Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
mivel te soxor gondolsz legalább 1-et!! ÉS csúnya-csúnya módon legugolsz és vársz... rám és csapattársaimra 😄D majd meghalsz 😄DDD

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Installáltam az Ultimate radiot és szeretném uninstallálni, de nem tudom. Segítsetek plz.
köszi
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Tanulságos esti mese!
Tanulság: próbálj MINDIG a másik csapatban lenni (Spigi ellen) !!!!
ezt megérdemeltem...kell itt nekem magas labdákat osztogatnom
uff
szerintem állly meg a pája közepén, köréd gyûlûnk, és halyts végre rituális öngyilkosságot.
én most épp abban a fázisban vagyok, hogy hihetetlen reflexel ugrok bele ellenséges töltények röppájályába

én most épp abban a fázisban vagyok, hogy hihetetlen reflexel ugrok bele ellenséges töltények röppájájába

Ma a hk2-õn gondoltam egy nagyot: De jó lenn kiprószálni, milyen is az a kempelés, gyorsan le is gigoltam egy doboz mellé, várva a gyanultan ellent. Csõre töltöttem a gyilkos shotgun fegyvert és vártam, csak vártam... Közben felpillantottam radaromra, láttam, hogy jön egy csapattárs. Eltelt 5mp és társam pont odaugrott elém, amikor (hiába a várakozás megviseli az ember idegeit) egy hirtelen mozdulattal felé fordítottam a gyilkos fegyvert és meghúztam az elsütõ billentyût. az eredmény 66%😞. Következõ történet: gondoltam még1-et. A kempelés nem jött be, akkor rush, rush. Egymás után gyilkolva az ellent, nagy nehezen eljutottam a kék zászlóig, ott már átváltottam az univerzálisan használható kézigránátra. Szépen megnéztem, a radaron is, hogy valamely csapattársam nem taertózkodik-e az általam szõnyegbombázni kívánt területen és miután meggyõzõdtem róla, hogy egyvalaki odatévedt, szintén egy hirtelen mozdulattal, pont fejbekúrtam a gránáttal. Az eredmény? 5 perc szünet a Maggitól😊)). A következtetés? A kempelés és a rush is megviseli az ember idegeit. DE akkor mi a nekem való harcmodor? Jahh, és természetesen szeretnék elnézést kérni <

Bár tulajdonképp nemérdekel az egész
Viszont sörfeszt überalles

Pick Szeged! Pick Szeged! Pick Szeged! Pick Szeged! hajrááááá

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
\':..:\'