Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ugye itt nekem minden eredeti
Amugy nekem tetszet igy is hogy kidobott mert mindenkit fejbe löttem 😊
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
nekekm ez a z üzi amivel kidob
szerver:you have been cicked for 2 minutes via punkbuster ... cvar r_allowextensions = 0
*Posse*T.W.D*
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Tegnap este ota a játék kidob a szerverre azzal az indokkal hogy csalok. Ez elég kellemetlen mert már néztek rám bután azalatt a két perc alatt mig fent játszottam.

Valaki pls. segitsen miért basz ez ki engem a szerverrõl.????????
Az ápolónõk betolják az öreget, tolókocsijával együtt az ebédlõbe, finom ebédet adnak neki, aztán kiviszik a gyönyörû kertbe és betakargatják. Egyikük ott marad vigyázni a nénire.
A néni egyszercsak elkezd oldalra borulni, már majdnem kiesik a székbõl, amikor a nõvér odaugrik és visszaállítja függõleges helyzetbe. Nemsokára a néni elkezd a másik irányba dõlni, a nõvér megint segítõkészen visszafordítja a kényelmes pozícióba. Az eset még vagy háromszor megismétlõdik, amikor megjönnek az unokák.
- Na, mama, mindent elintéztünk. Hogy tetszik a hely?
- Hát kisunokám tetszik minden, kivéve, hogy nem engednek fingani...
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
igy 4 ora tájékán ilyen üzenettel vág ki mindegyik szerver:you haven been cicked for 2 minutes via punkbuster ... cvar r_allowextensions = 0
lehet hogy csiter vagyok vagy esetleg más a probléma?
*Posse*T.W.D*

\':..:\'
Más! Elnézést a mai viselkedésemért, de egy kicsit tetõfokára hágott az OBI hangulat (némi pia árán...) és kicsit túllihegtem az OSP adta cuccokat. Szal bocsi a villámokért, telefonért ... stb.
állítólag vhogy generálni kell 1-et...
TDC-PS
tdc map hk1: 5:7(PS piros) 6:7 (TDC piros)
air1: 7:0(TDC piros) 3:7(PS piros)
És én is gratulálok a csapatnak, DE!!! addig baszogatlak titeket amíg nem nyerjük meg az ilyen meccseket.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /