Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Timber
meg szerencse, hogy van segitseg a nehez napokra ^.^

Amugy hallottatok volna minket Ventrilon ... "Ott van egy az izenel" "Hol?" "Ezt ugy mondod mintha tudnam hol vagyok!" ^.^

Emlekeztet arra az idoszakra mikor MOHAAban eleinte Hunton jatszottunk "Ott van egy a hazban!" "Melyikben?" "Hat amelyiknek szet van love a teteje" "Bazzeg ... mindegyiknek szet van love a teteje!"

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Áh!!!! már zúg lefele 40k-val. (köszi a gyors lelki segítséget 😊 )

Módosítok: ...végetek, ha találok helyet a SOF2 Gold 2. cd-hez (Garett-féle ftp jelszó módosult 😞 ).

Bármilyen segítségek nagyon megköszönnék. Lelki támasz, fekvõtámasz, ftp cim stb.

CB-sek figyelem!!!
Töltsétek le az új TS klienst mert máshogyan nem enged fel.Jelszó most nincs.30perc mulva fentvagyok és aki bejön azt reggelem befelé.
Ha a gyári ts oldala behalna akkor a cserén fentvan onnan is húzhatjátok.Amikor én töltöttem le már csak 5-el jött 😊
The Garrett
áááruló 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Grave Digger
Vasas–Dunaferr SE 31–40 (15–19)
Fáy utca, 300 nézõ. V: Kisfalvi, Péli
VASAS: Pastrovics – Böde 3, Szélesi, Pásztor Zs. 4, CSERNOVA 9 (5), Balogh 3, KOROKNAI 5. Cs: Bartus (kapus), KOVÁSZNAI 5, Kamper 2, Orosz. Edzõ: Köstner Vilmos
DUNAFERR: Cracana – PÁLFFY 8, Borók 5, Borbély 3, Ferling 5 (1), Szrnka 5 (1), VINCZE 6 (1). Cs: Pálinger (kapus), Kindl 1, Györgyné, PIGNICZKI 4, Gáspár 1, Bulath 2. Edzõ: Kiss Szilárd

Sziasztok, csak szerettem volna ezt beszúrni nektek. bár nem pont ide tartozik, de van benne egy érdekes dolog. a hazai csapat játékosai között az utolsó elõtti játékos nevét figyeljétek. Ezek már mindenhol ott vannak😊)

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Na szevasztok !

Csak bejelentkeztem, en is uj olvasoja leszek a Forumnak , es uj jatekosa a jateknak.

Csao mindenkinek
Bazz én 1 éve még nagyban SOF2-zök (na jó közepesben), mondom Timbernek menjunk SOF-ni, áh az szar meg minden. Na jó áttérek mohaa-ra, most meg suttyomban belekezdenek a SOF-ba! Ha lejön a nyomorult második cd akkor végetek! grrr 😊 (be lehet lépni egy CODE elleni csatába valamelyik klánhoz ideiglenesen??? 😊)) )

Petyus_
Na ez volt az eddigi egyetlen DTK-m SOF2-be.. Timber volt az áldozat.. mer ez nálunk hagyomány!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

NaNoKuTyA
szerintem az egy faszság hogy a liga végén járunk meg, hogy a pontok ugye!! Aki így nyer az egy kalap szart se ér!!

\':..:\'

Taptarap
Akkor elveszitjük 28:0-ra az AB elleni wart és ezzek felhozzuk õket a negyedik helyre csak, hogy az ALDI véletlenül se jusson tovább.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
Te nem aludni mentél bakker????

Grave Digger
aludnom kéne már bakker, de eccerûen nem bírom abbahagyni a munkát😊 (ha muszály, akkor dolgozni kell). Nekünk is volt olyan, hogy elfelejtettük a wart, de bolt még szerencsér eössze bírta kaparni a bandát az utsó pillanatban, így tudtunk játszani a TDC ellen😊
Code gratula a bemutatkozáshoz, de lesznek ennél nehezebb napjaitok is😊

LSC
amijen a hozzáállásuk biztos nem mentek volna bele a köcsögök de mindegy hülyék voltunk megszívtuk.Csak miért jó nyerni küzdelem nélkül ezt nem értem.Vesszen az ALDI

Qnosi [OBI]
Elore mondom, hogy ne ertsetek felre, meg ne huzzatok fel magatokat rajta (mi nem ezt tettuk volna), de megertem az ALDI hozzaallasat .. ha nemis teljes mertekben, de EZZEL a gyozelemmel ok valoszinuleg tovabbjutnak, mar egy kis aranyu vereseg a DCFtol eleg nekik a tovabbjutashoz .. Ez mar a finish-e a liganak, azt nefelejtsd el, lehet, hogy menetkozben siman belemennek ..

Timber
Amugy remelem a CODE bemutatkozassal meg vagytok elegedve ^.^

Taptarap

Timber
Happy Tree Friends RULZ!!!!

bar ez nem a teljes ^.^ mert van 28. resz is es meg 2+ smoochie es 6 db karacsonyi udvozlo kartya is ... ^.^

Legjobb a Lumpy (neeeem! NEM A CHEWBAKKA FIA~! ez masik!)

Timber
hat igen bunkok voltak ... bent a szerveren is ott anyaztak ...

Timber
Jabba az vegig Nightvisionnal ment es lott mindenre ami mozog ^.^

R@in
Persze hogy nem fair amit csinálnak(és ráadásul tényleg egy tuskó brigád), de nektek kell odafigyelni mert ALDI már a GHz ellen is nyert elvesztett(!) meccset a szabályok segítségével. Szinte biztos voltam benne hogy nem egyezkednek.
Btw az x3m ugyanezt csinálta az FX-el...

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Pano
Nézzétek meg ezt a Rajzfilm sorozatot flash kivitelben. Eszméletlen durva, de jó poénok vannak benne ;-)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ford Fairlane
Majd igyekszünk....

Taptarap
"Hú de ideges vagy"??? Azzzé az ne legyél.

Taptarap
Csak az bassza a csörömet, hogy elég sokszor /összeszámoltuk 4* és volt olyan amikor nem jelent meg a clan csak levelet irt/ engedtünk még ha szivtunk is utána és erre egy ilyen pöcs banda meg igy beszopat.
Remélem a DCF szétszedi a WAR-on.

Ford Fairlane
Hát igen, a szabály az szabály. Van aki ezt kihasználja és bezsebeli a pontokat. Igaza van, de nem fair. Bár az ALDI válogatott köcsöggyûjtemény amúgy is. Fruitcake-kel és Overdose-zal az élen.
Száksz.

LSC
nem,csak ezt a hozzáállást nem díjazom.Mert ha az idõpont nem jó vagy valami akkor semmi gond.

R@in
Azért nem õk felejtették el a meccset...

LSC
Az összes aldi-s geci bassza meg a qrva annyát.Kértük tõlük hogy ha lehet jáccok le a wart máskor erre azt válaszolták felejtsük el.Ez a tipikus loser gecik akik ha kezükbe esik egy nyerés örülnek mint majom a faszának ahelyett hogy megküzdenének érte.Hú de ideges vagyok.Soha nem jáccom velük 1 team-ben az biztos.

Pano
Ehh, én is mondok egy: üdv! szócskát 😊. De még a beavatáson át kell esnetek

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Taptarap
JajaCsak ugy osztotta a hedsátokat.

Dud [OBI]
Máskülönben meg üdv a fedélzeten a CODE -nak!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Látom Jabba belehúzott nagyon!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

NaNoKuTyA
gratulálok FDI és DCF!

\':..:\'

The Garrett
jól beszélsz Testvér.

Ez volt a ma este Fénypontja, és egyben a CODE bemutatkozása.
Szóval mától, Vigyázat jövünk és hecsátnál alább nem adjuk. 😛

-=Happysode II- The Attack of The CLOWNZ has begun=-
sponsored by: CoDe- Clownz of Da Eternity HCG communitee.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

fdi-brutal
Köszi az OBI-nak,thx a ligát,king volt!!!
Akkor is a MAGYAROK a legjobbak,szoritunk minden magyar tovabbküzdõ klannak!

-FDI-Brutal-Hooligan

zSo
Ezzel befejeztuk a ligaban valo szereplest.

28-14 re nyertunk az SH ellen.

Koszi OBI a ligat, jo volt, de meg sokat kell tanulnunk.
R@in
Szkór?

Grave Digger
FDI - SH 28-14

shop 7-5, 7-2 (fdi piros)
kam3 7-4, 7-3 (fdi piros)

OBI lécci szabaditsátok fel a kettes portot! ÚÚÚGy jáccanánk!
Taptarap
Gratula.

Taptarap
Jelszonk se volt.Ott tolongtunk csak nem tudtunk bemenni.

Üdv!
Qk vs. DCF 7:28
Pra2 (QK) 1:7 és 3:7
Air1 (DCF) 1:7 és 2:7

2-es porton aki akar jáccani, a jelszó zebra.
Taptarap

Taptarap
LSC te hol a rákban vagy????Rendkivüli clangyülés van!!!!

Tyler
Ez azért volt mert minden külföldi klán állandoan átrakja az idõpontot és már belezavarodtunk,kevertük az AB vel a dolgot.

\"building better worlds\"

LSC
hmm.Nem tudom mit és hogy kell.

Taptarap
Ba****a meg annyi warunk lett másik idõpontba átrakva, hogy nem is figyeltük a mai wart ekkora szivást most irtunk nekik levelet ha sportszerûek jáccák le velünk máskor ideje kapni is valamit mert mi már 3 clannak engedtünk és most mi szivtunk be.

Petyus_
Nah a CODE ma este bevállalta az agyaggalamb szerepét amit a cúnya bácsik ki is használtak!

Nekem a végére a dzsungeles pálya megfeküdte a gyomrom, nem láttam semmit, asse tudtam hol vagyok, csomoszór spawnnál megdeglettem, és mérhetetlen frusztrációm egy TK-ban (nem direkt!) realizálódott.. ki is lettem bannolva!

Egyébként volt több olyan momentum* a ma esti játékban ami a multi FPSek legjobb hagyományait idézte!

* arra gondolok ahogy Qnosi feje leszakadt egy jólirányzott shotgun találat eredményeként.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Vigyázat! OFF!:
Szeretném bemutatni nektek a SOF2-n kívüli 'projektjeim' egyikét. Ez a projekt alig több, mint egy éves, és nemrég "érett(?) meg az elsõ gyümölcse". Szeretném a véleményeteket kérni errõl (pozitív/negatív kritikák is jöhetnek, így fejlõdik az ember). A 'gyümölcs'( ) itt található.

Egyebet nem tudok mondani...

...Let's Go! Move! Move! Move!