Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ZSK teis eleg lol vagy .. Bejelented, hogy abbahagyod a sofozast(meguntad), majd meg visszajarsz neha, aztan mikor bejelented, hogy mostmar TENYLEG abbahagyod(penzproblema), akkor meg bejosz ide es egy kicsit szitod a rossz hangulatot ...
thx
.
(megjegyzem, hogy egyikotokkel sincs semmi komoly bajom, csak neha kicsit mintha tulreagalnatok a dolgokat)
thx
.
(megjegyzem, hogy egyikotokkel sincs semmi komoly bajom, csak neha kicsit mintha tulreagalnatok a dolgokat)
Na mind1, ez is csak egy game volt, ezt is elbaszták a csíterek, bár ez a project igi 2 figyelemre méltó
Fölös szervered van, 5000 -ed meg nincs.... Érdekes.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
ZSK szerverem nekem is lenne ha arról van szó, csak hol szerzel te olyan netet hozzá ami viszi???????
a poén az egészbe, hogy ut2003-ban is, falon át rohangálnak a csíter gecik, meg repülnek, halhatatlanok, csak azt nem tom hol élvezetes így a game?
szerintem inkább ti feszültök mer van egy sof szerveretek ahol ti vagytok az istenek éljen az obi!
Szavazás engedélyezve, ha panasz lesz letiltom a rákba!
bazé elkezdek gépelni és visszanézek ide pihenésképp de úgy látom hogy sok a fölös energiátok. fejezzétek már be a szakdogámat, annyi hülyeséget írtatok már ide (fõleg a Pupcika nevû csávo)
LOL 😄
LOL 😄
Most, hogy mondod, már több játékot is hagytam abba, 1 hét után mert WALLHACK-el úgy leszedett, hogy észre sem vettem, aim-al egymás után kb 10X-headshot-olt le, stb......... én nem titeket okoltalak, csak reményt láttam más megoldásra(SUCK MY ASS CHEATERS)

Ha minden kötél szakad, itt a jelszavas HUN szerver!
152.66.93.10:20100
pass: sof2hu
Nyomuljatok 1000L
Most nem akarom magunkat magasztalni, de 1 éve dolgozunk a SOF2 szervereken. Mindenkinek meghallgattuk a nyûgjét, mindenkivel foglalkoztunk, naponta órák mentek el azzal, hogy elégedetten tudjon mindenki játszani. Ezt nem csak magunk hanem MINDENKI kedvéért tettük! Sajna jöttek a csíterek. Sejtettük hogy ez lesz. Küzdöttünk ellenük tûzzel - vassal.
Ha voltak csíterek fikáztatok, hogy csináljunk valamit. Most csináltunk valamit és így is mehetünk a picsába. Most komolyan! Mond még egy olyan admingárdát akik ennyit foglalkoznak a szervereikkel...
Tényleg megteszünk amit tudunk, de azért csodákat ne várjatok...
Ha voltak csíterek fikáztatok, hogy csináljunk valamit. Most csináltunk valamit és így is mehetünk a picsába. Most komolyan! Mond még egy olyan admingárdát akik ennyit foglalkoznak a szervereikkel...
Tényleg megteszünk amit tudunk, de azért csodákat ne várjatok...
félreértettetek nekem semmi kifogásom emiatt a key-check ellen és ha összeszedném magam biztosan ki tudnék préselni egy 5öst a zsebpénzembõl, de nem teszem, ugyanis bármilyen hihetetlen annyira nem húdejó ez a játék hogy minden nap erre verjem..emlékszem még anno mikor másoltattam, akkor is húztam a számat az 1500 ft-os másolási díj miatt..annyit akartam közölni az elõbb hogy ettõl még nem szûnik meg a cheater gondotok és biztos avgyok benne hogy jóval kevesebben lesznek mostnatól a szervereken..
ja garret nem tod hol van pontosan ut2003 forum game közben írták, de nem tudtam rendesen leírni
Figyelj, oszinten meg nem gondoltal arra, hogyha 4en allitjak, hogy nincs igazad, akkor nincs igazad ?
Lehet ez eddig fel sem merult a piciny agyadban, ezert batorkodtam megkerdezni ...
Lehet ez eddig fel sem merult a piciny agyadban, ezert batorkodtam megkerdezni ...
Na jó... OBInak igaza van. Azért eszem áll meg, hogy jól lebasszátok az OBI-t mert csinált SOF szervert nektek. Én se örülök a cd key checknek, de ha én meg tudtam dumálni a barátnõmet, hogy egy 5-öst szánjunk erre a gémre, akkor akárki megdumálja anyucit is 😊) (rövid pórázon vagyok tartva 😊 ).
"Milyen könnyen fölkapod a szart "
Namost.
szvsz rajtad kívül senkit nem kapott fel. lehet következtetni
Namost.
szvsz rajtad kívül senkit nem kapott fel. lehet következtetni

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Felkaptam ? Lol 😄
Te meg nem lattal idegesen .. Most csak megkertem egy kis pocst, hogy tegye magat kicsit a frigoba, mert mar nagyon az agyara megy mindenkinek
Te meg nem lattal idegesen .. Most csak megkertem egy kis pocst, hogy tegye magat kicsit a frigoba, mert mar nagyon az agyara megy mindenkinek
Örülök neki. 2 nap alatt ban-t kapnál ilyen hozzáállással 😛
Te sehol nem vagy .. raadasul gyerekes es faraszto is ..
Ugyhogy PLZ huzz MOST innen a rakba .. Ha lenyugodtal es nem vagy kotozkodos kedvedben gyere vissza
Ugyhogy PLZ huzz MOST innen a rakba .. Ha lenyugodtal es nem vagy kotozkodos kedvedben gyere vissza
Lehet, hogy igazad van. Én ahelyett, hogy itt hisztiznék meg baszogatnám a szerver fenntartóit a fórumon, vettem egy Sofot. Gondoltál már arra valaha, hogy õk a saját pénzükbõl vették a szervert, meg a játékot, hogy te is játszhass ???
felmerül bennem a kérdés, hogy egy olyan pöcs, mint te, miért nem húz el a büdös picsába ???
Ezt most egyáltalán nem viccbõl írtam.
felmerül bennem a kérdés, hogy egy olyan pöcs, mint te, miért nem húz el a büdös picsába ???
Ezt most egyáltalán nem viccbõl írtam.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Szerinted ha az ilyen egyszerû lenne hogy bárki pikk pukk megcsinálja, akkor nem lenne még ilyen?
Na de ok. Tegyük fel hogy van.
mivan ha pistike felteszi a SOF2-t és jönne játszani? Ír egy mailt az OBI-nak hogy CSókolom légyszivestessékbetenni a kulcsomat a listába.
És mivan ha jön 10 pistike? az adminnak is van jobb dolga.
Na de ok. Tegyük fel hogy van.
mivan ha pistike felteszi a SOF2-t és jönne játszani? Ír egy mailt az OBI-nak hogy CSókolom légyszivestessékbetenni a kulcsomat a listába.
És mivan ha jön 10 pistike? az adminnak is van jobb dolga.
Ha nem tetszik akkor NEM_JATSZOL_ITT ...
ENNNNNYII!!
Faszer' kell ezen ennyit problemazni es idegesiteni mindenkit .. szallj mar le a magas lorol .. nem fog mindenki a te problemad miatt ugralni ...
ENNNNNYII!!
Faszer' kell ezen ennyit problemazni es idegesiteni mindenkit .. szallj mar le a magas lorol .. nem fog mindenki a te problemad miatt ugralni ...
Mccoy te kis gyoker pocs .. Huzz innen a rakba, nagyon idegesotp vagy neha, most eppen olyanod van, ugyhogy menj szepen aludj ra egyet, vegyel be egy nyugtato es gyere vissza ...
Egyébként meg nem kell keseregni. sok játék van még SoF2 n kívül. PL urban Terror 😊
MEg hogy drága jó szponzorainkat se hagyjam ki ott van pl a HEgemónika is. 😉
-=Ezvoltitten a reklámhelye=-
MEg hogy drága jó szponzorainkat se hagyjam ki ott van pl a HEgemónika is. 😉
-=Ezvoltitten a reklámhelye=-
Zárjuk le ezt a témát végre. Ez így marad. Magyaroknak lesz egy port ahol nem lesz kulcsellenõrzés, ott lehet nyomulni.
ÉS akkor a végén eljutsz oda hogy 1 klánnak lesz a szerverre pass. Az pedig a sajátod.
Végülis megoldható... De az kicsit sokba kerülne OBI nak... meg kellene hozzá 1-2 sok programozó. DE annyi erõvel pl uj játékot is csinálhatnának. 😉