Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ingyenes, Multiplayer központú wolf gáma 😉
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Mingyá' hazatelefonálok....
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
De azé tolhatnánk egy ET port avató funwart!
feltéve, hogy SL-t össze tudom rántani, merhát vizsgaidõszak rulah. (a sok szopó
)
Ja és HL2 POOWAA

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
A demo engem sem gyõzött meg. Sajna pont azokon a dolgokon nem váltzoztattak, amiken kellett volna.... Mindenesetre megnézem a fullt, hátha jobb egy kicsit.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Gáz az, hogy ott csak normaldamage van. Én magam részérõl utálom mint a szart, de hozzá lehet szokni. Sõt, mostanság a warmentes idõszakban már azt is elmondhatom, hogy élvezem a CB -s normálos warokat (de ettõl még a sebzésrendszert utálom).
Próbálkoztunk real damage laddert indíttatni, de az valahol megrekedt, nem tudom hol. De utolsó értesüléseim szerint nem lesz. Ebben az esetben a saját cool kis ligánkat fogjuk összedobni.

https://grentmedia.hu
Tyler afajta megnyilvánulásáról, hogy kérdõre vont, hogy a klánt miér égeted azzal, hogy bemész olyan játékfórumokra ami neked nagyon nem tetszik és elkezded pocskondiázni a játékot.
Bár semilyen rossz beszólás sem sértegetés nem történt ezen a megjegyzésen kívül.
De mint írtam lejebb a te dolgod.
Azért egy mailt minimum megengedhettél volna.
Sajnálom ha csak ennyit értünk neked.Na pá.
Aszem mi nem tudunk semmi problémáról azért nem értem.
Bár a te döntésed te tudod de azért annyit elvártam volna tõled, hogy fiuk bocsi de....
Az élet összes sivár vidékén jártam
Sok szörnyûséget láttam
Szörnyûséget, kegyetlenséget, embertelenséget
Ki akar itt családot, feleséget?
Bûntett már e világ összes csodája
Van-e még valakinek egyáltalán bátorsága?
Hitvány emberek! Titeket nem érdekel a szeretet
Elvesztek, aláztok életet, sose tudjátok hol a fejetek!
Becsület? Tisztelet? Béke? Együttérzés? -ez mára az összes fejben csak bevérzés
Háború, pusztulás, megtorlás, megérkezett a kegyetlen vitorlás!
Bujdosott az elme sötét tengerében, mély árkaiban
Itt a technológia, elõtört bátran; a pusztulás karjaiban
Vitorlája a világ égboltjára terül
Elõle senki sem menekülhet, kerül, amibe kerül.
Kitárja nagy fátylát, a világ mostantól csak sötétséget lát.
A CB klán is vár vissza.
Talán egy kicsit több korrektséget vártam volna tõled.
Min1 te tudod.
persze az enyemet max a temeteseden latod 😄
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Meg a CB -s meccsek és azokra való készülés elviszi minden maradék idõnket. Lasan visszaáll a régi rend és akkor normál rendszerben jómagam visszatérek!
OBI POWAAAAAAAA!

https://grentmedia.hu
ÉN leszek.
cya
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Igerem az FDI meg itt lesz ha jossz.
CSao
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
ADSL meg kb. 1,5 hónap múlva lesz, remélem addig még itt lesztek és nem üres szerverek fognak fogadni amikor ki akarok osztani majd egy-két heccsátot.
BYE ALL.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Hát én is de nagyon 
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D