Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CB-LSC
Stalkers,HL2,Doom3,Max Payne 2 apám mi lessz itt év vége felé?Amúgy mikorra ígérik a HL2-t?Bár az elsõ rész nem jött be nekem de ez hátha jobb lessz.
Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ev1l FlOwEr
Forza Juve !!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Col. Rommel
A Dunaferr meg kikapott! LOL

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Grave Digger
Igeeeen, kiesett a reál margit összevásárolt csodacsapataaaaa😊)))))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

CB-LSC
Ja,írtad is.
CB-LSC
Mindakettõ én voltam kösszike😊.
csabawarchief
juve suxx.. idáig is mákkal jutott
real suxx.. kiverte a manchestert

[HUN]PAStheLoD
ACSe milán... nem szakad el tartós mosópor !

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
neee... rosszul alszok ma akkor ha nem a béláék nyernek!! 😄D

Grave Digger
Hajrááá Juveeeee, a döntõben olasz focit akarunk, ahol természetesen nyer a MILAN.

The Garrett
mármint de fognak 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]PAStheLoD
ez a mese sántit!!
mivel te soxor gondolsz legalább 1-et!! ÉS csúnya-csúnya módon legugolsz és vársz... rám és csapattársaimra 😄D majd meghalsz 😄DDD

The Garrett
Nemfognak egyelõre :
Szop a reál salalalaalala 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]PAStheLoD
ha a juve nyerne lõjjétek le õket!

Taptarap
Baszki ki ne kapjon a REAL .........HAJRÁ fiúk.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

tib javíts az átlagodon és beszélhetünk. éshogy addigse járassad le az ATS-t, elkobzom a klánprefixedet

Nincs gond ombre

Pupcika
hát itt a szivárvány összes hangja megtalálható 😊

ev1l FlOwEr
Ezeúton szeretném megkövetni Akuma-D-t, aki fondorlatos módon fegyverét vesztette Hong Kong-ban. Viccnek szántam, sorry, ha rosszul esett.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

batman
És az eredeti hangokat hogy tudom visszatenni bele?

[...] Te romboló állat! Te sátán!

batman
köszi 😊

Pano
törlöd az ultimateradio.exe és a z_ultimateradio.pk3-at a SoF II könyvtárából

batman
HEEEEEEEEEEEELLLLLP!
Installáltam az Ultimate radiot és szeretném uninstallálni, de nem tudom. Segítsetek plz.
köszi

ev1l FlOwEr
LoL!
Tanulságos esti mese!

Tanulság: próbálj MINDIG a másik csapatban lenni (Spigi ellen) !!!!

Qnosi [OBI]
Spigi fuss legelol, es ne fordulj meg sose .. Ugy max teged TKznak (vagy lo hatba egy sotganos kemper 😉

batman
LooooooooL
ezt megérdemeltem...kell itt nekem magas labdákat osztogatnom
uff

Grave Digger
Lyahh valszeg így lenne a hejes:
szerintem állly meg a pája közepén, köréd gyûlûnk, és halyts végre rituális öngyilkosságot.
én most épp abban a fázisban vagyok, hogy hihetetlen reflexel ugrok bele ellenséges töltények röppájályába

batman
asszem itt valahol van valami "ly vs. j" esemény...

batman
szerintem állj meg a pálya közepén, köréd gyûlûnk, és hajts végre rituális öngyilkosságot.
én most épp abban a fázisban vagyok, hogy hihetetlen reflexel ugrok bele ellenséges töltények röppájájába

Grave Digger
Jó estét gyerekek, ma a tk-ról mesélek nektek. A történek megtörtént eseményeken alapul, okuljatok belõle😊
Ma a hk2-õn gondoltam egy nagyot: De jó lenn kiprószálni, milyen is az a kempelés, gyorsan le is gigoltam egy doboz mellé, várva a gyanultan ellent. Csõre töltöttem a gyilkos shotgun fegyvert és vártam, csak vártam... Közben felpillantottam radaromra, láttam, hogy jön egy csapattárs. Eltelt 5mp és társam pont odaugrott elém, amikor (hiába a várakozás megviseli az ember idegeit) egy hirtelen mozdulattal felé fordítottam a gyilkos fegyvert és meghúztam az elsütõ billentyût. az eredmény 66%😞. Következõ történet: gondoltam még1-et. A kempelés nem jött be, akkor rush, rush. Egymás után gyilkolva az ellent, nagy nehezen eljutottam a kék zászlóig, ott már átváltottam az univerzálisan használható kézigránátra. Szépen megnéztem, a radaron is, hogy valamely csapattársam nem taertózkodik-e az általam szõnyegbombázni kívánt területen és miután meggyõzõdtem róla, hogy egyvalaki odatévedt, szintén egy hirtelen mozdulattal, pont fejbekúrtam a gránáttal. Az eredmény? 5 perc szünet a Maggitól😊)). A következtetés? A kempelés és a rush is megviseli az ember idegeit. DE akkor mi a nekem való harcmodor? Jahh, és természetesen szeretnék elnézést kérni <> Alpha-tól mindkét kegyetlen gyilkosságért

vót valamikó

Pano
Hát lol, ember! 😊 Nem tudom, hogy az istenbe jutottál hozzá ehhez? Most kiderül, hogy egy másik bolygoról jöttem és gigantikus az IQ-m

Kick Szeged! Bár tulajdonképp nemérdekel az egész Viszont sörfeszt überalles

áááááááá, hazai pályán?? 😊 bár a szeged még erre is képes 😞
Pick Szeged! Pick Szeged! Pick Szeged! Pick Szeged! hajrááááá

reggelt! szegeden mától sörfeszt

[HUN]PAStheLoD
2 hetes 😊) a kép!

Taptarap
Na jó reggelt megyek dolgozni ez az elsõ munkanapom.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

NaNoKuTyA
Bolt! Bocsi hogy nem hívtalak, de az utobbi két napban nem voltam gépközelbe! Holnap hívlak!

\':..:\'

CB-LSC
Pano találtam rólad egy régi képet😊
CB-LSC
hol tartasz?Én már csütörtök végénél😊.
CB-LSC
Hát igen elég sok az ügyes ember.De mint ahogy meglett mondva(jogosan) reklamációt nem fogadnak tehát ennyi.Szerintem beszéljük meg hogy akinek van original CD kulcsa az menjen a HUN portra vagy a key-es CTF-re csak megtelik akkor.A sok külföldi akkor is oda megy ahol többen vannak hiába van eredit kulcsa.Még azt akartam megkérdezni az OBI-tól hogy ti tudjátok mindenkinek a kulcsát aki felmegy a szerveretekre?Azért kérdem mert akkor nem megyek külföldire mert még egyszer azt írja ki nekem majd hogy használatban van a kulcsom.Annak meg nem örülnék.
Pano
najó, szekázok vissza inkább Postal 2-zni, semmi szükségem a csalókra, nomeg arra, hogy felbasszam az agyam ami ma könnyen megy mert elég másnapos vagyok..

Pano
ennek csúnya vége lesz a nem key checkes portokon, az már sajnos csaló port lett, ez van... Ez azért szar, mert a key checkes portokon sosincs senki 😞((((((((

Pano
én arra gondoltam, hogy a magyar porta lehetne feltelepíteni, de ebben az OBI dönt. Hogy mikor lesz kész? Hmmm.. még van egy-kettõ módosítás a hangokon: pl a tûz alatt vagyok rádióhang alá puskalövések, s persze, még be kell majd programozni a SoF II-be a hangokat

CB-LSC
mikor lessz már a kezeim között?Amúgy a kiszivárgott alpha-t kipróbáltad?
CB-LSC
bár a külföldiek nem biztos hogy értékelni fogják.Nekik ez olyan mintha mi szlovákul hallanánk.