Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LES FORZA INTER

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

LES FORZA INTER

NaNoKuTyA
wacapp?😊

\':..:\'

Mr.Grent
Jah és a legnevetségesebb az egészben az volt, hogy mikor CB-re RD is meg lett hírdetve minden csapatnak más volt az RD jelentése. Mert a CB nem kötötte ki hogy melyik az 1-etlen. Így nállunk ez, Kasziéknál amaz, megint máshol megint más. Szóval lol. De az igazi kihívást a CTF ölte meg 😊

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Modokról: Szerintem Zrest egy rakás fos. Obi volt a sirály.
Aztán Obi team megpróbálta rádumálni a CB-t hogy legyen RD erre õk elfogadták, de RD helyett ezt a korcsot találták ki. Volt egy másik mod is, ami viszont nemvolt olyan vészes.
Bár azért az röhelyes hogy m203-al alád lõnek és vigyorogva mész tovább zrest RD-ben.
De be kell látni hogy az RD-vel ilyen lett a gém. Ha nem lett volna RD azt megnéztem volna azért. Simán végigvertünk volna egy rakás teamet. Mert azért ne felejtsük el hogy volt egy csapat aki ND INF-en az 5. hely ig jutott. Még amikor ez játék, tét gém volt.

Ma már eltüntek a nagy csapatok, maradtak a kövületek, és az ujjak. Meg az esztelen frag, meg a utálom 20 percig õt nézni, már ha 1x inf a gém.

RIZLA
kira 😊 nah.... mint lakásfelújítás után 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Mr.Grent
Banner re, sry de csak napi 1x jövök erre

Pigo
HKC fair play server 86.101.7.99:20100
Mapcycle: Jor1-DEM/Dep1-INF/Mana-CTF/Kam5-VIP/Dust2-CTF/Italy-INF

Ha unjátok a jor1/shop2 ctf-ezést!!!

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Kaszi46
jájá, sorry sorry😛 mostmár tényéleg gyövök! tegnap elõtt már játszottam is😛

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
http://iaro.srv.hu/kep/sofbanner2.jpg mint írtam, ez a kép már nincs fent iaron, ezért töltöttem fel ujra. igaz most a 3-as verziót, szinte ugyanaz mint a 2-es csak egy kis motion blur van a karakterek feje mögött😛

*Posse*T.W.D*

Sáska
te jól eltûntél megint.. Küldtem invitationt, meg minden, te meg sehol. Száradjon le a jobb kezed<#mf1><#mf1>

Pigo
Kaszi fajta kép: http://iaro.srv.hu/kep/sofbanner3.jpg

A banner: http://iaro.srv.hu/kep/sofbanner2.jpg

szal át kéne nevezni 2-re!!!!!

Kaszi46
kb 1 hónapja szerintem csináltak egy nagytakarítást, ugyhogy feltöltöttem újra.

*Posse*T.W.D*

RIZLA
<#eljen> höhhh..most nézem, ez is az iarorol van linkelve , de akkor fent miért nem látni??

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Kaszi46

á bi bekk<#ravasz1><#email><#violent><#gun><#violent>

*Posse*T.W.D*

Pigo
Akkor egyszitnem vagyunk!!!<#idiota><#idiota>

RIZLA
Grent papa .....nem szereled meg a pannert .....?! 😊 lécciléccilécci 😄

RIZLA
még vesztessz belõle kb.20-at, és akkor egálban is leszünk..... <#mf2><#gun><#violent><#law>

LES FORZA INTER
Ja aki vip/inf/dem-et akar, mas mapon a jor1/shop2-n kívül, az néha nézzen fel a HKC serverre, Pigoval valtunk jobb mapokra is kívánság szerint is!

Sáska
Yees, mostmár jó, csak 50 a pingem a kurvára:/

Sáska
jaja, de még csak ilyen szar net van.

ev1l FlOwEr
Nem még benn, elintéztem neki, hogy a cellájában legyen net, meg hogy csak kétnapont tágítsák az ánuszát.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

RIZLA
nem mondod Nano, hogy +int sitten volt ..... 😄

ChMx
Pigonak igaza van. Nincs admin hozzaferesed a gepedhez mert nem admin fiokbol jatszol, es ez nem tetszik a pb-nek.

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

NaNoKuTyA
már kint??😊

\':..:\'

RIZLA
Pigo mondja a tutit .....

Athletic  Bilbo
hát nekem fingom sincs, de majd Rasta megmondja. 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Pigo
ööö lehet hogy nagy baromságot mondok d asszem az a hiba hogy nem a gép admin fiókjáról játszol vele vagy mi a szösz....

problémám van. help pls

belépek a játékba. pár mp és ledob a pb ezzel a szöveggel.

Inadequates 0/S privilegs vagy vmi hasonló.
tud vki nekem segíteni?
elõre is köszi.

Pano
Bár ezzel az említett mod-al nem volt szerencsém, de az írottak alapján tiszta CoD 2 feeling jutott az eszembe, ott is, ha becéloztad torzón ugyan azt a pontot ugyanabból a távolságból kb, egyszer fejlövés lett belõle, egyszer láblövés, nem egyszer meg full elkerülte mind a 30 golyó az embert... 😄

Azt szerettem a SoF 2-be, hogy itt ényleg meg kellett tanulni lõni a fegyverekkel, nem random szarságok voltak, meg mindig lehetet tanulni valami újat, mindig volt kihívás, olyan dolog, amin lehetett fejleszteni vagy más módon megoldani. Egy fikarcnyit sem éreztem azokból a feelingekbõl amiket a SoF adott, bármely más FPS játékban, egyszer sem! Pedig már minden lehetséges szaron végigszenvedtem magam, aztán feladtam, mert egy rakat fos volt az egész. A legnagyobb csalódásom a Cs:Source volt, már milliószor megbántam, hogy pénzt adtam ki érte, no meg a CoD.

No meg a GBS powa hiányzik, a kutyatelep 😊) De az nagyon.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LES FORZA INTER
naon odavág az a mod, és olyan mint a ctf, csak kicsit taktikubb sztem, szal jobb.

Pigo
Vip-rõl jut eszembe!!!!
Anno a SoF2-be nekem tetszett a V.I.P. mod.
Nem tom nektek hogy tetszett ez a mod.
Kár hogy már nincs<#rinya> (<#violent><#gun>csak a jor1/shop2 ctf<#bdead>)

Sáska
Ez nem igaz. Nekem OBI-n 0.67 volt a sens-em, a mouse accel meg csak windowsban volt mediumra állítva, game-ben cl_mouseaccel 0 volt..
AMúgy meg ha nem lennék lusta, akkor csinálnék neked egy válogatást fraps-sal, hogy mennyi kamu lövés van zrest2-ben...
Lehet h én vagyok béna, de egyszerûen én nem látok rendszert benne, nem érzem azt, hogy tanulni lehetne a célzást (most nem a pontlövésrõl beszélek), mert nekem nagyon randomnak tûnik. És ettõl, hogy random a szórás, tiszta útszéli céllövöldévé válik az egész játék. Nem véletlen, hogy anno pl a quake sorozatban nem volt szórás, hanem pontos volt minden lövés: ennél fogva igazán kijött az, hogy ki mennyire tud célozni.

Mr.Grent
I am Back, H.o-kilõve 😊

Sis, akad CTF, DM, De többnyire a Dem dominál. A Vip=túszmentõs annyira már nem, sõt talán semennyire. És ha mindenigaz, nemsokára lesz CS:S pro mod. Ami a grafikákat dolgozza át, hogy mindenütt 100FPS legyen. Pl inferno-n. Ami ugye a legzabásabb mapok terén. De röhely hogy még mindig a dust2, Office, Italy a sztár, a noobok közt ( kb 60%)!

Rasta Mikor röffenünk össze újra? De most egy csapatban ha lehet. Ha érdekel titeket persze.

GAthersw
Ja, hogy ez a Zrest, biztos ezen is játszottam sokat, de azért még mikor aktívan nyomtuk (Ti.E, GBS, Posse) akkor még az OBI RD volt a menõ nem?

01110000 01110010 00110000

ChMx
Hát.... Zrest a legjobb MOD amit csinaltak sofhoz, ez igy nem igaz hogy ralosz es melle megy. Ha FOLYAMATOSAN losz ra akkor melle megy a fele loszer mert sokkal nagyobb az AK szorasa mint OBIn es ezt eleg nehez megszokni. A szakaszos loves nagyon pontos zrest-en. Egyebkent netzz meg egy OBI-t minel magasabb a sens annal kevesbe emelkedik fel az AK ezaltal folyamatosan tudsz egy pontba loni ha akarsz. Ez az ami hianyzik neked sztem. Nagy sens(es/vagy mouseaccel) es gyorsasag2win. Zrest-en nem lehet egy pontba loni csak ha celzol is kozben es folyamatosan celon tartod a keresztet, ez az ami eleg nehez, sokkal jobban hasonlit inkabb az ND-hez. Vegulis kinek hogy lehet keson kezdtem a game-t es nem szoktam meg elegge az OBI-t ezert konyebb az atallas, en azert megis a zrest-re szavazok.

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

RIZLA
ezexerint ..... 😊 bár sztem tölünk is kevesen vágják a leghiperebb varázslatokat ... 😊

GAthersw
Mi az isten az a zrest, valamirõl lemaradtam? 😮

Sáska
az nem csak az ugandán volt?

Sáska
ez zrestben is sokszor igy van<#szomoru1><#szomoru1><#rinya><#nevetes1>

Sáska
Szerintem szimplán eljárt az idõ felette.. mondjuk az is igaz lehet, hogy a CTF megjelenése felgyorsította ezt, mert amint jött a CTF, sokan átmentek oda, ésa játék igencsak a frag-ekre lett kihegyezve, nem úgy mint régen INF-ben, ahol mindig az számított, hogy melyik csapat nyer..
Aztán CTF mégtovább lett butítva -->lsd: jor1/sof2. Ezzel végképp fel lett téve az i-re a pont, mert azért valljuk meg, jor1/shop2jor1/shop2jor1/shop2jor1/shop2... annyira nam változatos.
A zrest meg már csak hab volt a torkán..<#szomoru1><#szomoru1>

CSS-ben ha jól tudom, nincs is CTf, csak INF/DEM meg valami túszmentés. Ez mind csapatjáték, ami public ctf-en nincs, és nem is lesz soha. Viszon van: "köcsög camper", "su mofo", "cheater", "xy is a noob camper", etcetc..

Ezek ellenére nekem még mindig a sOF2 marad a klasszis, csak ma már nem az van, hogy márdélelõtt azon gondolkozom, hogy majd egész délután/este lövök, mert már baromi unalmas a két map, meg a zrest:/

RaSTaBaNDiTa
ja mert 2 napja lett bekonfigolva

koma00
Sof2 nem zrest2-vel lett meggyilkolva, hanem inkább anno x-mod-dal!!! <#guluszem1><#guluszem1>

Felraktam én is cs:s -t (eredeti, de 1 év alatt kb, ha 3* jáccottam vele sokat mondok... <#mf1><#wow1> )

WaReZ-SMoKeRSeRVeR|27ms|62.112.194.67:27015 ---> Mindig üres <#wilting><#lama>

RaSTaBaNDiTa
ez 100%-ig igaz <#wave> meg még az az elõnye hogy nem 26 magyar játsza mint a sof2õt amit meggyilkoltak a zrest2vel ...

RaSTaBaNDiTa
ez 100%-ig igaz <#wave> meg még az az elõnye hogy nem 26 magyar játsza mint a sof2õt amit meggyilkoltak a zrest2vel ...

ev1l FlOwEr
Van olyan is, meg olyan, hogy hátulról nekinyomod a fegyver csövét a figura tarkójának, oszt' mellé, muhahahahaha.
Persze megfordul és pofánlõ.

A sebzésmodell, hogy úgy mondjam nem tökéletes, a sofé sokkal jobb.

Azé' az is igaz, hogy a css kinéz valahogy.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

GAthersw
Oszt milyen kliennsel lehet ide felmenni? Ez a source ez nem az amelyiknél mögélõssz és beadja a fejest?

Sáska
azért mondtam, jobb, mint a CSS<#whatever>

Pigo
Mit akarsz a DOOM az egy fasza game!!!!

Sáska
Akkor már inkább menjünk Doom1-ezni<#nyes><#idiota>