Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
TÉnyleg, téged láttalak valamelyik nap egy CS szerveren?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]PAStheLoD
akkor jácc máriót (mint én😊)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
minenki meghülyül mohá.sok is azt hiszik itt a világvége 😞(

CB-LSC
haggyadmá.
Pano
nem csak a grafika a lényeg, ha kurva jó a játékmenet az feledteti a grafikát.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

CB-LSC
mondom hogy fel lehet menni az összes porta.
CB-LSC
[HUN]PAStheLoD
akkor ravennek el kell küddeni a realdamg-t és megmondanoi hogy vagy kiaggyák mint peccs vagy a gec meg stabbolja õket!

Qnosi [OBI]
aze' mert a jatekrendszere nagyon jo, a sebzesrendszere miatt mindenkinek lehet sikere, (hamar fejbemakolhat valakit akar pisztollyal is), falon atsebzes rulz!

Ja es az ujabb kavefozokon is elfut mar

[HUN]PAStheLoD
ezaz kaszi miatt van! múltkor nem láttalak jáccani amikor én jácottam 😊)))

és nézd a CS-t ami fasszopóan szar és ronda de mégis nyomják pedig megacsítes ,mérT?

[HUN]PAStheLoD
programozni?? azt meg hogy? nah monnd el 😊)

Kaszi46
ne temesétek már a sofot itt a nyár mindenki kvesebbet jatszik, meg amugy is mindig vannak hullámvölgyek.

*Posse*T.W.D*

nekem rohadtul tetszik a q3 engine. imádom konfigolni, propgramozni. csak hát sajna nem egy mai darab. meg hát vannak népszerû és kevésbé népszerû q3 engine-es játékok. sztem azért a sof2 vhol a 2 között van. de majd jön a doom 3 (ki tudja mikor). az azért nagyban hasonlít rá. kíváncsi vagyok milyen lesz. azt lehet hogy a sof3 meg majd kijön a doom3 motorra. bárcsak úgy lenne 😄DDDD

Csak örülök, hogy sikerült képet betennem végre...
Mr.Grent
Kipróbáltuk az rpg-t és a gránátvetõt a sof2.ben, tiszta mohaa feeling.

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
És ennek semmi köze ahhoz hogy az obi mit tett és mit nem tesz a szerverekkel. Új gámák jönnek és azzal játszanak. Nézzétek meg pl az obisok sem játszanak már itthon, néha egy egy bekukkant de ennyi, inkább külföldön nyomják.Vagy mással játszanak pl. : Vice City.

De attól még az FDI bárkivel kiáll egy kis baráti funwarra!!!

Mr.Grent
Nekem sem volna hozza sok kedvem.
De pl itt lenene a R6 uj része a rávenshald 😄D
ezt is ki lehetne próbálni.
A sof2-nek leáldozott.
Nézzétek meg ki játszik, 20-30 ember a régiek közül, itt ott felbukkan. 10-14 manus folyamatos és a többi noname tag akik vagyazért jönnek mert csitelni akarnak vagy csak jó heccként veszik, évente egyszer beugranak.
Ez van.

[HUN]PAStheLoD
azt má nem!

[HUN]PAStheLoD
mért ? pont vagyunk 20-an 😊))
de amúgy jobb lenne ha lenne több hentalany mert így elég uncsi ezzzel a sok(k) noname face-vel jáccani.

Mr.Grent
Hát sajnos Bolt ezzel már csak igy leszünk.
Sajons az egész ott lett elkurva hogy anno a soff ilyen szar sérüléssel jött ki, ha akkor tuti lett volna most mindenhol ezt nyomnák, az UT meg ilyenek mellett. Szal ez van lassan át kell térnünk, vagy átköltözni külföldi serverekre és átálni a nagyobb pingekre.
Ez van.

[HUN]PAStheLoD
sajnos 😊))

[HUN]PAStheLoD
az gagyi 😞( sõt nekem ment röffnek is szal vELED van a baj 😊)) meg az új gépeddel!
karcolhatod a fejeseket!

ev1l FlOwEr
Na húzzá' innen kiscsávó, itt hc sofferek vannak.

Ha netán maradnál, van néhány heccsát félretéve a számodra, vízfejû barátom....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

csabawarchief
valaki megtud dobni egy RVS mûdödõ exe-vel, mert nekem mindig kéri a benlevõ cd-t

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
gyerek ti sofozni!

http://obi.servegame.com

*Posse*T.W.D*

Gyertek RVS-ezni!
CB-LSC
Hülye bénák .........basszák meg...
Pano
valahogy nem az én világom

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

CB-LSC
LOL.Ha már sofoztál volna nem mondanál ilyet.A CD csekkrõl meg annyit hogy bármelyik OBI szerverre fel lehet menni kamu kulccsal,a külföldire viszont nem.Nemártana utánna nézni tisztelt OBI ha valóban be akarjátok kapcsolni.
Taptarap
Utálom az össszes köcsög külföldit mindog azok TK-nak ki azzal a hülye ugrabugrálásukkal 3 mp-en bellül kettõ is belefejelt a 203-as gránátomba.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Pano
a cd-kulcs ellenõrzés meg tök mindegy, mert vannak nem cd-checkes szerverek is, az inf2 meg a ctf 2. A gond ez itt az -ami miatt nekem sincs már kedvem egyáltalán játszani-, hogy mióta kijelentette az obi, hogy a nem cd checkes portokon nem érdeklik, hogy ki csal, azzal nem foglalkoznak, azóta elharapózott a csítelés és olyanok is elkezdtek csítelni(olyanok akik eddig még nem vagy csak titkolták és most leszarják, aztán észrevehetõbben csítelnek). NEkem valahogy a gyomrom is felfordul ettõl és egyáltalán nincs játékélményem! A cd checkes portokon, ahol az OBI is harczol a csíterek ellen, sosincs senki..szóval ennyit errõl. A csben az a jó, hogy mindíg van kész admin és ott könnyebben lebukik az aki csítel és azonnal bannolva van.

Pano
igen igen, nagyon lehet érezni a hatást, hogy a SoF II kihalóban van. Már én sem járok fel szinte játszani, inkább cszek meg a többi teendõimet csinálom

boltboy
Csao mindenkinek !

Hat sajna ugy latom ez a SOF lassan bepusztul..Vagy nem ????

Egyszeruen sehol senki, akik vannak, azok meg CTF-et nyomnak.

Nem lehet hogy le kellene venni a passwordot es a CD kulcs ellenorzest ? Mert igy kuka !!!!!!

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

Pano
IC mod..., ilyen swat skineket, új pályákat és egyebeket tartalmaz. Szal' kinézetileg a való világba helyezi a SoF II-t (elit commando, SWAT stb)

Uk-muk
ASE letöltött vmi sof2/mods/ICF vagy ISF modot,ez micsoda?

de van amikor nem kapsz tk%-ot
ilyen pl. amikor kibiztosítasz egy gránátot, lelõnek, és miután meghaltál, az élesített gránát megöli a csapattársa(i)dat. mínuszpont viszont jár 😉
azonnali ban jár inf/dem-en ha a kör kezdése után rövid idõn belül tk-zol. ez szerverbeállítástól függ, kb. 5-10 mp. ilyen ctf-en nincs

Pano
még valami, tkzáskor kérj bocsánatot😉

Pano
ez amiatt lett bevezetve, hogy sok barom bejött aztán a kör elején leTK-zott mindenkit. Ez az 5-10 perc nem sok, akkor ha ritkán fordul elõ!

Ha kék csapatban vagy és a táska vivõt lelövöd, azért egybõl bann jár és CTF-en, ha azt lövöd le aki viszi a zászlót abból is egybõl bann jár. A csapattársra adott lövéseket százalékban számolja és ha eléred a 100%-ot, akkor kivág. Ha egyszer véletlenül lelõsz valakit, az ménem gond, csak utánna ne TKz még1x 😉

Pano
csak ideiglenes bann, 5-10 percig tart. Utánna visszamehetsz!

csabawarchief
Csapattársaid megsebzését a szerver százalékos formában nyilvántartja. Ez az arányszám az eredményeidnél olvasható. Ha az arányszám eléri a 100%-ot, az automatikusan kitiltást eredményez.

Tehát ha ellenséget nem öltél, csak beléptél és megölsz egyet aki veled van, az máris 100% és repülsz.

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Stotoo
ha lehetne egy javaslatom en a harakirit valasztanam a helyedben

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

csabawarchief
igaz a többi game-ban 100hz-en megy, sof2 meg 60hz-en. mit tegyek?

Mr.Grent
Csaba sorry de az ati az alappból tudja ezt kontrollálni, neki nem kell refresh progi.