Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy hallottatok volna minket Ventrilon ... "Ott van egy az izenel" "Hol?" "Ezt ugy mondod mintha tudnam hol vagyok!" ^.^
Emlekeztet arra az idoszakra mikor MOHAAban eleinte Hunton jatszottunk "Ott van egy a hazban!" "Melyikben?" "Hat amelyiknek szet van love a teteje" "Bazzeg ... mindegyiknek szet van love a teteje!"
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Bármilyen segítségek nagyon megköszönnék. Lelki támasz, fekvõtámasz, ftp cim stb.
Töltsétek le az új TS klienst mert máshogyan nem enged fel.Jelszó most nincs.30perc mulva fentvagyok és aki bejön azt reggelem befelé.
Ha a gyári ts oldala behalna akkor a cserén fentvan onnan is húzhatjátok.Amikor én töltöttem le már csak 5-el jött 😊
Fáy utca, 300 nézõ. V: Kisfalvi, Péli
VASAS: Pastrovics – Böde 3, Szélesi, Pásztor Zs. 4, CSERNOVA 9 (5), Balogh 3, KOROKNAI 5. Cs: Bartus (kapus), KOVÁSZNAI 5, Kamper 2, Orosz. Edzõ: Köstner Vilmos
DUNAFERR: Cracana – PÁLFFY 8, Borók 5, Borbély 3, Ferling 5 (1), Szrnka 5 (1), VINCZE 6 (1). Cs: Pálinger (kapus), Kindl 1, Györgyné, PIGNICZKI 4, Gáspár 1, Bulath 2. Edzõ: Kiss Szilárd
Sziasztok, csak szerettem volna ezt beszúrni nektek. bár nem pont ide tartozik, de van benne egy érdekes dolog. a hazai csapat játékosai között az utolsó elõtti játékos nevét figyeljétek. Ezek már mindenhol ott vannak😊)
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Csak bejelentkeztem, en is uj olvasoja leszek a Forumnak , es uj jatekosa a jateknak.
Csao mindenkinek

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

\':..:\'

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
). Nekünk is volt olyan, hogy elfelejtettük a wart, de bolt még szerencsér eössze bírta kaparni a bandát az utsó pillanatban, így tudtunk játszani a TDC ellen😊
Code gratula a bemutatkozáshoz, de lesznek ennél nehezebb napjaitok is😊

bar ez nem a teljes ^.^ mert van 28. resz is es meg 2+ smoochie es 6 db karacsonyi udvozlo kartya is ... ^.^
Legjobb a Lumpy (neeeem! NEM A CHEWBAKKA FIA~! ez masik!)
Btw az x3m ugyanezt csinálta az FX-el...
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Remélem a DCF szétszedi a WAR-on.
Száksz.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ez volt a ma este Fénypontja, és egyben a CODE bemutatkozása.
Szóval mától, Vigyázat jövünk és hecsátnál alább nem adjuk. 😛
-=Happysode II- The Attack of The CLOWNZ has begun=-
sponsored by: CoDe- Clownz of Da Eternity HCG communitee.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Akkor is a MAGYAROK a legjobbak,szoritunk minden magyar tovabbküzdõ klannak!

-FDI-Brutal-Hooligan
28-14 re nyertunk az SH ellen.
Koszi OBI a ligat, jo volt, de meg sokat kell tanulnunk.
shop 7-5, 7-2 (fdi piros)
kam3 7-4, 7-3 (fdi piros)
Ott tolongtunk csak nem tudtunk bemenni.

Qk vs. DCF 7:28
Pra2 (QK) 1:7 és 3:7
Air1 (DCF) 1:7 és 2:7
2-es porton aki akar jáccani, a jelszó zebra.

\"building better worlds\"

Nekem a végére a dzsungeles pálya megfeküdte a gyomrom, nem láttam semmit, asse tudtam hol vagyok, csomoszór spawnnál megdeglettem, és mérhetetlen frusztrációm egy TK-ban (nem direkt!) realizálódott.. ki is lettem bannolva!
Egyébként volt több olyan momentum* a ma esti játékban ami a multi FPSek legjobb hagyományait idézte!
* arra gondolok ahogy Qnosi feje leszakadt egy jólirányzott shotgun találat eredményeként.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Szeretném bemutatni nektek a SOF2-n kívüli 'projektjeim' egyikét. Ez a projekt alig több, mint egy éves, és nemrég "érett(?) meg az elsõ gyümölcse". Szeretném a véleményeteket kérni errõl (pozitív/negatív kritikák is jöhetnek, így fejlõdik az ember). A 'gyümölcs'(
) itt található.
Egyebet nem tudok mondani...
...Let's Go! Move! Move! Move!