Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerint ha ilyen hangnemben osztod meg az emberekkel a problémáidat ,akkor ne lepödjél meg ,ha segítõkéz helyett ököllel találod szembe magad.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

szvsz meg lehet gyerekes dolog de csak van benne valami ami 15-50 éves korig össze tudott hozni több száz embert, magyart külföldit , nemtöl felekezettöl függõen!és szerintem az sem elhanyalgolhato hogy egy ilyen pixelrengeteg össze tudott kovácsolni egy fasza kis közösséget.😊 amugy meg mindenkinek megvan a keresztje neked a bringa nekem a pc, crossmocizás.. másnak meg kitududja mi... szal mit tudom én már mit akartam kihozni az egészböl talán azt hogy én jol érzem magamat akkor is ha pixelpuskával lõhetem a pixelbarátaimat na meg a hús vér posse tagokat is, meg másokis namind1 és ezt nem csak zsk-nak cimeztem mármit az uccso részeket ponty
*Posse*T.W.D*
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

\':..:\'
MI viszont nem szeretjük a baszogatást, meg a hisztit.
Légyszíves menj és csöndben ápolgasd a kis popódat.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
kis pisis 😄
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Épp félidõ: 1-1
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

muhahahaa LoL LoOoL lol lOl mua

És most megnézem mégegyszer az animátrixot 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
https://grentmedia.hu

.