Az elöbbire ezt dobta :This Account Has Been Suspended
az utóbbival, meg 1 órája kinlódom.Azért kösz.<#falbav>
Pigo
<#hehe><#levele>Egyébként hol lehet megvenni?Vagy letölteni?<#nevetes2>Mert ha nem feltétlen muszáj, nem adok ki a 1 gamert én sem addig $, amíg nem tudom, hogy tetszene-e?Ha meg jo akkor esetleg megveszem....Me 2 <#banplz>
Pigo
Lehet!A magyar serverek 99%án lehet tolni a SOF2-õt!
A külföldieknél más a helyzet!

Vagy õk zsidók,mert kevés a tört server, vagy a haverod az mert nem bírja ezernyócáz forintért megvenni a gamet!<#banplz><#banplz><#violent><#violent><#mf1>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!