Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Nekem 180-560 ig általában. 😞((

De hogy ez játék-e vagy szenvedés ? Háááááá...

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
eredetileg egy szitkozódásokkal teli litániát akartam írni, de sikerült vissza- és rövidre fognom magam, miszerint érzelgõs búcsút kell, hogy vegyek tõletek határozatlan idõre. az ok pedig: az én nagyon tisztelt, kedves internet szolgáltatóm (tvnetwork) egyszerûen sorra elfelejt reagálni az odaküldött, és az internet gyenge minõségére (gyakran 500 körüli ping letöltés nélkül), stb. panaszkodó levelekre. így drága édesapám erre bejelentette, hogy akkor mától kezdve felmondjuk a szerzõdést, és majd meglátjuk, mit szól eme drága szolgáltató. mivel ezt nem tudjuk, illetve azt se hogy mi lesz utána, ez akár hónapokba is telhet (temészetesen remélem nem). és addig semmi internet, pláne sof2 multi nem lesz 😞 azért megpróbálok vmi megoldást találni, arra az idõre. remélem túlélem ezt az idõszakot 😊 ahogy elnézem, egy rohadt kurva csúnya szó sincs benne, upsz basszus, becsúszott, de ez már kellett 😊
ui.: tapi neked nagy mákod lehetett velük, de mind1
szóval addig is:
bye all - harczos
ui2: csak hosszúra sikerült

A DCF aktív részlege támogatja a versenyegyesülést, úgyhogy tegyük meg. Vasárnap este 8-ra összedobhatnánk egy baráti vórt, ha jó mindenkinek. Még nekünk sem biztos, de FDI(Bolt) és OBI(Qnosi) tagok is pozitívan álltak a dologhoz mint ellenfél. Szerintem kivitelezhetõ.
Uff!
Szólottam !

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
letöltés

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Az emberek 50%-a a tetõre jár napozni.
Ha lennének repülök a sof2-ben ez lenne az elsõ amire atomot dobnék. A sok rohadék kempelösére!
https://grentmedia.hu
Akit érdekel, az ne ide írjon, hanem dobjon egy mailt!
Tegnap néztük nem a bomba a hibás, itt az osp a
ludas 😄
https://grentmedia.hu
Megint jot 1 par SOF2........akinek kell meg az most szoljon (megegyszer)...................mert valszeg mar nem nagyon lesz utanpotlas------
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D