79689
sof2.jpg
  • Lest4t
    bilbó, psycho msnen lépjetek rám plz
  • MuayBoy
    Nagyon zsír lett..... a guidnál gondolom meg kell változtatni a sajátunkra (utolsó 8 számjegyre) nem?
  • Allatgoreny
  • Allatgoreny
    Elvileg teljes egeszeben mukodik a profil, es a leadereknek van egy kulon menu a csapatnev beallitasara, ami meg sehol sem lathato:DDD
  • RIZLA
  • LaL33
    Állat intézd plz a ligát!!!
  • X P A
    hát ez beteg ba+
  • Pano
    mesemese mátka
  • LaL33
    ARC F1
  • MusA
    ARC F1
  • mooo
  • RIZLA
  • ChMx
    Bár nem tud itt senki választani a szopás jó volt.
  • mooo
    ikszpéa
  • X P A
    vagyOK
  • X P A
    A lama én vagy az ARC nemtommi,
    kérem kaccsójjaki
  • LaL33
    A jó öreg Dolák Saly barátnöt keres :D
  • ev1l FlOwEr
    Köszi.

Nekem az ARC jobban teccccik.
  • Taptarap
  • Allatgoreny
    CO
  • LES FORZA INTER
    asszondod az arc lama?
    csak sztem akkr vissza lehetne vágni, eccerűbb kikapni, nyerni. de mind1
  • X P A
    mi a f@szról beszéltek itt?
    nem lehetne egy ligát indítani a lámáknak, meg egyet a profiknak?
  • Pano
    :DD
  • LES FORZA INTER
    arc
  • Kaszi46
    ARC F1
  • Pigo
    POFA=arc
  • Sáska
    ARC= All Round Counts (mind pirosban, mind kékben szerzett pontok számítanak)
    scorelimit 7 vagy 10 (megállapodás kérdése)
    timelimit 0

CO= Charge Only (csak a kék oldalon hozott pontok számítanak)
    scorelimit 0
    timelimit 20
  • ev1l FlOwEr
    Mijaza zARC meg INF CO?

• Taptarap
    ARC!
  • Sáska
    persze én is, no offence
  • Allatgoreny
    Jo, nekem teljesen mindegy, azert kivancsi vagyok a tobbiek velemenyere is. Te meg ki vagy rugva.
  • Sáska
    akkor nézzük jor1-et.
    relativ kicsi, pörgős map.
    mivel a piros tudja, hogy csak ATOMKEMP van, mert minden egyes eltelt másodperc nekik ketyeg ezért szépen bekempelik übermod a táskát, mindenki hoz magával 5 flamet s azt dobálgatják. nem hiszem, hogy el tudsz hozni jor1-en 2 perc alatt egy táskát, ha az egész red team rajta ül.
    (ha 1 kör nem sikerül, vagy 2 percen túl vagy, már meg is dőlt a 10 pontos teória.
  • Allatgoreny
    Sztm tobb tatyot el tudsz hozni, ha nem hk2-bol indulsz ki. Plussz ARC nal ott van a piros oldal is, amit ugyanugy be lehet kempelni masszivan, itt is realisan keves esely egy 14-0 hoz. Szerintem. De tudod mit, szavazzunk:D
  • Sáska
    hát nem tudom...
    ha CO van, sokkal kevesebb pontot tudsz gyűjteni.
    ARC-nél 10 pontot tudsz összeszedni oldalanként, míg CO-nál sztem ez esélytelen.
    vegyük mondjuk kam3-at:
    ha minden kört hoztok, és gyorsak is vagytok, akkor is 1 táskaelhozatalhoz kell min. 2 perc. tehát optimistán gondolkozva kékként bezúztok 20 perc alatt 10 szászlót (nem hibáztál 1x sem, és minden kört ti nyertetek). Azért mondom hogy ez optimista hozzáállás, mert a piros rá fog ülni a szászlóra, és szépen flame-elget, hogy minnél jobban elhuzza az időt...
    De mind1, akkor is 10x kettő perc alatt hozunk 10 flaget.
    Namármost ezekután átmegyünk piros oldalra, ahol már mi nem fogunk 1 pontot sem kapni, csak a kialakult előnyünket őrizhetjük meg, a lemaradásunkat itt már nem hozhatjuk be.
    (hozzáteszem, hogy kam3 egy közepes méretű map)

Ugyanez (kam3) ARC-ben:
    timelimit 0, scorelimit 10 avagy 7. Ha ugyanazokkal a képességekkel vágsz neki, mint a fent emlitett CO-n, akkor ugyanugy elhozol 10 táskát. VISZONT: pirosban ismét hozhatsz akár 10 pontot.
    Ha 7es scorelimittel játszol, akkor is 14 pontot szerezhetsz max.
    Ergo: ha sc 10, akkor ARC-n legjobb esetben 20 pontot hozhatsz össze, 7es scorelimitnél 14-et.
    Mindkét szám nagyobb, mint a (szerintem) optimistán számított 10 pont a CO gametype-ban.
    Kérédéseim:
    Miért ellensúlyozza jobban a CO a CTF-et, mint az ARC??
    Hány éves a kapitány?
  • Allatgoreny
    Jah regelj, s remelem az a ket csapat, amelyekbe kerulsz egy csoportban lesz
  • Allatgoreny
    Meglatogatott Csomo baratom, es miutan kolcsonosen leszoptuk egymast, ugy dontottunk hogy az INF CO szabalyok szerint fog menni a CTFen elhozott flagek ellensulyozasa erdekeben. Vagyis 1 round 20 perces es csak a kek oldal szamit pontnak. Csomo most irja a szabalymodositasokat, en meg haladok az oldallal, majd szolok ha mukodik is valami:DD Velemeny?
  • Allatgoreny
    Barmok:DDDDD
  • ev1l FlOwEr
    Én is erre gyanaxom, de nem mertem leírni....
  • RaSTaBaNDiTa
    menj már ez a logfile hamis!! Leakarod járatni szegény CSiszit... te nemszoktál ilyen kultúráltan fogalmazni
  • Mr.Grent
    Anita és Gandalf a nyerő