Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McCoy
nincs fölös serverem, csak lenne, ha tudnék helyet szerezni neki, ne értsd férre 1 PC-m van
Qnosi [OBI]
ZSK teis eleg lol vagy .. Bejelented, hogy abbahagyod a sofozast(meguntad), majd meg visszajarsz neha, aztan mikor bejelented, hogy mostmar TENYLEG abbahagyod(penzproblema), akkor meg bejosz ide es egy kicsit szitod a rossz hangulatot ...
thx
.
(megjegyzem, hogy egyikotokkel sincs semmi komoly bajom, csak neha kicsit mintha tulreagalnatok a dolgokat)

McCoy
Na mind1, ez is csak egy game volt, ezt is elbaszták a csíterek, bár ez a project igi 2 figyelemre méltó
Dud [OBI]
Fölös szervered van, 5000 -ed meg nincs.... Érdekes.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

McCoy
Az egésznek az a hülye táp az oka!
McCoy
ZSK szerverem nekem is lenne ha arról van szó, csak hol szerzel te olyan netet hozzá ami viszi???????
McCoy
a poén az egészbe, hogy ut2003-ban is, falon át rohangálnak a csíter gecik, meg repülnek, halhatatlanok, csak azt nem tom hol élvezetes így a game?
Dud [OBI]
LOOOL

Pilu OBI
Ez lol.

szerintem inkább ti feszültök mer van egy sof szerveretek ahol ti vagytok az istenek éljen az obi!

Pilu OBI
Szavazás engedélyezve, ha panasz lesz letiltom a rákba!

Pupcika
bazé elkezdek gépelni és visszanézek ide pihenésképp de úgy látom hogy sok a fölös energiátok. fejezzétek már be a szakdogámat, annyi hülyeséget írtatok már ide (fõleg a Pupcika nevû csávo)
LOL 😄

McCoy
Most, hogy mondod, már több játékot is hagytam abba, 1 hét után mert WALLHACK-el úgy leszedett, hogy észre sem vettem, aim-al egymás után kb 10X-headshot-olt le, stb......... én nem titeket okoltalak, csak reményt láttam más megoldásra(SUCK MY ASS CHEATERS)
Pilu OBI

Ha minden kötél szakad, itt a jelszavas HUN szerver!

152.66.93.10:20100
pass: sof2hu

Nyomuljatok 1000L

Dud [OBI]
Akkor meg minek feszülsz itt...

Dud [OBI]
Most nem akarom magunkat magasztalni, de 1 éve dolgozunk a SOF2 szervereken. Mindenkinek meghallgattuk a nyûgjét, mindenkivel foglalkoztunk, naponta órák mentek el azzal, hogy elégedetten tudjon mindenki játszani. Ezt nem csak magunk hanem MINDENKI kedvéért tettük! Sajna jöttek a csíterek. Sejtettük hogy ez lesz. Küzdöttünk ellenük tûzzel - vassal.
Ha voltak csíterek fikáztatok, hogy csináljunk valamit. Most csináltunk valamit és így is mehetünk a picsába. Most komolyan! Mond még egy olyan admingárdát akik ennyit foglalkoznak a szervereikkel...
Tényleg megteszünk amit tudunk, de azért csodákat ne várjatok...

The Garrett
Megyek Animátrixot nézni bye. Jo Flamet.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
másikról nemtudok

The Garrett
Igen van aki ezt kitartónak mondja 😉

McCoy
Nem az sg-set, állítóülag van egy másik
The Garrett
100% ban egyetértek az utolsó szóig.

McCoy
Ezt most fenyegetésnek veszem
The Garrett
itt van ut2k3 fórum keresd meg 😊

félreértettetek nekem semmi kifogásom emiatt a key-check ellen és ha összeszedném magam biztosan ki tudnék préselni egy 5öst a zsebpénzembõl, de nem teszem, ugyanis bármilyen hihetetlen annyira nem húdejó ez a játék hogy minden nap erre verjem..emlékszem még anno mikor másoltattam, akkor is húztam a számat az 1500 ft-os másolási díj miatt..annyit akartam közölni az elõbb hogy ettõl még nem szûnik meg a cheater gondotok és biztos avgyok benne hogy jóval kevesebben lesznek mostnatól a szervereken..

Qnosi [OBI]
En is az legyek, amikor a bannolasodrol van szo ? 😊

McCoy
ja garret nem tod hol van pontosan ut2003 forum game közben írták, de nem tudtam rendesen leírni
McCoy
Kitartó vagyok 😄
Qnosi [OBI]
Figyelj, oszinten meg nem gondoltal arra, hogyha 4en allitjak, hogy nincs igazad, akkor nincs igazad ?
Lehet ez eddig fel sem merult a piciny agyadban, ezert batorkodtam megkerdezni ...

Na jó... OBInak igaza van. Azért eszem áll meg, hogy jól lebasszátok az OBI-t mert csinált SOF szervert nektek. Én se örülök a cd key checknek, de ha én meg tudtam dumálni a barátnõmet, hogy egy 5-öst szánjunk erre a gémre, akkor akárki megdumálja anyucit is 😊) (rövid pórázon vagyok tartva 😊 ).

The Garrett
"Milyen könnyen fölkapod a szart "
Namost.
szvsz rajtad kívül senkit nem kapott fel. lehet következtetni

McCoy
a FRIGO kényelmetlen, ráadásul kicsi, igaz lehet, hogy meleg van de ennyire?
Qnosi [OBI]
Felkaptam ? Lol 😄
Te meg nem lattal idegesen .. Most csak megkertem egy kis pocst, hogy tegye magat kicsit a frigoba, mert mar nagyon az agyara megy mindenkinek

McCoy
Milyen könnyen fölkapod a szart
The Garrett
Örülök neki. 2 nap alatt ban-t kapnál ilyen hozzáállással 😛

Qnosi [OBI]
Te sehol nem vagy .. raadasul gyerekes es faraszto is ..
Ugyhogy PLZ huzz MOST innen a rakba .. Ha lenyugodtal es nem vagy kotozkodos kedvedben gyere vissza

ev1l FlOwEr
Lehet, hogy igazad van. Én ahelyett, hogy itt hisztiznék meg baszogatnám a szerver fenntartóit a fórumon, vettem egy Sofot. Gondoltál már arra valaha, hogy õk a saját pénzükbõl vették a szervert, meg a játékot, hogy te is játszhass ???
felmerül bennem a kérdés, hogy egy olyan pöcs, mint te, miért nem húz el a büdös picsába ???
Ezt most egyáltalán nem viccbõl írtam.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

The Garrett
Szerinted ha az ilyen egyszerû lenne hogy bárki pikk pukk megcsinálja, akkor nem lenne még ilyen?

Na de ok. Tegyük fel hogy van.
mivan ha pistike felteszi a SOF2-t és jönne játszani? Ír egy mailt az OBI-nak hogy CSókolom légyszivestessékbetenni a kulcsomat a listába.
És mivan ha jön 10 pistike? az adminnak is van jobb dolga.

McCoy
Nem vagyok lovon
Qnosi [OBI]
Ha nem tetszik akkor NEM_JATSZOL_ITT ...
ENNNNNYII!!
Faszer' kell ezen ennyit problemazni es idegesiteni mindenkit .. szallj mar le a magas lorol .. nem fog mindenki a te problemad miatt ugralni ...

McCoy
edd meg a haegeszarodat, az urban fekával együtt, szarok rá
Qnosi [OBI]
Mccoy te kis gyoker pocs .. Huzz innen a rakba, nagyon idegesotp vagy neha, most eppen olyanod van, ugyhogy menj szepen aludj ra egyet, vegyel be egy nyugtato es gyere vissza ...

McCoy
Az kerülne az obi-nak sokba, hogy nem lenne public a server, ase-ban nem látják???
The Garrett
Egyébként meg nem kell keseregni. sok játék van még SoF2 n kívül. PL urban Terror 😊
MEg hogy drága jó szponzorainkat se hagyjam ki ott van pl a HEgemónika is. 😉
-=Ezvoltitten a reklámhelye=-

Dud [OBI]
Zárjuk le ezt a témát végre. Ez így marad. Magyaroknak lesz egy port ahol nem lesz kulcsellenõrzés, ott lehet nyomulni.

McCoy
Neked egy ekkora program írásához programozó kell, gyökér.........
The Garrett
ÉS akkor a végén eljutsz oda hogy 1 klánnak lesz a szerverre pass. Az pedig a sajátod.

The Garrett
Végülis megoldható... De az kicsit sokba kerülne OBI nak... meg kellene hozzá 1-2 sok programozó. DE annyi erõvel pl uj játékot is csinálhatnának. 😉

Dud [OBI]
Ez volt nálam a 3. a listán. Jó meglátás!

McCoy
akkor X klán se kapja meg
Dud [OBI]
Hehh... Inkább adok kölcsön 5.000 -et, csak ne fárassz.