Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BoltBoy vs ALL
A mekozes utan mindenkinek sirni fog a szaja azt garantalom.

Nos akkor lehetek admin😊😊
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Hiaba voltam huseges, ezt kapom ennyi ido utan..........ez fajt 
Spigi te meg kuldtel minden OBInak 1 fel disznot mi ?Sajnos ismét észre kellett vennem, hogy önben az utóbbi idõben ismét felszínre krültek "csodás" jellemének sötétebb árnyalatai. Kérem forduljon mielõbb szakorvoshoz, hogy újra kezdõdõ elmebaját még idejében orvosolni tudják. Köszi te buzi😊
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Vagy csak en nem voltam jelen ?
-spigi-
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ezt most komolyan gondoltam 😊.
Amúgy állat csak szivat, de majd kap tõlem a mocsok 😊)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Tovabbi kellemes napot😊
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Vastag betûsen kiemelem :FElmerültek ma dolgok amikre nem számítottam. Ezért kérek mindenkit, hogy akinek akár a leglényegtelenebb baja is van velem, vagy egy olyan lépésem volt egyéb amit nem nézett jó szemel, az kérem írjon nekem emilt amiben megfogalmazza a velem kapcsolatos dolgokat! Nem kérek mást csak egy e-mailt ([email protected]) és egy vélemény nyilvánítást, azt hiszem, ez nem megeröltetõ dolog. A legkisebb dolgokat is írjátok be, akármilyen lényegtelen vagy apróság. Akkor legalább tudni fogom, min kell változtatnom, vagy, hogy hogyan viszonyuljak hozzátok, s ezzel nem lesznek ellentétek vagy egyébb olyan, ami kényelmetlen lehet, s haverként tudunk egymásra tekinteni. Elõre is köszönöm!
Pano

A GBS clan szeretne funwart játszani a közeljövõben!!!
Ha valakinek esetleg lenne kedve gamelni egy jót, akkor keressen meg minket a irc-n, a #gbsclan roomban, vagy írjon a gbs fórumba, a gbsclan.fw.hu-n
gEc!
Klánmeccs ügyben pedig még mindig várom a SoD klán jelentkezését esetleg. annyi hogy a hétvégén esedékes CODE tali miatt vasárnap lenne csak jó.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

)
Nem néznétek meg AB* Sonicot is? szerintem gyhanous. (nemmondom hogy csíter csak random idõkben mindig akkor dobja a gránátot mikor épp ottvagyok persze én walkolok stb 😊 )
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ígéretünkhöz híven átreszeltem a fegyver konfigot egy kicsit.
Az alábbiak változtak:
Silver Talon
Sniper
Sig
Uzi
Szöglövõ(M3A1)
A többi maradt a régi!
A második liga kezdetéig be kéne lõni ezeket optimális szintre.
Észrevételeket ide vagy mailbe plz
Nyomás tesztelni!

Ellenben a PS, DCF es FDI utan egy GBSes is admin lesz, a Wing+Balaine paros helyett 😉

LaRocca-tól is ????
Szerintem (nem akarok beleszólni, de) tõle nem kéne.
Sajnáljuk, hogy így kell tennünk, de senkivel se kivételezhetünk.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Hol vagy ilyenkor ????
Kapsz névnapodra egy csokor hecssátot !!!!

Remélem Raven Shieldben nem te vezeted az osztagot, mert ha a flash-t is összekevered a frag gránáttal, az nem tesz jót a túszoknak.