Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megkaptad a levelem/hotmail-re/

Én is támogatom az 5letet, v.melyik portra toljátok fel a GOLDRUSH-t!

" Persze ha bárkinek bármi kell csak szóljon. A rácsok mögé bejuttatni akár 1 SOF-ot is, az már 1 kicsit drágább mulatság......... "
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
=FDI=BoltBoy (maffia melók, kocsilopás, festés, törés , mázolás, drog ,akár kis tételben is...stb) tudod õ ilyen vállalkozó 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
<
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
De nem ezért írok 😊 Mennyi most egy SOF2? cdgalaxis.hu án 7990-nek írták, ez így rendben van? Lehet veszek egyet, azér kérdem.
Bár eddig egyszer játszottam vele életemben, de mért ne 😊
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Hmm nagyon jól játszik a Milan ilyenkor sajna ki szoktak kapni. :] Kecseg Inzaghi idegesít folyton lesen van mint mindig. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Már csak a füstbomba hiányzik 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Mindenki szurkoljon a Milannak mai napig nem tudtam kiheverni a kb. hat évvel ezelõtti esetet amikor cimborával elutaztunk Milanóba hogy de jó lesz Milan-Juve meccs nyer a Milan erre a Juve nyert 6:1-re fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Azt latom itt hogy, arrol panaszkodnak hogy elneptelednek a szerverek. Mindenestere En meg mindig egy csomot szoktam varni hogy vegre bejussak a kedvenc CTF portomra, ugyhogy nem ertem de lehet igazuk van.
A kerdes a kovetkezo: a mar nem tul nepszeru portok egyikere nem tennetek valami "extreme" sorozatot? Jo kis "LOW GRAV.", rpg, granatveto, "knife only" stb.... En szivesen elhuncutkodnek valami hasonlo serveren...
Kerem a T. Vezetoseget keresem elbiralni sziveskedjenek.
Maradok Tisztelettel hivuk
=FDI= KIM a szorgalmas
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
o
o
/real sajna kiesett/