Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újra visszatertem egy kicsit jatszadozni! 😊 Eléggé megugrott a szerverek száma mióta voltam

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Mondjuk én nem sose voltam igazi MOH:AA gémer én MOH:AA flémer vagyok!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
HA valakinek van kedve és ideje szombaton, azt szivesen látjuk a Bahnof nevû szórakozóhelyen, ugyanis klánunk szombaton egy lanparty keretében ünnepli 5. születésnapját!
LAN után pedig ha minden igaz, márpedig igaz, akkor a bahnofban folytatjuk az ünneplést néhány jóképességû 😊 mohaa-sal. Szóval ha valakinek van kedve szivesen látjuk!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nos ami viszont tényleg zavaró a sof ban (nekem)
az egyetlen egy dolog: legyen mondjuk a chinese street pálya, én állok az utca egyik végében a másik végében szalad át az ellenfél... Mármint szaladna, de én csak annyit látok belõle hogy félmétert szalad eltûnik és 2m rel odébb "rajzolja" ki ujra és így megy végig az utcán. Így képtelenség lelõni. Lehet hogy ezt a stabil 25 fps em teszi, vagy nemtudom.
Bár 1.3Cel 256 rammal és gef4mx el nem 25 fpsnek kellene lennie énszerintem.
mondjuk van mikor 90 (beltereken)
Már lopják is a nickünket 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Már itt is reklámozzátok magatokat?De miért mondják azt,hogy építhet rá?
A DOS protected mode az jó volt, de igazság szerint a mostani Windows sokkal jobb játékplatform mint amilyen a DOS volt. Legalábbis felhasználói oldalról biztos.
Hajrá DCF este remélem egy 28:0-ra megveritek õket.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

meg Keses Petyus kollega nelkul nincs is ertelme ^.^
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
"sziasztok, bár látom, ti a játék mp részével foglalkoztok, de BIZTOS tudtok segíteni. szóval a single playerben elakadtam ott, ahol...."
szóval fölösleges, ilyenek mindig lesznek.
Mindenesetre mivel ilyen szépen kérted, válaszolok neked. Íme, itt találsz egy végigjátszást, bár a legegyszerûbb, ha mész elõre és lelõsz mindenkit. Az utolsó ellen után vége van.
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/soldier_of_fortune_ii_a.txt
Nincs értelme olyan dolgokon vitázni, hogy kinek mi tetszik. És amikor valakinek olyan megnyilvánulása van, mint amit idéztél is, csak sajnálni tudom, de vitázni nem fogok.
A játék úgy ahogy van és a társaság miatt is csak azt tudom mondani: SOF2 FOREVER!!!

posse t.w.d.
es petyus meg en mar itt vagyunk! ^.^
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Miért is?Mert azt az oprendszert csak format c:-al lehetett legyürni a wincsiröl.Bazz ne a winfos egye már meg a rendszerenergiát hanem a programok.