Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NaNoKuTyA
a winghaven nem lett bannolva??

\':..:\'

Ford Fairlane
LoL !
Ezt a nicket elfelejtettem megemlíteni !

Ford Fairlane
Remélem egyszer majd veszel egy notebookot, és bárhonnan írsz a fórumba, mindenkinek jelzed, hol vagy éppen. Javaslom a
radical@strand,
radical@budi,
radical@eppenkefelek,
radical@hudejofejvagyok nick-ek használatát !

Ford Fairlane
Egyszerûen arról van szó, hogy GAYlatGoreny baratunkbol a tapasztalat beszel, ugyanis O mar eleg spermat nyelt. Ennek ellenére folytatja a gyakorlatot a legnagyobb örömmel.

Kolin Mekré
"Tartsunk 'Utalunk mindenkit' napot. Kedves Ford Fairlane! Annyira utallak, hogy az mar el nem mondhato, ugyan megertem szexualis problemadat, megertem hogy ezert nezel National Geographic Channel-t, ill az itt lathato halakra vered otthon, mert felizgat az aranyhalak aranylo piros pikkelyein csorgo heves, gozolgo sperma, amibol arra lehet kovetkeztetni, hogy nem nyeltel meg eleg spermat. "

lol lol ezt a beteg embert Állatgörény tõlled nagyobb perverz arcot még nem láttam 😊

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Dud [OBI]
Van.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Sáska
SSSSimán!

CB-LSC
OBI a VC-ben benn van az RW mód is?Mert az az egyik legjobb.
CB-LSC
úgy ahogy mondod.Leszakadt végtagok,kifröccsenõ agyvelõ.OBI-éknak vannak screenshotjaik.
Pano
én elviselem a lgot ha a PB-rõl van szó.. inkább egy kis lag minthogy ne legyen csíter kontroll 😊. Az egyetemi hálózat karbantartás meg reméljük hamar véget ér. Az ünnepek alatt csak nem fognak rajta dolgozni 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
nekem nincs semmi bajom, csak másoknak van velem, s ezt szeretném megtudni, hogy mi 😊

LSC: az uncenzored mit takar konkrétan? Véresebb vagy más?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dud [OBI]
Igen az OBI tolja azt is. Nézd meg a BHD fórumot, ott szoktam sírdogálni...

Dud [OBI]
Ez igaz, de örökké puha...

SGP
Legalább nekem van pöcsöm, Virágom.
CB-LSC
Dud kijött a VC uncensored.
Ford Fairlane
Barátnõje is folyton errõl panaszkodik....

SGP
Melóból kell kiélégítenem a net-éhségem 😊
Dud [OBI]
De kurva gyors vagy baze!

Dud [OBI]
Sajna az nem amiatt van. Már egy éve lassan így megy és sose volt gond. Sajna mostanában kicsit sûrûn van hálózat karbantartás, ami lagot okoz. Valamint a folyamatos PB screenshotolás miatt az adott usernél (akinél a kép készül) az egy pillanatnyi lagot eredményez.
Reméljük hamarosan helyreáll a rend!

SGP
Sajnos az egyetemi hálót reszelik, azért lagos.
Nem tudunk mit csinálni, csak reménykedni, hogy minél hamarabb befejezik.
The Garrett
OBI! szerintem( meg elég sok ember szerinte akikkel a portokon beszéltem) nem bír el ennyi portot a szerver! Ujabban igen lagosak :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ford Fairlane
Mailezd át az rconpasst, majd megcsinálom !

SGP

Elpatkolt a Chellom otthon, így nem tudom se az admin jogokat, se a fegyvereket állítgatni péntek estig. 😞

Ford Fairlane
Jó kis logóm van, mi ????

és a battlefield 1942? ill. road to rome kieg?

zSo
Resizt 5240

Ez lemaradt.

A Rainbow2-ra sajnos meg nem tudok arat. Ez nem konkretan neked szol, de masok kerdeztek.
zSo
Operation Flashpoint
- Gold 6000
- Gold+Resizt 9740
- Resizt
BoltBoy!
Operation Flashpoint mennyiér'lenne?mondjuk a Resistance-t is tartalmazó pack, illetve a az alap game is érdekelne!elõre is kössz!

petesilver
Hali!!
Tudtok segíteni? Ezt a mailt kaptam ma a haveromtól:
Nos, nagy szívességet szeretnék kérni. Játszanám a SOLDIER OF FORTUNE 2 (SOF2) gammát, de megint elakadtam. Emlékszel ez az ahol a pincében elakadtam az a game. Most súlyosabb a baj, mert ügyességi problémám van. Nem tudok lelõni 1 helikoptert. Az lenne a kérésem, ha felrakhatnád vlmi fórumban, hogy kéne nekem 1 mentés közvetlen azután, hogy leszedték a helikoptert, azt nagyon köszönném. Alább a pálya ahol elakadtam ill. elõtte a kiindulási link, ahonnan rengeteg további hivatkozás található.

http://www.planetsoldier.com/community/links.shtml

--------------------------------------

Mission 6 - New York

New York: Hospital Roof

Also a nice big gun is in here. I'll leave it up to you how and when you want to take out the panels on the helicopter, but I like to run/gun through to the last section and then take it out with selective shots. Destroying the helicopter will end the level.

-----------------------------------------------
thx.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Ja, genyó virág vagyok, nem ez a jóképességû Radi.

Már megint mirõl beszéltek ????
3 estébõl kettõn fenn vagyok !!!!!

[HUN]PAStheLoD
jaja! Mostanság nincs senki a dcf-bõl obin 😞(

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
szerintem 3 tekila után megígértette velük 😄D

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

CB-LSC
WOW OBI VC szerver is full!!
Ford Fairlane

csabawarchief
És hunn vannak a többiek ? (snip, ...) ???

CB-LSC
Hm asszem tõlem de én még ki sem próbáltam mert nem nekem kellett.
CB-LSC
Sáska mi jó haverok vagyunk nem?😊
CB-LSC
Há neked meg mi bajod van?
GSXR
Mivel én nemfogadtam el az admin felkérést így átruházom Siserére

Pupcika
ilyen drága a PIIIas 600as proci?

Akkor a HGS-en.
Taptarap
Van szerverünk???

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Allatgoreny
😄DDD GaylatGoreny Rox

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Majd szólok Snipnek csináljon neked egy kis buzis fórum logót.
Ford Fairlane
Nem annyira álnévvel, mint új névvel.
A Fairlane csak azért maradt ilyen hosszú ideig, mert így léptem fel elõször a DCF-es TS-re,így ismertek meg a többiek, így léptem be a klánba.
Nem fogom többet használni. Már mindeki (remélem)tudja, ki is a Flowa.
Itt a fórumon elmegy a Ford, de a játékban ev1l FlOwEr marad. Te ráadásul tudod miért.

Flowa powa !!!!!!!!

Beleuntunk a SOF2-be. Most a klán egyik fele Raven Shieldezik a CB-sek szerverén, (Skiper,Retek,Apwar meg én) Sniper offline gamel, Fairlane meg álnév nickkel admin jogokkal wallhackezik az OBI szervereken.
Ford Fairlane
GAYlatgoreny !

Ford Fairlane
Mindenki puhány, csak én tartom a zászlót. Igaz
ev1l FlOwEr néven.

zSo
Tenyleg Radic !!

Mar akartam is kerdezni a DCF-et hogy hova tuntetek ? Nekem szemely szerint hianyoztok.