Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
. Nem tudtam még vele sokat játszani, nem értem rá.. mot sértem haza..Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
- cheated ??
erre a zrunner kapásból rávágta:
- YEAP

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
BSPlay-em nem játsza le a TT-t (Two Towers), mert vmi XVID formátumot nem ismer, és ehhez kéne olyan. HELP!!!!!!!!!
Úgy felbaszta az agyam hogy még.Azé' 130 pont az nem hazudik !!!!!
Csocsó??? Milyen csocsó ???? Fénykép van róla ?????

És a csocsót tényleg felejtsük. Az az egy nyomorult öngólunkat leszámítva a Ti hálótok 19x rezdült...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Amióta tegnap este szanaszétaláztam õket bowlingban, a szerverek sem mennek rendesen. Szegény embert az ág is húzza !
DCF POWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

Jól van, a csocsót felejtsük el......

Végre el tudtam kezdeni a Splinter Cell-t, s kurva jó a gáma 😊 Meg nehéz...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Pano
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
ez azóta mióta a szerver restartolva volt és pingeltem magam és az jó és ha töltök akkor jön normálisan, mi lehet a gond nálam?

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
seta snaps "20"
ez 20 es 50 kozott kell, hogy legyen, kulonben a PB kibasz.
Teccikérteni?
Teccikérteni?
Ráadásul a SNAPS 20 nálam
Release Notes for v1.018:
The pb_sv_noguidgrace setting now defaults to 1 which means PB will remove players who refuse to enter a valid cdkey 1 second after joining the PB Server
The SoF2 version now has 2 additional built-in cvar range checks for the r_ext_multitexture and r_allowextensions cvars
Sajna kulcsot ellenoriz, meg 2 uj cvar-t is. Ha az r_allowextensions-ra panaszkodik akkor ahova a sof2-t intstallaltad az alatt a base/mp/sof2mp.cfg-be keresd meg az r_allowextensions-t es az erteket ird at 1-re.
Teccikérteni?
-spigi-
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Másodpercenként mennyi adatcsomagot küldjön a szerver. Alapérték: 20, ez kb. egy modemnek felel meg, ADSL/Kábel esetén ajánlott 40-60-ig.
Nekem ezt ira ki