Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CB-LSC
nem csak akarta...............
Zsirkenyér !!
Szerint ha ilyen hangnemben osztod meg az emberekkel a problémáidat ,akkor ne lepödjél meg ,ha segítõkéz helyett ököllel találod szembe magad.

CB-LSC
Az nem lenne,csak gagyi grafika és "ugrálós" netkód(ami lehet hogy jobb lessz) azért ami a mai világban már kevés és a játék élmény sem egy egetrengetõ bár az objective-k kifejezetten jók.Majd meglátjuk mi sül ki belõle.
Pano
meg akart húzni? ahjaj, az a sok pedofil pap... azt hittem már tiszta az egyház az ilyenektõl

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

BOLT mennyiért tudsz szerezni Raven Shieldet? Mert még mindig nem mondtad meg.
Kaszi46
még jo hogy te megtértéltél, meg delutan x óta percenként megtalálod a nagy pixelrengetegben a refresh gombot.... fatyomat máááár bazzze ha meg ugy érzed hogy ez az egész egy nagy baromság, meg gyerekes dolog(ami már többször kibukott a hozzászolásaidbol)akkor minek fárasztasz minket? ugyse fogsz senkit megtériteni ember.
szvsz meg lehet gyerekes dolog de csak van benne valami ami 15-50 éves korig össze tudott hozni több száz embert, magyart külföldit , nemtöl felekezettöl függõen!és szerintem az sem elhanyalgolhato hogy egy ilyen pixelrengeteg össze tudott kovácsolni egy fasza kis közösséget.😊 amugy meg mindenkinek megvan a keresztje neked a bringa nekem a pc, crossmocizás.. másnak meg kitududja mi... szal mit tudom én már mit akartam kihozni az egészböl talán azt hogy én jol érzem magamat akkor is ha pixelpuskával lõhetem a pixelbarátaimat na meg a hús vér posse tagokat is, meg másokis namind1 és ezt nem csak zsk-nak cimeztem mármit az uccso részeket ponty

*Posse*T.W.D*

GSXR
Hamár van ez a jelszavas magyar server ménem képes v.ki feljönni ahelyett h. itt rinyál mindenki.....

The Garrett
az baj?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]PAStheLoD
és aki meg ezt fejleszti ?? LOL

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
AZT TERMÉSTETESEN MINDENKINEK MELEGEN AJÁNJUK HOGY TARTSA TISZTELETBEN AZT A KURVA 1SZERÛ DOLGOT HOGY A SERVER OBIÉKÉ ÉS KÉSZ!

[HUN]PAStheLoD
aztán.. SoF 2 se újabb mint ut 2003 de üti

CB-LSC
Ja mert Te húszévesen nem hogsz játszani mi?LOL.
NaNoKuTyA
Jó is az! Kedvencem a "Kifordított fiú" és a "Segítõ Orsi"!!!

\':..:\'

különbenis szerintem inkább az a pisis aki 20on valahány évesen is poligonokat lövöldöz pixelpuskákkal

menjetek nézzetek nickelodeon-t ha nem bírjátok a hangemet..

NaNoKuTyA
nekem is már izzadságszagú amit itt mûvelsz! a véleményed elmondtad (sajnos én is tartok tõle, hogy már semmi nem lesz a régi). inkább zsírozd meg a teleszkópodat, mint hogy percenként frissítsd a fórumot!

ev1l FlOwEr
A sikeres aktus után rájöttél, hogy nem is rossz az annyira.....
MI viszont nem szeretjük a baszogatást, meg a hisztit.
Légyszíves menj és csöndben ápolgasd a kis popódat.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Dud [OBI]
Az istnet az melyik szolgáltató?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

istnet nem irom nagy i-vel miota a kocsog pap(anno hittantanarom)meg akart huzni..

ev1l FlOwEr
Hát ez velõs volt. Többen úgy gondoljuk, hogy nagyságrendileg helytálló is.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Rambo [OBI]
Szerintem nagyon igyekeztünk elkerülni azt, hogy Istennek (nagy 'I'-vel) tûnjünk a szerverünkön. Sokkal több munka ez nekünk, mint amennyit verjük erre a nyálunkat.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

kolin hogy te mekkora szar ember vagy

Kolin Mekré
jaj lolka zsk felrobbansz az erõlködéstõl, kinek akarsz ezzel felvágni, menjél a nemlétezõ barátnõdhöz, meg menjél cangázni, ha meg sof2-ni akarsz akkor vegyél sof2-t, vagy gyere a hun portra ennyi. Legyél jókisfiu és menj aludni oké ,|,,
kis pisis 😄

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

CB-LSC
ezt nem mondod komolyan?Mintha '99-ben készült volna a játék.
ugye? figyelj és tanulj

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

[HUN]PAStheLoD
nah ez má' hozzá állás!

[HUN]PAStheLoD
na sebj Wolf ET teszt az megy és tûrhetõ... meg simcity 4 meg tanulás...

Dud [OBI]

Dud [OBI]
BL meccs megy, ezt is számold hozzá.
Épp félidõ: 1-1

Én nem értek egyet senkivel és szarok mindenre

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

NaNoKuTyA
háát sajnos engem is elkap a sírógörcs, amikor az ASE-t frissítem!

McCoy
Én is egyet értek ZSK-val
CB-LSC
"Én akkoris egyetértek ZSk val."
Nem vagytok többségben😊.
McCoy
Hagyd már abba nem érted, hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba hagyd abba
[HUN]PAStheLoD
hoppáhoppá de hülye ez a fórum 😞( nem is így akartam! 😛

lúzer grent

[HUN]PAStheLoD
muhahahaa LoL LoOoL lol lOl muahhahahaha muhahahaa LoL LoOoL lol lOl muahhahahaha muhahahaa LoL LoOoL lol lOl muahhahahaha muhahahaa LoL LoOoL lol lOl muahhahahaha muhahahaa LoL LoOoL lol lOl muahhahahaha muhahahaa LoL LoOoL lol lOl muahhahahaha muhahahaa LoL LoOoL lol lOl muahhahahaha muhahahaa LoL LoOoL lol lOl muahhahahaha muhahahaa LoL LoOoL lol lOl muahhahahaha muhahahaa LoL LoOoL lol lOl mua
muhahahaa LoL LoOoL lol lOl mua

The Garrett
Én akkoris egyetértek ZSk val.

És most megnézem mégegyszer az animátrixot 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CB-LSC
Annyira sírsz hogy neked is szánok egy százast hogy összejöjjön a game ára csak fejezd már be.
[HUN]PAStheLoD
egyetértek veled má tényleg fárasztó

McCoy
eredeti célom 2 neon vétele volt a házamba, de úgy néz ki sof2 cd lesz belõle 😄
CB-LSC
Ez azé erõs volt kicsit,..........de igaz
CB-LSC
Akkor mindenki bedob egy százast neked és megvesszük karácsonyra.
Mr.Grent
Õ Pilu, egy két pályát letesztelnék és ha tetszene akkor ki kellene próbálni õket fog menni?

https://grentmedia.hu

az látod lehet! tudod hangulatember vagyok és nagyon a pillanatnyi lélekállapotomtól függ hogy mire mit reagálok és néha nos igen..sok hülyeséget mondok de amúgyi dézõjelben már rég abbahagytam a játékot, kb hetnte max fél órát nyomulok, nem is beszélve arról hogy teljesen elfelejtettem játszani..annyira sem tudok mint régen..

McCoy
És ha a menübõl nem látja a sof2 az obi-t?
McCoy
Gyorsan?
McCoy
mi????
[HUN]PAStheLoD
bolt boy annyiért hozza vazz!

McCoy
Még valami, itt fölös 5 ruppóról beszéltek, a game 10000FT-ba kerül, szóval nem tom mi ez az 5 ruppó