Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 ilyen idióta kinézetû ám mégis kib. aranyos kutyát életembe nem láttam 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ez kééész 

ahahahahahahahah xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hogy néz kia az a cucc bazze????? 😊)))))))))))))))))beszarok csezzeg xDDDDD pfahahaha

kár votl beraknod msot akárhányszor megfordul körülöttem a nano el fogom magam röhögni xDDD
hogy néz kia az a cucc bazze????? 😊)))))))))))))))))beszarok csezzeg xDDDDD pfahahaha

kár votl beraknod msot akárhányszor megfordul körülöttem a nano el fogom magam röhögni xDDD
gihi sokat gondolkodtam azon hogy nézhet ki a nanokutya... valahogy igy?:

CODEsoknak nem jar? ^.^
akkor Petyussal nem kellene 10 percenkent uj szerverre mennunk mert valamelyikonket bannolta a masik halalaert.
akkor Petyussal nem kellene 10 percenkent uj szerverre mennunk mert valamelyikonket bannolta a masik halalaert.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Mégegyszer gratula a DCF-nek 😊
Így kell ezt csinálni LoooL édes bosszú gratula. 😊
ALDI jóljárt a parasztságáért.
ALDI jóljárt a parasztságáért.

Lezajlott az ALDI vs. DCF, az eredmény 20:25
Air1(DCF) 7:6 és 7:2
Kam4(ALDI) 7:5 és 4:7
Air1(DCF) 7:6 és 7:2
Kam4(ALDI) 7:5 és 4:7
Hat probalgattunk nehany mapot Duddal es Piluval .. Megakadtunk eleg hamar, a bunker_site nevezetunk, ahol kb 25 perc utan Dud mar nagyon nem birt magaval es menni akart HENTELNI!!!
Ugy kellett kenyszeriteni, hogy nezzunk meg megvalamit ...

Ugy kellett kenyszeriteni, hogy nezzunk meg megvalamit ...

hihihih =)
Há ebbõl a listából egyedül a R@in érdemli meg./remélem jól benyaltam magam?

/

/CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Azt telepitsd amelyikbe a textures0.pk3 mérete 413 194 735 byte.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Na akkor összeszedem, hogy ki kapott admin jogot.
Rain: állandó OSP
FX Grosse Baleine: próbaidõs OSP
TDC Winghaven: próbaidõs OSP
X3M La Rocca: próbaidõs OSP
Ennyi. A szabályokat tisztáztuk velük. Ha valaki visszaél a hatalmával, vagy olyat tesz ami nem tetszik azonnal megvonjuk a jogokat.
Rain: állandó OSP
FX Grosse Baleine: próbaidõs OSP
TDC Winghaven: próbaidõs OSP
X3M La Rocca: próbaidõs OSP
Ennyi. A szabályokat tisztáztuk velük. Ha valaki visszaél a hatalmával, vagy olyat tesz ami nem tetszik azonnal megvonjuk a jogokat.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Nyugi. Hamarosan jelszavas lesz. Már csak pár nap.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
OBI-s fiuk !
Itt lassan mindenki ADMIN lesz ?
Mar az egyik FX-es is az.
Meg jo hogy magyar. 😊😊😊😊😊
Itt lassan mindenki ADMIN lesz ?
Mar az egyik FX-es is az.
Meg jo hogy magyar. 😊😊😊😊😊
ahh thx a textores0.pk3 volt az kisebb volt 5megával pfff.Mégegyszer köszönöm.Már próbálltam mindenféle cfg-t beállítást de erre nem gondoltam volna.

A második cd-n lévõ egyik *.pk3 fájl-t nem másolja fel rendesen nézd meg a méreteét a cd-n és a könyvtárba ahova feltelepitetted nekem is ugyanez volt.
Jézusom ki ez a sok Idegen itt a mi kis féltett MAGYAR szerverünkön. Mennyi új arc. Nem szeretem az idegeneket elviszik a sok killemet.
Mikor is lesz már lekodolva ez a szerver.
Nem vagyok rasszista de IDEGENEK tarkarongy haza.
Mikor is lesz már lekodolva ez a szerver.
Nem vagyok rasszista de IDEGENEK tarkarongy haza.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
nobr33 megmondtam... szar az a 9700Pro. cseréljünk. Adok érte 2 tevét meg egy gef4mx et.
Hi all.Valaki segíthethe plíz.A problémám a következõ.Fel installatam a sof2-t meg a gold updateet is.Amíg csak a sima 1.0ás sof volt fent addig ment a szingli de ha multiban índítom.Nincsenek textúrák a terep tárgyakon,azaz minden fal föld (ojjektum😊))) fekete alapon fehér nyégyzetrácsos.Nos gold update után már singliben is ezt csinállja.A lényeg hogy neten szeretnék jácaní vele.Mi lehet a problem?A config 2700xp club3d 9700pro eng xp pro sp1 catalyst 3.1drv dx9

Holnapi nap csapatunk 1 resze
Mapo , Spigi, Moorgan, es en BoltBoy
elmegyunk egy LAN partira es kepviseljuk a SOF-os tarsadalmat. A szervezo fiuk hivtak meg minket , hogy megmerkozzenek velunk SOF2-ben.
Remelem legalabb ott nyerunk

Az en gepem lesz a server, ugy teljesesn olyan erzesunk lesz mint ha a jo oreg OBI serverek valamelyiken jatszanank.
Az eredmenyekrol majd beszamolok Vasarnap este.
A resztvevok varhato letszama allitolag 50-60 fo lesz.
Mapo , Spigi, Moorgan, es en BoltBoy
elmegyunk egy LAN partira es kepviseljuk a SOF-os tarsadalmat. A szervezo fiuk hivtak meg minket , hogy megmerkozzenek velunk SOF2-ben.
Remelem legalabb ott nyerunk

Az en gepem lesz a server, ugy teljesesn olyan erzesunk lesz mint ha a jo oreg OBI serverek valamelyiken jatszanank.
Az eredmenyekrol majd beszamolok Vasarnap este.
A resztvevok varhato letszama allitolag 50-60 fo lesz.
Ja ma nagyon harapos kedvemben vagyok biztos front van.

látom nemcsak én vagyok köcsög paraszt kedvemben 

Hát ez a smile kurva jó akkorát röhögtem, hogy a székrõl majdnem leestem. Csaba a PS-el mi van??
jah egyebkent szerintem sotetbarommal nem fernetek emg egy klanon belul(ruhell teged)
ehehehe aszondja "szolgáltatásaimra" 

Na HI! Köszönöm ajánlatot! Nem szivatás! Csak a multkor Sotetbarom lehurogott! Szükségem lenne egy messenger emailre !
vagy igy? 😄