Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zSo
Ezennel RADICAL beszolasan 😊 felbuzdulva elinditom a BOLT ligat.

BoltBoy vs ALL

A mekozes utan mindenkinek sirni fog a szaja azt garantalom.
Akkor gyere Raven Shieldre mert obi szervereken nem voltam vagy 3 hete.

Uk-muk
Lego drome racers-szel játszott vki?Indítás után elsötétül a képernyõ,és semmi nem lehet vele csinálni reseten kivül.A lanparty-n másoltam át vkitõl,de nem már nem emlékszem pontosan,hogy ki volt.
Kim Basinger
Ugylaccik tenyleg jobb egerrel jaccani mint joystickkal. Fel is lottem magam a 6. helyre a CTF ranglistan. Koszonom fiuk. Erzem most hogy irigyeltek 😊😊
Nos akkor lehetek admin😊😊

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Dud [OBI]
Miiiiiicsodaaaaaa???? Kedvenc fegyverem mostanában! UZI -val kombóban visz mindent!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Kim Basinger
Azt megertem hogy a bolt miert nem lett admin. DE EN........?????!!!!!!!!! Pedig nagyon jofej srac vagyok.

zSo
Hat ez csunya volt. Ilyet en soha nem mondanek egy regi jatszotarsnak..... De megjegyeztem a neved : RADICAL !!!!!!!!! Orok headshutim uldozni fog.

Bolt te azért nem lettél admin mert állandóan sír a szád.

zSo
Ennyit a demokraciarol....... fent jatszok napi 3-4 orat a szervereken, aztan meg se kerdez senki, hogy akarok e ADMIN lenni ? Hat koszonom fiuk (most sirok) Hiaba voltam huseges, ezt kapom ennyi ido utan..........ez fajt Spigi te meg kuldtel minden OBInak 1 fel disznot mi ?
Grave Digger
azt nbem is kellett megszavazni😊))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
Tisztelt Állatgörény úr

Sajnos ismét észre kellett vennem, hogy önben az utóbbi idõben ismét felszínre krültek "csodás" jellemének sötétebb árnyalatai. Kérem forduljon mielõbb szakorvoshoz, hogy újra kezdõdõ elmebaját még idejében orvosolni tudják. Köszi te buzi😊

zSo
En nem is emlekszem hogy az FDI szavazott volna arrol hogy nalunk ki legyen az ADMIN !!!!!!!
Vagy csak en nem voltam jelen ?
rohadtgec
Idióta

Grave Digger
SGP az m60 kimaradt, arról is volt szó, már ne haragudjatok, mert amilyen most annyi erõvel ki is vehetnétek a fegyverek közül

-spigi-

Allatgoreny
Tartsunk 'Utalunk mindenkit' napot. Kedves Ford Fairlane! Annyira utallak, hogy az mar el nem mondhato, ugyan megertem szexualis problemadat, megertem hogy ezert nezel National Geographic Channel-t, ill az itt lathato halakra vered otthon, mert felizgat az aranyhalak aranylo piros pikkelyein csorgo heves, gozolgo sperma, amibol arra lehet kovetkeztetni, hogy nem nyeltel meg eleg spermat.

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Allatgoreny
Fordnal a pont.

Szerintem buta a nézésed. Olyan bandzsa.

Ford Fairlane
Szerintem nagyrészt õ is.

Pano
mikor ezt írtam már rég el volt döntve h ki kap admin jogot, szal ez a feltételezés kilõve, még valaki? 😊)))))

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano

Ezt most komolyan gondoltam 😊.

Amúgy állat csak szivat, de majd kap tõlem a mocsok 😊)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Uk-muk
kimaradt a legyél te is Tetõmanó! 😊
Allatgoreny
Sztm meg kapjon mindenki fejenkent 3at

Allatgoreny
Hat figyelj, megkell mondjam utallak, egy egoista onzo allat vagy, aki leszarja, hogy mi van korulotte, nincs ertekrended, ill az elso helyen sajat magad foglal helyet, tovabba 20 beszolasodbol 2 ertelmes, a tobbi nem erdekel senkit, humorod=0, es depresszios is vagy, vegul eppen ezekert szeretnelek plafonra szegelni, ill elasni.

Tovabbi kellemes napot😊

Stotoo
Vki nagyon nyalizik hogy admin legyen

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Pano
Sziasztok!

Vastag betûsen kiemelem :FElmerültek ma dolgok amikre nem számítottam. Ezért kérek mindenkit, hogy akinek akár a leglényegtelenebb baja is van velem, vagy egy olyan lépésem volt egyéb amit nem nézett jó szemel, az kérem írjon nekem emilt amiben megfogalmazza a velem kapcsolatos dolgokat! Nem kérek mást csak egy e-mailt ([email protected]) és egy vélemény nyilvánítást, azt hiszem, ez nem megeröltetõ dolog. A legkisebb dolgokat is írjátok be, akármilyen lényegtelen vagy apróság. Akkor legalább tudni fogom, min kell változtatnom, vagy, hogy hogyan viszonyuljak hozzátok, s ezzel nem lesznek ellentétek vagy egyébb olyan, ami kényelmetlen lehet, s haverként tudunk egymásra tekinteni. Elõre is köszönöm!

Pano

Sáska
Mivel a clanbol Nano, gec, és én játszunk a legtöbbet, mi vagyunk leggyakrabban a portokon, ezért sztem egyértelmû, hogy hármiunk közül valaki... Gec nem akart admin lenni, ezért kutyával eldöntö9ttük, hogy én leszek. SGP: Sis3reSask@

SGP
Nekem küldjétek el a jelölt nevét!
Pano
jó, sisere kapjon 😄

Pano
de barom! nem is szavaztunk te állat! 😊

Sáska
Na, eldöntöttük, én leszek az Qno!

Dud [OBI]
Pont ez a kérés!

Pano
S az lehetséges, hogy a GBS-en belül megszavazzuk ki legyen az admin?

rohadtgec
FIGYELEME CYBERHARCOSOK!!!!!!

A GBS clan szeretne funwart játszani a közeljövõben!!!
Ha valakinek esetleg lenne kedve gamelni egy jót, akkor keressen meg minket a irc-n, a #gbsclan roomban, vagy írjon a gbs fórumba, a gbsclan.fw.hu-n

gEc!

The Garrett
megyek is letesztelem.

Klánmeccs ügyben pedig még mindig várom a SoD klán jelentkezését esetleg. annyi hogy a hétvégén esedékes CODE tali miatt vasárnap lenne csak jó.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Ehh nem nagyon örülök ezeknek a híreknek. Ugylátom ide is jönnek a Csíterek szépszámmal. (pl CODE)

Nem néznétek meg AB* Sonicot is? szerintem gyhanous. (nemmondom hogy csíter csak random idõkben mindig akkor dobja a gránátot mikor épp ottvagyok persze én walkolok stb 😊 )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

SGP

Ígéretünkhöz híven átreszeltem a fegyver konfigot egy kicsit.
Az alábbiak változtak:
Silver Talon
Sniper
Sig
Uzi
Szöglövõ(M3A1)

A többi maradt a régi!
A második liga kezdetéig be kéne lõni ezeket optimális szintre.
Észrevételeket ide vagy mailbe plz

Nyomás tesztelni!
NaNoKuTyA
Te ilyen buzi lehecc!!

\':..:\'

Ford Fairlane
Hova süllyed ez a szerver!

Qnosi [OBI]
Nem, LaRoccatol nem, ha joltudom 😊
Ellenben a PS, DCF es FDI utan egy GBSes is admin lesz, a Wing+Balaine paros helyett 😉

Köszönöm a infót militáns agyú barátom.

parancssorba kell beírni: +set fs_game osp

CB-LSC
Emléke szívünkben örökké élni fog.
CB-LSC
Ámen.
Ford Fairlane
Mennyi idõre ???? Végleg ????
LaRocca-tól is ????
Szerintem (nem akarok beleszólni, de) tõle nem kéne.

Dud [OBI]
Mai nappal banolva lesz mindenki, aki lebukott, valamint az adminjogokat minden külfölditõl visszavonjuk!
Sajnáljuk, hogy így kell tennünk, de senkivel se kivételezhetünk.

Ford Fairlane
Inkább információhiányban szenvedsz. A TDC-bõl is lebukott már egy (vagy több ?????) arc. Egy biztosan.

Ford Fairlane
Boldog névnapot Csongor !!!!

Hol vagy ilyenkor ????

Kapsz névnapodra egy csokor hecssátot !!!!

Ford Fairlane
Az a neutronbomba, alulképzett cimborám.
Remélem Raven Shieldben nem te vezeted az osztagot, mert ha a flash-t is összekevered a frag gránáttal, az nem tesz jót a túszoknak.

khm.. nem szeretek belepofázni ilyen csít ügyekbe egyedül egy dolgot akartam már 03.06-án jelezni: az a valamilyen Baleine srác akinek opot is adtatok ölég egyértelmûen wallhackelt 1x. (2 percig maradt egyedül a csapatból 4 ellenfél ellen és nem foglalkozott sokat azzal, hogy ne legyen egyértelmû a whack, kapta is a beszólásokat), többször nem is néztem spectbõl, meg egyébként sem nyomom annyit, hogy másokat figyelgessek. Ezt is csak az op adás miatt jelzem, meg mert kicsit idegesítõek a srác beszólásai meccs közben (bár rég találkoztam vele). Nah Hamlet off. Ui: ha béna vagy tuti nem csalóznak le, én is ezt a elvet követem 😊

Kim Basinger
Le Kim, le. kussolj oszt mennye aludni------------->