Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RIZLA
az igaz 😊 írj ceruzával 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Mr.Grent
lehet, de nem kell minden tolltartóba beledugni a tollad, és aki tud védekezni, annak ez nem akadály.

https://grentmedia.hu

RIZLA
kb olyanok, mintha méhkasba dugnád a farkad .... xDD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

NaNoKuTyA
egyik se tetszik...

\':..:\'

[HUN]PAStheLoD
cracks.am
serials.ws

thepiratebay.org
isohunt.com
mininova.org

google.com ;g

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

NaNoKuTyA
adjáá linket...most!😄

\':..:\'

Pano
nah, szted? 😄 Erõltesd már meg az agyad sáska barátom 😊 Másik "free"...

Ha nem esik le, akkor sajnállak 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

RIZLA
<#guluszem1>

Mr.Grent
le vagy maradva, arra is megírták. Csak hogy bizonyítsák hogy létezik. Errõl ennyit.

ev1l FlOwEr
de van

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

RIZLA
C64 a jo, arra nincs virus 😄

Sáska
és mi az a másfajta free?😊)

Pano
Nincs belõle free, de van más fajta free 😊

Az ellenõrzési idõ (pl merevlemezek átfésülése) attól függ, hogy milyen biztonsági szinten csinálod. Ha ajánlotton, akkor csak az elsõ scan lassú, amíg végigmegy az összes fájlon, mert van benne egy új technológiai eljárás. Leellenõrzi a fájlokat, hozzáfûz egy azonosító részletet (mint egy cimkét, hogy "tiszta") és csak akkor ellenõrzi majd újra, ha módosult a fájl. Ha ezeket a címkéket kiosztotta már gyorsabb az ellenõrzés.
De ne NOD32-t sebességet várjál. Sokban javult az elõzõ verzióhoz képest. MEg már megvan oldva úgy, hogy leteszed tálcára az ellenõrzést és mellette csinálhatsz akármit, mert csökkentett a proci és memóriaigénylése ilyenkor. Meg elég heti 1x megcsinálni egy teljes rendszerellenõrzést, addig jó a real-time.
Én minidg azt szoktam, hogy pl szombaton elmegyek buliba, vagy mielõtt fekszem le elindítom, bepipálom, hogy ha végzett akkor kapcsolja le a gépet és hagyom szorgoskodni. Ha talál valamit magától leírtja, nem szükséges a te beavatkozásod (de úgy is be lehet állítani, hogy kérje ki a véleményed, h törölje-e vagy se).

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Sáska
értem. thx for the info.
Még egy kis off: KAV volt nekem is régebben, de olyan lassan scannelt, hogy emiatt sosem csináltam, hanem mindig mentem inkább lõni😊 Ezen változtattak:? Ja, és ebbõl gondolom nincs free?!..

Pano
Röviden: szar programkód, hihetetlen gyér frissítés = szar adatbázis, spyare és adware detektálása szinte egyenlõ a nullával, nálam eléggé visszafogott, amikor tesztelgettem.
No meg, én néha el is gondolkozok azon, hogy adott egy szoftverfejlesztõ cég, aminek van x számú terméke amit értékesít éves licensz formájában és van egy másik, ami ingyenes. Hát, meglehet az oka, hogy nem lehet érte pénzt kérni. De, lehet, h tévedek, bár a tesztek az ellenkezõjét mutatják. sztem a mai világba csupa jószívûségbõl nem adnak oda semmit ingyen.

Nálam a Kaspersky 2006 az abszolút favorit. Óránkénti adatbázis frissítés, nem lassít már be, kidolgozott, átgondolt, stabil, jól mûködik. I'm lovin' it 😊
Ha választanom kéne akkor vagy NOD32 vagy KAV. Eesetleg még panda, de azt is kezdik elcseszni, az új 2006-os termékcsaládjuk katasztrófa.

[HUN]PAStheLoD
jah, nod jó, csak nekem nincs legális .. meg nod-dal már voltak gondjaim ..

[HUN]PAStheLoD
ott a fejed .. ;]

Pigo
Vagy szólj Sisaknak oszt megüt mindenkit!

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

RaSTaBaNDiTa
csináltass egy pólót meg egy baseballsapkát tomcatnél és irasd rá hogy "Golyófogó) <#idiota>

ev1l FlOwEr
Nekem olyan cucc kéne, amelyik az érkezõ heccsátokat fogja meg.....
<#vigyor1>

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

RaSTaBaNDiTa
én eddig avg-t használtam inkább egy ingyenes mint egy fizetõs warez alapon, de hozzájutottam egy legális nod32 höz azóta azt használom elég sok cuccot megfogott már (többet mint avg) és kb ugyanannyi az erõforrásigénye mint avg-nek szal szinte semmi

[HUN]PAStheLoD
de..

AVG Free a legjobb eddig szvsz 😊 Full fapados, ingyenes, gyors .. és pont olyan hamis biztonság illúzióját kelti, mintha mondjuk Norton lenne fent 😊

[HUN]PAStheLoD
ki kérte, hogy ne?
ill. csak próbáltam célozni a népszerû miszkoncepcióra, hogy az ilyen onlány tesztek nem épp a leghitelesebben állapítják meg egy rendszer behatolás elleni védelmét .. ;]

Pigo
A norton vesz le sokat nem?<#confused>

Sáska
mármint azért mondták hogy szar, mert sokat levesz a gép teljesítményébõl. Én nem értek hozzá😊<#lama>

Mr.Grent
Ez mekkora loál, a NOD szar. nó comment

Mr.Grent
Szar a telepítés. alap, ezt már ezerszer láttuk. Nem települt fel a textura.

RIZLA
tessék... kettö is jár érte xD

Pigo
Ezekszerint azt is blokkolta!<#idiota>

Mo.Organ
Blokkolt mindent mint a kisangyal. Hol van érte az ajándék? <#wink>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Pigo
Hûdefaszagyerekvagy!<#worship><#worship><#worship><#worship>
Am kérte v.ki hogy bárkit is lehurrogj?!

[HUN]PAStheLoD
~ 750 m :C

[HUN]PAStheLoD
mer segghülye vagy a nethez, attól még nem kell örülni .. nekem meg pár open, pár closed pár blocked, mégis az én gépem biztonságosabb lehet mint a tied 😄😄😄😄

LES FORZA INTER
megy már a kínai írás dekódolása????????<#mf1><#mf1>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

LES FORZA INTER
pedig érdekes lenne mi a gond az AVASTtal! (csak mert én is azt használom)

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Pigo
Kinek mit ír ki?
Nekem az összes blocked<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#boxer><#ravasz1><#vigyor>

Pigo
Teszteljétek a tûzfalatokat!<#mf1>

RIZLA
[/img] 😄

Sáska
ez engem is érdekelne!
Csak mert elõtte NOD volt, és azt mondták, h szar, dobjam ki, és használjak avast-ot. Amúgy eddig nem is volt semmi baj, csak kiirta, hogy van új avast, letöltöttem, aztán mindenhol tengát talált.

Pigo
Privibe részletezd!
Kíváncsivá tettél!😊
Am melyik fájllal van probléma?

Pano
1322 ,hehehe

Pano
had ne részletezzem 😊

Pano
1030

LaL33
<#buck>😄DDDDDD
Mo.Organ
835.3m

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

RIZLA
kutya baja..... igy kell kineznie <#rolleyes> 😄

Pigo
Ez nagy baj?<#kerdes><#fejvakaras><#fejvakaras>
Az a nagy kocka a golyó!

Pigo
Mi a baj az AvasttaL?

ev1l FlOwEr
Azonnal formatáld a vinyódat!!!

,l,,

😄DD

Pano
két szó: tipikus avast.

Dobd ki.