Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R@in
Nekem van egy eredeti bg2-m, szólj ha kell nem kérek érte semmit.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

CB-LSC
hát nekem eszembe nem jutott volna ezt megkérdezni ha van netem,és nem sok ilyen kérdést láttam még amióta netezem.
CB-LSC
a játék felénél tartok de ezt még nem néztem meg.
Pano
mé, most mi bajod van ezzel a kérdésel?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

CB-LSC
ááájjj ez olyan volt mint a mennyibe kerülnek a p4-es procik nem tudja valaki?
Pano
télleg, deamon tools, óóóóó bazzzmeg 😄DDD Lfelejtettem 😄DDDD

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
hát, admin volt visszaélet vele, ráadásul csítelt is, nomeg milliószor lett figyelmeztetve, már rég érett neki a ban

[HUN]PAStheLoD
mért kell ahhoz kíírni ? 😄D

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Pano
jaja 😄DDD

DEazt röhögöm a postal 2-ben, hogy benne vanegy rakás brutalitás, de ha elõveszed a faszod a tükör elött, egy atalmas nagy fekete censored felirat, hát lol! 😊))

[HUN]PAStheLoD
tényleg! mi lesz ezekkel a csíter akciókkal? És Wing adm-vol most meg BAN ? ??

Pano
Épp most írom fel a Vietcong Uncesored verzót. Ha kész, kiprószálom ;-)

[HUN]PAStheLoD
igen de én meg nem 😞

[HUN]PAStheLoD
benzines kanna RULlZ

[HUN]PAStheLoD
LOL
állat+gay+ray 😄D

[HUN]PAStheLoD
jah ezt jó lenne tunni! 😊)

DayWalker
BoltBoy!

akkor kellene a q3gold. ha még megvan DayWalker címe, akkor oda küldd légyszíves. köszi
harczos voltam (kis h-val, és cz-vel 😊 )

ui.: ok, nem haragszom, csak nem tudtam megérteni, hogy mért nem válaszoltál több hete (1:írtam a fórumba, 2:küldtem mailt is, 3:megint fórum tegnap de. miután zsk.-nak válaszoltál), de egyikre se jött válasz.

zSo
Kedves Harcos !

Ne haragudj amiert nem valaszoltam, de sajnos a kert programok kozul mindosszesen a __Quake 3 Gold__ ot tudnam neked megszerezni egyenlore (4500,-Ft). A masik 2 jatek egyenlore szamomra nem elerheto.

Megegyszer elnezesedet kerem amiert nem valaszoltam, bevallom oszinten elfelejtettem, de most utanna neztem es a fenti helyzet van.

Sorry
Ha lesz BF akkor fogok ide irni, mert az engem is erdekel....ugy hogy ha tudok olcson serezni feltetlenul szolni fogok ezt megigerem
NaNoKuTyA

\':..:\'

CB-LSC
OBI melyik ctf port-hoz van a stat?
Dud [OBI]
Perzse. Ha neked megvan az a pk3 file, akkor az OBI szervereken alkalmazott realdamage lesz nálad is.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Shogun
ja d ha nekem benne van a base könyvtárban és a gépemrõl csinálom a szervert akkor olyan lesz a sebzés (realdamage)?

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Stotoo
ja és a runner meg egy nagy szar

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Stotoo
van a Program Files\Soldier of Fortune II - Double Helix\base konyvtarban egy user_RealDamage_mod_by_OBI.pk3 nevû file, ha ezt fel rakod a szerverre is a gépedrõl akkor az is realdamage lesz ha erre gondolsz...

van egy szerver futtató progi, a SOF2runner, ezt elvileg nem nehéz beállítani (bár én sose használtam, nekem egyszerûbb, ha kézzel konfigurálom 😊 )
de ebben sebzést sztem nem tudsz állítani, az már bonyolultabb folyamat

Shogun
Yoestét mindenkinek!
Nah nekem kellene egy olyan szervercsináló progi ahol be lehet állítani pl a sebzést (ha van ilyen) és nem annyira nehezen kezelhetõ😊)
és LANra kellene
sorry ha hülyén hangzik de nem nagyon foglalkozok ilyennel de most kellene
elõre is thnx a segítséget
ja és sürgõs lenne (kb 1órán belöl)
max reggelig😊

Az a baszott féreg... Kh@oSz

ev1l FlOwEr
Mar kutyakkal is, baze ?!?!!?!?!
Ámbár egy Görénynek ez elõrelépés.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Stotoo
Hat ez kesz hakra Allatgoreny meg flower !

ugyanis az asszem 5+1 cd 😊

bár ha a bg2-t egy ezresért adod, lehet megveszem 😉

hehe
úgy egy része nekem is megvan 😄D

nálam mindegyik csak egy ezres >😊

Kedves BoltBoy!

Szeretnék választ kapni arra a kérdésre, hogy mennyiért tudnád beszerezni az alábbi játékokat:
Baldur's Gate 2 Gold (=shadows of amn + throne of bhaal)
Quake 3 Arena Gold (=alap + team arena)
battlefield 1942
battlefield 1942: the road to rome kieg.
remélem most sikerül válaszolnod

köszönettel:
harczos

Pano
Egy kis off:

Valaki játszott már a Postal 2-vel? Hát, ritka nagy brutalitás van benne! Naggggyyyyooon duuuuurva! Aki teheti szedje le és nézze meg 😉

Pano

hát bazz 😄DD Ezen vagy 10 percig röhögtem

Pupcika
sztem meg most az igazi régi Görény 😊))))))
már azt hittem hogy vmi gond van vele mert csöndben volt és normális hozzzászólásai voltak
ezaz Görény csak így tovább. 😄

Allatgoreny
Latod mit tettek velem a GBS kutyak?😄D

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Sáska
görény te állat😄DDD

Sáska
MUHAHAAHA GAAAANG- BAAAAAAANG😊)))

ev1l FlOwEr
Ez a fórum inkább egy orál-fetisiszta elmegyógyintézetre hasonlít - amióta GAYlatgoreny aktív szerepet vállal a spermaivásban-, semmint sof2 fórumra....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Mikor volt szellemileg ép ????

Állatgayrény azt hiszem szellemileg megbetegedett.
Allatgoreny
Elegits ki szajjal, s tied a szerep. Szeretnem ha boldog sperma folyna ki belolem. Dublorod sajnos nem lehetek, hisz inkabb egy orbitalis faszhoz hasonlitok(onkritika rox), de ha ez az egy felteteled van, beszervezzuk Qnosit😄
"Gyurika aahhahahahhaahah ahahahahaha EZ AZ GYURIKA ahahhaaha"

ev1l FlOwEr
Mennyit kell FIZETNEM, hogy enyem legyen a szerep, amirõl régen álmodtam ????

(Ez igazán veszélyes szerep. Csak akkor vállalom, ha az akciójelenetekben Te leszel a dublõröm!!)

Allatgoreny
Kedves Ford, irtam egy forgatokonyvet, es szeretnem ha te lennel a foszereplo. A cime Ford Fairlane es a niggerek.

Introkep : Falloszat tekergetve kozelit fohosunkhoz egy bantu nigger allat...

20. kep, also kameraallas: Fohosunk kozvetlen kozeleben 30 nigger allat allo farokkal, Ford borotvalt farkat hevesen nyalja ket bennszulott, mikozben Ford szemeben letni lehet azt a felelmet hogy LE KELL NYELNEM, NEEE NEEEEE NEEEEEE....
neger1 : "de igen, bebi"
all 30 nigga: " you know what you're about to get"
Ford : *squirt squirt squirt squirt*
Hatterzaj : YEAH BIATCH.

HAHAHAHAHAHAHAHA
Sztart csinalok beloled BAZMEG

Allatgoreny
NanoDogrol kompromittalo kep alvas kozben :

Allatgoreny
Akkor legyszives ird le a pontos cimed

ev1l FlOwEr
Köszi, bár ettõl az esettõl nem tartok !

Allatgoreny
Koszonom szepen, kivanom Neked is a legjobbakat, illetve boldog sperma oklendezeseket arra az esetre, ha egy stadionnyi nigger kattan ra a csinos szadra

Allatgoreny
Koszi😊

Dud [OBI]
Még nem. Technikai akadályai vannak. Épp egy nagyobb horderejû megoldáson gondolkodunk. Hamarosan mondjuk a részleteket...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu