Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
DEazt röhögöm a postal 2-ben, hogy benne vanegy rakás brutalitás, de ha elõveszed a faszod a tükör elött, egy atalmas nagy fekete censored felirat, hát lol! 😊))

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
akkor kellene a q3gold. ha még megvan DayWalker címe, akkor oda küldd légyszíves. köszi
harczos voltam (kis h-val, és cz-vel 😊 )
ui.: ok, nem haragszom, csak nem tudtam megérteni, hogy mért nem válaszoltál több hete (1:írtam a fórumba, 2:küldtem mailt is, 3:megint fórum tegnap de. miután zsk.-nak válaszoltál), de egyikre se jött válasz.
Ne haragudj amiert nem valaszoltam, de sajnos a kert programok kozul mindosszesen a __Quake 3 Gold__ ot tudnam neked megszerezni egyenlore (4500,-Ft). A masik 2 jatek egyenlore szamomra nem elerheto.
Megegyszer elnezesedet kerem amiert nem valaszoltam, bevallom oszinten elfelejtettem, de most utanna neztem es a fenti helyzet van.
Sorry
Ha lesz BF akkor fogok ide irni, mert az engem is erdekel....ugy hogy ha tudok olcson serezni feltetlenul szolni fogok ezt megigerem

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Az a baszott féreg... Kh@oSz
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
de ebben sebzést sztem nem tudsz állítani, az már bonyolultabb folyamat
Nah nekem kellene egy olyan szervercsináló progi ahol be lehet állítani pl a sebzést (ha van ilyen) és nem annyira nehezen kezelhetõ😊)
és LANra kellene
sorry ha hülyén hangzik de nem nagyon foglalkozok ilyennel de most kellene
elõre is thnx a segítséget
ja és sürgõs lenne (kb 1órán belöl)
max reggelig😊
Az a baszott féreg... Kh@oSz
Ámbár egy Görénynek ez elõrelépés.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Always remember you\'re unique, just like everyone else.
úgy egy része nekem is megvan 😄D
Szeretnék választ kapni arra a kérdésre, hogy mennyiért tudnád beszerezni az alábbi játékokat:
Baldur's Gate 2 Gold (=shadows of amn + throne of bhaal)
Quake 3 Arena Gold (=alap + team arena)
battlefield 1942
battlefield 1942: the road to rome kieg.
remélem most sikerül válaszolnod
köszönettel:
harczos
Valaki játszott már a Postal 2-vel? Hát, ritka nagy brutalitás van benne! Naggggyyyyooon duuuuurva! Aki teheti szedje le és nézze meg 😉

hát bazz 😄DD Ezen vagy 10 percig röhögtem

már azt hittem hogy vmi gond van vele mert csöndben volt és normális hozzzászólásai voltak
ezaz Görény csak így tovább. 😄
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

"Gyurika aahhahahahhaahah ahahahahaha EZ AZ GYURIKA ahahhaaha"
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
(Ez igazán veszélyes szerep. Csak akkor vállalom, ha az akciójelenetekben Te leszel a dublõröm!!)

Introkep : Falloszat tekergetve kozelit fohosunkhoz egy bantu nigger allat...
20. kep, also kameraallas: Fohosunk kozvetlen kozeleben 30 nigger allat allo farokkal, Ford borotvalt farkat hevesen nyalja ket bennszulott, mikozben Ford szemeben letni lehet azt a felelmet hogy LE KELL NYELNEM, NEEE NEEEEE NEEEEEE....
neger1 : "de igen, bebi"
all 30 nigga: " you know what you're about to get"
Ford : *squirt squirt squirt squirt*
Hatterzaj : YEAH BIATCH.
HAHAHAHAHAHAHAHA
Sztart csinalok beloled BAZMEG