Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NaNoKuTyA
de meleg van itt...

\':..:\'

ev1l FlOwEr
Asszony is mindig arra panaszkodik, hogy túl gyors vagyok...

Görény viszont szerette, mert nem fájt neki annyira...

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Sáska
Ne idegesíícccss!!😊
<#buck>
Amúgy ha zrest-en kicsit erõsebb lenne a shoti, akkor el lehetne viselni😄 de igy nagyon szar, van mikor 3 lövés kell.<#szomoru1>

Pano
flowa brada megelõzött, nem baj.. attól még a tény tény marad.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
te elvileg nem olvasod ezt a fórumot, nem? 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ChMx
ááá oda nem járok mert csak rágom a répát OBI miatt, shotty2win es meg celozni se kell vele.. 😄

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

Sáska
Mikor lesz war? Msn-en jelentkezz be<#email>

(amúgy sem-en)

ChMx
Hianyolunk, foleg a kurvabazmeg<----nem csunya szo de nem vagyok intelligens 😛 szerveren. 62.112.194.67:20101

(amugy melyik szerveren folyik ez a kiaszavazos, kibannolos? 😄)

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

NaNoKuTyA
úgy hogy olvassa...

ev1l FlOwEr
Az hogy lehet, hogy nem olvasod a fórumot, de válaszolsz pár órán belül mindig?

Ügyes.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

NaNoKuTyA
wörd!😊

NaNoKuTyA
hogy jön az iskolázottsághoz és az inteligenciához a káromkodás?

Kaszi46
azért ne nagyon szokjál ide, köszi! ahogy te sem bírod elviselni a veled egy szerveren játszó jobb játékosokat. úgy mi sem, az ezen a forumon megforduló, nálunk ennyivel mûveltebb, és okosabb kreténeket.

a másik meg, a sorozatos bannolós, kiszavazós mentalitásod miatt, neked nagyon meg sem kell szólalnod ahhoz, hogy megtudjuk mekkora egy sötét bunkó vagy. nem tudom milyen kommenteket vársz a viselkedésed után.

sportolni gondolom sohasem sportoltoltál, ezért is nem fejlõdhetett ki benned az az aprócska, ám annál fontosabb képesség\viselkedési forma, hogy elfogadd az esetlegesen nálad valamit jobban mûvelõ embertársaidat. no nem baj, biztos fogsz te is még szintet lépni, de addigra remélem már egyedül fogsz kuporogni valamelyik sarokban a szervereteken!

'és hogy belépjek én is a klienseid közé, meg legyen mibe kapaszkodnod, a jo kujva anyukádat.

amugy az ilyen, meg hasonló kirugatós\kiszavazós, zsidozós(megtörtént eset) pöcsfejek miatt nem látni engem(tudom nem is hiányzok😛) magyar szervereken.

a viszont látásra!

*Posse*T.W.D*

Bundzsi
Jah es udvozlom a moderatort,aki nem azert szedi ki a karomkodast mert az a dolga hanem mert megkerik ra(bar ha addig nem olvasta akkor nem szoltam),bar megint van egy szerintem moderalando hozzaszolas,de hat ez nem az en dolgom,nem vok moderator,csak egy vendeg!

Bundzsi
Ugy latom van meg egy agyoniskolazott ,inteligencihianyos kliensem(meg egy gbs-es)nanokutya szemelyeben.Nanokutyus,a tied 😄

ev1l FlOwEr
dam!en, mi?

Kis homo név....

Sáska
<#beka2>

NaNoKuTyA
csak rajta....<#duma>

ev1l FlOwEr
Hûha, ebbõl flém lesz megint!

<#ejnye1>

Király, de kimaradt egy sorköz és egy gondolatjel<#vigyor2>
NaNoKuTyA
kurva anyád!!!😄DDDD

LES FORZA INTER
mért nem mész fel szimplán 1 serverre?

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Pigo
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#guluszem1><#guluszem1><#idiota><#idiota>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Pano
- Hello, are you there?
- Yes, who are you please?
- I'm Watt.
- What's your name?
- Watt's my name.
- Yes, what's your name?
- My name is John Watt.
- John what?
- Yes, are you Jones?
- No I'm Knott. Will you tell me your name then?
- Will Knott.
- Why not?
- My name is Knott.
- Not what?
- Not Watt, Knott.
- What?

Valakinek van kedve Játszani egyet multiba velem????????????

LES FORZA INTER

LES FORZA INTER
az nem gáz ha lelõnek, nem vagyok a best of de könyörgöm, a csapattárs, amikor már rég észrevett semmi reakció, majd gondol egyet és leszed na az már kicsit kellemetlen, ráadásul kétszer...
érdekes egy bug... szeressük, lesz mivel megmagyarázni a TKkat 😄

RIZLA
te + kivagy .... ? 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Mo.Organ
Mi van itt, valakinek szétlötték a seggét és most itt hisztizik? Fiam ez nem a pac-man játék.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

RIZLA
<#zavart2> pörpatvar rulzZz.... !

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Pano
ez már régebben is elõfordult, éppen velem meg sáskával a hõs korban 😊. ez egy bug.. nálunk olyan volt, h saáska meg én egy team-ben voltunk, õ respawn-olt és a játék az ellenség skinjét rakta rá, sõt csapattárs ikon sem volt a feje fölött! 😄 Valszeg, itt is ez történt, vagy lama áradat.

Pigo
Adok kapok...

LES FORZA INTER
jössz te még fel TKért<#violent><#mf1>

Pigo
Útálják a pofádat amit meg is lehet érteni<#idiota><#idiota>

LES FORZA INTER
gec ilyen vót mán vkivel?
shop2 ctf, nem volt jobb,
-elhatároztam, hogy uccse szoktam zászlót hozni, itt az ideje eccer megint. Felveszem a zászlót, nyugisan elindulok, jön velem szembe egy csapattars, kitérek elõle menjen nyugisan tovább, erre rám néz és lelõ!
-1,5-2 perccel késõbb megyek folyosón, megint elengednék egy másik csapattársta, erre az is lelõ!
kérdezem én van egy 3. csapat skin is ami miatt el lehet téveszteni, hogy ki jön veled szembe, amikor még egy ellen sincs a közelben? vagy mi a rák? vagy én vonzom a vakokat?

Pano
nah, húzok melózni... nem mintha bárkit is egy hangyafasznyit is érdekelne, de gondoltam néha nem árt besikítanom ide valamit 😄

Pano
<#eljen><#banplz><#taps>

Sáska
Jól van, menjél, biztos hív már anyu, hogy kész a vacsi.

Végül hogy lezárjam a vitát, idézem PacMan barátomat: Nem vitatkozom idiótákkal, mert lesüllyedek a szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal.

Mr.Grent
A moderátornak nemtetszett? Már bocsi sok közöm nincs hozzá, de :

ad1: szánalmas hogy azért basszátok ki az embert mert jobb, tökmindegy ki szavaz rá.

ad2: Sis3 kért meg rá hogy töröljem a kommentjét.

ad3: Sáska te pöts keres kihívásokban gazdagabb játékot. A soffban már túl öreg vagy, és ezt azt ifjú titánok nehezen tudják elviselni (mármint hogy több a tapasztalatod).

Jah és HK1 Powaaaaaaaaa

https://grentmedia.hu

Bundzsi
Mellesleg 4-en voltunk tehat a szavazashoz 3 igen kellet,es nem tudom mibol veszed hogy akar 1 haverom is fent lett volna,de ennek sincs sok jelentosege,csak gondoltam azert leirom a puszta tenyeket,ha mar te azt elfelejtetted. 😊

Bundzsi
Csak azert tudok rola,(mint azt mar leirtam)mert lalee baratom felhivta a figyelmem ra amugy mint irtam fel evente egyszer jarok ide tehat a hatam mogott csinaltad ha beismeri igazsag erzetem ha nem.Szitkozodtal uninteligens modon ez is teny,bar a moderator ugy gondolta(helyesen) ezt meg a tisztelt saska tanar ur sem engedheti meg maganak szoval torolve lett.Nem olvastam volna ahhogy nem tettem eddig sem , kiveve mikor betamadsz publikusan mivel a nezeteltereseidet nem tudod megoldani egyedul,ezert publikusan szidalmaztad anyukamat aki mint irtam nem nagyon tehet rola,mindegy hagyjuk.Szoval csak azert jottem fel mert szoltak hogy ismet tanubizonysagat tetted uninteligenciadnak,remelm a boltba le tudsz menni egyedul is es nem kell hogy fogjak kis kezed,talan az meg megy egyedul is ,ha mar problemat rendezni normalis korulmenyek kozott nem.Sajnos vannak ilyen emberek is oket hivjak az eletben LOOSERNEK,es ok azok akik meg 45 evesen is otthon laknak es anyu foz rajuk.A mi nezetelteresunk nem most kezdodott,es soha nem fog veget erni,mindenesetre arra megkernelek , hogy ezutan ha lehet , egyenesen nekem irjj es ne public forumba,mivel nem tartozna masra azt hiszem.Bar tudom ehez neha mely levegot kene venni es a foiskolan kicsit jobban oda kellett volna figyelni akkor talan ragadt volna rad egykis inteligencia is nem csak a kosz.Szoval az msn cimem tudod ,h bajod van elersz,igerem nem foglak torolni,hogy tudjal szitkozodni😊

Sáska
Érdekes mód, mégis elolvastad az sg-t, annak ellenére, hogy nem jársz ide. Amúgy nem kell tudjam, hogy szoktad-e olvasni a fórumot vagy sem, mert vannak többen, akik csak olvassák, nem írtak ide már 1000 éve.. Tehát az egyetlen olyan közös ponton üzentem neked, ahol el is olvasod. Mint ahogy ez meg is történt, nem a hátad mögött, mint ahogy azt csekély igazságérzeted súgja, hiszen ha hátad mögött történt volna, akkor nem tudnál ról (de tudsz)és nem lenne módod reagálni (de tudsz).
A szavazásról meg annyit, hogy elég volt hogy rajtad kívül egy másik gyerek, aki történetesen a haverod és a kedvedben jár, megnyomja az F1-et...<#lama>

Bundzsi
Kedves tanar ur.

Ha problemad van velem ,akkor ne az sg-n irogass es szidalmazz, hanem ha mar van 1-2 kozos ismerosunk kerdd el az msn-cimem es beszeljuk meg ott(ahogy utolag ezt meg is tettuk).Mellesleg ez egy SZAVAZAS volt!!!! tehat nem en bannoltalak mint regen 😊 hanem kiszvaztak,ennyi . Nah es most mivel amugy alltalaban nem olvasok sg forumot csak kb fel evente egyszer mikor a tisztelt tanar ur elkuldd a picsaba,most vegere van okod(okotok)kicsemegezni,szitkozodni,elkuldeni anyamba,lenoobozni,szanalmasozni stb... mivel nem jovok fel megint egy fel evig es most sem jottem volna ha az egyik kozos baratunk nem hivja fel a figyelmem hogy ,te gerinctelen modom a hatam mogott,tudvan hogy nem olvasok sg forumot,szidalmazod anyukamat,aki ugye nem tehet rola hogy a draga kis fiacskajanak nezetelterese tamadt veled,szoval agyoniskolazott letedre elegge unintelegens modon reagaltal valamire , ami szerinted nem volt helyes.Szoval szitkozodas indul,irogatasra fel!!!!

Sáska
semmi a szokásos... azért mert valaki zsinórban lelövi 5x, egybõl kibannoltatja... ENNYIT tud..

Pigo
<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>
Ezmijez?

Uhh sry ez nem linkt lett... nah szoval Cluster

Zsír új samsung clusterem épp rakom rá a debiant 😛

Pigo

Irgalmatlanul beszívott, betépett, bebaszott emberek. Mindenki, másnapos, aznapos, tökrészeg, vagy épp csak pusztán jól érzi magát tisztán és józanul. Vidámak, szabadok és leszarják a mainstream-et. Asse tuggyák mi a faszom az. Csak a pillanat van. FANTASZTIKUS!

EZ a Sziget!

<#worship><#worship>

Sáska
Sáska
nem olyan rég tudtam meg Rastától, hogy bizonyos mapokon le lehet venni a háttérzajt (pl. Jor1 marketen). Esetleg olyat lehet, hogy minden hangot erõsítek, csak a fegyverét nem?
Tehát hogy a lépések hangosabbak, míg az AK, Shoti, gránát hang marad u.a?