Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem egyszer majd veszel egy notebookot, és bárhonnan írsz a fórumba, mindenkinek jelzed, hol vagy éppen. Javaslom a
radical@strand,
radical@budi,
radical@eppenkefelek,
radical@hudejofejvagyok nick-ek használatát !
radical@strand,
radical@budi,
radical@eppenkefelek,
radical@hudejofejvagyok nick-ek használatát !
Egyszerûen arról van szó, hogy GAYlatGoreny baratunkbol a tapasztalat beszel, ugyanis O mar eleg spermat nyelt. Ennek ellenére folytatja a gyakorlatot a legnagyobb örömmel.

"Tartsunk 'Utalunk mindenkit' napot. Kedves Ford Fairlane! Annyira utallak, hogy az mar el nem mondhato, ugyan megertem szexualis problemadat, megertem hogy ezert nezel National Geographic Channel-t, ill az itt lathato halakra vered otthon, mert felizgat az aranyhalak aranylo piros pikkelyein csorgo heves, gozolgo sperma, amibol arra lehet kovetkeztetni, hogy nem nyeltel meg eleg spermat. "
lol lol ezt a beteg embert
Állatgörény tõlled nagyobb perverz arcot még nem láttam 😊
lol lol ezt a beteg embert
Állatgörény tõlled nagyobb perverz arcot még nem láttam 😊\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
én elviselem a lgot ha a PB-rõl van szó.. inkább egy kis lag minthogy ne legyen csíter kontroll 😊. Az egyetemi hálózat karbantartás meg reméljük hamar véget ér. Az ünnepek alatt csak nem fognak rajta dolgozni 😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
nekem nincs semmi bajom, csak másoknak van velem, s ezt szeretném megtudni, hogy mi 😊
LSC: az uncenzored mit takar konkrétan? Véresebb vagy más?
LSC: az uncenzored mit takar konkrétan? Véresebb vagy más?
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Igen az OBI tolja azt is. Nézd meg a BHD fórumot, ott szoktam sírdogálni... 

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Sajna az nem amiatt van. Már egy éve lassan így megy és sose volt gond. Sajna mostanában kicsit sûrûn van hálózat karbantartás, ami lagot okoz. Valamint a folyamatos PB screenshotolás miatt az adott usernél (akinél a kép készül) az egy pillanatnyi lagot eredményez.
Reméljük hamarosan helyreáll a rend!
Reméljük hamarosan helyreáll a rend!
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Sajnos az egyetemi hálót reszelik, azért lagos.
Nem tudunk mit csinálni, csak reménykedni, hogy minél hamarabb befejezik.
Nem tudunk mit csinálni, csak reménykedni, hogy minél hamarabb befejezik.
OBI! szerintem( meg elég sok ember szerinte akikkel a portokon beszéltem) nem bír el ennyi portot a szerver! Ujabban igen lagosak :/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Elpatkolt a Chellom otthon, így nem tudom se az admin jogokat, se a fegyvereket állítgatni péntek estig. 😞
és a battlefield 1942? ill. road to rome kieg?
Resizt 5240
Ez lemaradt.
A Rainbow2-ra sajnos meg nem tudok arat. Ez nem konkretan neked szol, de masok kerdeztek.
Ez lemaradt.
A Rainbow2-ra sajnos meg nem tudok arat. Ez nem konkretan neked szol, de masok kerdeztek.
BoltBoy!
Operation Flashpoint mennyiér'lenne?mondjuk a Resistance-t is tartalmazó pack, illetve a az alap game is érdekelne!elõre is kössz!
Operation Flashpoint mennyiér'lenne?mondjuk a Resistance-t is tartalmazó pack, illetve a az alap game is érdekelne!elõre is kössz!
Hali!!
Tudtok segíteni? Ezt a mailt kaptam ma a haveromtól:
Nos, nagy szívességet szeretnék kérni. Játszanám a SOLDIER OF FORTUNE 2 (SOF2) gammát, de megint elakadtam. Emlékszel ez az ahol a pincében elakadtam az a game. Most súlyosabb a baj, mert ügyességi problémám van. Nem tudok lelõni 1 helikoptert. Az lenne a kérésem, ha felrakhatnád vlmi fórumban, hogy kéne nekem 1 mentés közvetlen azután, hogy leszedték a helikoptert, azt nagyon köszönném. Alább a pálya ahol elakadtam ill. elõtte a kiindulási link, ahonnan rengeteg további hivatkozás található.
http://www.planetsoldier.com/community/links.shtml
--------------------------------------
Mission 6 - New York
New York: Hospital Roof
Also a nice big gun is in here. I'll leave it up to you how and when you want to take out the panels on the helicopter, but I like to run/gun through to the last section and then take it out with selective shots. Destroying the helicopter will end the level.
-----------------------------------------------
thx.
Tudtok segíteni? Ezt a mailt kaptam ma a haveromtól:
Nos, nagy szívességet szeretnék kérni. Játszanám a SOLDIER OF FORTUNE 2 (SOF2) gammát, de megint elakadtam. Emlékszel ez az ahol a pincében elakadtam az a game. Most súlyosabb a baj, mert ügyességi problémám van. Nem tudok lelõni 1 helikoptert. Az lenne a kérésem, ha felrakhatnád vlmi fórumban, hogy kéne nekem 1 mentés közvetlen azután, hogy leszedték a helikoptert, azt nagyon köszönném. Alább a pálya ahol elakadtam ill. elõtte a kiindulási link, ahonnan rengeteg további hivatkozás található.
http://www.planetsoldier.com/community/links.shtml
--------------------------------------
Mission 6 - New York
New York: Hospital Roof
Also a nice big gun is in here. I'll leave it up to you how and when you want to take out the panels on the helicopter, but I like to run/gun through to the last section and then take it out with selective shots. Destroying the helicopter will end the level.
-----------------------------------------------
thx.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Ja, genyó virág vagyok, nem ez a jóképességû Radi.
Már megint mirõl beszéltek ????
3 estébõl kettõn fenn vagyok !!!!!
3 estébõl kettõn fenn vagyok !!!!!
Akkor a HGS-en.
Majd szólok Snipnek csináljon neked egy kis buzis fórum logót.

Nem annyira álnévvel, mint új névvel.
A Fairlane csak azért maradt ilyen hosszú ideig, mert így léptem fel elõször a DCF-es TS-re,így ismertek meg a többiek, így léptem be a klánba.
Nem fogom többet használni. Már mindeki (remélem)tudja, ki is a Flowa.
Itt a fórumon elmegy a Ford, de a játékban ev1l FlOwEr marad. Te ráadásul tudod miért.
Flowa powa !!!!!!!!
A Fairlane csak azért maradt ilyen hosszú ideig, mert így léptem fel elõször a DCF-es TS-re,így ismertek meg a többiek, így léptem be a klánba.
Nem fogom többet használni. Már mindeki (remélem)tudja, ki is a Flowa.
Itt a fórumon elmegy a Ford, de a játékban ev1l FlOwEr marad. Te ráadásul tudod miért.
Flowa powa !!!!!!!!
Beleuntunk a SOF2-be. Most a klán egyik fele Raven Shieldezik a CB-sek szerverén, (Skiper,Retek,Apwar meg én) Sniper offline gamel, Fairlane meg álnév nickkel admin jogokkal wallhackezik az OBI szervereken.