Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nyomjátok már ki légyszi a lebukott csíterek listáját az oldalatokra !!!
Demostmáraztánkurvára !!!!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Warcsif-nek szol ez!!!

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

És ezt bizony bannolhatod
https://grentmedia.hu
OBI
FDI
GBS
Többiek???

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Olvasd el újra figyelmesen Dud#19177-es hozzászólását!
Amennyiben kérdésed még mindig ugyanez maradna, kérlek mondatrészenként elemezd a publikációját, ezután összegezd magadban a szövegbõl felhalmozódott információkat és fogalmazd meg újra a kérdésed!

Egyszóval nyáron semmilyen szervezett idõigényes dologban nem veszek részt.
Ámen

Egyenlõre nem indítunk OBI liga II -t. Ennek rengeteg oka van, eltekintek a felsorolásától. Ettõl függetlenül nem maradunk warok nélkül, mert úgy gondoljuk, hogy egy nemzetközi CB Realdamage ladder jó 5let lenne. Egy kicsit mások a szabályok mint az OBI ligában, de nem rosszabbak, sõt! Itt kihívásos elven mûködik minden, tehát nem kell mindenkinek jó elõre lekötnie magát, sokkal rugalmasabb a rendszer. Az egyéb szabályok ügyében majd még nyilatkozunk, ha itt az idõ.
Elsõ körben azt a 8 Magyar klánt kérdezem, akik aktívak. Érdekelne Titeket ez? Indulnátok a CB -n egy realdamage ladderen??? (OBI 100% induló)
Azt nem bírja elviselni, mikor kilépsz egy serverrõl, aztán átállítasz valamit (legalábbis nálam), mert utána jöhet megint a reinstall.
Tudod, a jó memória......
Mit is akartam ???? Elfelejtettem....

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?