Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Görény viszont szerette, mert nem fájt neki annyira...
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
<#buck>#buck>
Amúgy ha zrest-en kicsit erõsebb lenne a shoti, akkor el lehetne viselni😄 de igy nagyon szar, van mikor 3 lövés kell.<#szomoru1>#szomoru1>
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
(amugy melyik szerveren folyik ez a kiaszavazos, kibannolos? 😄)
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
Ügyes.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
a másik meg, a sorozatos bannolós, kiszavazós mentalitásod miatt, neked nagyon meg sem kell szólalnod ahhoz, hogy megtudjuk mekkora egy sötét bunkó vagy. nem tudom milyen kommenteket vársz a viselkedésed után.
sportolni gondolom sohasem sportoltoltál, ezért is nem fejlõdhetett ki benned az az aprócska, ám annál fontosabb képesség\viselkedési forma, hogy elfogadd az esetlegesen nálad valamit jobban mûvelõ embertársaidat. no nem baj, biztos fogsz te is még szintet lépni, de addigra remélem már egyedül fogsz kuporogni valamelyik sarokban a szervereteken!
'és hogy belépjek én is a klienseid közé, meg legyen mibe kapaszkodnod, a jo kujva anyukádat.
amugy az ilyen, meg hasonló kirugatós\kiszavazós, zsidozós(megtörtént eset) pöcsfejek miatt nem látni engem(tudom nem is hiányzok😛) magyar szervereken.
a viszont látásra!
*Posse*T.W.D*
Kis homo név....
<#ejnye1>#ejnye1>
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
- Yes, who are you please?
- I'm Watt.
- What's your name?
- Watt's my name.
- Yes, what's your name?
- My name is John Watt.
- John what?
- Yes, are you Jones?
- No I'm Knott. Will you tell me your name then?
- Will Knott.
- Why not?
- My name is Knott.
- Not what?
- Not Watt, Knott.
- What?
érdekes egy bug... szeressük, lesz mivel megmagyarázni a TKkat 😄
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
shop2 ctf, nem volt jobb,
-elhatároztam, hogy uccse szoktam zászlót hozni, itt az ideje eccer megint. Felveszem a zászlót, nyugisan elindulok, jön velem szembe egy csapattars, kitérek elõle menjen nyugisan tovább, erre rám néz és lelõ!
-1,5-2 perccel késõbb megyek folyosón, megint elengednék egy másik csapattársta, erre az is lelõ!
kérdezem én van egy 3. csapat skin is ami miatt el lehet téveszteni, hogy ki jön veled szembe, amikor még egy ellen sincs a közelben? vagy mi a rák? vagy én vonzom a vakokat?
Végül hogy lezárjam a vitát, idézem PacMan barátomat: Nem vitatkozom idiótákkal, mert lesüllyedek a szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal.
ad1: szánalmas hogy azért basszátok ki az embert mert jobb, tökmindegy ki szavaz rá.
ad2: Sis3 kért meg rá hogy töröljem a kommentjét.
ad3: Sáska te pöts keres kihívásokban gazdagabb játékot. A soffban már túl öreg vagy, és ezt azt ifjú titánok nehezen tudják elviselni (mármint hogy több a tapasztalatod).
Jah és HK1 Powaaaaaaaaa
https://grentmedia.hu
A szavazásról meg annyit, hogy elég volt hogy rajtad kívül egy másik gyerek, aki történetesen a haverod és a kedvedben jár, megnyomja az F1-et...<#lama>#lama>
Ha problemad van velem ,akkor ne az sg-n irogass es szidalmazz, hanem ha mar van 1-2 kozos ismerosunk kerdd el az msn-cimem es beszeljuk meg ott(ahogy utolag ezt meg is tettuk).Mellesleg ez egy SZAVAZAS volt!!!! tehat nem en bannoltalak mint regen 😊 hanem kiszvaztak,ennyi . Nah es most mivel amugy alltalaban nem olvasok sg forumot csak kb fel evente egyszer mikor a tisztelt tanar ur elkuldd a picsaba,most vegere van okod(okotok)kicsemegezni,szitkozodni,elkuldeni anyamba,lenoobozni,szanalmasozni stb... mivel nem jovok fel megint egy fel evig es most sem jottem volna ha az egyik kozos baratunk nem hivja fel a figyelmem hogy ,te gerinctelen modom a hatam mogott,tudvan hogy nem olvasok sg forumot,szidalmazod anyukamat,aki ugye nem tehet rola hogy a draga kis fiacskajanak nezetelterese tamadt veled,szoval agyoniskolazott letedre elegge unintelegens modon reagaltal valamire , ami szerinted nem volt helyes.Szoval szitkozodas indul,irogatasra fel!!!!
Ezmijez?
Irgalmatlanul beszívott, betépett, bebaszott emberek. Mindenki, másnapos, aznapos, tökrészeg, vagy épp csak pusztán jól érzi magát tisztán és józanul. Vidámak, szabadok és leszarják a mainstream-et. Asse tuggyák mi a faszom az. Csak a pillanat van. FANTASZTIKUS!
EZ a Sziget!
<#worship>#worship><#worship>#worship>